Wpisy 897 024 – 897 123
17 kwietnia 2012 17:08 → 17 kwietnia 2012 18:29, 100 wpisów
monet ja tez szkoda tylko ze sobie szkodza i tu nie pisze o robalku
gg...
jak się dwa 36 zeszły to..............
36 wejdzie czy 72 .....
jak się dwa 36 zeszły to..............
36 wejdzie czy 72 .....
gg
nie wiem, czy mogę sobie pozwolić w twoim imieniu, ale
"36" dziś wieczorem, co najmniej - dwa razy
poooowooooooooooooooooooooooooo
nie wiem, czy mogę sobie pozwolić w twoim imieniu, ale
"36" dziś wieczorem, co najmniej - dwa razy
poooowooooooooooooooooooooooooo
kosmaty>>
wiesz że do Ciebie nic nie mam i nie miałem nigdy.
I napiszę Ci najzupełniej szczerze.
Ja tego wpisu robala tak jak Ty nie zrozumiałem.
wiesz że do Ciebie nic nie mam i nie miałem nigdy.
I napiszę Ci najzupełniej szczerze.
Ja tego wpisu robala tak jak Ty nie zrozumiałem.
monet nie tylko ty a co gorsza niektórzy nierozumiejac podłapali temat z którego i tak nic nierozumieli
kosmaty >>> chodziło mi o to że ja inaczej niż Ty zrozumiałem chyba bliższy intencji piszącego byłem.
Najgorsze co człowieka może spotkać w życiu to 9/10............na wieczór 79 za wszystkie pieniądze
monet jestem niewstanie czytac co piszecie na innej stronie mentor miał duzo do powiedzenia, szkoda ze juz go niema
Mam poważne pytanie..czy w ostatnim tygodniu zmieniali maszyny losujące?
kosmaty>>>
kto i co pisze na innej stronie?
Spradzasz czy ja to mentor?
Nie - kosmaty.I przekaż to zainteresowanym.
Wiesz dlaczego bo ja pod żadnym,powtarzam żadnym nickiem nie zarejestrowałbym się na GL.
Przyczyny zapewne znasz.
kto i co pisze na innej stronie?
Spradzasz czy ja to mentor?
Nie - kosmaty.I przekaż to zainteresowanym.
Wiesz dlaczego bo ja pod żadnym,powtarzam żadnym nickiem nie zarejestrowałbym się na GL.
Przyczyny zapewne znasz.
karol maszyna jest tylko sprawdzana na 5 ninut przed losowaniem podwzgledem sprawnosci ,jezeli chodzi o wymiane jest to trudne do ustalenia bo dzis cos jest sprawne a jutro nie
monet ia nic złego ale 3 minuty pobytu o kims i juz wszyscy wiedza
majwoj
ja przeżywam w mm bessę taką jak posiadacze akcji 1994r, od niedzieli nawet 2zł nie wpadło- a ile przepadło
ja przeżywam w mm bessę taką jak posiadacze akcji 1994r, od niedzieli nawet 2zł nie wpadło- a ile przepadło
nie rozumiem kosmaty.
Jeśli ktokolwiek twierdzi że jest inaczej niż wcześniej napisałem jest KŁAMCĄ.
Ale czego się spodziewać po gościu który sfałszowane kupony jako dowody wygranych wstawia manipuluje Wami jak dziecmi oraz po mienionej gwieździe która tu zalazła wszystkim za skórę tam rżnie Św. Magdalenę łżąc i jątrząc.
Jeśli ktokolwiek twierdzi że jest inaczej niż wcześniej napisałem jest KŁAMCĄ.
Ale czego się spodziewać po gościu który sfałszowane kupony jako dowody wygranych wstawia manipuluje Wami jak dziecmi oraz po mienionej gwieździe która tu zalazła wszystkim za skórę tam rżnie Św. Magdalenę łżąc i jątrząc.
monet i o to mi chodzi skad wiesz ze pokazal sie ustalmy <gosc> który istniał przez 5 minut na jakiejs stronie, ja niepisałem jakiiej ,a ty wiesz ze BYŁ,ZE ISTNIAL,I NA JAKIEJ STRONIE ,zapytam wczoraj był nowy nick na tej stronie pokazał sie kilkukrotnie i powiedz mi jak sie nazywał???
GG kochany mama chce do Twojej piątki dodać 36 i 63 .
Co o tym sądzisz?
... czy .......
Co o tym sądzisz?
... czy .......
slim
tak s***ysyny mieszają, ale tu przed południem czytałem to jedna pani pocyckała wczoraj mm
mala
tak s***ysyny mieszają, ale tu przed południem czytałem to jedna pani pocyckała wczoraj mm
mala
kosmaty...
chcesz zrozumieć??
zacznij od tej lektury.......a póxniej resztę dostaniesz jak chcesz....
zaraz prześlę Ci linka.....
chcesz zrozumieć??
zacznij od tej lektury.......a póxniej resztę dostaniesz jak chcesz....
zaraz prześlę Ci linka.....
gr
ja mam taką jeszcze9/9+
25,26,32,36,45,49,63,65,66 - ale niech mama pomyśli, bo ostatnio nic nie trafiam
ja mam taką jeszcze9/9+
25,26,32,36,45,49,63,65,66 - ale niech mama pomyśli, bo ostatnio nic nie trafiam
Witam. Wtopa Panie Monet. Wtopa. Ja wiem od górnie , że to Pan był. A skąd, to moja sprawa. A pomyłkowy wpis, to prawda, bo przesłali Nam kupony, które mój pracownik nie sprawdzając po prostu wrzucił, gdyż prosiliśmy o trafienia programem Goldenlotto.... . Wiele szczegółów powiedział Pan, a inne osoby mi powiedziały ,.....że to MONET z Multipasko....Zresztą MENTOR... w literach wychodzi jako MONET, a IP komputera NIE MYLI SIĘ...., bo taki sam ma Pan wszedzie.?????!!. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników Multipasko z Pozdrowieniami dla Pana Janusza Paśkiewicza-Pasko
Kosmaty....proszę
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2EygDllgvYIJ:multiinfo.blog.onet.pl/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2EygDllgvYIJ:multiinfo.blog.onet.pl/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
hej
wescie sobie ostatnie 2 losowania wpiszcie w multi
tylko nie wpisujcie liczb ktore sie powtarzaja
bylo i to niedawno 6 z 6 gdyby sie wzielo ostatnie 2 losowania z dzis pop i wczoraj wieczor
cofnac 10 losowan wstecz i masz 6 z 6
cofnac 10 losowan wstecz i masz 6 z 6
Ty jasnowidzący...
Odgórnie wiesz?
Okazuje się że marnie się znasz na tym swoim portalu skoro widzisz IP kogoś kogo nigdy tam nie było.
Kolejna twoja balga.
Ja Ciebie chłopie uważam za OSZUSTA i wale ten Twój portal.
Jak znajdujesz jeleni to nie moja sprawa.
I tak pewnego dna dojdą do wniosku że Boss wydymał bez mydła.
Innej opcji nie ma.
Odgórnie wiesz?
Okazuje się że marnie się znasz na tym swoim portalu skoro widzisz IP kogoś kogo nigdy tam nie było.
Kolejna twoja balga.
Ja Ciebie chłopie uważam za OSZUSTA i wale ten Twój portal.
Jak znajdujesz jeleni to nie moja sprawa.
I tak pewnego dna dojdą do wniosku że Boss wydymał bez mydła.
Innej opcji nie ma.
to wez dzis rozpisz wieczor wczorajszy i dzis popoludnie no i zobaczysz ile sie powtorzy tylko mowie nie pisz tych powtorzajacych sie