Wpisy użytkownika karol3044
Łącznie 11 wpisów w archiwum, pokazane od nr 267 330. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
ZAWSZE SIĘ MODLIŁEM O ŻÓŁTE KULKI...A TERAZ CH..JA WIDZĘ WSZYSTKIE JEDNAKIE..JEDEN WIELKI KANT .
dwudziestka szóstka 3 raz w ciągu dwóch tygodni..ten sam plus dwa razy z rzędu...puszczają z taśmy ??? 

Magazynier ogólnie musi być jak Jezus;mnoży rzeczy niewidzialne w zależnosci od potrzeb klijentów i szefa..szczerze.
Wieczorem powinno być 1 i 4 ,ale po wczorajszym dniu i losowaniu mimi lotto wyrażenia takie,jak "powinno" nabierają nowego znaczenia
Chylę czoło,jeśli komuś świadomie udało się wytypować "trójkę" Pozdrawiam .
Chylę czoło,jeśli komuś świadomie udało się wytypować "trójkę" Pozdrawiam .Poczytaj drobny druk... szczególnie o miejscu wykonywania zlecenia .
jesli macie jakieś pewne na jutrzejsze mini to zostawcie prosze u mnie na profilu bo musze lecieć ..miłego popołudnia wszystkim 

Czy jakaś cywilizacja(chociażby obca)opracuje system na maszynę do losowania jokera ,która już po starcie się zacina?Kto widzał wczorajsze losowanie ten już wie. Jesteśmy biednymi marionetkami,które naginają w pocie czoła a potam ...w białych rękawiczkach odzierają nas ze złudzen.Szczęscia w typowaniach .Pozdrawiam.
« PoprzednieKolejne »