Wpisy 896 873 – 896 972
17 kwietnia 2012 15:22 → 17 kwietnia 2012 16:26, 100 wpisów
każdy ocenia innych swoją miarą... proste
madea za zbyt specjalistyczny językja prosty chłopale mądrego fajnie posłuchac
Znikam
Zrobię sobie powtórkę z Biblii Tysiąclecia, bo ciężko z prorokiem gadać jak nie znasz specjalistycznego słownictwa
Zrobię sobie powtórkę z Biblii Tysiąclecia, bo ciężko z prorokiem gadać jak nie znasz specjalistycznego słownictwa
tak szczerze to nie lubię tracić czasu na rozmowę z facetami... jakoś specjalnie nie przepadam za tym gatunkiem
hej robalku rano nistety musiałem wyjsc ale jestem wiec wróce do tematu mimo twoich imienin do rannycch niewiem /oszczerstw/ niewiem jak to nazwac,przepraszamam ze twoje imiieniny ale musisz to tak samo odczuc
Kubex
Oni w Jerozolimie to mają podobno krzyż pański z ludźmi co to doznają objawienia, że pogadali z Bogiem i poznali jedyną prawdę i zaczynają się nią publicznie dzielić. Podobno w tamtejszym psychiatryku jest specjalny oddział dla takich ludków.
A propos pewnego proroka co się nam dzisiaj objawił z swoim przesłaniem to jak go czytam jestem za przymusową lobotomią w beznadziejnych przypadkach
Oni w Jerozolimie to mają podobno krzyż pański z ludźmi co to doznają objawienia, że pogadali z Bogiem i poznali jedyną prawdę i zaczynają się nią publicznie dzielić. Podobno w tamtejszym psychiatryku jest specjalny oddział dla takich ludków.
A propos pewnego proroka co się nam dzisiaj objawił z swoim przesłaniem to jak go czytam jestem za przymusową lobotomią w beznadziejnych przypadkach
znikam
kosmaty
kubex wiem
A teraz naprawdę muszę na jakiś czas zniknąć by wreszcie wyjść z pracy
kubex wiem
A teraz naprawdę muszę na jakiś czas zniknąć by wreszcie wyjść z pracy
Lobotomia przedczołowa, inaczej leukotomia, zwana popularnie lobotomią lub lobotomią czołową â zabieg neurochirurgiczny polegający na przecięciu włókien nerwowych łączących czołowe płaty mózgowe ze strukturami międzymózgowia (najczęściej podwzgórzem lub wzgórzem), obecnie bardzo rzadko stosowany. Dawniej jedna z metod leczenia chorych na schizofrenię lub inne poważne zaburzenia psychiczne. Celem była redukcja procesów emocjonalnych, które zwykle towarzyszą procesom poznawczym â myślom i wspomnieniom (a więc i myślom natrętnym lub halucynacjom). Jednym z poważniejszych skutków ubocznych lobotomii przedczołowej jest utrata przez pacjenta poczucia "ciągłości własnego ja", świadomości, że jest tą samą osobą, którą był wczoraj i będzie jutro.
Ponieważ lobotomia nie zawsze okazuje się skuteczna, do tego jest nieodwracalna i prawie zawsze powoduje niekorzystne zmiany w psychice oraz zachowaniu pacjenta, w wielu krajach â m.in. w Polsce â obecnie w ogóle się jej nie stosuje.
Ponieważ lobotomia nie zawsze okazuje się skuteczna, do tego jest nieodwracalna i prawie zawsze powoduje niekorzystne zmiany w psychice oraz zachowaniu pacjenta, w wielu krajach â m.in. w Polsce â obecnie w ogóle się jej nie stosuje.
kubex...dla tego typu to normalne niestety,woli się męczyc niż pokazać gdzie go boli
kosmaty.....nieee ale zbliża się 16 ,muszę spadać.A co to za bzdury że czuję pismo nosem? Muszę wyjść i to tyle
kosmaty....nie wiem z czym....
ale R_ prosił przekazać jakby Go nie było......
zerknij 896256 i jakoś później......
ale R_ prosił przekazać jakby Go nie było......
zerknij 896256 i jakoś później......
pieknaja juz wypisałem to co mysle ale zdazyłsie wyswietlic twój wpis
pieknaja sprawdze aczkolwiek niemam obowiazku zrobie to dla swietego spokoju
Kosmaty....
święty spokój to jest
Pogadacie i będzie ...zobaczysz.......
święty spokój to jest
Pogadacie i będzie ...zobaczysz.......
pieknaja przeczytałem wpisy robala i pytam cała strone ,wszystkich uzytkowników wraz z adminem biore na swiadków czy kiedykolwiek napisałem lub sie chwaliłem ze miałem 6/6 w lotto,szkoda tylko ze ma imieniny a akurat wywołuje cos zeby sobie szkodził
jocia...masz 13
i pintol uciekam..
i pintol uciekam..
kosmaty..nie wiem..ale jak nie miałes 6/6 to wielka szkoda
Nigdy nie widziałam.. byś pisał iż ( haha) miałbyś mieć 6/6 w lotto .
Kosmaty ..to moze dzisiaj
Nigdy nie widziałam.. byś pisał iż ( haha) miałbyś mieć 6/6 w lotto .
Kosmaty ..to moze dzisiaj
kosmaty....ależ nie, nie.....to taki robalowy styl.....
że jak ktoś wygra główną w dużego to się przeca nie będzie chwalił, tzn tylko idzie w zaparte
że jak ktoś wygra główną w dużego to się przeca nie będzie chwalił, tzn tylko idzie w zaparte
krzysio tak..13 .. kiedys wzagardzone..a mogło byc tak pieknie 6/6 w lotto -- duzego lotka )
Jocia.. .
-----------------------
-----------------------
przepraszm wszystkich uzytkownków mp. za moja reakcje ale kiedys cos niewytrzymuje
pieknaja dla mnie od miesiaca zchowuje sie jak .........kazdy dołozy jak chce
ostatni raz
kosmaty
do Ciebie coś piszę
- NIE nigdy nie pisałem, że kiedykolwiek trafiłeś - 6/6 w dużego lotka , a to co napisałem miało oznaczać - jeśli trafisz, albo nawet nie jeśli, ale - traf, ale wtedy się nie przyznawaj, to te właśnie " leć w zaparte" powodzenia i zdrówka i odjebuję,
Ty też się odjebaj
kosmaty
do Ciebie coś piszę
- NIE nigdy nie pisałem, że kiedykolwiek trafiłeś - 6/6 w dużego lotka , a to co napisałem miało oznaczać - jeśli trafisz, albo nawet nie jeśli, ale - traf, ale wtedy się nie przyznawaj, to te właśnie " leć w zaparte" powodzenia i zdrówka i odjebuję,
Ty też się odjebaj
wiem kosmaty ..roumiem Cie bardzo..bo swoje tez odcierpiałam ..na stronce
Robal zadzierasz z KOSMATYM ---żartuję
Robal zadzierasz z KOSMATYM ---żartuję
Sara.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
robalku rano musiałem wyjsc bo był transport podano mi wpisy ,odczytałem tak jak odczytałem moze zle moze dobrze co nie wnika w cos czrgo nierozumiem ;przyjebałes sie domnie iak rzep do psiego ogona . to niektórzy uzytkownicy zauwazyli .
saro...własnie wchodze w mapki.. nic nie wiem..nie typuje na oko jak cos bede wiedziała..to dam znac ..jakoś
Robaleczku zycze Tobie wszystkiego Naj..Naj..Najlepszego
samych trafien w grach liczbowych i spelnienia wszelkich
Marzen
samych trafien w grach liczbowych i spelnienia wszelkich
Marzen
Sara.. .
Niedawno podałem ..aż 19 liczb.. . Ale te są do ....Lotto.pl/
----------------------------------
Niedawno podałem ..aż 19 liczb.. . Ale te są do ....Lotto.pl/
----------------------------------