Wpisy 896 424 – 896 523
17 kwietnia 2012 10:12 → 17 kwietnia 2012 11:57, 100 wpisów
Pięknaja.. .
Zerknij na stronę z pogodą... . www.sat24.com
Zerknij na stronę z pogodą... . www.sat24.com
Dzień dobry. Ja na momencik wpadłam, aby się pochwalić swoją wczorajszą wygraną 5/9, 7/9, 7/10, 8/10:-) Spadam do pracy
ide z pieskiem na spacerk..obym tylko nie spotkala
mojego..marudnego..sasiada..bo az dziw bierze..ze on zawssze
jest gdy wychodze na dwor z psinaale mi to egal..
pa pa Mpusie..do pozniejka..
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
mojego..marudnego..sasiada..bo az dziw bierze..ze on zawssze
jest gdy wychodze na dwor z psinaale mi to egal..
pa pa Mpusie..do pozniejka..
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
Brawo mała
Monet, player, jocia dziękuję Piszę z komórki dlatego oszczędam na emotkach :-)
Jocia słoneczko w końcu dla mnie zaświeciło:-) już nie pamiętam kiedy wpadła jakaś wygrana a tu proszę taka miła niespodzianka;-) dzis zgarniam bonusa;-)
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/przed-nami-skok-temperatury-majowka-zapowiada-sie-swietnie,41603,1,0.html
Mala.. .
Ten wpis jest ze smartfona... .
Ten wpis jest ze smartfona... .
Jocia.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
Miłego dnia.. .
Jociu pokombinuj cos tymi parkami:
24, 25
44, 75:-)
Wędrowco witaj :-* tak to smatrfon:-)
24, 25
44, 75:-)
Wędrowco witaj :-* tak to smatrfon:-)
Grudniowa.. .
-----------------
-----------------
Mała.. .
Teraz piszę z ''komputra'', bo z telefonu piszę śię strasznie...wolno.. .
-------------------------------
Teraz piszę z ''komputra'', bo z telefonu piszę śię strasznie...wolno.. .
-------------------------------
trzeba cos poprawnie zatypowac wysłac i do pracy
stawiam na 9,17,73,74
stawiam na 9,17,73,74
7 razy to nie rekord , inne wpadały więcej razy np. niegdys 27 ..40
Mała.. .
Wpis ze zwykłej komórki.. .
Wpis ze zwykłej komórki.. .
Miłego dnia życzę.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Witam wszystkich jeszcze dzisiaj nie witanych
monet
Już jestem z powrotem. A myślałam, że utknę w umowach na cacy. Rząd zreformował system opieki nad dziećmi, ale zapomniał sprawdzić jak wygląda sytuacja na prowincji i mamy niezły pasztet. Fajnie jest na wizji powiedzieć, że dążymy do likwidacji domów dziecka dla małych dzieci oraz kierowania do placówek tylko dzieci powyżej 10 lat. Trochę trudniej wykonać te zmiany gdy chętnych na rodziny pomocowe i rodzinne domy dziecka brak
monet
Już jestem z powrotem. A myślałam, że utknę w umowach na cacy. Rząd zreformował system opieki nad dziećmi, ale zapomniał sprawdzić jak wygląda sytuacja na prowincji i mamy niezły pasztet. Fajnie jest na wizji powiedzieć, że dążymy do likwidacji domów dziecka dla małych dzieci oraz kierowania do placówek tylko dzieci powyżej 10 lat. Trochę trudniej wykonać te zmiany gdy chętnych na rodziny pomocowe i rodzinne domy dziecka brak
Słuchajcie a co sądzicie o moich faworytach : 12,19,33,41,47,49,65,66,74,78 ?
Normalnie mnie nosi jak sobie przypomnę kombinacje alpejskie z umowami z zawodowymi rodzinami zastępczymi, które mają ustawowe prawo do 30 dni urlopu a my mamy zapewnić w tym czasie opiekę dzieciom. Według rządu powinniśmy mieć albo rodziny pomocowe na ten czas ( chętnych mniej niż zero) albo zorganizować dzieciom wypoczynek ( nie wspomnieli tylko skąd wziąć na to kasę) A najśmieszniejsze jest to, że kilka dni temu minister ogłosił konkurs na dofinansowanie wyłącznie szkoleń dla rodzin zastępczych a o obiecywanym na wspieranie wypoczynku dzieci z rodzin zastępczych obiecywanym od roku ani widu ani słychu
jociu
Policzyłam do 20 i już mi przeszedł atak wścieklizny. Za zakłocanie nastroju moimi problemami
Policzyłam do 20 i już mi przeszedł atak wścieklizny. Za zakłocanie nastroju moimi problemami
medea.......ja Ci powiem tylko jedno.....samo złożenie wniosku o rodzinne i wymagane do tego dokumenty to jest jedno wielkie
już o wielkiej kwocie jaką wynosi to rodzinne to nie wspomne bo to nie wiadomo czy czy
kathy
Mimo, że nie powinno się kakać do własnego gniazda to zgadzam sie z tobą, że pomoc społeczna, w której pracuję to biurwokracja bizantyjska taka, iż za stert papieru człowieka i jego problemów w ogóle nie widać
Mimo, że nie powinno się kakać do własnego gniazda to zgadzam sie z tobą, że pomoc społeczna, w której pracuję to biurwokracja bizantyjska taka, iż za stert papieru człowieka i jego problemów w ogóle nie widać
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 254 000
kathy
A najgorsze jest to, że zwykłego człowieka zmuszają do wypełnienia takiej sterty papieru by mógł otrzymać upokarzającą w swej wielkości zapomogę, bo muszą potwierdzić, że on nie jest nie daj Boże naciągaczem a prawdziwych naciągaczy co to całą kasę dają na przelew jakoś nie umieją odciąć od publicznego cyca
A najgorsze jest to, że zwykłego człowieka zmuszają do wypełnienia takiej sterty papieru by mógł otrzymać upokarzającą w swej wielkości zapomogę, bo muszą potwierdzić, że on nie jest nie daj Boże naciągaczem a prawdziwych naciągaczy co to całą kasę dają na przelew jakoś nie umieją odciąć od publicznego cyca
Znikam na dłuższą chwilę, bo znowu mamy problem prawny do rozwiązania na wczoraj
Pieknaja..nie jestem ze Swinoujscia..ale pare km. dalej..
jezeli orientujesz sie..gdzie jest..Perla Baltyku..
to juz wiesz na 100%..jaka to jest miejscowosc
jezeli orientujesz sie..gdzie jest..Perla Baltyku..
to juz wiesz na 100%..jaka to jest miejscowosc
lila....
medea......
ja na biurwy wszelkiej maści (w róznych urzedach i instytucjach) mam jedno zdanie....wychodząc mówię tak: ja pani nic złego nie zyczę.....tylko takiego potraktowania jak pani traktuje interesanta........
zobaczyć minę...............bezcenne
medea......
ja na biurwy wszelkiej maści (w róznych urzedach i instytucjach) mam jedno zdanie....wychodząc mówię tak: ja pani nic złego nie zyczę.....tylko takiego potraktowania jak pani traktuje interesanta........
zobaczyć minę...............bezcenne
relaksująca pozycja:
pozycja zwłok wystawionych na widok, podobno pomaga
pozycja zwłok wystawionych na widok, podobno pomaga
stanął mu te szczurzy mózg, jak mu powiedziałam co myslę o lizaniu dupchyba mam po pracy dzisiaj
spadam, jadę na termy maltańskie a co tam, jestem z długim stażem, wolno mi
powiedziałaś, jak w profilu ?
to pooowoooooo
o 14 albo nawet i o 22.15
to pooowoooooo
o 14 albo nawet i o 22.15
lila
zuza
zdt - bez progresji i może 'do tego'
jakieś 36 - z nieśmiałością - jakieś 69 ?
i znikam
zuza
zdt - bez progresji i może 'do tego'
jakieś 36 - z nieśmiałością - jakieś 69 ?
i znikam
Wszystkim Robertom dużo zdrówka a szczególnie mojemu komandosowiKomandos jak czytasz
witanko dziewczyny i chopaki,podziele się z wami dobrą wiadomością TRAFIŁEM 6-KĘ w kaskadzie
36 na baczność.