Wpisy 88 767 – 88 866
14 stycznia 2010 17:17 → 14 stycznia 2010 20:41, 100 wpisów
Pitek co cie interesuje to pomogę
to jak się gra przez internet?
trzeba wpłacić u nich w punkcie i dopiero można obstawiać?
Czekam na zdarzenie 6882 Dinamo Riga - Avtomobilist typ 1 kursik 1,55..poczekamy zobaczymy.
mariuncio75- interesuje mnie czy można grać tzn.obstawiać wyniki przez internet i czy można wpłacać pieniądze przez internet
W fortunie nie można grać przez internet podobnie rzecz ma się w Totomix-ie są to bukmacherzy tzw. naziemni i nie można grać u nich przez internet a firm bukmacherskich internetowych jest od groma i troszeczkę
Chodziło mi, że drugie tyle=drugie 100zł KOGUCIK ale to ja źle napisałem, a Ty mnie dobrze zrozumiałeś.
mariuncio75-dzięki za odp. w sprawie totolotka i fortuny.
To,że firm jest od groma to wiem tyle,że od początku stycznia nie wiadomo czy można u nich grać,ponieważ chodzi o podatki od wygranych.
To,że firm jest od groma to wiem tyle,że od początku stycznia nie wiadomo czy można u nich grać,ponieważ chodzi o podatki od wygranych.
"W fortunie nie można grać przez internet podobnie rzecz ma się w Totomix-ie"
TO DZIWNE, bo wszyscy inni grają.
W Totomixie = Totolotku.
TO DZIWNE, bo wszyscy inni grają.
W Totomixie = Totolotku.
Śmiało można grać nic się nie zmieniło w naziemnych jest 10% podatku od wygranej a w internetowych co wygrasz to twoje :-)
Sir nie rób zamieszania nie można i tyle!
Inni grają to znaczy kto?
Inni grają to znaczy kto?
witam .o 14 klapa
na te smutki polecam
http://www.youtube.com/watch?v=Qz61PldVsUY
o hazardzie na wesoło
na te smutki polecam
http://www.youtube.com/watch?v=Qz61PldVsUY
o hazardzie na wesoło
SirMavins-ruskiej ligi w hokeja się nie obstawia bo tam mafia panuje i mecze ustawia:)
pitek_antropus>>> poczytaj ten wątek na forum. http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
pozd
pozd
Widze, że wiele osób zabiera się za bukmacherke. Taka rada na przyszłość.
Korzystajcie ze strony http://www.betexplorer.com do śledzenia kursów na interesujące was zdarzenia.
Dla przykładu - wczoraj jak wszyscy pamiętają Kamerun dał ciała z Gabonem. Można zerknąć na wyżej podanej stronie jak zmieniał się kurs na przestrzeni ostatnich tygodni na zwycięstwo Kamerunu. W grudni na Kamerun kurs wynosił 1,30, natomiast kilka dni temu wzrósł do 1,65 (u kilku internetowych buków). Ludzie śledzący takie detale zdają sobie sprawę, że buki podpuszczają w ten sposób początkujących i nieświadomych niczego graczy. Gracz widzi, że kurs na Kamerun jest bardzo wysoki w stosunku do rzeczywistej wartości obu ekip, więc stawia pieniądze na faworyta sugerując się zachęcającym kursem.
Otóż w większości przypadków należy postępować odwrotnie, a najlepiej omijać takie spotkania.
Kolejny przykład - wczoraj u Williama Hilla kurs na Barcelone (na awans) w wyjzdowym meczu z Sevillą na godzine przed spotkaniem wzrósł bodajże z 1,75 do 2,05. Bukmacherzy coś zwęszyli i znowu podpuścili sporą grupe ludzi.
Pamiętajcie, że piłka nożna (jak i większość innych sportów) to nie walka o prestiż, zwycięstwo itp. To gigantyczna maszyna do robienia kasy.
Są dwie drogi. Albo grasz jakimś systemem, odpowiednim do wielkości twojego portfela, albo grasz ostrożnie i analizujesz takie detale jak zmienność kursów na różne zdarzenia i wyciągasz odpowiednie wnioski.
Powodzenia ;)
Korzystajcie ze strony http://www.betexplorer.com do śledzenia kursów na interesujące was zdarzenia.
Dla przykładu - wczoraj jak wszyscy pamiętają Kamerun dał ciała z Gabonem. Można zerknąć na wyżej podanej stronie jak zmieniał się kurs na przestrzeni ostatnich tygodni na zwycięstwo Kamerunu. W grudni na Kamerun kurs wynosił 1,30, natomiast kilka dni temu wzrósł do 1,65 (u kilku internetowych buków). Ludzie śledzący takie detale zdają sobie sprawę, że buki podpuszczają w ten sposób początkujących i nieświadomych niczego graczy. Gracz widzi, że kurs na Kamerun jest bardzo wysoki w stosunku do rzeczywistej wartości obu ekip, więc stawia pieniądze na faworyta sugerując się zachęcającym kursem.
Otóż w większości przypadków należy postępować odwrotnie, a najlepiej omijać takie spotkania.
Kolejny przykład - wczoraj u Williama Hilla kurs na Barcelone (na awans) w wyjzdowym meczu z Sevillą na godzine przed spotkaniem wzrósł bodajże z 1,75 do 2,05. Bukmacherzy coś zwęszyli i znowu podpuścili sporą grupe ludzi.
Pamiętajcie, że piłka nożna (jak i większość innych sportów) to nie walka o prestiż, zwycięstwo itp. To gigantyczna maszyna do robienia kasy.
Są dwie drogi. Albo grasz jakimś systemem, odpowiednim do wielkości twojego portfela, albo grasz ostrożnie i analizujesz takie detale jak zmienność kursów na różne zdarzenia i wyciągasz odpowiednie wnioski.
Powodzenia ;)
Cześć lila czytałam twoje wcześniejsze wpisy i też lubie zbierać grzyby ,a jeszcze bardziej je jeść.
Tam gdzie mafia trzyma rękę nad zdarzeniami można grać spokojnie.Co innego gdyby patronat nad tymi meczami miał nasz rząd,wtedy wiadomo że wygranym może byc tylko Rychu,Krzychu,i ten trzeci z cmentarnej paczki.Mafia sama zarobi i da zarobić,a nasz rząd to takie zwierze że sama zarobi i jeszcze drugiemu zabierze.
dzięki madzia77 za wskazanie tematu.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
czyli,żeby cokolwiek zagrać w totolotku to trzeba ruszyć cztery litery i się do nich wybrać.
pitek_antropus>>> dokładnie tak, ja swoje pierwsze zakłady zawarłam w Fortunie u buka naziemnego,potem konto założyłam w Totomix :)
lila>>> witaj słonko :)
lila>>> witaj słonko :)
mariuncio75 - kto robi zamieszanie?
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
W Totomixie nie można przez internet obstawiać wyników?
Zdarzeń sportowych???
Bez jaj.
MOŻNA - to Ty nie wprowadzaj w błąd.
Owszem pieniądze na konto wpłaca się osobiście, ale wygrane można przelewać na e-konto Totomixu lub wypłacać w oddziale.
lila>>> jutro kochanie:
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
Peja i Trzeci Wymiar,w sobotę Kult,bilety już są i myślę,że będzie fajnie.
pozd
torsan - dzięki za radę, ale wiesz jak to jest.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
Na to nie, na tamto nie, to w końcu na nic nie będzie można stawiać.
Bogactwo możliwości, bogactwo wyboru...jest z czego wybierać.
>>>kogucik19, ciesz się, że byłeś w snach kibicem i grajacym piłkarzem, a nie bramkarzem, bo wyobraź sobie jakby Ci się śniło, że bronisz karnego ??? znam przypadek, że bramkarzowi śniło się że broni b /jak mnie grzyby się śniły po zbieraniu, czy szachownica po 20 partiach gry w Warcaby/ bramki i rano całą głowę miał poobijaną od ściany -to fakt autentyczny
pozdro
pozdro
co robi teściowa na plaży ?
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
przyzwyczaja się do piachu
i rym cym cym i.........
HURA .Dinamo Riga wygrywa 1-0 .Oby tak dalej.Mafia czuwa.Pozdrawiam
Lila Forex jest to rynek, na którym się handluje na różnicach kursowych np. walut. Duzo ludzi wtapia i dużo wygrywa.
na 22:00
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,
2,4,5,27,28,29,51,55,57,77,
6,11,14,31,34,35,49,58,59,60,
20,22,24,25,37,39,41,71,72,74,
EMERYT witaj.Głowa głową jak sie poobija to sie zagoi,a ściana i malowanie mieszkania to co.Same straty.Serdecznie pozdrawiam
Koleś cierpiał na bezsenność. Poszedł, więc do lekarza, jak mu doradził kolega.
Spotykają się po paru dniach:
- Hej, i co Ci zalecił lekarz?
- Walnąć sobie pięćdziesiątkę przed snem.
- I co, pomaga?
- Pewnie, wczoraj kładłem się osiem razy.
Pijany facet podchodzi do konfesjonalu, ale nic nie mówi.Po pewnym czasie zniecierpliwiony ksiądz puka, chcąc ośmielić wiernego do wyznania grzechów.
- Nie masz co puuuuuukać koleżko - słyszy w odpowiedzi. - Z tej strony też nie ma papieru...
Spotykają się po paru dniach:
- Hej, i co Ci zalecił lekarz?
- Walnąć sobie pięćdziesiątkę przed snem.
- I co, pomaga?
- Pewnie, wczoraj kładłem się osiem razy.
Pijany facet podchodzi do konfesjonalu, ale nic nie mówi.Po pewnym czasie zniecierpliwiony ksiądz puka, chcąc ośmielić wiernego do wyznania grzechów.
- Nie masz co puuuuuukać koleżko - słyszy w odpowiedzi. - Z tej strony też nie ma papieru...
kogucik19
6877 - Lok Yaroslavl - Vitiaz Chehov 1 - 1.25 - 3:1.
OK.
6877 - Lok Yaroslavl - Vitiaz Chehov 1 - 1.25 - 3:1.
OK.
Fajnie bo HV71 prowadzi 1-0 wiec niech tak sie dalej to toczy.Wydaje mi sie że kulki wytwarzały adrenalinę ale na krótko,za to gwałtownie ,a jednak zdarzenie sportowe,trwa dłużej i wytwarza stopniowo poziom adrenaliny i chyba jest zdrowsze niż kulki.Bo co rozkłada sie w czasie jest zdrowsze.
kogucik-fajnie jak fajnie że prowadzą 1-0 co nie zmienia faktu ze dwa tyg.temu jak postawiłem na nich to dwóch tercjach wygrywali 3-0 i skończyło się 3-3
31 33 18
Witam,
kto da pewniki na jutro ?
hokej piłka
kto da pewniki na jutro ?
hokej piłka
WIELKIE DZIĘKI
Dziękuję Lila mam nadzieję że się trafi :D mam dla Ciebie pewną stronkę www.pewniaki.pl może już byliście na niej jak nie to zobaczcie sobie może coś traficie :)