Wpisy 882 833 – 882 933
10 kwietnia 2012 11:15 → 10 kwietnia 2012 13:29, 100 wpisów
Idę z psiną na spacer.Jak wrócę,to myślę ,że Robal już będzie.
Lila
Wczoraj był lany poniedziałek....
dzisiaj co?? płaczliwy wtorek??
Witam wszystkich....
dzisiaj co?? płaczliwy wtorek??
Witam wszystkich....
helo wszystkim Lilus ja dziś puściłam wczorajsze od maxa i dodałam ze snu ciekawe jaki galimatias będzie z tego
pa po 14
Lila....
to jak tu w końcu jest dzisiaj??
tak, czy
islandorka....
to jak tu w końcu jest dzisiaj??
tak, czy
islandorka....
Witajcie! Jak tam po świętach? TS wprowadzi niebawem opcję Lotto Plus.
"Dzięki Lotto Plus będzie można wygrać więcej. Będą dwa losowania, aby mieć prawo udziału w obu należy do kuponu Lotto dokupić za 1 zł Lotto Plus. "
"Dzięki Lotto Plus będzie można wygrać więcej. Będą dwa losowania, aby mieć prawo udziału w obu należy do kuponu Lotto dokupić za 1 zł Lotto Plus. "
Szczęściara z Ciebie Lila......
bo ja to czasami mam tak
czasami tak
I już sama nie wiem....CO robić
bo ja to czasami mam tak
czasami tak
I już sama nie wiem....CO robić
Pawcio.....
tak sobie ...
czy to znaczy, że będziemy mieć lotto po 4 zł....
czy, że w tak przemyślany sposób po 2 zł.
tak sobie ...
czy to znaczy, że będziemy mieć lotto po 4 zł....
czy, że w tak przemyślany sposób po 2 zł.
pięknaja...ja ale tylko ze śmiechuno chyba że,się przypintolę o coś w kolano to wtedy też mi łzy do oczu napływają
Pięknaja własnie nie wiadomo czy będzie nowa gra z dwoma losowaniami czy Lotto przekształcą na dwa losowania i wyjdzie na to, że i tak po 2 zeta tylko nie chcą się przyznać.
Pawcio....no tak mi właśnie przyszło do głowy , że to taki trochę powrót do starej ceny, ale.....z musem na dwa losowania grać....ciekawe.......
Lila...ależ oczywiście , że
to albo ze albo ze
Lila...ależ oczywiście , że
to albo ze albo ze
Ale wtedy nie wiem czy na dwa losowania w jednym danym dniu czy na dwa kolejne. Tak to dwie osobne maszyny muszą być.
Czyli chcę, aby na stary przelicznik każdy kupił minimum dwa zakłady hehe
Lila....mięso to ...hm....to zwierzaczki....
a zwierzaczki trzeba chronić......
jednym słowem.....ze lepiej powrzeszczeć
Pawcio.....tees o nas dba.....
po co mamy za dużo wiedzieć już teraz.......
Toć się okaże....chyba.......
a zwierzaczki trzeba chronić......
jednym słowem.....ze lepiej powrzeszczeć
Pawcio.....tees o nas dba.....
po co mamy za dużo wiedzieć już teraz.......
Toć się okaże....chyba.......
No ale bedzie do wyboru wiadomo kupujesz za 3 zeta bierzesz udzial tylk ow pierwszym losowaniu. Dopłacisz "tylko" złotówkę to ten sam zakład również bierze udział w drugim losowaniu. Kombinują jak się da. Poczekamy na szczegóły.
Pewnie, że poczekamy....
na gorąco odbieram to jako podniesienie ceny do 4 zł
ze złudzeniem , że mam po 2 zł.
na gorąco odbieram to jako podniesienie ceny do 4 zł
ze złudzeniem , że mam po 2 zł.
Lila.....
no dobra...wiem......kuxwami ja też rzucam.......czasami.....
no dobra...wiem......kuxwami ja też rzucam.......czasami.....
Witam ponownie
Ludzie bywają czasami zabawni. Najpierw przed świętami umawiają się na spotkanie dzień po świętach tak, że zastanawiałam się jak dam radę się wyrobić do 15 a tu od rana co chwilę ktoś przekłada spotkanie a ja oczywiście nie protestuję
Lila
Trochę wcześniej toczyliśmy dialog o cyferkach z majwoj i gg36 no i wyszło nam, że powinno wejść coś z tych 2,4,7,52,54,55,56,67,77 Intuicja podpowiada mi jeszcze 64,61,80,18,24,46.
Ludzie bywają czasami zabawni. Najpierw przed świętami umawiają się na spotkanie dzień po świętach tak, że zastanawiałam się jak dam radę się wyrobić do 15 a tu od rana co chwilę ktoś przekłada spotkanie a ja oczywiście nie protestuję
Lila
Trochę wcześniej toczyliśmy dialog o cyferkach z majwoj i gg36 no i wyszło nam, że powinno wejść coś z tych 2,4,7,52,54,55,56,67,77 Intuicja podpowiada mi jeszcze 64,61,80,18,24,46.
pieknaja bedzie mozna tez za 3 zeta zagrac a jak doplacisz 1 zl to wexmiesz udział w drugim losowaniu pewnie tego samego dnia z drugiej maszyny.
Pawcio....dając trzy za zakład nie dorzucisz tej złotówki?? nie wierzę.....TS - też.
medea......
Aż się boje podawać te numerki.....podane jakoś mi nie wchodzą, ale..... może taka trójeczka 59,79,80
medea......
Aż się boje podawać te numerki.....podane jakoś mi nie wchodzą, ale..... może taka trójeczka 59,79,80
Medea....
ludzie SĄ...zabawni, ale.....
wiesz ja w takich podobnych sytuacjach zastanawiam się
czy ja nie przekładam?? I....niestety.......
ludzie SĄ...zabawni, ale.....
wiesz ja w takich podobnych sytuacjach zastanawiam się
czy ja nie przekładam?? I....niestety.......
pieknaja
Jak sobie spojrzałam na notatki to możesz mieć rację, bo pojawiają się choć niezbyt nachalnie w porównaniu z obstawionymi przeze mnie a że krasnale jakoś tak zawsze wyciągają inaczej niż typuje większość to kto wie
Jak sobie spojrzałam na notatki to możesz mieć rację, bo pojawiają się choć niezbyt nachalnie w porównaniu z obstawionymi przeze mnie a że krasnale jakoś tak zawsze wyciągają inaczej niż typuje większość to kto wie
pieknaja
Ja też przekładam. Dlatego zawsze jeśli sprawa nie jest gardłowa z góry zakładam możliwość poświątecznego lenia i nie wyznaczam sobie na ten dzień zbyt ambitnych celów
Ja też przekładam. Dlatego zawsze jeśli sprawa nie jest gardłowa z góry zakładam możliwość poświątecznego lenia i nie wyznaczam sobie na ten dzień zbyt ambitnych celów
Medea....
gdyby tak tylko o poświątecznego lenia chodziło
ale na losowanie jak najbardziej ambitnie poczekamy......
Monet..... do bólu.....
gdyby tak tylko o poświątecznego lenia chodziło
ale na losowanie jak najbardziej ambitnie poczekamy......
Monet..... do bólu.....
pytanie
DWIE maszyny, czy
biorą zbierają wylosowane kuleczki PRZEKŁADAJĄ z powrotem do bębna i losują jeszcze raz ?
dopuszczamy, że to możliwe, żeby te same wypadły ?
nieeee noooooo - chyba NIE MA /przy takich niskich prawdopodobieństwach/ takiej obawy ?
Ja - PRZEKŁADAM
DWIE maszyny, czy
biorą zbierają wylosowane kuleczki PRZEKŁADAJĄ z powrotem do bębna i losują jeszcze raz ?
dopuszczamy, że to możliwe, żeby te same wypadły ?
nieeee noooooo - chyba NIE MA /przy takich niskich prawdopodobieństwach/ takiej obawy ?
Ja - PRZEKŁADAM
Robal
R_36
to juz przeca wiemy, że w trosce o klienta ts za bardzo obciążać nas nie będzie.......przyjdzie CZAS - zobaczysz
I gdzie to się schowałeś?? tu już łzy za Tobą wylewane są.......
to juz przeca wiemy, że w trosce o klienta ts za bardzo obciążać nas nie będzie.......przyjdzie CZAS - zobaczysz
I gdzie to się schowałeś?? tu już łzy za Tobą wylewane są.......
Robal.
I co bardziej wyćwiczyłeś??
I co bardziej wyćwiczyłeś??
monet
Ja ludzi z takim skrzywieniem zawsze doceniałam i doceniam, bo szanują mój i swój czas Niestety większośc z nas jest tylko ludźmi, więc trzeba się pochylić nad ludzką ułomnością
Ja ludzi z takim skrzywieniem zawsze doceniałam i doceniam, bo szanują mój i swój czas Niestety większośc z nas jest tylko ludźmi, więc trzeba się pochylić nad ludzką ułomnością
e46- wiadomo - jak można wyćwiczyć coś czego nie ma ?
Kaska
piękna - tak , ale nie wiadomo, czy do końca
lila
ładna fota, nie to, co współczesne - tryby koloru
zuza8
Ty się nie czaj - dawaj ten /obiecany/ wskan
Kaska
piękna - tak , ale nie wiadomo, czy do końca
lila
ładna fota, nie to, co współczesne - tryby koloru
zuza8
Ty się nie czaj - dawaj ten /obiecany/ wskan
robal
Czy zapoznałeś z wszystkimi teoriami spiskowymi na temat twojej nieobecności rano ? Mnie fascynuje czy w mojej teorii na temat traumy związanej z czynnikiem ryzyka jakim dla robaczków są żółciutkie kurczaczki wszechobecne w wielkanocnym czasie potrzebowałeś chwili wyciszenia i spokoju
Czy zapoznałeś z wszystkimi teoriami spiskowymi na temat twojej nieobecności rano ? Mnie fascynuje czy w mojej teorii na temat traumy związanej z czynnikiem ryzyka jakim dla robaczków są żółciutkie kurczaczki wszechobecne w wielkanocnym czasie potrzebowałeś chwili wyciszenia i spokoju
Robal.
Nie bądź taki skromny.
Nie bądź taki skromny.
Robal.
Dlaczego ja nie dostaję ,tylko
Pierwsza alkoholiczka na czacie,czy co??
Dlaczego ja nie dostaję ,tylko
Pierwsza alkoholiczka na czacie,czy co??
To nie można od razu tak??
Musi się upomnieć??
Musi się upomnieć??
Emerytko .....
upomnieć i zasłużyć pewnie
taki los.....jednemu , drugiemu
A życ CZA dalej.......
upomnieć i zasłużyć pewnie
taki los.....jednemu , drugiemu
A życ CZA dalej.......
piękna jeszcze czasem trybię
widzieliście - ile 3/3 - wczoraj wieczorem było ?
w typowania i w realu ? o ja piNtole, że tak powiem...
widzieliście - ile 3/3 - wczoraj wieczorem było ?
w typowania i w realu ? o ja piNtole, że tak powiem...
Pięknaja.
No niestety.
No niestety.
Robal.
W realu chyba jedna osoba nie zagrała.
W realu chyba jedna osoba nie zagrała.
R_36
ja raczej NIE patrzę.......
bo jak już zobaczę to tak mniej więcej wyglądam
ja raczej NIE patrzę.......
bo jak już zobaczę to tak mniej więcej wyglądam
Utopistka.
Pięknaja.
Wczoraj miałam telefon ze Szczecina(nie odebrałam).
Wczoraj miałam telefon ze Szczecina(nie odebrałam).
To zagadka pozostaje zagadką.
ja dzwoniłabym z komórki.......albo z tego numeru co znasz,
albo z takiego w tej samej sieci co masz ........
Ciekawe........rozumiem, że był to stacjonarny
albo z takiego w tej samej sieci co masz ........
Ciekawe........rozumiem, że był to stacjonarny
Nie,to chyba komórka.
Zobaczymy.
e46
Przegapiłem ? nie zagrała - mala ? tak ? To dobrze, że 3/3 nie więcej - i tyle w temacie - nie będę po raz xxx powtarzał
trafnych - moim zdaniem - w skali kraju - dramatycznie mało - a tu, co ciekawe - chyba w normie
dobrego i
poowooooooooooooo
Przegapiłem ? nie zagrała - mala ? tak ? To dobrze, że 3/3 nie więcej - i tyle w temacie - nie będę po raz xxx powtarzał
trafnych - moim zdaniem - w skali kraju - dramatycznie mało - a tu, co ciekawe - chyba w normie
dobrego i
poowooooooooooooo
Witam serdecznie wszystkich po świętach !!!!Mam nadzieję, że obżarstwa i opilstwa nie stwierdzono u poszczególnych jednostek naszego czata.
Co do omawianych propozycji TSa, myślę, że to próba wymuszenia większych wpłat na grę w lotto, choć chyba nietrafna. Ja grywam po max 3 zakłady, ale przy takiej alternatywie będę grał tylko jednym. Bo głupio grać na jedno losowanie, a potem zobaczyć np choćby 3 czy nawet 5 w drugim. Więc trzeba będzie grać na obydwa losowania. A to już podraża i tak nie tanią grę !
Co do omawianych propozycji TSa, myślę, że to próba wymuszenia większych wpłat na grę w lotto, choć chyba nietrafna. Ja grywam po max 3 zakłady, ale przy takiej alternatywie będę grał tylko jednym. Bo głupio grać na jedno losowanie, a potem zobaczyć np choćby 3 czy nawet 5 w drugim. Więc trzeba będzie grać na obydwa losowania. A to już podraża i tak nie tanią grę !
Robalku.
To nie chodziło o małą.Tylko o taką osobę która trzaska 3/3.
Wczoraj nie zagrała,dlatego tak mało.
To nie chodziło o małą.Tylko o taką osobę która trzaska 3/3.
Wczoraj nie zagrała,dlatego tak mało.
Monsiu...
i takie też mam odczucia......
niby taniej a drożej......
i takie też mam odczucia......
niby taniej a drożej......
Monsiu
Robal.
Wszystko możliwe.
Wszystko możliwe.
A jeśli zagrać wielolosowaniowym - załapie się na tą nową propozycję ?
Czy - niestety - pukon - obejmuje tylko podstawowego lotka, i trzeba wtedy - wycofać i przepisać ?
Czy - niestety - pukon - obejmuje tylko podstawowego lotka, i trzeba wtedy - wycofać i przepisać ?
pięknaja >>>> zdradż, w jakiej części Szczecina mieszkasz? To dla mnie nadal jeszcze najpiękniejsze miasto - mieszkałem w latach 65 - 72, mam tam dużo wspomnień i jeżdżę od czasu do czasu. W tym roku też pojadę, trochę póżniej
Akurat, żeby w co inne grać - to nie musi mnie nikt przekonywać -inaczej ze s.t.a.ł.ą trafialnością - jak zwykle - w rozsądnej ilości typów - tu nie ma cudów
dobrego
dobrego
Sie hat kein sitzfleisch.
Lila.Tak się mówi na kogoś,kto nie umie usiedzieć na miejscu.
lila...a bo mnie tu ..............
ale z Robalem sie minęłam
grunt, że wrócił.....można iść sie puścicić
ale z Robalem sie minęłam
grunt, że wrócił.....można iść sie puścicić
lila...i juz nikam.. @
Lila.
Bo zrobiłaś
Bo zrobiłaś
Kathy.
Ale dostałaśi .
A ja musiałam się upomnieć
Ale dostałaśi .
A ja musiałam się upomnieć
Monsiu.....
jakby tu powiedzieć.....
jak tak wejdę na wzniesienie tuż obok
to na Szczecin patrzę z tej najpiękniejszej perspektywy......
W dole widzę też Odrę....
Ale ....mam wybór...czasami bywam i tam gdzie z okien widzę budynek tv
jakby tu powiedzieć.....
jak tak wejdę na wzniesienie tuż obok
to na Szczecin patrzę z tej najpiękniejszej perspektywy......
W dole widzę też Odrę....
Ale ....mam wybór...czasami bywam i tam gdzie z okien widzę budynek tv
Dzień Dobry
raz raz raz..... sprawdzam łączność...
Jak się macie po świętach???