Wpisy 882 733 – 882 832
10 kwietnia 2012 08:14 → 10 kwietnia 2012 11:13, 100 wpisów
majwoj
Czyżby 50-tek Niestety zawsze je pomijam, bo nie mam do nich szczęścia, ale jeśli miałyby paść to chyba 53,54,52 lub 55 czyli trochę to mętne by obstawiać
Czyżby 50-tek Niestety zawsze je pomijam, bo nie mam do nich szczęścia, ale jeśli miałyby paść to chyba 53,54,52 lub 55 czyli trochę to mętne by obstawiać
Kathy
Kathy.
Jeszcze gdzieniegdzie mogą latać kurczaki,to strach wyleźć.
Jeszcze gdzieniegdzie mogą latać kurczaki,to strach wyleźć.
Kathy.
Nie strasz Go,bo wcale nie wyjdzie.
Nie strasz Go,bo wcale nie wyjdzie.
majwoj
I właśnie przez to ALE nie obstawiam 50-tek bo prawie nigdy nie trafiam na te co trzeba
I właśnie przez to ALE nie obstawiam 50-tek bo prawie nigdy nie trafiam na te co trzeba
Kathy.
Jak nie pomogą prośby,ani groźby,to nie wiem ,co mogłoby jeszcze pomóc.
Jak nie pomogą prośby,ani groźby,to nie wiem ,co mogłoby jeszcze pomóc.
medea76
ja tez się za specjalnie nie pcham , ale po przekroczeniu pewnego limitu
ja tez się za specjalnie nie pcham , ale po przekroczeniu pewnego limitu
Może obiecać Mu nowe mieszkanko w rajskim jabłuszku.
majwoj
Jeśli masz rację i 54 ma szanse to jej towarzystwo powinno wyglądać najprawdopodobniej następująco :
4/15/28/53/54/55/64/77
3/4/46/54/58/77
15/28/54/56/61/64/77/80
4/7/15/36/52/54/77/78
1/4/7/54/61/67/77
7/20/22/54/56/62/64/76/77
czyli jak widać brać i wybierać a i tak zadecyduje szczęście vel krasnoludki maszynowe z zmiany o 14.00
Jeśli masz rację i 54 ma szanse to jej towarzystwo powinno wyglądać najprawdopodobniej następująco :
4/15/28/53/54/55/64/77
3/4/46/54/58/77
15/28/54/56/61/64/77/80
4/7/15/36/52/54/77/78
1/4/7/54/61/67/77
7/20/22/54/56/62/64/76/77
czyli jak widać brać i wybierać a i tak zadecyduje szczęście vel krasnoludki maszynowe z zmiany o 14.00
kathy i emerytko
Jeśli chodzi o robala to pamietajcie, że święta wielkanocne z tym całym słodkim żółtym dziobiącym gdzie popadnie za dżdżowniczką tałatajstwem jest przeżyciem traumatycznym. Szczególnie, że są wszędzie w telewizji, internecie, pocztówkach, plakatach wystawach sklepowych. Nic dziwnego, że trzeba teraz ten czas spokojnie odreagowac w jakimś bunkrze
Jeśli chodzi o robala to pamietajcie, że święta wielkanocne z tym całym słodkim żółtym dziobiącym gdzie popadnie za dżdżowniczką tałatajstwem jest przeżyciem traumatycznym. Szczególnie, że są wszędzie w telewizji, internecie, pocztówkach, plakatach wystawach sklepowych. Nic dziwnego, że trzeba teraz ten czas spokojnie odreagowac w jakimś bunkrze
medea76
nie tak a tak
1 8 23 28 38 54 66
2 15 25 34 36 54 75
3 30 47 52 54 67 71
4 3 9 11 38 54 77
5 4 5 22 43 53 54
nie tak a tak
1 8 23 28 38 54 66
2 15 25 34 36 54 75
3 30 47 52 54 67 71
4 3 9 11 38 54 77
5 4 5 22 43 53 54
Medea.
Masz rację.Oby jak najszybciej odreagował.
Masz rację.Oby jak najszybciej odreagował.
------
Dzień dobry.. .
-------------------------------------
Dzień dobry.. .
Majwoj.. .
------------------------
------------------------
+5.
-------------------------
-------------------------
Korn.. .
---------------------------
Dziśiaj przez chwilę bedę w Łomży.. .
----------------------------------------------
---------------------------
Dziśiaj przez chwilę bedę w Łomży.. .
----------------------------------------------
Kathy.. .
-----
---------------------
-----
---------------------
majwoj
Twoje propozycje rzeczywiście ciut lepsze pod warunkiem, że nasze przewidywania co do pewniaków się spełnią
A propos krasnali to moim zdaniem TS to ich główny pracodawca w tym kraju. Nic dziwnego, że tacy wobec niego lojalni
Twoje propozycje rzeczywiście ciut lepsze pod warunkiem, że nasze przewidywania co do pewniaków się spełnią
A propos krasnali to moim zdaniem TS to ich główny pracodawca w tym kraju. Nic dziwnego, że tacy wobec niego lojalni
gg
Tylko nas a przede wszystkim majwoja nie chciej pozabijać jeśli krasnale też śledzą chat
Tylko nas a przede wszystkim majwoja nie chciej pozabijać jeśli krasnale też śledzą chat
medea76
jak to się mówi człowiek się uczy od innych
gg36
nie umiesz sam odrobić lekcji zadanej przez T.S.
jak to się mówi człowiek się uczy od innych
gg36
nie umiesz sam odrobić lekcji zadanej przez T.S.
gg.. .
----------------------
----------------------
majwoj
cwaniaku - już mi raz czy dwa pisałeś , a sam nie miałeś 6/6 w lotto - chyba że miałeś....
cwaniaku - już mi raz czy dwa pisałeś , a sam nie miałeś 6/6 w lotto - chyba że miałeś....
gg36
ja wiem jakie ty liczby wybierasz idziesz na łatwiznę ,tak to można 3/3 grać
ja wiem jakie ty liczby wybierasz idziesz na łatwiznę ,tak to można 3/3 grać
majwoj
ja rzeczywiście puszczam te nie wylosowane ostatnio - nie mam wyczucia do powtórek w mm, ale miałem na święta wszystko z chybika wygrałem 6zł, wydałem 65zł
ja rzeczywiście puszczam te nie wylosowane ostatnio - nie mam wyczucia do powtórek w mm, ale miałem na święta wszystko z chybika wygrałem 6zł, wydałem 65zł
majwoj i gg
Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że krasnale chat śledzą i to pilnie a potem mamy cuda w maszynie takie, że
gg
Ja sobie odpuściłam zakłady na 5 i 3 skreślenia, bo z jakiś nieznanych mi przyczyn trafiam wyłącznie przy tych 8 skreśleniowych a i to w porywach 6/8, więc szału nie ma
Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że krasnale chat śledzą i to pilnie a potem mamy cuda w maszynie takie, że
gg
Ja sobie odpuściłam zakłady na 5 i 3 skreślenia, bo z jakiś nieznanych mi przyczyn trafiam wyłącznie przy tych 8 skreśleniowych a i to w porywach 6/8, więc szału nie ma
na święta b. narodzenia wysłałem 2 zak. 6/6 z chybika stx2 za 50zł, a wyciągnołem ok. 75zł- rzeczywiście wtedy powtórki mi bardzo pomogły często było 4/6
gg
Witam w klubie. Do powtórek nie mam w ogóle szczęścia. Gram używając głównie śpiochów tudzież mojej autorskiej metody niestety o ograniczonej skuteczności by grać na liczby, które najczęściej były losowane w ostatnim 1000 losowań razem z jak największą ilością liczb z danego losowania. Potem miks jednych i drugich.... sukcesy przeciętne, ale jest się za co bawić dalej
Witam w klubie. Do powtórek nie mam w ogóle szczęścia. Gram używając głównie śpiochów tudzież mojej autorskiej metody niestety o ograniczonej skuteczności by grać na liczby, które najczęściej były losowane w ostatnim 1000 losowań razem z jak największą ilością liczb z danego losowania. Potem miks jednych i drugich.... sukcesy przeciętne, ale jest się za co bawić dalej
medea
myślę ze większość osób tak typuje, i czasem mi się udaje- ale przecież to jest losowanie i 60 kulek zostaje w maszynie
ja od niedawna wysyłam 1 szt 5/5
myślę ze większość osób tak typuje, i czasem mi się udaje- ale przecież to jest losowanie i 60 kulek zostaje w maszynie
ja od niedawna wysyłam 1 szt 5/5
w TS-ie w grach losowych oprócz tych, co wygrali 1 mln i więcej w kumulacjach
nie znam nikogo, komu bilans kosztów i wygranych by wyszedł na zaro lub z zyskiem
jeśli ktoś napisze, że ma zysk, to o prostu kłamie
nic dodać, nic ująć
radzę wszystkim prowadzić sobie na bieżąco na dokumencie taki bilans kosztów i wygranych
i sprawdzić sobie samemu po jakimś czasie
przecież każdemu wolno płacić "podatek" na budowę obiektów sportowych
cóż by było życie bez marzeń
ale marzenia muszą kosztować
nie znam nikogo, komu bilans kosztów i wygranych by wyszedł na zaro lub z zyskiem
jeśli ktoś napisze, że ma zysk, to o prostu kłamie
nic dodać, nic ująć
radzę wszystkim prowadzić sobie na bieżąco na dokumencie taki bilans kosztów i wygranych
i sprawdzić sobie samemu po jakimś czasie
przecież każdemu wolno płacić "podatek" na budowę obiektów sportowych
cóż by było życie bez marzeń
ale marzenia muszą kosztować
emerycie
dziś wszystko kosztuje nawet powietrze w zakopanem czy świnoujściu
dziś wszystko kosztuje nawet powietrze w zakopanem czy świnoujściu
majwoj
podałem ci kiedyś @, to mi napisz cobym błędów nie popełniał bo 2 lata to za długi czas na naukę
podałem ci kiedyś @, to mi napisz cobym błędów nie popełniał bo 2 lata to za długi czas na naukę
gg
I właśnie dlatego ja wysyłam maksymalnie 3 x 8 skreśleń no i jeszcze ewentualnie jedną dziesiątkę z liczbami podsuniętymi przez intuicję lub wykopanymi z zakładów bo mi się wydawało, że nie wylezą z maszyny za Chiny Ludowe. I albo coś jest w tych ósemkach albo właśnie w tej dziesiątce. Jednym słowem TS zawsze wychodzi na swoje a ja różnie
emeryt
Ja nawet nazwałam w swoim bilansie domowym fundusz tzw. hazardowy jako podatek od złudzeń
I właśnie dlatego ja wysyłam maksymalnie 3 x 8 skreśleń no i jeszcze ewentualnie jedną dziesiątkę z liczbami podsuniętymi przez intuicję lub wykopanymi z zakładów bo mi się wydawało, że nie wylezą z maszyny za Chiny Ludowe. I albo coś jest w tych ósemkach albo właśnie w tej dziesiątce. Jednym słowem TS zawsze wychodzi na swoje a ja różnie
emeryt
Ja nawet nazwałam w swoim bilansie domowym fundusz tzw. hazardowy jako podatek od złudzeń
witam, wie ktos moze gdzie mozna znalezc system skrocony a raczej rozpiski z 18 liczb na 12 ??
majwoj
widzę że tą "wiedzą" nie chcesz sie podzielić - a ja myślałem głupi ze po to jest ta strona
widzę że tą "wiedzą" nie chcesz sie podzielić - a ja myślałem głupi ze po to jest ta strona
gg36
Nie denerwuj się. Może po prostu majwoj jak ten kowal z dowcipu oczekuje gratyfikacji adekwatnej do wartości wiedzy gdzie walnąć młotkiem by samochód ruszył
Nie denerwuj się. Może po prostu majwoj jak ten kowal z dowcipu oczekuje gratyfikacji adekwatnej do wartości wiedzy gdzie walnąć młotkiem by samochód ruszył
medea
drobne wygrane zawsze jakieś będą- a na grubą rybę to cieżko zapolować-
drobne wygrane zawsze jakieś będą- a na grubą rybę to cieżko zapolować-
gg36
strona jest O.K.
Bo tu wpadają goście i o systemy się pytają
strona jest O.K.
Bo tu wpadają goście i o systemy się pytają
miałem czas,zrobiłem symulację typowania liczb od 1 grudnia 2011 r
1-10
11-20
21-30 itd.
a dlaczego nie takie liczby jak nieraz wchodziło 8/10 ???????
i co wyszło do 31.03 ???
1 x 7/10
24.02.2012 (14:00) 71,73,74,75,76,78,79
10 x 6/10
reszta to 4/10 i 5/10
chyba można zbilansować
grudzień 31 dni x 2 losowania
styczeń 31 dni x 2 losowania
luty 29 dni x 2 losowania
czyli 182 losowania x 2,50=455 zł to koszt
przez 3 miesiące wkład 455 zł, grając tylko jeden zakład na 1 losowanie
a wygrane ???????????
chyba nie ma wątpliwości, wystarczy policzyć, jakie tyły !!!!
1-10
11-20
21-30 itd.
a dlaczego nie takie liczby jak nieraz wchodziło 8/10 ???????
i co wyszło do 31.03 ???
1 x 7/10
24.02.2012 (14:00) 71,73,74,75,76,78,79
10 x 6/10
reszta to 4/10 i 5/10
chyba można zbilansować
grudzień 31 dni x 2 losowania
styczeń 31 dni x 2 losowania
luty 29 dni x 2 losowania
czyli 182 losowania x 2,50=455 zł to koszt
przez 3 miesiące wkład 455 zł, grając tylko jeden zakład na 1 losowanie
a wygrane ???????????
chyba nie ma wątpliwości, wystarczy policzyć, jakie tyły !!!!
do jakiej gry to niewazne bo tylko w kaskadzie jest 12 liczb
chodzi o to aby z 18 liczb rozpisac na 12 liczb czyli 18 liczb 12 skreslen z gwarancja najlepiej 5p5
chodzi o to aby z 18 liczb rozpisac na 12 liczb czyli 18 liczb 12 skreslen z gwarancja najlepiej 5p5
medea
ja się nie denerwuję- ja spokojny człek- gram za wygrane na razie, ale pula na razie po świętach cosik stopniała
ja się nie denerwuję- ja spokojny człek- gram za wygrane na razie, ale pula na razie po świętach cosik stopniała
majwoj
o to co ja pytam, też inni pytają, a ty nie chcesz powiedzieć
o to co ja pytam, też inni pytają, a ty nie chcesz powiedzieć
równie dobrze można zrobić taką symulację, palcem po wodzie
tych samych liczb przez jakiś czas, czy to będą 3 czy 4 czy 8 liczb, obojętnie i sie przekonać
i potem zbilansować
bilans na pewno nie bedzie dodatni
Medea- jak wspomniałaś, jeśli kogoś stać na takie podatki od hazardu, to oczywiście ich sprawa
ale zastanowić się warto
tych samych liczb przez jakiś czas, czy to będą 3 czy 4 czy 8 liczb, obojętnie i sie przekonać
i potem zbilansować
bilans na pewno nie bedzie dodatni
Medea- jak wspomniałaś, jeśli kogoś stać na takie podatki od hazardu, to oczywiście ich sprawa
ale zastanowić się warto
gg
Ja cię o skłonność do przemocy nie śmiem podejrzewać. Rozumiem też twoje dylematy ja też w pewnym momencie przeholowałam i fundusz hazardowy vel comiesięczny podatek od złudzeń musiał zostać zasilony z funduszu na ***ołki nie niezbędne do życia, ale życie w widoczny sposób uprzyjemniające
Ja cię o skłonność do przemocy nie śmiem podejrzewać. Rozumiem też twoje dylematy ja też w pewnym momencie przeholowałam i fundusz hazardowy vel comiesięczny podatek od złudzeń musiał zostać zasilony z funduszu na ***ołki nie niezbędne do życia, ale życie w widoczny sposób uprzyjemniające
krzysiek027
Jeżeli pamięć mnie nie myli to w Kaskadzie numerki wybiera maszyna a nie grający, bo to taka nietypowa loteria a nie gra losowa typu MM lub Lotto.
Jeżeli pamięć mnie nie myli to w Kaskadzie numerki wybiera maszyna a nie grający, bo to taka nietypowa loteria a nie gra losowa typu MM lub Lotto.
medea
teraz faktycznie troszkę więcej puszczam bo coś przed świetami wygrałem, ale jak sukcesy nie przyjdą to zestaw standardowy powraca 1x 9/9 i 1x 6/6 z chybika i tyle
teraz faktycznie troszkę więcej puszczam bo coś przed świetami wygrałem, ale jak sukcesy nie przyjdą to zestaw standardowy powraca 1x 9/9 i 1x 6/6 z chybika i tyle
wiem wiem ale gdzie indziej mozesz miec na zakladzie prostym 12 liczb jedynie w lotto albo mini ale to juz... nie wazne chodzi o taka rozpiske nie jestem pewny ale gdzie na goglach takie cos widzialem
majwoj
ale ja tu nie znam nikogo oprócz ciebie kto posiadł tę wiedzę
ale ja tu nie znam nikogo oprócz ciebie kto posiadł tę wiedzę
emeryt
Ja też nie rozumiem, dlaczego osoby o których wiem, że ich sytuacja ekonomiczna jest nienajlepsza topią naprawde duże sumy w grach losowych i zdrapkach. Rozumiem, że szczęściu trzeba trochę pomóc, lecz w granicach rozsądku.
gg
A wiesz, że ja nigdy nie grałam z chybika. Trzeba będzie spróbować w końcu jak głosi przesąd początkujący zawsze ma szczęście
Ja też nie rozumiem, dlaczego osoby o których wiem, że ich sytuacja ekonomiczna jest nienajlepsza topią naprawde duże sumy w grach losowych i zdrapkach. Rozumiem, że szczęściu trzeba trochę pomóc, lecz w granicach rozsądku.
gg
A wiesz, że ja nigdy nie grałam z chybika. Trzeba będzie spróbować w końcu jak głosi przesąd początkujący zawsze ma szczęście
krzysiek027
Niestety ja z czymś takim się nie zetknęłam. Jednak trzymam kciuki byś znalazł to czego szukasz.
Niestety ja z czymś takim się nie zetknęłam. Jednak trzymam kciuki byś znalazł to czego szukasz.
no wlasnie znalazlem, fachowo to sie nazywa podsystemy dzieki za checi i kciuki
medea
ja miałem w czw. czy pt 7/10 z chybika właśnie- a już nie chciałem żadnych chybików- bo cały tydzień nic nie było(puszczałem 6/6)- wziąłem wciśnięte 10/10 i akurat wlazło
ja miałem w czw. czy pt 7/10 z chybika właśnie- a już nie chciałem żadnych chybików- bo cały tydzień nic nie było(puszczałem 6/6)- wziąłem wciśnięte 10/10 i akurat wlazło
medea76 - popieram każdy Twój sposób
widzę, że kombinujesz, żę masz pewne założenia
np. typowanie na śpiochy itd. ale tak trzeba
trzeba coś zakładać
ja co prawda nie gram w TS-ie, bo jak wspomiałem każda symulacja wychodziła na minus
ale grając u buków mam swoje założenia, jak np.
gram na remisy zespołów w poszczególnych ligach, które najdłużej nie zremisowały, bo przecież logiczne jest, że kiedyś muszą zremisować, to takie śpiochy jak
w TS-ie liczby są śpiochami
widzę, że kombinujesz, żę masz pewne założenia
np. typowanie na śpiochy itd. ale tak trzeba
trzeba coś zakładać
ja co prawda nie gram w TS-ie, bo jak wspomiałem każda symulacja wychodziła na minus
ale grając u buków mam swoje założenia, jak np.
gram na remisy zespołów w poszczególnych ligach, które najdłużej nie zremisowały, bo przecież logiczne jest, że kiedyś muszą zremisować, to takie śpiochy jak
w TS-ie liczby są śpiochami
no trzeba mykać
miłego dnia
grającym
narka
majwoj myślę że jak kiedyś będę w d. to jednak tą wiedzą sie podzielisz
miłego dnia
grającym
narka
majwoj myślę że jak kiedyś będę w d. to jednak tą wiedzą sie podzielisz
ja największą wygraną w TS-ie miałem właśnie z chybika - 5 w LOTTO
i dlatego mam przekobnanie, że
czy to bedą systemy
czy pewne pewniaki, których przecież nie ma
czy na wyczucie,
czy śpiochy
to tak naprawdę wygra ten, co ma w tym dniu szczęście, nic więcej
i dlatego mam przekobnanie, że
czy to bedą systemy
czy pewne pewniaki, których przecież nie ma
czy na wyczucie,
czy śpiochy
to tak naprawdę wygra ten, co ma w tym dniu szczęście, nic więcej
emeryt
Dokładnie Bo choć żołnierz strzela to Pan Bóg kule nosi
Żegnam wszystkich serdecznie do 14, bo czas się zając interesantami umówionymi na dzisiaj na porady
Dokładnie Bo choć żołnierz strzela to Pan Bóg kule nosi
Żegnam wszystkich serdecznie do 14, bo czas się zając interesantami umówionymi na dzisiaj na porady
medea76 - bardzo słusznie, że przyjmujesz pewne założenia, tak trzeba
Kathy.
O czym tak medytujesz??
Ja już byłam w żb.
O czym tak medytujesz??
Ja już byłam w żb.
Lotto.de.....Można wygrać 4 o0o o0o Euro.
Lotto.pl.....Można wygrać 4 o0o 0o0 Pln.
Lotto.pl.....Można wygrać 4 o0o 0o0 Pln.
emerytko
wysyłac..nie wysyłać..wysyłać...nie wysyłać
a Robalka dalej niet
wysyłac..nie wysyłać..wysyłać...nie wysyłać
a Robalka dalej niet
Kathy.Wysyłać.
No właśnie,co z Robalem??
No właśnie,co z Robalem??
Kathy.
Nie,na pewno wróci,pełen energii.
Nie,na pewno wróci,pełen energii.
Może oglądał xxx strony i wszedł mu wirus w komp.
Robal jest za mądry,żeby się dać kaczorowi złapać.