Wpisy 88 266 – 88 366
11 stycznia 2010 22:10 → 12 stycznia 2010 13:28, 100 wpisów
Lili
bardzo Ci odpowiada!!,bo zawiera lekkie kwasy nienasycone(olej z oliwek)i nie tylko. Pozdrawiwam:)
Jak ja nie lubię poniedziałku.Zdarzenie 1599 niestety nie wejdzie bo Pescara przegrywa już 2-0.Trudno raz na wozie,raz pod wozem,a czasem i do karety sie Załapie.Pozdrawiam.
nic dziś niestety ale przynajmniej na przezenterke było na co popatrzeć
torsan>>> u mnie tez lipka,ale prezenterka mnie nie za bardzo interesowała.:)
Dlaczego te nasze Kobiety zawierają tyle testosteronu pod skórą!!!,
to jest męskie forum!!!,
to jest męskie forum!!!,
To teraz już nie zapowiadają jaka "celebryta" będzie następnego dnia losowania prowadziła?
Wolałbym,żeby pan Laskowski mnie nie zaskakiwał.
Wolałbym,żeby pan Laskowski mnie nie zaskakiwał.
kogucik-moja zasada jest taka że w poniedziałek się nie gra zdarzeń sportowych bo w poniedziałki są same wałki
kogucik19 >>> dziobek do góry jutro też jest dzień - będzie lepiej :)
lila>>> coś w temacie specjalnie dla Ciebie :)
http://www.youtube.com/watch?v=2X72HqI72eQ&feature=related
dobranoc
lila>>> coś w temacie specjalnie dla Ciebie :)
http://www.youtube.com/watch?v=2X72HqI72eQ&feature=related
dobranoc
Ja mam 3/10 i 4/10 !!,ale klapa.Dodatku Lili nie można poderwać!!ah!!
czesc .Mam pytanie czy u was jak lei studio loto w internecie zacina się .Bo u mnie nie ma dnia alby się nie zacieło.i potem muszę czekać na wyniki.pzd
Dorotka<
vento-ten pewniaczek ci się udał może na jutro coś już wykombinowałeś???
edi : Weszła mi dziś trójeczka 14,66,72 i 3/5 wg Twojego sposobu . Dzieki. Buźka :)
MAG. Dzięki za te dziubaski,bedzie sie dobrze spało.TORSAN nie wiedziałem że poniedziałek to dzień oszustów,i żon które używają wałki.Ale dzięki bede już wiedział bo nie wiedziałem o tym. MADZIA77 wiem że bedzie lepiej,to gra,jednemu zabierze drugiemu da.Mnie dziś zabrała i komuś dała,niech sie ten ktoś cieszy. Jutro zagram na 2 kupony.Kupon pierwszy: 2541 St Mirren - Aberdeen typ 1-2 kurs 1,25////5355 Egipt - Nigeria typ 1-2 kurs 1,26/////5720 Newcastle - Plymouth Typ 1 kurs 1,45///// AKO 2,28 stawka 30 zeta wygrana 61,56.Ten kupon bedzie na 2 progu.Drugi kuponik to: 6402 HPK - SaiPa typ 1 kurs 1,80///6406 TPS - Assat typ 1 urs 1,80/// AKO 3,24 wygrana to 195,40.To jest 3 próg .Stawki na tabele z kursem 2.0.Pozdrawiam.
Kathy64< ,bo ta liczba ma rotację średniookresową.
Psss..,będę chuchał na nią ok.Pozdrawiam:)
Psss..,będę chuchał na nią ok.Pozdrawiam:)
Nie na >Lile< czeka!!,czeka!!,czekam Ja ,bo pieniądze szczęścia nie
dają!!!
dają!!!
torsan>>> pamiętasz nasze zeszłoroczne obiecanki?Czas najwyższy dotrzymać słowa i wygrać:)
Kolejne info:
Centrum Prasowe
Komunikat
11.01.201011:27
TOTALIZATOR SPORTOWY OSTRZEGA – NIE DAJMY SIĘ NABRAĆ NA „CUDOWNE SYSTEMY” I „PEWNIAKI”!
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym.
Centrum Prasowe
Komunikat
11.01.201011:27
TOTALIZATOR SPORTOWY OSTRZEGA – NIE DAJMY SIĘ NABRAĆ NA „CUDOWNE SYSTEMY” I „PEWNIAKI”!
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym.
13maja2003 trafiłam 9/10 chyba już najwyższy czas przebić tamten wynik
MADZIA77 nie masz litości nad kogutem,ani nad pozostałym drobiem.Jak można o tej porze dedykować TAKI utwór.Nawet nie wiesz coś narobiła dobrego.Serdecznie pozdrawiam
lila-gdzieś w starym notesie mam wydruk z oddziału totalizatora......
Totalizator jest troche smieszny w tym komunikacie. Oczywistym jest ze cudowne systemy nigdy nie beda przez totalizator sprzedawane. Nie trzeba o tym zapewniac. Taki system ma bowiem byc bronia przeciwko totalizatorowi. Nagle po tylu latach TS sie obudzil. W telegazecie m.in. Polsatu takich systemow nie brakowalo i to 15 lat temu jak pamietam...
PASKO OFERTY RÓŻNYCH SYSTEMÓW MOŻNA ZNALEŚĆ W WIELU MIEJSCACH I OD DAWNA!A ONI Z CHOINKI SIĘ URWALI CZY CO???
Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi:
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2962.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2962.htm
Tam jakieś tumany w TS są,ja nie mogłem się dodzwonić na numer podany na ich stronce.Zacząłem kombinować z tel. na końcówki,odebrała ochrona,oczywiście-mało co wie,a powinna.Później dodzwoniłem się do magazynu i jak z nim porozmawiałem,wreszcie ktoś odebrał na numer gł. paranoja...
gdy pokochałem swoją Kobietę,to pieściłem każdy kawałek jej ciała.
odwzajemnione uczucie tym samym zwykle oddaje
odwzajemnione uczucie tym samym zwykle oddaje
"Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych." - czyli gra przez internet odpada
niezłe kanty tam rabotajo, pozdro dla PREZESA
W ich interesie jest, aby ludzie myśleli, że kupują coś dzięki czemu wygrają.
Ale nie mogą tego powiedzieć, bo kopaliby pod sobą grób.
Działania tychże osób, które sprzedają "cud-systemy" oczywiście napędzają kasę TS.
Skoro liczby są losowane w sposób losowy, to tylko ktoś kto wymyśli losowy sposób/system ma szansę odnieść sukces.
A to co oferują tamci i owamci, to wiadomo co to jest.
Natomiast TS oburza się o to logo - wystarczy zmienić je lekko, jakiś retusz, kolorek i po sprawie.
Przecież od jakiegoś czasu za 149 złotych w promocji można kupić super system z usa, a na ich stronie jest logo Ts.
A dużo ludzi przegrywa i szukając pomocy kupują takie coś, a potem znowuż nic i maja pretensje do...TS, bo ich logo tam było.
Ale nie mogą tego powiedzieć, bo kopaliby pod sobą grób.
Działania tychże osób, które sprzedają "cud-systemy" oczywiście napędzają kasę TS.
Skoro liczby są losowane w sposób losowy, to tylko ktoś kto wymyśli losowy sposób/system ma szansę odnieść sukces.
A to co oferują tamci i owamci, to wiadomo co to jest.
Natomiast TS oburza się o to logo - wystarczy zmienić je lekko, jakiś retusz, kolorek i po sprawie.
Przecież od jakiegoś czasu za 149 złotych w promocji można kupić super system z usa, a na ich stronie jest logo Ts.
A dużo ludzi przegrywa i szukając pomocy kupują takie coś, a potem znowuż nic i maja pretensje do...TS, bo ich logo tam było.
Witam.Żaden system w dłuższym okresie czasu,niestety nie przyniesie zysku,tak jak metody dobierania liczb,bedą sie sprawdzać w jakimś okresie czasu.Im tych metod bedzie więcej tym szansa większa że grając nimi kiedyś mogą sie zejść i dadzą wygraną.Dla grających progresją te metody są dobre tylko znów pytanie czy grac wszystkimi,czy wybrać pare i cierpliwie czekać aż wyjdzie.Tego niestety ja nie wiem i to zależy od gracza i jego portfela.Nie można krytykować żadnej metody,natomiast błędem jest ślepa wiara w te metody.Ale wiara czasem czyni cuda,wiec na pewno można wygrać,grając systematycznie tymi wybranymi metodami.Jak jeszcze systemy nie były dostępne (era dinozaurów) to mądrzy kolektorzy robili wielką kase na tych systemach,sprzedając je jak pamiętam po 5 zeta za system (ksero).No i dodatkowo na ilości wysłanych zakładów.Dodatkowo na witrynach wywieszali informacje że w tej kolekturze padła wielka wygrana która grana była systemem.To napędzało klienta,a kolektor trzepał kasiore.Typy na dzis są we wpisie wczorajszym ,albo na forum.Pozdrawiam
>>>kogucik19- piszesz, że grasz progresja na zdarznia sportowe, jak Ty to robisz ? grałem progresją na KULKI, ale na zdarzenia sportowe ?
pozdrawiam
pozdrawiam
EMERYT nie mam dużo czasu ale juz pisze. Mamy tabele progresji i progi progresji np. na kurs 2.0 progi są następujące:13,30,67,151,340 itd.zysk stały ok 10 zeta.Dobieram zdarzenia żeby AKO BYŁO ZBLIŻONE KURSEM DO TEGO CO JEST W TABELI CZYLI KURS zdarzenia sportowego nie mniejszy niż 2.0.I gramy sobie aż nam wejdą zdarzenia.Im gramy na większy kurs od 2.0 tym zysk większy,bo czasem nie da sie tak trafić,żeby było równe 2.0Pozdrawiam
No dobra, grasz kilkoma zdarzeniami na kuponie.
A gdyby grac na jednym kuponie jedno zdarzenie i zwiększać stawkę, tak jak robiło się w Tm gdy qlki były, na jedna liczbę?
Wiem, ze wygrana byłaby niższa, ale czy nie pewniejsza?
A gdyby grac na jednym kuponie jedno zdarzenie i zwiększać stawkę, tak jak robiło się w Tm gdy qlki były, na jedna liczbę?
Wiem, ze wygrana byłaby niższa, ale czy nie pewniejsza?
dzis snilem: znajduje 130000 $ w setkach sa nowe i prawdziwe - co to znaczy
przykład progresji na zdarzenia sportowe i typy preferowane do zestawów 2 zdarzeniowych oraz 3 zdarzeniowych
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=19
oraz http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=28
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=19
oraz http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=28
SirMavins gra progresją to czysta matematyka .Można mieć kurs stały a wygraną regulować stawką,można mieć kurs ruchomy i stawkę w zależności od wielkości kursu regulować.Jedno jest ważne aby zawsze za każdym razem wygrana pokrywała nam włożoną kase i dawała jakiś zysk.W kólkach na ogół kurs były stałe natomiast w sporcie wszystko mamy ruchome wiec kombinowania mnóstwo bo i stawką i kursem.Byle sie tylko nie pogubić,i prowadzić grę aż do skutku bardzo dokładnie po to są tabele one ułatwiają,a kurs pozwala na uzyskanie większych zysków.Pamiętać należy że im mniejszy kurs to nasze nakłady większe.To jest świetna zabawa,bo można kombinować do woli.Pozdrawiam
>>>Sir Mavins- tak jak piszesz, właśnie ja tak teraz gram na remisy w hokeju, obieram sobie klub i gram progresją na jego remisy, od czasu jak nie można grać już w kulki;
>>>kogucik19-gdy grałem w KULKI, to obstawiałem liczby /około 12-20/ które nie były wylosowane najdłużej w Dużym lotku, a później w LOTTO, nie obstawiałem w MM ze względu na niski kurs, gdybym teraz grał w MM /ale napewno nie bedę- kurs ????? za 2,5o zł mam wygrać ewentualnie 4 zł ???? śmiechu warte/ to byłyby to liczby najdłużej nie wylosowane, a więc
08.01. 13,29,30,33,36,62,79
08.01. 59,78
07.01. 03
07.01. 01, 19
06.01. 43
04.01. 61
przecież statystykę tych liczb bardzo łatwo prowadzić
pozdrawiam
>>>kogucik19-gdy grałem w KULKI, to obstawiałem liczby /około 12-20/ które nie były wylosowane najdłużej w Dużym lotku, a później w LOTTO, nie obstawiałem w MM ze względu na niski kurs, gdybym teraz grał w MM /ale napewno nie bedę- kurs ????? za 2,5o zł mam wygrać ewentualnie 4 zł ???? śmiechu warte/ to byłyby to liczby najdłużej nie wylosowane, a więc
08.01. 59,78
07.01. 03
07.01. 01, 19
06.01. 43
04.01. 61
przecież statystykę tych liczb bardzo łatwo prowadzić
pozdrawiam
Witajcie! Czy ktoś zaglądał na lotto.pl??? Wielką czcionką ostrzegają przed systemami i pewniakami!!! Buahahahaha - to następny element strategii??? Najpierw buków pozbawić wpływów (bo LEPIEJ płacili) a teraz "karzącą ręką nieomylności" próbują zrobić na papkę w głowach??? Zachowują się jak kościół katolicki - "tylko My wiemy, tylko My jesteśmy mądrzy, tylko My mamy monopol na prawdę"! Czy to np. oznacza, że jeśli będzie ktoś grał dużymi progresjami, dajmy na to na pary, (a przecież widać to w systemie!) to te dwie kule będą szybciutko dociążane przed losowaniem??????? Pomijam fakt, że nasze statystyki są obciążone błędem wynikającym z faktu wykonywania próbnego losowania przed KAŻDYM oficjalnym...
To chyba koniec TS, czas jechać do Czech.... :D:D:D:D
p.s. że o wyjmowaniu kul z walizki przed losowaniem GOŁYMI rękami nie wspomnę... (widziałem na własne oczy...)
To chyba koniec TS, czas jechać do Czech.... :D:D:D:D
p.s. że o wyjmowaniu kul z walizki przed losowaniem GOŁYMI rękami nie wspomnę... (widziałem na własne oczy...)
>>>pasko-jak odszukać wpis, np.22222 ???? czy tylko przez klikanie "poprzednie" ??? bo zapomniałam
>>>moderato-no bo co Ci daje akie ogłoszenie jak w telegzecie -"PEWNA TRÓJKA" jak ci przysyłają /podbno/ system na 160 zakładów /koszt 160 X 2,5o zł= 400 zł/ i wygrywasz niebotyczną trójkę za 54 zł i to ma być ten PEWNY SYSTEM ? przecież gdyby tak było, to Ci co ogłupiają reklamami ciemnotę, sami mieli by miliardy w kieszeni, a nie ogłaszali sprzedaż swoich "cudownych systemów"
pozdro
pozdro
podaję 80 liczb, ostatnio wylosowanych i niewylosowanych
11.01. (22.oo 02,12,14,15,17,21,28,35,38,39,42,52,53,60,64,66,70,71,72,77
11.01. 04,05,08,18,27,34,41,44,46,51,55,56,63,67,69,74,80
10.01. 10,11,16,23,31,32,54,75,76
10.01. 06,09,22,24,26,40,47,48,58,73
09.01. 25,45,49,57,65
09.01. 07,20,37,50,68
08.01. 59,78
07.01. 03
07.01. 01, 19
06.01. 43
04.01. 61
czyli najdłużej nie wylosowaną liczbą jest 61 itd.
może to komuś pomoże w typowaniu
11.01. (22.oo 02,12,14,15,17,21,28,35,38,39,42,52,53,60,64,66,70,71,72,77
11.01. 04,05,08,18,27,34,41,44,46,51,55,56,63,67,69,74,80
10.01. 10,11,16,23,31,32,54,75,76
10.01. 06,09,22,24,26,40,47,48,58,73
09.01. 25,45,49,57,65
09.01. 07,20,37,50,68
08.01. 59,78
07.01. 03
07.01. 01, 19
06.01. 43
04.01. 61
czyli najdłużej nie wylosowaną liczbą jest 61 itd.
może to komuś pomoże w typowaniu
emerycie - dzięki. Ale czy masz jakieś preferencje odnośnie tych typów, bo ilość meczy jest ograniczone, czyż nie?
koguciku19 - Ok, poniał. A zmieniasz coś w swoich typach bukmacherskich na dziś?
snnmenie - chyba macie mało chętnych, bo ciągle widze reklamę a nie widzę typów aktualnych. Podajecie po fakcie...no to żarty.
koguciku19 - Ok, poniał. A zmieniasz coś w swoich typach bukmacherskich na dziś?
snnmenie - chyba macie mało chętnych, bo ciągle widze reklamę a nie widzę typów aktualnych. Podajecie po fakcie...no to żarty.
Drogi emerycie! Nie chodziło mi bynajmniej o słuszność gonienia naciągaczy! Za długo robię w marketingu, żeby nie wiedzieć jak się robi czarny PR! Chodzi o to, że Z ZAŁOŻENIA TS działa tak jak pisze w tym komunikacie, a założenia określa regulamin. Taki "news" to jakby (że posłużę się znowu kościelnym przykładem) przypominać wiernym, ze w Wielki Piątek jest post ścisły! :):):)
TS zrobił to CELOWO!!! A zasłonić się może właśnie Twoimi argumentami przed krytyką. Chodzi o styl prowadzenia takiego biznesu, któremu to stylowi taki komunikat MOCNO szkodzi!
Uważam, że będą następne sygnały płynące z TS, a które zapowiadają próbę OGRANICZANIA zarobków tych, którzy z Lotto żyją! Mam nadzieje, że rozjaśniłem motywy mojego wpisu.
Pozdro
TS zrobił to CELOWO!!! A zasłonić się może właśnie Twoimi argumentami przed krytyką. Chodzi o styl prowadzenia takiego biznesu, któremu to stylowi taki komunikat MOCNO szkodzi!
Uważam, że będą następne sygnały płynące z TS, a które zapowiadają próbę OGRANICZANIA zarobków tych, którzy z Lotto żyją! Mam nadzieje, że rozjaśniłem motywy mojego wpisu.
Pozdro
sunmen - anuluję mój wpis na chacie odpowiedziałeś na forum. OK, thx.
Pasko - witam. Pytanie za 100 punktów: czy istnieje możliwość wykupienia tematu na forum, aby osoba zakładająca temat miała 100% wpływ na umieszczone na nim/w nim teksty.
I ile by to kosztowało?
Pasko - witam. Pytanie za 100 punktów: czy istnieje możliwość wykupienia tematu na forum, aby osoba zakładająca temat miała 100% wpływ na umieszczone na nim/w nim teksty.
I ile by to kosztowało?
Nic nic zmieniam bo nie mam dziś tak czasu.Czekam na tel i niestety będę musiał troche po tym zsypanym i wrednym pod względem komunikacyjnym Krakowie autem pojeździć.Po Południu powinienem sie wyrobić.Pozdrawiam
Tak moderato - TS zabroni gry na 2/2 i 3/3...
DOBRE.
Uważam, że powinno se podwyższyć wygrane:
2/2 - przynajmniej do 20,00
3/3 - przynajmniej do 80,00
4/4 - przynajmniej do 120,00.
DOBRE.
Uważam, że powinno se podwyższyć wygrane:
2/2 - przynajmniej do 20,00
3/3 - przynajmniej do 80,00
4/4 - przynajmniej do 120,00.
>>>Sir Mavins- ilość meczy jest ograniczona tylko ilością meczy w lidze, a jeśli chodzi o preferencje, podam Ci np,
dziś w fortunie są takie typy
4140 Rodovre-Aalborg 2.56 4.1 2.1 1.57 1.39 1.15 12.1. 19:30
4142 Sonderjylland-Fredriksh. 1.28 5.5 6.75 1.05 3.03 1.09 12.1. 19:30
w pierwszym meczu będę typował remis, drugi mecz odpuszczam
mam taka metodę, że biorę pod uwagę -kurs zespołu gości,
dziś w fortunie są takie typy
4140 Rodovre-Aalborg 2.56 4.1 2.1 1.57 1.39 1.15 12.1. 19:30
4142 Sonderjylland-Fredriksh. 1.28 5.5 6.75 1.05 3.03 1.09 12.1. 19:30
w pierwszym meczu będę typował remis, drugi mecz odpuszczam
mam taka metodę, że biorę pod uwagę -kurs zespołu gości,
Rozumiem, na zasadzie "gość w dom, Bóg w dom, ale forsy z tego nie będzie?" :)
>>>SirMavins- dlaczego ?
po 1.przecież nie zaczynam od 2 zł,
po 2. kurs jak widzisz jest od 3,8 w NHL i w europejskich ligach od 4,0
po 3.nie gram tylko jednego zespołu, średnio około 12-20 w zależności ile jest meczy w danym dniu
po 4. jeżeli nie padnie remis w tym meczu, w następnym meczu jednej, czy obu drużyn z innymi zespołami gram ze zwiększona stawką, lub jak nazywa to kogucik19 uruchamiam następny próg, jest to po prostu odwleczenie wygranej w czasie, ale wygranej, jak w LOTTO /dawniej duży lotek/, bo kiedyś musi być wlosowana ta liczba, a w moim przpadku remis tego zespołu
i rym, cym cym i tra la la
po 1.przecież nie zaczynam od 2 zł,
po 2. kurs jak widzisz jest od 3,8 w NHL i w europejskich ligach od 4,0
po 3.nie gram tylko jednego zespołu, średnio około 12-20 w zależności ile jest meczy w danym dniu
po 4. jeżeli nie padnie remis w tym meczu, w następnym meczu jednej, czy obu drużyn z innymi zespołami gram ze zwiększona stawką, lub jak nazywa to kogucik19 uruchamiam następny próg, jest to po prostu odwleczenie wygranej w czasie, ale wygranej, jak w LOTTO /dawniej duży lotek/, bo kiedyś musi być wlosowana ta liczba, a w moim przpadku remis tego zespołu
i rym, cym cym i tra la la
>>>Sir Mavins- np. dziś mecz gdybm rozpoczynał, grałbym
4275 Jesenice-Salzburg 3.94 4.3 1.6 2.06 1.18 1.16 12.1. 19:15
czyli remis kurs 4,3 x 4 zł x 0,9=EWK /ewentualna wygrana/ 15.48, czyli zysk 11.48
jeśli nie będzie remisu, to w następnym zagram remis któregoś z tych zespołów za 5 zł, czyli mój koszt z obu gier jest 9 zł, EWK 19.35 zł, czyli zysk 19.35
dobieram taką stwkę, aby zysk przy każdym nastepnym typowaniu był conajmniej 10 zł /na każdy remis/
podobnie jak to robi kogucik19, tylko stosuje inne progi,czyli inne stawki
4275 Jesenice-Salzburg 3.94 4.3 1.6 2.06 1.18 1.16 12.1. 19:15
czyli remis kurs 4,3 x 4 zł x 0,9=EWK /ewentualna wygrana/ 15.48, czyli zysk 11.48
jeśli nie będzie remisu, to w następnym zagram remis któregoś z tych zespołów za 5 zł, czyli mój koszt z obu gier jest 9 zł, EWK 19.35 zł, czyli zysk 19.35
dobieram taką stwkę, aby zysk przy każdym nastepnym typowaniu był conajmniej 10 zł /na każdy remis/
podobnie jak to robi kogucik19, tylko stosuje inne progi,czyli inne stawki
SirMavins gra na remisy na nawet wszystkie zespoły jest opłacalna na pewno,bo zawsze kiedyś w swojej kolejce dany zespół bedzie miał remis tak jak kulka musi wyjść.Kurs 4.0 jest wyższym kursem niż na liczbę 3,1.Grając na progresje czy Jak EMERYT na podwyższenie stawki odzyskamy kase z zarobkiem.Od zasobności portfela tylko zależy jaki to zysk bedzie.Tylko trzeba poczekać,być cierpliwym,wytrwałym,a nawet ja cos nie wyjdzie to zawsze można zmienić zachowując stawkę,a nawet ja zmniejszyć jakby była wysoka ratując sie kursem.Kombinacji jest bez liku a ja wczoraj z ręką w nocniku.Spoko damy rade do boju.Pozdrawiam
>>>SirMavins - myślę, że Ci rozjaśniłem trochę jak gram;
naprawdę na KULKACH to był interes, ostatnio w TM 1 liczba, a za 2 zł miałeś 11,60 zł
oczywiście jeśli są tak zwane jakieś pewniaczki to dodaję /chętnie/ do remisów, czy superofertę z większym kursem /w fortunie/ aby zwiększyć kurs, np dziś
1070 Tours-Istres typ 1,0 kurs 1.14 12.1. 20:00
1856 Birmingham-Nottingham typ 1,0 kurs 1.2 12.1. 20:45
12180 Nigeria typ 1-2 kurs 1.16 12.1. 17:00
12181 Egipt typ 1-2 kurs 1.19 12.1. 17:00
1719 AS Roma-Triestina typ 1 kurs 1.27 12.1. 21:00
1753 Stuttgart-LASK typ 1 kurs 1.3 12.1. 15:00
1922 Besiktas-Kasimpasa typ1 kurs 1.4 12.1. 19:30
8500 Blac/Hube L.-Dush/Rod An. typ 1 kurs 1.13 13.1. 07:05
6606 Francja-Serbia 2.s. typ 1 kurs 1.17 12.1. 20:00
nigdy nie lekceważe kursów małych, bo dodawane zawsze zwiększają jakiś tam kurs
oczywiście nie dodaję wszystkich tych pewniaków do każdego remisu, po 1, po 2 po 3 w/g swojego uznania, czyjak inni mówią widzimisię
i rym cym cym i ..............
naprawdę na KULKACH to był interes, ostatnio w TM 1 liczba, a za 2 zł miałeś 11,60 zł
oczywiście jeśli są tak zwane jakieś pewniaczki to dodaję /chętnie/ do remisów, czy superofertę z większym kursem /w fortunie/ aby zwiększyć kurs, np dziś
1070 Tours-Istres typ 1,0 kurs 1.14 12.1. 20:00
1856 Birmingham-Nottingham typ 1,0 kurs 1.2 12.1. 20:45
12180 Nigeria typ 1-2 kurs 1.16 12.1. 17:00
12181 Egipt typ 1-2 kurs 1.19 12.1. 17:00
1719 AS Roma-Triestina typ 1 kurs 1.27 12.1. 21:00
1753 Stuttgart-LASK typ 1 kurs 1.3 12.1. 15:00
1922 Besiktas-Kasimpasa typ1 kurs 1.4 12.1. 19:30
8500 Blac/Hube L.-Dush/Rod An. typ 1 kurs 1.13 13.1. 07:05
6606 Francja-Serbia 2.s. typ 1 kurs 1.17 12.1. 20:00
nigdy nie lekceważe kursów małych, bo dodawane zawsze zwiększają jakiś tam kurs
oczywiście nie dodaję wszystkich tych pewniaków do każdego remisu, po 1, po 2 po 3 w/g swojego uznania, czyjak inni mówią widzimisię
i rym cym cym i ..............
>>>SirMavins- masz rację, "wesołe jest życie staruszka...."
w Europie nie byłem w Abanii, Portugalii i Anglii i mam wszystkie pasma górskie i ich najwyższe szczyty, od północy od Skandynawskich /Galdhopingen/ po południe G. Betyckie koło Malagi/Muhalcen/,Apeniny, Olimp, Bałkany, Dolomity, Pireneje /Pico de Aneto/ parę 4-tysięczników w Alpach / Monte Rosa 4655 m itd. ale jeśli się bawię to w Ciechocinku
w Europie nie byłem w Abanii, Portugalii i Anglii i mam wszystkie pasma górskie i ich najwyższe szczyty, od północy od Skandynawskich /Galdhopingen/ po południe G. Betyckie koło Malagi/Muhalcen/,Apeniny, Olimp, Bałkany, Dolomity, Pireneje /Pico de Aneto/ parę 4-tysięczników w Alpach / Monte Rosa 4655 m itd. ale jeśli się bawię to w Ciechocinku
>>>kogucik19, pod Twoim wpisem 352 podpisuję się TYMY DWIEMA RĘCAMY /czytaj tymi..... itd/
masz DUŻY PLUS za to, myślisz podobnie, myslę,żę terz SiRowi trochę rozjaśniliśmy, oczywiście bez urazy Sir, smiejącym się /nawet z siebie/ łatwiej żyć, napewno więcej w zyciu załatwiłem z usmiechem i dowcipem w kieszeni, niż złością czy żółcią, jaką ostatnio mielśmy w zeszłym tygodniu na tym forum
masz DUŻY PLUS za to, myślisz podobnie, myslę,żę terz SiRowi trochę rozjaśniliśmy, oczywiście bez urazy Sir, smiejącym się /nawet z siebie/ łatwiej żyć, napewno więcej w zyciu załatwiłem z usmiechem i dowcipem w kieszeni, niż złością czy żółcią, jaką ostatnio mielśmy w zeszłym tygodniu na tym forum
Bardzo dziękuję za odp.
Tak do oczywiste koguciku19.
emerycie - z mojej strony to był swego rodzaju żart o gościach itp. Wiesz, dobry żart TYNFA wart.
Tynf = 30 groszy, a rzeczywista wartość to 10-15 groszy.
Ale przykład trafny, dużo masz tych zespołów.
Nie wybierasz ich hurtem, to tak jak liczby - lepiej po kilka, no 1-3 dodawać do jakiego zestawu niż od razu atak i...klęska.
Zauważyłem,ze na niskich kursach ludziska nieźle zarabiają.
Wirtualnie oczywiście, patrzę na zdarzenie i ile z tego.
Pozdrawiam
Tak do oczywiste koguciku19.
emerycie - z mojej strony to był swego rodzaju żart o gościach itp. Wiesz, dobry żart TYNFA wart.
Tynf = 30 groszy, a rzeczywista wartość to 10-15 groszy.
Ale przykład trafny, dużo masz tych zespołów.
Nie wybierasz ich hurtem, to tak jak liczby - lepiej po kilka, no 1-3 dodawać do jakiego zestawu niż od razu atak i...klęska.
Zauważyłem,ze na niskich kursach ludziska nieźle zarabiają.
Wirtualnie oczywiście, patrzę na zdarzenie i ile z tego.
Pozdrawiam
Mógłby mi ktoś powiedzieć ile kosztuje zakład mini lotto
co byscie zrobili jak byscie wygrali kwote no np 250 tys zl???
tedy77-dzięki
Gdybym wygrała 250 tys zł to kupiłabym sobie mieszkanie i samochod
Gdybym wygrała 250 tys zł to kupiłabym sobie mieszkanie i samochod
angelka199019...gdybym wygrał to bym Ci trochę dołożył bo 250-tys. to na małe mieszkanko i mały samochodzik POZDRAWIAM
angelka>>>jakbyś wygrała to bym poleciał z tobą na wyspy Hula Gula!! Zgadzasz się?
>>>hosia, Mont Blanc nie jest najwyższym szczytem Europy,gdybyśmy robili wyprawę na Mont Blanc, to napewno nie odpuścilibyśmy, ale chcieliśmy robić po drodze i zawsze jakiś pech nam nie pozwolił na atak, bo burza przed nami, za drugim razem synoptycy w Chamonix nie obiecali nam, że w najbliższym tygodniu pójdzie kolejka na Aquile du Midi /3872 m/ odkąd najłatwiej atakować Mont Blanc, tak samo za trzecim razem; na Monte Rosa 4655 m szliśmy z Doliny Alagni, natomiast Breithorn 4065 m od Zermattu
>>>250 tys. za mało, potrzebuję 550-700 tys.
pozdro
>>>250 tys. za mało, potrzebuję 550-700 tys.
pozdro