Wpisy 868 038 – 868 137
31 marca 2012 22:11 → 31 marca 2012 22:29, 100 wpisów
Emeryt , spoka . najważniejszy jest luz . Ja staram się zawsze uśmiechać , no chyba że jest pogrzeb
ale cholery atak jak terror
Robal - dzięki, ale jak z jednego autokaru wysiadam, do drugiego busa wsiadam i tak na okrągło to wierzmi, że zmęczony niera, to nie wiem czy juz to mówiłem czy nie
a ponadto jak pisałem wyżej na podstawie doświadczenia właśnie z dużego kontaktu z ludźmi
-szukaj u ludzi pozytywów, a nie negatywów
wierz mi, że lepiej mi się z tym żyje
tak trzymaj
a ponadto jak pisałem wyżej na podstawie doświadczenia właśnie z dużego kontaktu z ludźmi
-szukaj u ludzi pozytywów, a nie negatywów
wierz mi, że lepiej mi się z tym żyje
tak trzymaj
lila...
emeryt
Nie chciałabym Cię obrazic, ale jednym z najgorszych problemów z pilotami wycieczek są ich żenujące żarty w czasie wycieczki. Nie wiem może innych one bawią,ale mi przeszkadzają w cieszeniu się wyjazdem. Może dziwna jestem, ale lubie sobie w ciszy oglądac krajobrazy
Nie chciałabym Cię obrazic, ale jednym z najgorszych problemów z pilotami wycieczek są ich żenujące żarty w czasie wycieczki. Nie wiem może innych one bawią,ale mi przeszkadzają w cieszeniu się wyjazdem. Może dziwna jestem, ale lubie sobie w ciszy oglądac krajobrazy
emeryt , spoko . każdy sam szuka sposobu na życie , jeden zabija się dla paru groszy a drugi idzie przez świat z uśmiechem .
jackwar...
ruda
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,13,17,19,20,21,27,31,35,38,43,46,54,58,59,65,75,77
Plusem jest liczba: 59
03,04,06,13,17,19,20,21,27,31,35,38,43,46,54,58,59,65,75,77
Plusem jest liczba: 59
No ,panowie
medea76 - wierzę Ci, ale z pilotami to jest tak jak wycieczkowiczami
jak uczetnicy wypiją to każdy chciałby mieć swój program
a z pilotami ? jak nie mówi, to pilot dupa, jak mówi to... itd.
na jednej z wycieczek do Warszawy przychodzą do mnie z rana "bysie' i mówią - panieeeeeee do południa to my bedziemy za ta papugą /przewodnikiem/ chodzić, ale po południu to my tylko pijemy
jak wracaliśmy w oststni to podchodzi jeden z nich i mówi : czy może mi pan powiedzieć, gdzie "my byli" bo co ja mam rodzinie powiedzieć
jak uczetnicy wypiją to każdy chciałby mieć swój program
a z pilotami ? jak nie mówi, to pilot dupa, jak mówi to... itd.
na jednej z wycieczek do Warszawy przychodzą do mnie z rana "bysie' i mówią - panieeeeeee do południa to my bedziemy za ta papugą /przewodnikiem/ chodzić, ale po południu to my tylko pijemy
jak wracaliśmy w oststni to podchodzi jeden z nich i mówi : czy może mi pan powiedzieć, gdzie "my byli" bo co ja mam rodzinie powiedzieć
jackwar -masz rację, wierz mi, że wolę z uśmiechem życie, na pewno więcej osiągam
Lotto...2,7,21,33,38,40
strasznie wysokie liczby w mini lotto
Robal...spokojnie moze kiedyś ...dobree liczby 36
Ale w lotto się nie wypstrykała
i lotto też coś tu jest nie tak
Użytkownik Automat dopisał wyniki mini lotto - 10,32,36,39,40
Użytkownik Automat dopisał wyniki lotto - 31,34,36,37,38,44
Użytkownik Automat dopisał wyniki KASKADY - 7,8,9,10,13,14,16,17,18,20,21,23
ja 38 ...1/1
A ja zaczynam miec taką małą teorię spiskową. Losowania w obecności pewnego pana powodowały, że wszelkie typowania szły psu na budę. Ktoś a myslę, że owych ktosiów mogło byc i nawet więcej listownie zwrócił uwagę na tę sytuację. W TS panika, bo jelenie się połapały, że to nie puszcza tylko rezerwat w sezonie polowań. Od tego czasu pewna miła kobitka prowadzi losowania i co ... ano cuda w maszynie trwają. No i oczywiście to wyjaśnia, że przypuszczenia grających to zwykła paranoja.
Piękna teoria czyż nie Mogłabym scenariusze pisac
Piękna teoria czyż nie Mogłabym scenariusze pisac
Nie ma szóstki
34 piątek 4,650 zł
99 czwórek 43 zł
150 trójek 24 zł
Jakie liczby takie wygrane
34 piątek 4,650 zł
99 czwórek 43 zł
150 trójek 24 zł
Jakie liczby takie wygrane
i znowu się powtórzyły trzy numery sprzed roku. Skreślając liczby, które padły 31.03.2011 można było dziś trafić trójkę. Podobnie dwa dni temu. Skreślając liczby z 29.03.2011 można było w czwartek trafić trójkę.
thanks All
emeryt...teraz zawsze piszę same ENG ok
emeryt...teraz zawsze piszę same ENG ok