Wpisy 867 938 – 868 037
31 marca 2012 21:52 → 31 marca 2012 22:11, 100 wpisów
Toja.. .
Czasami.. .
--------------------------------------
Czasami.. .
--------------------------------------
madea ja tu jestem ciut dłużej niż ty, i troszeczkę pyskowałam
ale na wariatów nie zwracam uwagi, maila wykasowałam i nawet trochę się uśmiałam że nie wie jak się zemścić.
ale na wariatów nie zwracam uwagi, maila wykasowałam i nawet trochę się uśmiałam że nie wie jak się zemścić.
medea.....wśród sąsiadów miałam przypadki i przymusowego leczenia i przymusowego odwyku....poszło sprawnie........jedna sprawa w sądzie i pare miesięcy delikwenci w stosownym przybytku
Agata dziś losuje
Lila- wystarczy, jak nie będzie pisał o mnie
wszystkim i każdemu osobno będę powtarzał :
" szukajcie u ludzi cech pozytywnych
a nie negatywnych "
to czatowisko i tak jest jedno z milszych
bo jak wchodzi się na inne forum, to 60-70 % same wytykanie błędów, wyśmiewanie, oczernianie, poniżanie, wyzywanie
a kto chce tego tutaj ? po co to komu
pokaż mi, gdzie ja kogoś bym tu zaatakował pierwszy ??? nigdyyyyyyyyyyyy, ale jeżeli tu jestem to nie bedę obojętny
co go to obchodzi, czy ja coś wkleiłem z google czy nie ? akurat to otrzymałem od dowcipnego kolegi z Kalisza Pomorskiego sms-em
google to ja używam na stoku narciarskim
a tu nikt go nie zmusza jak i nikogo nie zmuszam do cztania
każdy ma wybór
wszystkim i każdemu osobno będę powtarzał :
" szukajcie u ludzi cech pozytywnych
a nie negatywnych "
to czatowisko i tak jest jedno z milszych
bo jak wchodzi się na inne forum, to 60-70 % same wytykanie błędów, wyśmiewanie, oczernianie, poniżanie, wyzywanie
a kto chce tego tutaj ? po co to komu
pokaż mi, gdzie ja kogoś bym tu zaatakował pierwszy ??? nigdyyyyyyyyyyyy, ale jeżeli tu jestem to nie bedę obojętny
co go to obchodzi, czy ja coś wkleiłem z google czy nie ? akurat to otrzymałem od dowcipnego kolegi z Kalisza Pomorskiego sms-em
google to ja używam na stoku narciarskim
a tu nikt go nie zmusza jak i nikogo nie zmuszam do cztania
każdy ma wybór
widzę, ze ciekawe rozmowy.....hm.....
ja właśnie zainteresowana paroma tematami....
ja właśnie zainteresowana paroma tematami....
pięknaja...
kathyyy....własnie usłyszałam że sex z własnym butem jest lepszy od siłowni
Pięknaja.. .
---------------------------------------------------
Lila
Dopóki nie przekroczy cienkiej linii dzielącej u***liwość trzeciego stopnia od stalkingu niewiele da się zrobić. Poza tym nasze orły policyjne uważają takie zachowania za mało szkodliwe społecznie i trzeba mieć dużo samozaparcia i czasu by ich zmusić do zmiany zdania
kathy
To pogratulować sprawnej komisji antyalkoholowej u nas zanim wreszcie złożą wniosek do sądu a tylko oni mogą mija naprawdę dużo czasu. W przypadku osób zaburzonych do sądu wniosek może złożyć albo rodzina albo pomoc społeczna albo prokurator. Prokurator najczęściej olewa sprawę, bo kariery na tym nie zrobi takiej jak na rozbiciu grupy przestępczej. Pomoc społeczna nie mieszka z delikwentem więc jej sytuacja zwisa przynajmniej do czasu gdy ten zrobi coś naprawdę złego a rodzina ... zazwyczaj nie chce być tymi niedobrymi.
Dopóki nie przekroczy cienkiej linii dzielącej u***liwość trzeciego stopnia od stalkingu niewiele da się zrobić. Poza tym nasze orły policyjne uważają takie zachowania za mało szkodliwe społecznie i trzeba mieć dużo samozaparcia i czasu by ich zmusić do zmiany zdania
kathy
To pogratulować sprawnej komisji antyalkoholowej u nas zanim wreszcie złożą wniosek do sądu a tylko oni mogą mija naprawdę dużo czasu. W przypadku osób zaburzonych do sądu wniosek może złożyć albo rodzina albo pomoc społeczna albo prokurator. Prokurator najczęściej olewa sprawę, bo kariery na tym nie zrobi takiej jak na rozbiciu grupy przestępczej. Pomoc społeczna nie mieszka z delikwentem więc jej sytuacja zwisa przynajmniej do czasu gdy ten zrobi coś naprawdę złego a rodzina ... zazwyczaj nie chce być tymi niedobrymi.
emeryt....np jak kto straci zdrowy ...widzisz inne osoby tez taki piszą błedne ...czyli co wiesz wiecej
opieki zdrowodnej po jest hooooj
opieki zdrowodnej po jest hooooj
Damian...z tego co widze to Twoją nogę na swojej i zabieraj ją bo ciężka
emeryt...ty masz rente , pełno zdrowy nic nie robisz
pieknaja
medea...w jednym przypadku my sąsiedzi zgłaszaliśmy przypadki atakowania nas słownego
w drugim rodzina podjęła się zgłoszenia do sądu
p.s.
co do stalkingu..moja znajoma otrzymywała smsy z pogróżkami..jedno zgłoszenie na policję i sprawa też w sądzie
medea...w jednym przypadku my sąsiedzi zgłaszaliśmy przypadki atakowania nas słownego
w drugim rodzina podjęła się zgłoszenia do sądu
p.s.
co do stalkingu..moja znajoma otrzymywała smsy z pogróżkami..jedno zgłoszenie na policję i sprawa też w sądzie
lila...no dobra jasne ok
Damian...noooo szczególnie te co mi ostatnio kupiłeś 3 numery za małenie chodzę w butach na obcasach
krzysio744 - po co znowu piszesz głupoty ???? po co znowu zadzierasz ?
w wieku 3. lat dają rentę ?? chyba w Kamczatce jarocińskiej
w wieku 3. lat dają rentę ?? chyba w Kamczatce jarocińskiej
kathy
W naszym kraju jak widac postęp i rozwój zawsze zaczynają się na Pomorzu a u nas na prowincji tj. Dolnym Śląsku jak na razie jest jak jest, niestety
W naszym kraju jak widac postęp i rozwój zawsze zaczynają się na Pomorzu a u nas na prowincji tj. Dolnym Śląsku jak na razie jest jak jest, niestety
emeryt....
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 251 000
Lila, ja to pisałem ?? ja rencista ???
867982. krzysio744 2012-03-31 (22:01) ------------
867982. krzysio744 2012-03-31 (22:01) ------------
712 000 dolarów ......Tyle dostanie pewna pani z Polski za ...wygranie dziśiaj turnieju .. .
emeryt,
to wczoraj - bo już wcześniej w ciągu dnia /ok 14-ej/ było o wyżymaniu - ale ok - nie siedzisz cały dzień przy kompie...
Ale - dzisiejszego Greka znowu będziesz twierdził, że pierwszy raz wklejasz ? I - słowo - to też nie jest atak
to wczoraj - bo już wcześniej w ciągu dnia /ok 14-ej/ było o wyżymaniu - ale ok - nie siedzisz cały dzień przy kompie...
Ale - dzisiejszego Greka znowu będziesz twierdził, że pierwszy raz wklejasz ? I - słowo - to też nie jest atak
monet
Ty mnie nie drażnij, bo ja widok 40 dreszczy dostaję jak sobie przypomnę ile mnie kosztowała i to w złotych polskich
Ty mnie nie drażnij, bo ja widok 40 dreszczy dostaję jak sobie przypomnę ile mnie kosztowała i to w złotych polskich
wiosna dzisiaj mnie zawiodła i boli mnie głowa, ale
tak mi się wydaje , ze niektórym bardziej przeszkadza kompletny ignor, niż nawet donosy do prokuratora....coś w myśl zasady "nie ważne gdzie, co , jak byle mówili, byle być w kręgu zainteresowania"
tak mi się wydaje , ze niektórym bardziej przeszkadza kompletny ignor, niż nawet donosy do prokuratora....coś w myśl zasady "nie ważne gdzie, co , jak byle mówili, byle być w kręgu zainteresowania"
Wędrowca netowy , wpełni zasłużenie dostanie a szkoda że nie więcej . Oglądałem ten mecz i jest poprostu mądrą myślącą dziewczyną . Takich trzeba popierać a że kupi sobie pare torebek to już inna sprawa
jackwar - dzięki, co jest lepsze, powtórzyć sobie od czasu do czasu, przepomnieć, pośmiać się jeszcze raz, czy ujadać na kogoś ?
jak bym tego nie używał w autokarze, to za mało humorna wycieczka, czy wyprawa by była
jak bym tego nie używał w autokarze, to za mało humorna wycieczka, czy wyprawa by była
monet
Trzymam za słowo a mógłbyś załatwic jeszcze parę cyferek np. 19 i 50,51
Trzymam za słowo a mógłbyś załatwic jeszcze parę cyferek np. 19 i 50,51