Wpisy 867 994 – 868 093
31 marca 2012 22:03 → 31 marca 2012 22:21, 100 wpisów
emeryt....
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 251 000
Lila, ja to pisałem ?? ja rencista ???
867982. krzysio744 2012-03-31 (22:01) ------------
emeryt...ty masz rente , pełno zdrowy nic nie robisz
867982. krzysio744 2012-03-31 (22:01) ------------
emeryt...ty masz rente , pełno zdrowy nic nie robisz
712 000 dolarów ......Tyle dostanie pewna pani z Polski za ...wygranie dziśiaj turnieju .. .
---------------------------------------------------
emeryt,
to wczoraj - bo już wcześniej w ciągu dnia /ok 14-ej/ było o wyżymaniu - ale ok - nie siedzisz cały dzień przy kompie...
Ale - dzisiejszego Greka znowu będziesz twierdził, że pierwszy raz wklejasz ? I - słowo - to też nie jest atak
to wczoraj - bo już wcześniej w ciągu dnia /ok 14-ej/ było o wyżymaniu - ale ok - nie siedzisz cały dzień przy kompie...
Ale - dzisiejszego Greka znowu będziesz twierdził, że pierwszy raz wklejasz ? I - słowo - to też nie jest atak
monet
Ty mnie nie drażnij, bo ja widok 40 dreszczy dostaję jak sobie przypomnę ile mnie kosztowała i to w złotych polskich
Ty mnie nie drażnij, bo ja widok 40 dreszczy dostaję jak sobie przypomnę ile mnie kosztowała i to w złotych polskich
wiosna dzisiaj mnie zawiodła i boli mnie głowa, ale
tak mi się wydaje , ze niektórym bardziej przeszkadza kompletny ignor, niż nawet donosy do prokuratora....coś w myśl zasady "nie ważne gdzie, co , jak byle mówili, byle być w kręgu zainteresowania"
tak mi się wydaje , ze niektórym bardziej przeszkadza kompletny ignor, niż nawet donosy do prokuratora....coś w myśl zasady "nie ważne gdzie, co , jak byle mówili, byle być w kręgu zainteresowania"
Wędrowca netowy , wpełni zasłużenie dostanie a szkoda że nie więcej . Oglądałem ten mecz i jest poprostu mądrą myślącą dziewczyną . Takich trzeba popierać a że kupi sobie pare torebek to już inna sprawa
jackwar - dzięki, co jest lepsze, powtórzyć sobie od czasu do czasu, przepomnieć, pośmiać się jeszcze raz, czy ujadać na kogoś ?
jak bym tego nie używał w autokarze, to za mało humorna wycieczka, czy wyprawa by była
jak bym tego nie używał w autokarze, to za mało humorna wycieczka, czy wyprawa by była
monet
Trzymam za słowo a mógłbyś załatwic jeszcze parę cyferek np. 19 i 50,51
Trzymam za słowo a mógłbyś załatwic jeszcze parę cyferek np. 19 i 50,51
Emeryt , spoka . najważniejszy jest luz . Ja staram się zawsze uśmiechać , no chyba że jest pogrzeb
ale cholery atak jak terror
Robal - dzięki, ale jak z jednego autokaru wysiadam, do drugiego busa wsiadam i tak na okrągło to wierzmi, że zmęczony niera, to nie wiem czy juz to mówiłem czy nie
a ponadto jak pisałem wyżej na podstawie doświadczenia właśnie z dużego kontaktu z ludźmi
-szukaj u ludzi pozytywów, a nie negatywów
wierz mi, że lepiej mi się z tym żyje
tak trzymaj
a ponadto jak pisałem wyżej na podstawie doświadczenia właśnie z dużego kontaktu z ludźmi
-szukaj u ludzi pozytywów, a nie negatywów
wierz mi, że lepiej mi się z tym żyje
tak trzymaj
lila...
emeryt
Nie chciałabym Cię obrazic, ale jednym z najgorszych problemów z pilotami wycieczek są ich żenujące żarty w czasie wycieczki. Nie wiem może innych one bawią,ale mi przeszkadzają w cieszeniu się wyjazdem. Może dziwna jestem, ale lubie sobie w ciszy oglądac krajobrazy
Nie chciałabym Cię obrazic, ale jednym z najgorszych problemów z pilotami wycieczek są ich żenujące żarty w czasie wycieczki. Nie wiem może innych one bawią,ale mi przeszkadzają w cieszeniu się wyjazdem. Może dziwna jestem, ale lubie sobie w ciszy oglądac krajobrazy
emeryt , spoko . każdy sam szuka sposobu na życie , jeden zabija się dla paru groszy a drugi idzie przez świat z uśmiechem .
jackwar...
ruda
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,06,13,17,19,20,21,27,31,35,38,43,46,54,58,59,65,75,77
Plusem jest liczba: 59
03,04,06,13,17,19,20,21,27,31,35,38,43,46,54,58,59,65,75,77
Plusem jest liczba: 59
No ,panowie
medea76 - wierzę Ci, ale z pilotami to jest tak jak wycieczkowiczami
jak uczetnicy wypiją to każdy chciałby mieć swój program
a z pilotami ? jak nie mówi, to pilot dupa, jak mówi to... itd.
na jednej z wycieczek do Warszawy przychodzą do mnie z rana "bysie' i mówią - panieeeeeee do południa to my bedziemy za ta papugą /przewodnikiem/ chodzić, ale po południu to my tylko pijemy
jak wracaliśmy w oststni to podchodzi jeden z nich i mówi : czy może mi pan powiedzieć, gdzie "my byli" bo co ja mam rodzinie powiedzieć
jak uczetnicy wypiją to każdy chciałby mieć swój program
a z pilotami ? jak nie mówi, to pilot dupa, jak mówi to... itd.
na jednej z wycieczek do Warszawy przychodzą do mnie z rana "bysie' i mówią - panieeeeeee do południa to my bedziemy za ta papugą /przewodnikiem/ chodzić, ale po południu to my tylko pijemy
jak wracaliśmy w oststni to podchodzi jeden z nich i mówi : czy może mi pan powiedzieć, gdzie "my byli" bo co ja mam rodzinie powiedzieć
jackwar -masz rację, wierz mi, że wolę z uśmiechem życie, na pewno więcej osiągam
Lotto...2,7,21,33,38,40