Wpisy 867 894 – 867 993
31 marca 2012 21:40 → 31 marca 2012 22:03, 100 wpisów
Wędrowca...
kathy..no tak moze
kathy i Lila- dziekiże zwracacie sie do mnie osobiście, tak trzymajcie
po co dyskutowac za plecami, ale jak tu długo śledzicie, to powinnyście zauważyć że Krzysio nie po raz pierwszy atakuje mnie pierwszy, jak tu
nie ja pierwszy zacząłem
867780. krzysio744 2012-03-31 (21:12) ------------
emeryt....tam w googlach ma duzo rozum ...a ty czemu nie umiesz wymyśleć i znikammm
ja to pisałem czy Krzysio ?
ale dłuzny nie lubię być, jak jestem w tym samym czasie tu
dziwne tylko jest, że tu pisze sie o kimś podczas, gdy tu kogoś nie ma
po prostu ma ktoś coś do mnie, to niech pisze do mnie, a nie pisze na mój temat za plecami
to, że on pisze zdrobniale Krzysio, to nie znaczy, że potrzebuje opieki
po co dyskutowac za plecami, ale jak tu długo śledzicie, to powinnyście zauważyć że Krzysio nie po raz pierwszy atakuje mnie pierwszy, jak tu
nie ja pierwszy zacząłem
867780. krzysio744 2012-03-31 (21:12) ------------
emeryt....tam w googlach ma duzo rozum ...a ty czemu nie umiesz wymyśleć i znikammm
ja to pisałem czy Krzysio ?
ale dłuzny nie lubię być, jak jestem w tym samym czasie tu
dziwne tylko jest, że tu pisze sie o kimś podczas, gdy tu kogoś nie ma
po prostu ma ktoś coś do mnie, to niech pisze do mnie, a nie pisze na mój temat za plecami
to, że on pisze zdrobniale Krzysio, to nie znaczy, że potrzebuje opieki
Toja.. .
Zajmujesz śię....snami????
--------------------------------
Zajmujesz śię....snami????
emeryt...pisz tuu jak potrafisz miłować ludziom ..czy nie chcesz
jaki kościół chodzisz
jaki kościół chodzisz
toja...ale ma najebane ta małpaNiech ktoś ją odda na przymusowe leczenie
Lila- Ty mi zabraniasz czytać to znaczy, że on ma mnie obrzucać tu błotem, a ja nie mam reagować, bo podpisuje swoje imie zdrobniale ?
Profesor.. .
-----------------------
-----------------------
lila chętnie jak mi będziesz dawała 100/% trójeczki to mogę być nawet dwa przydupasy
emeryt.....tłumaczenie: krzysiowi chodziło o to, że każdy potrafi w googlach znaleźć to co wklejasz i niepotrzebnie to wklejasz....
p.s.już Ci Pasko kiedyś zwracał uwagę , żebyś nie kopiował neta....
paniatno?
p.s.już Ci Pasko kiedyś zwracał uwagę , żebyś nie kopiował neta....
paniatno?
chybił trafił na dziś, maszynka nie może się zdecydować czy bedzie 2 czy 3 jako pierwsza. http://tinypic.com/view.php?pic=c7vx3&s=5
emeryt ...ona lila pisze równiez jak wszyscy normalne bawią ,,,a ty
lila...
toja..
toja..
Toja.. .
Czułem, że to robisz.. .
Czułem, że to robisz.. .
toja
Do mnie pisze normalnie i kulturalnie, że pod względem prawnym nie można się przyczepić
lila
Leczenie przymusowe to w tym kraju najtrudniejsze przedsięwzięcie po przymusowym odwyku
Do mnie pisze normalnie i kulturalnie, że pod względem prawnym nie można się przyczepić
lila
Leczenie przymusowe to w tym kraju najtrudniejsze przedsięwzięcie po przymusowym odwyku
Toja.. .
Czasami.. .
--------------------------------------
Czasami.. .
--------------------------------------
madea ja tu jestem ciut dłużej niż ty, i troszeczkę pyskowałam
ale na wariatów nie zwracam uwagi, maila wykasowałam i nawet trochę się uśmiałam że nie wie jak się zemścić.
ale na wariatów nie zwracam uwagi, maila wykasowałam i nawet trochę się uśmiałam że nie wie jak się zemścić.
medea.....wśród sąsiadów miałam przypadki i przymusowego leczenia i przymusowego odwyku....poszło sprawnie........jedna sprawa w sądzie i pare miesięcy delikwenci w stosownym przybytku
Agata dziś losuje
Lila- wystarczy, jak nie będzie pisał o mnie
wszystkim i każdemu osobno będę powtarzał :
" szukajcie u ludzi cech pozytywnych
a nie negatywnych "
to czatowisko i tak jest jedno z milszych
bo jak wchodzi się na inne forum, to 60-70 % same wytykanie błędów, wyśmiewanie, oczernianie, poniżanie, wyzywanie
a kto chce tego tutaj ? po co to komu
pokaż mi, gdzie ja kogoś bym tu zaatakował pierwszy ??? nigdyyyyyyyyyyyy, ale jeżeli tu jestem to nie bedę obojętny
co go to obchodzi, czy ja coś wkleiłem z google czy nie ? akurat to otrzymałem od dowcipnego kolegi z Kalisza Pomorskiego sms-em
google to ja używam na stoku narciarskim
a tu nikt go nie zmusza jak i nikogo nie zmuszam do cztania
każdy ma wybór
wszystkim i każdemu osobno będę powtarzał :
" szukajcie u ludzi cech pozytywnych
a nie negatywnych "
to czatowisko i tak jest jedno z milszych
bo jak wchodzi się na inne forum, to 60-70 % same wytykanie błędów, wyśmiewanie, oczernianie, poniżanie, wyzywanie
a kto chce tego tutaj ? po co to komu
pokaż mi, gdzie ja kogoś bym tu zaatakował pierwszy ??? nigdyyyyyyyyyyyy, ale jeżeli tu jestem to nie bedę obojętny
co go to obchodzi, czy ja coś wkleiłem z google czy nie ? akurat to otrzymałem od dowcipnego kolegi z Kalisza Pomorskiego sms-em
google to ja używam na stoku narciarskim
a tu nikt go nie zmusza jak i nikogo nie zmuszam do cztania
każdy ma wybór
widzę, ze ciekawe rozmowy.....hm.....
ja właśnie zainteresowana paroma tematami....
ja właśnie zainteresowana paroma tematami....
pięknaja...
kathyyy....własnie usłyszałam że sex z własnym butem jest lepszy od siłowni
Pięknaja.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
Lila
Dopóki nie przekroczy cienkiej linii dzielącej u***liwość trzeciego stopnia od stalkingu niewiele da się zrobić. Poza tym nasze orły policyjne uważają takie zachowania za mało szkodliwe społecznie i trzeba mieć dużo samozaparcia i czasu by ich zmusić do zmiany zdania
kathy
To pogratulować sprawnej komisji antyalkoholowej u nas zanim wreszcie złożą wniosek do sądu a tylko oni mogą mija naprawdę dużo czasu. W przypadku osób zaburzonych do sądu wniosek może złożyć albo rodzina albo pomoc społeczna albo prokurator. Prokurator najczęściej olewa sprawę, bo kariery na tym nie zrobi takiej jak na rozbiciu grupy przestępczej. Pomoc społeczna nie mieszka z delikwentem więc jej sytuacja zwisa przynajmniej do czasu gdy ten zrobi coś naprawdę złego a rodzina ... zazwyczaj nie chce być tymi niedobrymi.
Dopóki nie przekroczy cienkiej linii dzielącej u***liwość trzeciego stopnia od stalkingu niewiele da się zrobić. Poza tym nasze orły policyjne uważają takie zachowania za mało szkodliwe społecznie i trzeba mieć dużo samozaparcia i czasu by ich zmusić do zmiany zdania
kathy
To pogratulować sprawnej komisji antyalkoholowej u nas zanim wreszcie złożą wniosek do sądu a tylko oni mogą mija naprawdę dużo czasu. W przypadku osób zaburzonych do sądu wniosek może złożyć albo rodzina albo pomoc społeczna albo prokurator. Prokurator najczęściej olewa sprawę, bo kariery na tym nie zrobi takiej jak na rozbiciu grupy przestępczej. Pomoc społeczna nie mieszka z delikwentem więc jej sytuacja zwisa przynajmniej do czasu gdy ten zrobi coś naprawdę złego a rodzina ... zazwyczaj nie chce być tymi niedobrymi.
emeryt....np jak kto straci zdrowy ...widzisz inne osoby tez taki piszą błedne ...czyli co wiesz wiecej
opieki zdrowodnej po jest hooooj
opieki zdrowodnej po jest hooooj
Damian...z tego co widze to Twoją nogę na swojej i zabieraj ją bo ciężka
emeryt...ty masz rente , pełno zdrowy nic nie robisz
pieknaja
medea...w jednym przypadku my sąsiedzi zgłaszaliśmy przypadki atakowania nas słownego
w drugim rodzina podjęła się zgłoszenia do sądu
p.s.
co do stalkingu..moja znajoma otrzymywała smsy z pogróżkami..jedno zgłoszenie na policję i sprawa też w sądzie
medea...w jednym przypadku my sąsiedzi zgłaszaliśmy przypadki atakowania nas słownego
w drugim rodzina podjęła się zgłoszenia do sądu
p.s.
co do stalkingu..moja znajoma otrzymywała smsy z pogróżkami..jedno zgłoszenie na policję i sprawa też w sądzie
lila...no dobra jasne ok
Damian...noooo szczególnie te co mi ostatnio kupiłeś 3 numery za małenie chodzę w butach na obcasach
krzysio744 - po co znowu piszesz głupoty ???? po co znowu zadzierasz ?
w wieku 3. lat dają rentę ?? chyba w Kamczatce jarocińskiej
w wieku 3. lat dają rentę ?? chyba w Kamczatce jarocińskiej