Wpisy 86 748 – 86 865
5 stycznia 2010 19:25 → 6 stycznia 2010 12:54, 100 wpisów
szkoda,że hipopotan nie zauważyłeś,że teraz wszyscy grają w multimulti- tomcio też
dzięki za afrykańskiego pecha
dzięki za afrykańskiego pecha
Kogucik,ja traktuję grę jak rozrywkę.Życzę ci dobrej gry.A teraz inna gra,bo znikły liczby w totomix.Pozdrawiam.
Grzegorz Dyndało to jakaś postać z literatury bo nie mam przyjemności znać,a wiesz że ja nie mam czasu siedzieć 24 godziny na kompie i szukaj na innych stronach różnych rozwiązań a potem je tu wpisywać jaki swoje genialne pomysły.Ponieważ nie ma kulek bede sie bawił w bukmacherkę i juz wiem że wiele rzeczy ściągasz z innych stron dodajesz swój komentarz i juz jesteś genialny.To tak jak iluzjonista ma występ w przedszkolu,dzieci zachwycone,a na pokazie iluzjonistow ten sam iluzjonista zajmuje ostanie miejce bo znalazł sie wsród lepszych,i zwijał ogon ze wstydu,ale dzieci dalej były zachwycone.
Dziwne jest to,że niektóre osoby nie zauważyły,że Hipcio grał czasem na trójki w totomix.Widać same nie rozumieją co czytają.
hipcio ostatnio grał na trójki jak szukał totomixa po całym mieście
Pamiętam jak kiedyś na czacie jeden gracz,szedł progresją na jedną liczbę,ale ona nie wychodziła i padł.Naga prawda jest taka większość grających w buchmaki i w liczby będzie przegrana,a nielicznym uda się być na plusie.
Zaskoczyło mnie jak Edi8,dniami i nocami jest na czacie i jeszcze spotykam go na innych stronach.Zwykli ludzie są w pracy,np lekarze na kilku etatach.
A np,ten masażysta co u niego byłem,pracuje 10 godzin na dobę,do tego rodzina.Jego na czacie gdybym spotkał to tylko na krótko.
Moje myślenie jest takie,osoby które zaczną szukać coraz to nowych zagranicznych buchmaków,bedą siedzieć na ich stronach,a na multipasko jeżeli wejdą to na krótko.
Obecność ediego8 nie jest taka dziwna, zważywszy, że dziś można nawet z jadącego pociągu na Kamczatkę surfować.
Bardzo nieładnie przekręcać to co pisał Hipcio,to krzyzackie metody.
hipopotan>>> ale nie przejmuj się i zawsze miej w pamięci końcowe przesłanie Stanisława Staszewskiego ( ojca Kazika ) z jego piosenki "Bal kreślarzy":
http://www.youtube.com/watch?v=oRPdJfFJ55k&feature=related
czyli:
KAŻDY MA PRAWO WYBRAĆ ŹLE...
http://www.youtube.com/watch?v=oRPdJfFJ55k&feature=related
czyli:
KAŻDY MA PRAWO WYBRAĆ ŹLE...
HIPCIO masz racje.Sam profesorek bo tak sie za prezentował na czacie jest wykładowcą na jakiejś uczelni,ok niech bedzie,potem napisał że podpisy jego widniejące w indeksach studentów mają wartość historyczna,jak dwa nagie miecze pochodzące z pól Grunwaldu.Ponadto ten obrażający wszystkich człowiek napisał że jest instruktorem walk wschodu i że trenuje młodzież,przekazując im swą wiedzę,ponadto codziennie rano biega uprawiając dżoging średnio 5 km.Zapomniał biedak dodać że on żyje według kalendarza marsjańskiego gdzie miesiąc trawa 60 dni a doba 44 godziny,bo jeszcze na kompie siedzi 24 godz.Nikt o zdrowych zmysłach by tego nie przeżył,a on daje rade.Ale jest bardzo potrzebny bo on czyta wszystko ,potem nam to w pigułce przekazuje,wiec oby tak dalej.A jak już wyjdzie jego liczba to nawet w londyńskim New york timesie o tym głośno.Ot zdolny człowiek.
Wystarczy porozmawiać z realnymi osobami,a nie wirtualnymi i oni potwierdzą to co Hipcio,przebywanie dniami i nocami,jest strasznie dziwne.
Mam jedną prośbę,żeby osoby które na radach Ediego8,wygrały duże pieniądze się uaktywniły.Ale nie kilka osób,które nicki Hipcio zna,lecz większe grono.
hipopotan>>> mnie też to bardzo dziwi , gdy rano zaglądam na multipasko.pl i spotykam Twoje nocne z samym sobą monologi - bywało , że 15 pod rząd wpisów pochodzi tylko od Ciebie...
Jako ,że Edi8,podaje się za osobę wszechstronnie wykształconą,proszę o kilka jego wpisów w języku angielskim,a klika w niemieckim.
Hosiu jaki masz jeszcze nicki,bo nie widzę Twoich typowań,a Ricardos chyba już podał,swoje liczby.
Dlatego,że Hipcio może grać jedynie skromnie,odpuszcza sobie dzisiaj liczbę 18,bo jakoś ona zrobiła się pechowa.
Witam potrzebuję system na 7 skr 40 licz 400 kuponów Czy ktoś może mi pomóż
Widzę,że 21 też w głębokim dołku,to dobra liczba tylko dla grających na duże ilości,co mogą obstawiać wiele układów liczb.
motom11>>> a może w końcu zrozumiesz , że ilość zakładów o niczym nie mówi???
Podaj jaką ma mieć gwarancję ten system na 7 skreśleń i z 40 liczb - oraz przy ilu trafionych przez Ciebie liczbach wśród tych 40 typowanych.
Pzdr.
edi8
Podaj jaką ma mieć gwarancję ten system na 7 skreśleń i z 40 liczb - oraz przy ilu trafionych przez Ciebie liczbach wśród tych 40 typowanych.
Pzdr.
edi8
Motom,robisz sobie kawały,w życiu nie widziałem kogoś,kto by grał w kolekturze,powyżej 300złoty,a osoby grajace za takie sumy już dawno mają płytki i książeczki o systemach gry.
Chcę mieć system na 7 skreśleń z 35 liczb tam była pomyłka, żeby każdy los był inny czy to takie trudne dla was. Mam szczęście i tyle logika zwykłego człowieka a nie jakieś statystyki. Chcę tylko system żeby bżaden los mi się nie dublował. Duzo nie wymagam
Sztuki walki no to już chyba jaja sobie ze mnie robisz,chyba w koziej Wólce i to chwyty wszystkim znane jak nogi za pas,pukanie po swojej głowie jako trening cierpliwości i charakteru,jak to sie człowiekowi może pogorszyć.Parę dni a takie zmiany.Boże miej litość nad tym człowiekiem.
motom11>>> np. system skrócony z 40 liczb z gwarancją 3 przy trafieniu 3z40 liczb , w rozpisie po 7 skreśleń ma 356 zakładów.
Interesuje Cię to?
Jeśli tak , to napisz i na na forum w wątku "Edi8 - Rozpisy , metody i strategie gry" Ci go zamieszczę.
Pzdr.
edi8
Interesuje Cię to?
Jeśli tak , to napisz i na na forum w wątku "Edi8 - Rozpisy , metody i strategie gry" Ci go zamieszczę.
Pzdr.
edi8
Chcialem cos zaszalec z typowaniem 10 ale sie nie udalo. Teraz skupiam sie i to powaznie nad pewniakami i parkami. Mysle ze to bedzie dobre przetarcie przed moja gra od marca. Musze byc w toku a nie tak wyrywkowo grac.
W czepku urodził się tylko Jackie Chan,który nie dawno w telewizji grał w filmie rolę hazardzisty.
Księżniczko padam u Twoich stóp.Życz Hipciowi szczęścia na 2200.
Witaj koguciku .Przesyłam Noworoczne dziubaski :)
Hipciu typuję też jako greta. Do końca roku byłam pod tym nickiem po przodach w pewniakach i parkach. Później opuszczałam zajęcia typowania a teraz normalnie wagaruję ;)
pozdrawiam serdecznie;
Hipciu typuję też jako greta. Do końca roku byłam pod tym nickiem po przodach w pewniakach i parkach. Później opuszczałam zajęcia typowania a teraz normalnie wagaruję ;)
pozdrawiam serdecznie;
Hosiu proszę Cię,podawaj liczby w typowaniach,bo wiele osób,przeszło w zagraniczne buchmaki i nie typują,i nie ma zabawy w rywalizacji.Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
HOSIU bardzo serdecznie dziękuje za Dziubaki i ze wzajemnością przesyłam moc pozdrowień dla Ciebie,oraz aby co drugi twój typ był trafiony.Serdecznie pozdrawiam.
Zwykłe teleturnieje w telewizji mają ładną oprawę.A lotto moim zdaniem nie chce publiczności,widać ma coś do ukrycia.
Przez dwa losowania poszła tylko jedna liczba z końcówką 2,czyli według prawdopodobieństwa coś z tymi końcówkami powinno wejść.
MM na 22.15
8,27,78/34,43
8,27,78/56,59
9,35,68/34,43
9,35,68/56,59
5,17,20/34,43
5,17,20/56,59
5,9,18/34,43
5,9,18/56,59
8,27,78/34,43
8,27,78/56,59
9,35,68/34,43
9,35,68/56,59
5,17,20/34,43
5,17,20/56,59
5,9,18/34,43
5,9,18/56,59
Liczby na Lotto,Mini Lotto:
Lotto:2,12,22,32,42,46,48,44,47,49
Mini Lotto:2,4,6,8,12,24,33,40,39,9,10
Pozdrawiam.
Lotto:2,12,22,32,42,46,48,44,47,49
Mini Lotto:2,4,6,8,12,24,33,40,39,9,10
Pozdrawiam.
Ciekawi mnie czy oprócz Tomcio,innym osobom poszczęściło się w tych grach.
Hipopotam,nie gram-gram tylko w Multi Lotka
Od soboty zaczynam grać w Totomixie na zdarzenia sportowe.
Pozdrawiam.
Od soboty zaczynam grać w Totomixie na zdarzenia sportowe.
Pozdrawiam.
Skoro nikt się nie chwali uznam,że Tomcio miał wyjątkowe szczęście do gry tego dnia.
Sam9,mój brat ja gra w totomix,często stawia remisy hokejów.Pozdrawiam.
ej i jak jest z tym losowaniem??? bo jakos na TVP info nie ma!!!
Cześć.Wygralem 700 zł 5/5 wydałem tysiące już na lotto a tu...To moja pierwsza tak wielka wygrana.
Sam9
- chyba tego wpisu już nie ma - bo go moderatorzy skasowali.
No jakże o Kim, o Tym, Kogo tu stale banują. Wiadomo o Kim.
Chwalił się w jednym z wpisów, że w reprezentacji tego kraju dostawał po głowie w boksie albo podobnej dyscyplinie.
Wiadomo Kto - to Ten który przesiaduje na kilku forach jednocześnie 24 godziny na dobę, a tutaj bezustannie wszystkich obraża i na ogół zupełnie nie wiadomo po co i dlaczego.
- chyba tego wpisu już nie ma - bo go moderatorzy skasowali.
No jakże o Kim, o Tym, Kogo tu stale banują. Wiadomo o Kim.
Chwalił się w jednym z wpisów, że w reprezentacji tego kraju dostawał po głowie w boksie albo podobnej dyscyplinie.
Wiadomo Kto - to Ten który przesiaduje na kilku forach jednocześnie 24 godziny na dobę, a tutaj bezustannie wszystkich obraża i na ogół zupełnie nie wiadomo po co i dlaczego.
SAM9 ja też od jutra zaczynam grę w totomixie ,ale teraz jestem w tym temacie rzadszy od wody,ale dużo czytam i oglądam wyniki oraz staram sie myśleć,kursy ustalę na mniej więcej takim poziomie żeby grać progresja jak na jedna liczbę.Postaram sie tak grac żeby nie stracić,a jak sie uda zarobić choć 1 (jednego) zeta to będę zadowolony.Takie mam zadanie na styczeń.Mój kapitał na grę wynosi 1000 zeta.Wszystko co będę grał będę podawał ze stawkami. Serdecznie pozdrawiam.
W Lotto wygrać możesz, przegrać musisz. Dziś plaża. Obstawiałem tylko mini. Z MM wyleczyłem się.
Na 2200 trafiłem trzy liczby powtórkowe:7,27,49 ale popsuło i kupony fakt,że nie wylosowano żadnej liczby z końcówką 2,czyli już od trzech losowań tylko jedna liczba z końcówką 2.
Hosiu w typowaniach trafiłem 4z10,trochę lepiej niż Ricardos,szkoda,że nie dałaś swoich typów.
A poszło chyba aż 15 nieparzystych liczb,czyli idąc na parzyste doszło się do klęski.
do kogucika19- podaję ci stronkę, na której znajdziesz aktualne tabele z grami zespołowymi, jakie wyniki mają u siebie, na wyjazdach, spotkania pomiędzy tymi samymi zespołami itd, może Ci się przydać, życzę sukcesów
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
dziś parę remisów było w hokeju, choć nie tak jak w sobotę, niedzielę, może coś jeszcze dołoży NHL
Fredrikshavn Hvidovre 3 : 2 1 : 1 0 : 0 1 : 1 Po karnych
Rodovre Herning 4 : 3 1 : 0 1 : 2 1 : 1 Po karnych
Klagenfurt Salzburg 3 : 4 0 : 0 2 : 1 1 : 2 Po dogrywce
Villach KHL Medvescak Zagreb 4 : 3 1 : 2 2 : 1 0 : 0 Po dogrywce
Chabarowsk Din.Minsk 3 : 2 0 : 1 0 : 0 2 : 1 Po karnych
Skalica Slovan 2 : 3 1 : 0 1 : 1 0 : 1 Po dogrywce
Frolunda HV 71 2 : 2 0 : 0 0 : 1 2 : 1 Po dogrywce
i w koszyówce
Treviso Cholet 81 : 80 19 : 14 10 : 21 18 : 23 24 : 13 Po dogrywce
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
dziś parę remisów było w hokeju, choć nie tak jak w sobotę, niedzielę, może coś jeszcze dołoży NHL
Fredrikshavn Hvidovre 3 : 2 1 : 1 0 : 0 1 : 1 Po karnych
Rodovre Herning 4 : 3 1 : 0 1 : 2 1 : 1 Po karnych
Klagenfurt Salzburg 3 : 4 0 : 0 2 : 1 1 : 2 Po dogrywce
Villach KHL Medvescak Zagreb 4 : 3 1 : 2 2 : 1 0 : 0 Po dogrywce
Chabarowsk Din.Minsk 3 : 2 0 : 1 0 : 0 2 : 1 Po karnych
Skalica Slovan 2 : 3 1 : 0 1 : 1 0 : 1 Po dogrywce
Frolunda HV 71 2 : 2 0 : 0 0 : 1 2 : 1 Po dogrywce
i w koszyówce
Treviso Cholet 81 : 80 19 : 14 10 : 21 18 : 23 24 : 13 Po dogrywce
Popatrz Hosiu,że trzy losowania jedna z końcówką 2,a jak ktoś nadawał wiadomo,ze te końcówki to parzyste liczby.Czyli jak łatwo pomieszać prwawdopodobieństwem,żeby zmniejszyć szanse grających.
W lotto coraz trudniej wygrać,wiec trzeba jak ktoś gra zwrócić się bardziej w stronę buchmaków.Tam jest o wiele łatwiej coś trafić.Szkoda,że w lotto nie pokażą jakiś wygranych milionerów,żeby można było uwierzyć,że rzeczywiście istnieją.
EMERYT bardzo Ci serdecznie dziękuje za wskazówki i podanie stron do oglądnięcia.Na jutro sobie wybrałem takie zdarzenia:Totomix 492 Arsenal - Bolton typ 1 kurs 1,20///1331 Chier - Inter typ 2 kurs 1,80/// 1340 AC MIlan - FC Genoqa kurs 1,60////AKO 3,46 zagram to za 6 zeta do wygrania 18,70.Pozdrawiam
gra ktos w bet gun
dajcie znac na gg9720248
dajcie znac na gg9720248
Ktoś podał taką fajną stronę www.surebety.pl i tam jest bardzo dużo informacji dla takich jak ja ,a ponieważ już pewne podstawy mam i inni też maja czyli kursy,stawki i metody gry są podobne bo matematyka taka sama wiec tylko uczyć sie i próbować.Co do wiatrów to masz racje bedą wiały dotąd póki chamstwa nie wywieją.Ale jak jeszcze dmuchnie parę osób to pozbędziemy sie chama z czatu,i może wtedy zostanie przyjazny człowiek dla środowiska.Pozdrawiam
Widze ze duzo z was typuje od dluzszego czasu: 15,18 i 21.
Mysle ze lepiej je narazie pomijac bo nie wiadomo kiedy racza wpasc. Lepiej typowac cos bardziej aktywniejszego lub regularnego. Codziennie w typowaniach widze jak szalenie wysoka ida notowania tych cyfr.
Poza tym od pierwszego zmienia sie uklad cyfr na mapie i normalnie porazka jesli chodzi o trafnosc, cos probuje wracac ale po losowaniu mysle sobie no nie!!!znowu bambuko!!! :-) Musze poobserwowac chyba do miesiaca czasu i dopiero zaczne grac, narazie tylko na sucho, chociaz co nieco daje sie ustrzelic ale to jeszcze nie to. Gdyby żył dzis Totomix to gralabym na moje pewniaki a w TS to mozna sobie pogwizdac ;)
Mysle ze lepiej je narazie pomijac bo nie wiadomo kiedy racza wpasc. Lepiej typowac cos bardziej aktywniejszego lub regularnego. Codziennie w typowaniach widze jak szalenie wysoka ida notowania tych cyfr.
Poza tym od pierwszego zmienia sie uklad cyfr na mapie i normalnie porazka jesli chodzi o trafnosc, cos probuje wracac ale po losowaniu mysle sobie no nie!!!znowu bambuko!!! :-) Musze poobserwowac chyba do miesiaca czasu i dopiero zaczne grac, narazie tylko na sucho, chociaz co nieco daje sie ustrzelic ale to jeszcze nie to. Gdyby żył dzis Totomix to gralabym na moje pewniaki a w TS to mozna sobie pogwizdac ;)
kogucik 19>>> bardzo ciekawa jest praca magisterska autora strony surebety.pl
http://www.surebety.pl/Download/Krzysztof-Janda-Oplacalnosc-gier-na-podstawie-zakladow-bukmacherskich.rar
http://www.surebety.pl/Download/Krzysztof-Janda-Oplacalnosc-gier-na-podstawie-zakladow-bukmacherskich.rar
ANDRIU AB we wpisie nr 86842 z godzi 23,31 podałem tą stronę właśnie z która juz sie zaznajomiłem i chyba więcej mnie nie jest potrzebne tam wszystko jest a resztę to tylko myśleć i myśleć i jeszcze raz myśleć bo metody to jedno a trafne typowanie to drugie i teraz to wszystko musimy połączyć,a może sie uda.Ale dzięki za podpowiedź.pozdrawiam
tadeuszu548 - podaj mi skuteczność swojej metody przynajmniej za grudzień i styczeń, żebym wiedział czy warto Twoją metodę dodać.
edi8 - dziś dodam Twoją metodę, masz tym razem już 6.
mysi pysiu - Twoja metoda jest już policzona, ale sprawdź pod kontem błędów, ewentualnych. Analiza 145 losowań.
a. 27,59% dla p20 - p01.
b. 31,03% dla p05 + 2. NAJLEPSZA.
c. 24,83% dla p14 + 1.
Tabela i link potem.
Do czasu sprawdzenia niezgodności wyników w metodzie sollosa nie podaje jego metody, ale sądzę że na juto powinna być już gotowa i wtedy ją przedstawię.
Pozdrawiam
edi8 - dziś dodam Twoją metodę, masz tym razem już 6.
mysi pysiu - Twoja metoda jest już policzona, ale sprawdź pod kontem błędów, ewentualnych. Analiza 145 losowań.
a. 27,59% dla p20 - p01.
b. 31,03% dla p05 + 2. NAJLEPSZA.
c. 24,83% dla p14 + 1.
Tabela i link potem.
Do czasu sprawdzenia niezgodności wyników w metodzie sollosa nie podaje jego metody, ale sądzę że na juto powinna być już gotowa i wtedy ją przedstawię.
Pozdrawiam
Czy ktoś wie od jakiego dnia powróciła ta maszyna losująca bo to napewno ma wpływ na obliczenia,ostatnio nic nie wychodzi totalna klapa,miłego dnia grającym.
Witam! felicjano39 od 25.10.09 jest stara maszyna.
pozdr.
pozdr.
Jak to jest?
do czerwca była stara, ludzie zadowoleni.
Od czerwca jest nowa, ludzie narzekają.
Od 25 10 2009, g 14 jest znowuż ta stara i ludzie też narzekają. Coś nie tak.
A tak w ogóle, to rzeczywiście widać, że w układach liczby się opóźniają. I nie ma na myśli super długich przerw w wypadnięciach.
Z 2/2 wypada często 1/2, druga w ciągu następnego.
W układach 3/3 jedna na pewno leci, a potem to różnie, lecz najczęściej druga w następnym losowaniu. Problem polega na tym, że liczby ułożone są w kolejności i trzeba sobie notować swoją własną.
To skłania ku układom T/N, czyli znanym z TM. Co prawda TS nie płaci za 1/2 czy 1/3, ale przy mieszaniu takich układów trochę większym lecz w sumie niewielkim kosztem jest realna 2/2. Z 2x2/2 mamy tylko 3x2/2.
Rzeczywiście z 2,5 skaczemy na 7,5 ale szansa rośnie, bo gdybyśmy chcieli wysłać 2x2/2 przy założeniu 1/2 to nic nie mamy oprócz 5,0 w plecy.
A gdyby tak próbować typować na dane losowanie, tak jakby nie było tego ostatniego?
do czerwca była stara, ludzie zadowoleni.
Od czerwca jest nowa, ludzie narzekają.
Od 25 10 2009, g 14 jest znowuż ta stara i ludzie też narzekają. Coś nie tak.
A tak w ogóle, to rzeczywiście widać, że w układach liczby się opóźniają. I nie ma na myśli super długich przerw w wypadnięciach.
Z 2/2 wypada często 1/2, druga w ciągu następnego.
W układach 3/3 jedna na pewno leci, a potem to różnie, lecz najczęściej druga w następnym losowaniu. Problem polega na tym, że liczby ułożone są w kolejności i trzeba sobie notować swoją własną.
To skłania ku układom T/N, czyli znanym z TM. Co prawda TS nie płaci za 1/2 czy 1/3, ale przy mieszaniu takich układów trochę większym lecz w sumie niewielkim kosztem jest realna 2/2. Z 2x2/2 mamy tylko 3x2/2.
Rzeczywiście z 2,5 skaczemy na 7,5 ale szansa rośnie, bo gdybyśmy chcieli wysłać 2x2/2 przy założeniu 1/2 to nic nie mamy oprócz 5,0 w plecy.
A gdyby tak próbować typować na dane losowanie, tak jakby nie było tego ostatniego?
Witam! w/g mnie liczby idą cyklami, mapy też obserwuję na
jedno losowanie z wyprzedzeniem bo oni maja próbne losowanie.Wracając do mojej metody z forum, wczoraj na 22.15
obydwie padły.Jak będę miał czas to obliczę skuteczność.
Pozdr.
jedno losowanie z wyprzedzeniem bo oni maja próbne losowanie.Wracając do mojej metody z forum, wczoraj na 22.15
obydwie padły.Jak będę miał czas to obliczę skuteczność.
Pozdr.
Witam Wszystkich. Wczoraj o 22.00 trafiłam 5/5, 6/8, 7/10, 4/9 i 5/10.
Hipcio idąc twoim systemem dziś obstawiam liczby zakończone na
"8,1"
Pozdrawiam |:),:)
"8,1"
Pozdrawiam |:),:)
vento >>> nikt Ci nie karze grać na liczby które podaję na czacie.
Ja w MM nie gram a liczby typuję na tą grę dla zabawy.
Graj sobie na końcówki 1,8 a masz ich w sumie 16 także może 5/16 trafisz....
Ja w MM nie gram a liczby typuję na tą grę dla zabawy.
Graj sobie na końcówki 1,8 a masz ich w sumie 16 także może 5/16 trafisz....
tadeuszu - weź i to zrób, a ja dodam, żeby inni widzieli.
Pozdrawiam.
A, piszesz cyklami, ale co cykli jest program i jak dla mnie to nic z niego nie wynika.
Z pełnego 80-cio liczbowego cyklu pozostały jeszcze:
4, 15, 18, 21, 62.
To co, która wypadnie/ Stawiam na 15,62...
A losowanie pokaże.
Pozdrawiam.
A, piszesz cyklami, ale co cykli jest program i jak dla mnie to nic z niego nie wynika.
Z pełnego 80-cio liczbowego cyklu pozostały jeszcze:
4, 15, 18, 21, 62.
To co, która wypadnie/ Stawiam na 15,62...
A losowanie pokaże.
Ale w/g mapy 4 chce iść.
6 metod ediego8 w jednym, dla 145 losowań.
Dział "SiR" - przepraszam, nie mogłem się pohamować.
edi8 - sprawdź jak możesz poprawność.
taduszu.
Hmm, 4... No jeśli z 21...
Dział "SiR" - przepraszam, nie mogłem się pohamować.
edi8 - sprawdź jak możesz poprawność.
taduszu.
Hmm, 4... No jeśli z 21...
witam.
Najtansza dziwka w Polsce ? Totolotek, bo za 2 zl masz 6 numerkow i jedno ciagniecie. :)
Najtansza dziwka w Polsce ? Totolotek, bo za 2 zl masz 6 numerkow i jedno ciagniecie. :)
Dzisiaj wyjdzie cos z tych liczb : 4,15,18,21,34,56,62,76