Wpisy 86 512 – 86 611
3 stycznia 2010 14:57 → 3 stycznia 2010 23:48, 100 wpisów
max >>> ja w MM nie gram.
A ta trójka 11,22,33 była wśród tych podanych na 49's
Ot tak poprostu wpadła sobie:))))
A ta trójka 11,22,33 była wśród tych podanych na 49's
Ot tak poprostu wpadła sobie:))))
A to spoko dopóki nie przejdę na bet365 pogram sobie po 1 3/3 w Ts i tak samo 6/6 lub 7/7 tak dla formalności :)
SirMavins > moje typowanie nie polega na żadnych obliczeniach. Szanuje to co robisz, a robisz kawał dobrej roboty, ale moje typy się tam nie sprawdzą.
Mój sposób polega tylko na obserwacji. Z pośród liczb które bardzo często występowały wybieram tą jedną, która ma obecnie dosyć długą przerwę. Oczywiście obserwuję ją, żeby nie była liczbą "kominową" i w razie czego zmieniam. Traktuję to jako zabawę, bo najwięcej czasu pochłania mi wyszukiwanie, analizowanie, przeglądanie statystyk i informacji sportowych do późniejszych typów.
Ale dziękuję, że Ciebie to zainteresowało.
Pozdrawiam
Mój sposób polega tylko na obserwacji. Z pośród liczb które bardzo często występowały wybieram tą jedną, która ma obecnie dosyć długą przerwę. Oczywiście obserwuję ją, żeby nie była liczbą "kominową" i w razie czego zmieniam. Traktuję to jako zabawę, bo najwięcej czasu pochłania mi wyszukiwanie, analizowanie, przeglądanie statystyk i informacji sportowych do późniejszych typów.
Ale dziękuję, że Ciebie to zainteresowało.
Pozdrawiam
Za karygodny błąd ortograficzny przepraszam. Dzisiaj moja głowa słaba :)
do Napisze jeszcze raz to samo,bo widocznie nie kumasz głównego wątku mojego wpisu. Podaj swoje metody gry a my tu wspólnie,publicznie je ocenimy... powodzenia...zobaczymy czy bedziesz mial wiecej adwersarzy czy zwolennikow.
Ale finansisata ma nik VIPA i wymienia poglądy z edim8 .Nie no ludzie kto się cipą urodził skowronkiem nie umrze .....
edi8<<<<
15 30 80
To córka ma hasło, że wpisuje tu co chce!!!???
Ja znam takich co maja wspólna skrzynkę email i dziecko pocztę przegląda, niepełnoletnie.
To chore.
Ja znam takich co maja wspólna skrzynkę email i dziecko pocztę przegląda, niepełnoletnie.
To chore.
No i nie dowiem się prawdy ;( Edi zachowujesz się jak typowy facet - złapany in flagranti i przyparty do muru i tak wypiera się konsumpcji jak żaba błota ;)
Łukasz547 >>> bardzo dobre pytanie .... Też chciałbym poznać odpowiedź na nie od wielu ludzi...
a ja znam takich facetów co majądo śmierci wspólny mózg z matką to jest dopiero chore
a ja znam takie kobiety co do konca zycia maja mozg wspolny z mamoną, to jest dopiero chore
SirMarvins:Ja z niego tak nie korzystam,to głównie mój syn z niego korzysta,gra,a ja nie mam poczty,tylko syn i córka.A oni nie mają co czytać.Lubię wchodzić na waszą stronę i czytać bo i tak w nic nie gram.Pełny szacunek dla was i jeszcze raz przepraszam.Powodzenia w grach i typowaniach.
Moj ojciec dziś na balkonie podłączył 200 żaróweczek chojnkowych każda po 12 wat albo 6 watt x 200 = 2400 watt albo 1200 watt zóżycia prądu to za noc świecenia chyba 100 złotych kosztuje i chce je przez całe wszystkie noce świąt świecić niewiem bo nigdy z ojcem i resztą nie mogę się porozumieć a my z mamą mamy my tylko pieniędzy 1100 zł za mieszkanie 721 zł ojciec nie zarabia od 9 lat nawet w kratke. i mówił dotychczas przez dzisiejszym bankructwem przez zużycie energii elektrycznej że nas zniszczy. A MY MYŚLIMY ŻE TYLKO GRZECZNIE OSTRZEGA PRZED ZŁYMI NAS CZYNAMI
znowu chyba ci z naszej klatki stukają w ściane sówitu ich podłogi i teraz słyszę puki młotkiem w rytm delkatnych udeżeń wcześniej słyszałem je jak się skupiłem ale niewyrażnie i cicho a teraz głośno
znowu chyba ci z naszej klatki stukają w ściane sówitu ich podłogi i teraz słyszę puki młotkiem w rytm delkatnych udeżeń wcześniej słyszałem je jak się skupiłem ale niewyrażnie i cicho a teraz głośno
Tesknie za Totomisiem ;)
Moje typy na 22ga:
15,19,32,39.
Jak wiekszosc z tego wpadnie to bedzie dobry znak.
Pozdrawiam wszystkich :)
Moje typy na 22ga:
15,19,32,39.
Jak wiekszosc z tego wpadnie to bedzie dobry znak.
Pozdrawiam wszystkich :)
finansistaaaa>>>> Twoje ujawnienie , iż posiadasz na tym forum kilka nicków absolutnie niczego nie zmienia - bo ja odnoszę się do konkretnych spraw i sytuacji - a zatem tam gdzie piszę Ci , że pojmuje Cię jako durnia i idiotę oznacza dokładnie to co ma oznaczać i taki czy siaki nick nie ma tu dla mnie żadnego znaczenia!
A 260 posiadaj sobie nicków - lecz gdy pod którymkolwiek z nich napiszesz coś debilnego , to i tak się do tego odniosę.
Zatem zechciej zrozumieć , że ja nie nie oceniam także książek czy filmów po ich tytułach , a dopiero po zapoznaniu się z zawartym w nich przesłaniem czy myślą...
W Twoich wpisach podpisanych jako "finansistaaaa" żadnej myśli nie znajduję - w przeciwieństwie do debilnych , kłamliwych i głupich wypowiedzi...
Szczytem było podawanie tu kilku wersji okoliczności dotyczących znalezienia tej mitycznej a raczej mitomańskiej zdrapki , która w zależności od dnia raz bywała za 1 zł a innym razem za 30 tys zł , niewiedza co do faktu konieczności zapłacenia podatku od wygranych , co uszczupla wysokość wygranej o 3 tys zł a zatem nie mogła być - jak pisałeś - zainwestowana cała kwota wygranej w wysokości 30 tys.zł itd.itp.
Dużo za dużo leje się wody w Twoich opowiastkach , abym mógł traktować poważnie autora takich historii.
Dzisiejszy dzień przyniósł kolejną Twoją produkcję: obdarzyłeś swoim kretyńskim komentarzem to , że wlałeś do samochodu z silnikiem benzynowym olej napędowy i wyraziłeś zdziwienie , że nie jedziesz - bo tak jedynie można nazwać tę Twoją idiotyczną próbę szukania zysku w grze płaską stawką w metodzie , która polega na graniu stawkami progresywnie rosnącymi!!!
A skoro wspomniałeś naszą znajomość z innych portali - to daje mi to prawo ujawnić tu tę Twoją kompromitację sprzed roku , gdy po moim wpisie o grze systemowej na liczby DL w Fortunie ze stawkami idącymi w grosze , publicznie zarzuciłeś mi pisanie nieprawdy...
Ty po prostu jesteś laikiem totalnie niezorientowanym w przedmiocie gier losowych i zakładów sportowych - a zabierasz głos na wielu forach...
Tyle tylko , że to Ty ciągle mnie od lat prosisz o pomoc a nie ja Ciebie...
A 260 posiadaj sobie nicków - lecz gdy pod którymkolwiek z nich napiszesz coś debilnego , to i tak się do tego odniosę.
Zatem zechciej zrozumieć , że ja nie nie oceniam także książek czy filmów po ich tytułach , a dopiero po zapoznaniu się z zawartym w nich przesłaniem czy myślą...
W Twoich wpisach podpisanych jako "finansistaaaa" żadnej myśli nie znajduję - w przeciwieństwie do debilnych , kłamliwych i głupich wypowiedzi...
Szczytem było podawanie tu kilku wersji okoliczności dotyczących znalezienia tej mitycznej a raczej mitomańskiej zdrapki , która w zależności od dnia raz bywała za 1 zł a innym razem za 30 tys zł , niewiedza co do faktu konieczności zapłacenia podatku od wygranych , co uszczupla wysokość wygranej o 3 tys zł a zatem nie mogła być - jak pisałeś - zainwestowana cała kwota wygranej w wysokości 30 tys.zł itd.itp.
Dużo za dużo leje się wody w Twoich opowiastkach , abym mógł traktować poważnie autora takich historii.
Dzisiejszy dzień przyniósł kolejną Twoją produkcję: obdarzyłeś swoim kretyńskim komentarzem to , że wlałeś do samochodu z silnikiem benzynowym olej napędowy i wyraziłeś zdziwienie , że nie jedziesz - bo tak jedynie można nazwać tę Twoją idiotyczną próbę szukania zysku w grze płaską stawką w metodzie , która polega na graniu stawkami progresywnie rosnącymi!!!
A skoro wspomniałeś naszą znajomość z innych portali - to daje mi to prawo ujawnić tu tę Twoją kompromitację sprzed roku , gdy po moim wpisie o grze systemowej na liczby DL w Fortunie ze stawkami idącymi w grosze , publicznie zarzuciłeś mi pisanie nieprawdy...
Ty po prostu jesteś laikiem totalnie niezorientowanym w przedmiocie gier losowych i zakładów sportowych - a zabierasz głos na wielu forach...
Tyle tylko , że to Ty ciągle mnie od lat prosisz o pomoc a nie ja Ciebie...
:)
LAMPKI SAM JAKIŚ RODZIC WYŁĄCZYŁ BEZ PRZYMUSU MEGO MÓWIŁA MAMA JA SPRAWDZIŁEM
Proponuje liczbę do MM; /minus 20/. Druga liczba /minus 25/. Pierwsza liczba to aktualna temperatura jaka jest teraz u mnie na dworze, druga liczba to temperatura jaka będzie nad ranem!!!
danteV - rozumiem, OK.
Ale, ale co ja tu czytam. "metodą na zarabianie pieniędzy jest oszczędzanie i inwestowanie.
Przeciętny pan/pani K. nie ma takich pieniędzy jak Ty, więc daruj sobie te frazesy. *600 odkładać co miesiąc...
No chyba, że chodzisz w domu po ciemku, kapiecie się jeden po drugim, jedzenie kupujecie z etykietką "ważne do wczoraj"...wymieniać mogę bez liku, bo to sknerstwo, a nie oszczędzanie.
Zadałem tak proste pytanie " czy możesz ze 100 zrobić mi po roku 10000?" Odpowiedź żadna nie nadeszła i nie nadejdzie.
Powód jest bardzo prosty - vide post ediego8.
Ale, ale co ja tu czytam. "metodą na zarabianie pieniędzy jest oszczędzanie i inwestowanie.
Przeciętny pan/pani K. nie ma takich pieniędzy jak Ty, więc daruj sobie te frazesy. *600 odkładać co miesiąc...
No chyba, że chodzisz w domu po ciemku, kapiecie się jeden po drugim, jedzenie kupujecie z etykietką "ważne do wczoraj"...wymieniać mogę bez liku, bo to sknerstwo, a nie oszczędzanie.
Zadałem tak proste pytanie " czy możesz ze 100 zrobić mi po roku 10000?" Odpowiedź żadna nie nadeszła i nie nadejdzie.
Powód jest bardzo prosty - vide post ediego8.
Z przykrością zgadzam się z finansistą, że Edi BYWA zwyczajnie niegrzeczny, a zasady polemiki i dobrego wychowania często pomija. Chwalebna jest jeno jego absolutnie niezwykła pomysłowość i ciekawe obserwacje, zapomina zaś, że nieomylność jest domeną tylko boską!!! :) Prawda Edi???
Serde pozdro! Życzę Ediemu i wszystkim Wspaniałego Roku!
Serde pozdro! Życzę Ediemu i wszystkim Wspaniałego Roku!
Xelom >>widzę, że nie znasz się na żartach. Pozdrawiam.
Kochany Totalizatorze Sportowy!
Bardzo proszę o ustawienie starego odkurzacza babci Weronki w maszynie losującej tak,żeby o godzinie 22.15 wylosowane zostały moje liczby,które podaję: 5,11,15,22,35,40,68.
Z góry dziękuję.
Na zawsze Twój James.
Bardzo proszę o ustawienie starego odkurzacza babci Weronki w maszynie losującej tak,żeby o godzinie 22.15 wylosowane zostały moje liczby,które podaję: 5,11,15,22,35,40,68.
Z góry dziękuję.
Na zawsze Twój James.
wędrowco, to jest liczba stała
coś w rodzaju pewniaka
u mnie to 4o-stka, też pozdrawiam :)
coś w rodzaju pewniaka
u mnie to 4o-stka, też pozdrawiam :)
W najświetniejszych umysłach zazwyczaj istnieją żądze sławy, władzy i potęgi.
moderato > pozwolisz, że się wtrącę. Napiszę co ja myślę. Ja chcę polemizować z finansistą. Ale jak ta polemika ma wyglądać? Ja odkrywam wszystkie swoje karty, a on tylko pisze, że jego metoda oszczędzania przyniosła mu wielkie zyski, a reszta jest do du.y. Na prośbę kolegi SirManins-a o to, żeby mu opisał jak ma pomnożyć 10,100 zł, odpowiedzi już nie było.
Czy nie zauważyłeś, że na tym forum i czacie duże pieniądze zarabiają tylko ci którzy swoich typów nie podają? Ale za to jak im ładnie idzie ośmieszanie innych i ich typowania. Mamy już na tej stronie takiego co lubi tylko mleko, takiego co zawsze podaje swoje typy i wygrane po losowaniu, człowieka co pije kawę i czyta GW, no i KONia co lubi owies. Więc jeśli "wariat" pisze "mam pomysła", to niech idzie dalej i go opisze! Bo o Bracie Albercie, Ojcu Pio, mleku, oszczędzaniu, ufo, to ja mogę poczytać w internecie na stronach do tego przeznaczonych. Oczekuje tutaj, że jeśli ktoś wchodzi na tą stronę i pisze, że zarabia na czymś duże pieniądze, to opisze jak to robi. Inaczej ja też mogę napisać że COŚ WIEM, ALE NIE POWIEM a reszta to durnie!
Czy nie zauważyłeś, że na tym forum i czacie duże pieniądze zarabiają tylko ci którzy swoich typów nie podają? Ale za to jak im ładnie idzie ośmieszanie innych i ich typowania. Mamy już na tej stronie takiego co lubi tylko mleko, takiego co zawsze podaje swoje typy i wygrane po losowaniu, człowieka co pije kawę i czyta GW, no i KONia co lubi owies. Więc jeśli "wariat" pisze "mam pomysła", to niech idzie dalej i go opisze! Bo o Bracie Albercie, Ojcu Pio, mleku, oszczędzaniu, ufo, to ja mogę poczytać w internecie na stronach do tego przeznaczonych. Oczekuje tutaj, że jeśli ktoś wchodzi na tą stronę i pisze, że zarabia na czymś duże pieniądze, to opisze jak to robi. Inaczej ja też mogę napisać że COŚ WIEM, ALE NIE POWIEM a reszta to durnie!
Naszło mnie dzisiaj na sentencje ;)
Niech błąd wczorajszy będzie dla Ciebie nauczycielem dzisiejszym.
Niech błąd wczorajszy będzie dla Ciebie nauczycielem dzisiejszym.
hosia>>> nie bądź taka skromna i dodaj do tego wykazu tych swoich żądz także seks!
Zaś co do Twojego poprzedniego pytania to:TAK , czego chyba nie chciałaś odczytać w mojej dla Ciebie odpowiedzi...
Pa!
edi8
Zaś co do Twojego poprzedniego pytania to:TAK , czego chyba nie chciałaś odczytać w mojej dla Ciebie odpowiedzi...
Pa!
edi8
witam Nowym Roku i pozdrawiam wszystkich.
mam pytanie czy ktoś zna ostatnie dwa losowania Włoskie.
mam pytanie czy ktoś zna ostatnie dwa losowania Włoskie.
Mam pytanie do programistów lub osób znających sie na programach .Czy jest taka możliwosc aby podstawiac do systemów w programach parek[po dwie kulki]Nie spotkalem się z takim programem ,,,wszedzie można podstawiać po jednej liczbie.Chodzi oto aby zmniejszyć ilosc zakładów.Chodzi oto aby podstawiac parki w programie i drukować na kuponach do kolektur.
Edi właśnie ,że TAK . Mam wrażenie , a jest to przekonanie graniczące niemal z PEWNOŚCIĄ ( jeśli Twój nick był > 5 cyfrowy),że kiedyś miło wymieniliśmy ze sobą parę uwag na zupełnie innym portalu ;))
buźka ;)
buźka ;)
Wyniki ostatniego losowania Super Ena Lotto: ( 10 - 23 - 47 - 63 - 70 - 81 ) ( Bycza Liczba - Jolly Number 19 ) | z dnia 2 stycznia 2010 [czwartek] | Najbliższa kumulacja 116,000,000 - 116 milionów euro | Następne losowanie: 5 stycznia 2010 [wtorek] *** Wyniki ostatniego losowania Power Ball Lotto: ( 3 - 7 - 23 - 27 - 42 ) ( Czerwona Kula - Power Ball 37 ) | z dnia 2 stycznia 2010 [sobota] | Najbliższa kumulacja 20,000,000 - 20 milionów dolarów |
tczew1958>>> zobacz , czy rozpis w systemie strefowym , w którym możesz sam dowolnie rozdzielić strefy - jest tym czego szukasz.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
tczew1958>>> zobacz , czy rozpis w systemie strefowym , w którym możesz sam dowolnie rozdzielić strefy - jest tym czego szukasz:
http://lc.yum.pl/ams/zone.php
Pzdr.
edi8
http://lc.yum.pl/ams/zone.php
Pzdr.
edi8
Do Sollos`a
26 trafień na 62 losowania.
Owszem, tylko w grudniu, ale jednak.
No i można?
Oby tak dalej.
"Suma i różnica".
Pozdrawiam.
26 trafień na 62 losowania.
Owszem, tylko w grudniu, ale jednak.
No i można?
Oby tak dalej.
"Suma i różnica".
Pozdrawiam.
Edi8>Dzieki.
Strefa Ok .Ale myślalem czy niema programu dla leniwych .
nie na pojedyncze kulki tylko pareczki.Powiedzmy 12 parek na osiem skresleń[cztery parki].Te parki podstawiam pod system skrócony i gotowe zestawy drukuje na kuponach.
Pozdrawia.
Strefa Ok .Ale myślalem czy niema programu dla leniwych .
nie na pojedyncze kulki tylko pareczki.Powiedzmy 12 parek na osiem skresleń[cztery parki].Te parki podstawiam pod system skrócony i gotowe zestawy drukuje na kuponach.
Pozdrawia.
SirMavins w jaki sposób typujesz liczby ze odnosisz takie sukcesy?
Łukaszu547 - wszystko masz w dziale "suma i różnica".
A, te 26/62 to 41,94% !!!
A, te 26/62 to 41,94% !!!
Witam.Taka będzie szóstka w MM o 22-ej,dnia 03.01.2010
metoda:SAM9
5,7,11,4,24,56
Pozdrawiam.
metoda:SAM9
5,7,11,4,24,56
Pozdrawiam.
1,12,23,24,35,39,41,44,71,76 liczba 44 jest
44 będzie +
>>>>>tomcio<<<<<<<,ty to nazywasz hobby, a ja to nazywam uzależnieniem, które może się przerodzić w śmiertelną chorobę!!!
Ze wszystkich tu piszących ty najbardziej jesteś zagrożony...
Spytasz się dlaczego? Odpowiedź jest prosta: jest takie mądre przysłowie: "Miłe złego początki"
Wielu innych woli raczej pisać i typować na niby, a ich trafienia nigdy nie przeradzają się w wygrane......
ale co istotniejsze: nie mają też szans na przegraną, bo niczym nie ryzykują!!
W twoim przypadku, a także wielu innych co grają na serio jest wielka szansa, że stracisz to co wygrasz i to co masz teraz!!
Pamiętaj dobra passa trwa niestety zawsze krótko, a pech towarzyszy człowiekowi niemal zawsze!!
Pozdrawiam :ktoza.
Ze wszystkich tu piszących ty najbardziej jesteś zagrożony...
Spytasz się dlaczego? Odpowiedź jest prosta: jest takie mądre przysłowie: "Miłe złego początki"
Wielu innych woli raczej pisać i typować na niby, a ich trafienia nigdy nie przeradzają się w wygrane......
ale co istotniejsze: nie mają też szans na przegraną, bo niczym nie ryzykują!!
W twoim przypadku, a także wielu innych co grają na serio jest wielka szansa, że stracisz to co wygrasz i to co masz teraz!!
Pamiętaj dobra passa trwa niestety zawsze krótko, a pech towarzyszy człowiekowi niemal zawsze!!
Pozdrawiam :ktoza.
MM na 22 / Totomix ;)
9,35,67 / 5,17,20 / 7,17,27 /
36,63 / 2,72 /
9,35,67,36,63 / 9,35,67,2,72 /
5,17,20,36,63 / 5,17,20,2,72 /
7,17,27,36,63 / 7,17,27,2,72 /
9,35,67 / 5,17,20 / 7,17,27 /
36,63 / 2,72 /
9,35,67,36,63 / 9,35,67,2,72 /
5,17,20,36,63 / 5,17,20,2,72 /
7,17,27,36,63 / 7,17,27,2,72 /
Witam. Czy znacie program Wirtuoz Lotto? Program służy do wyliczania danych statystycznych dla gier liczbowych, w których z określonej puli liczb (maksymalnie 99) jest losowany jeden zestaw liczb nie powtarzających się. Zasadniczo został zaprojektowany dla Multi Lotka (obecnie Multi Multi) oraz Dużego Lotka (od 9.10.2009 r. Lotto), jednakże będzie prawidłowo działał również dla podobnych gier (np. Express Lotek - od 9.10.2009 r. Mini Lotto) po utworzeniu bazy danych dla nich (baza może zostać utworzona w programie poprzez wpisanie wyników kolejnych losowań.
Jest darmowy i chociaz jest darmowy uwazam ze daje efekty np. kiedy chcialem aby mi podal liczby np 5 liczb ( mozna mu podac tez np od 2 do 10 liczb)na nastepne losowanie to z 10 metod kombinacji ogolnie 7 liczb trafil tu dodam ze on tworzy 10 piatek kazda z procentem jaki program daje na te liczby sa 100% i sa np 50 czy 60% . Ja te liczby wklepuje do generatora ktory mi tworzy np parki lub od parki do 10 liczb na nastepne losowanie np. kiedy generator mi podal na 9 skreslen to na 6 zakladow 2 byly z 5 trafieniami. Nie bede sie zbytnio rozpisywal bo najlepiej sciagnac ten program i poprobowac ma duzo opcji do testowania. Podaje adres do tego programu:
http://www.lotto.win.pl/WirtuozLotto_pomoc.aspx
a generator to po prostu program systemowy tworzy tyle zakladow ile chcesz miec wiadomo ze czym wiecej dasz zakladow tym pewniejsza wygrana w moim przypadku Wirtuoz stworzyl z 10 metod 33 liczby ktore dalem do generatora.
Moim zdaniem warto to sprawdzic tym bardziej ze to nowsza wersja i mozliwe ze autor bedzie go jeszcze ulepszal...
Pozdrawiam i przepraszam za tak dlugi wpis... :)
Jest darmowy i chociaz jest darmowy uwazam ze daje efekty np. kiedy chcialem aby mi podal liczby np 5 liczb ( mozna mu podac tez np od 2 do 10 liczb)na nastepne losowanie to z 10 metod kombinacji ogolnie 7 liczb trafil tu dodam ze on tworzy 10 piatek kazda z procentem jaki program daje na te liczby sa 100% i sa np 50 czy 60% . Ja te liczby wklepuje do generatora ktory mi tworzy np parki lub od parki do 10 liczb na nastepne losowanie np. kiedy generator mi podal na 9 skreslen to na 6 zakladow 2 byly z 5 trafieniami. Nie bede sie zbytnio rozpisywal bo najlepiej sciagnac ten program i poprobowac ma duzo opcji do testowania. Podaje adres do tego programu:
http://www.lotto.win.pl/WirtuozLotto_pomoc.aspx
a generator to po prostu program systemowy tworzy tyle zakladow ile chcesz miec wiadomo ze czym wiecej dasz zakladow tym pewniejsza wygrana w moim przypadku Wirtuoz stworzyl z 10 metod 33 liczby ktore dalem do generatora.
Moim zdaniem warto to sprawdzic tym bardziej ze to nowsza wersja i mozliwe ze autor bedzie go jeszcze ulepszal...
Pozdrawiam i przepraszam za tak dlugi wpis... :)
na dane losowanie wybierz cyfry zrob system i wyslij te same kilka razy
ktoza >>> naprawdę nie musisz się o mnie martwić :)
Świetnie daję sobie radę :)
Nie narzekam.
"nie graj Wojtek to nie przegrasz portek" :)))))
Pzdr.
Świetnie daję sobie radę :)
Nie narzekam.
"nie graj Wojtek to nie przegrasz portek" :)))))
Pzdr.
ktoza>wybacz ,ale nie doznałeś nigdy orgazmu po losowaniu to co zabierasz głos w sprawach seksu.A jeśli chodzi o koszta , cóż nic nie ma darmo.
dziś znasz to przysłowie, które jest bardzo prawdziwe i oby nigdy nie zdarzyło się, że trzeba będzie zmienić w nim imię???
Odpowiem też maxowi: Zdziwisz się ale ja grałem już we wszystkie(no prawie)gry dostępne nie tylko w Polsce!!!
Wiem jedno nigdy(prawie nigdy), w żadną z nich się nie wygrywa na trwale pieniędzy!!!
Te gry mogą ci tylko pieniądze dać jako kredyt(pożyczkę) którą wcześniej czy później(z reguły wcześniej) oddasz z nawiązką, a często zostaniesz bez niczego.
Na szczęście ja nie popełniłem tego błędu, aby przegrać to co wygrałem, ale mam (miałem) dziesiątki kolegów, których to dotknęło....
Dalej to już mogę tylko napisać: RÓBTA CO CHCETA.
Pozdrawiam; ktoza.
Odpowiem też maxowi: Zdziwisz się ale ja grałem już we wszystkie(no prawie)gry dostępne nie tylko w Polsce!!!
Wiem jedno nigdy(prawie nigdy), w żadną z nich się nie wygrywa na trwale pieniędzy!!!
Te gry mogą ci tylko pieniądze dać jako kredyt(pożyczkę) którą wcześniej czy później(z reguły wcześniej) oddasz z nawiązką, a często zostaniesz bez niczego.
Na szczęście ja nie popełniłem tego błędu, aby przegrać to co wygrałem, ale mam (miałem) dziesiątki kolegów, których to dotknęło....
Dalej to już mogę tylko napisać: RÓBTA CO CHCETA.
Pozdrawiam; ktoza.
A tak na 22.00 podaje mi ten program 5-tki z procentem trafienia
33, 41, 50, 66, 72, 83%
23, 28, 46, 49, 63, 75%
3, 11, 24, 50, 60, 75%
5, 22, 41, 58, 69, 68%
5, 24, 41, 58, 69, 68%
4, 15, 19, 59, 74, 66%
28, 43, 46, 49, 63, 66%
33, 41, 50, 72, 76, 66%
5, 24, 33, 43, 69, 65%
9, 17, 27, 47, 73, 65%
parki to juz z generatora:
24 72
24 69
23 69
23 63
22 63
22 60
Zycze wysokich wygranych... :)
33, 41, 50, 66, 72, 83%
23, 28, 46, 49, 63, 75%
3, 11, 24, 50, 60, 75%
5, 22, 41, 58, 69, 68%
5, 24, 41, 58, 69, 68%
4, 15, 19, 59, 74, 66%
28, 43, 46, 49, 63, 66%
33, 41, 50, 72, 76, 66%
5, 24, 33, 43, 69, 65%
9, 17, 27, 47, 73, 65%
parki to juz z generatora:
24 72
24 69
23 69
23 63
22 63
22 60
Zycze wysokich wygranych... :)
BOGUŚ2>>>> wpis bardzo niemerytoryczny, ale jak sądzę Twój ostatni orgazm z BABCIĄ ZOSIĄ za wiele cię nie kosztował.
Zatem typuj chłopcze na niby, bo jeszcze nie wiesz co tp jest prawdziwe granie!!!
Zatem typuj chłopcze na niby, bo jeszcze nie wiesz co tp jest prawdziwe granie!!!
bog65 >>> fakt...teraz jest o 22.15
Sam jeszcze się nie przyzwyczaiłem.
Sam jeszcze się nie przyzwyczaiłem.
sztuczki wywiadowcze wyczuwam , my takie już w45 wykorzystywaliśmy.Pozdrawiam i tak.
Witam....zdąże.. typy na dzis:) 95 % 1,4,9,12,15,18,19,20,21 pozdrawiam
na 22:15:
9,17,25,80,66,26,76,19,72 i 4 lub 5
9,17,25,80,66,26,76,19,72 i 4 lub 5
druga piatka jest 3 trafienia na 5
a w parkach 1 23,63
ale nie zrobilem w generatorze losowan z tych liczb ciekawe ile by weszlo ...
a w parkach 1 23,63
ale nie zrobilem w generatorze losowan z tych liczb ciekawe ile by weszlo ...
tomcio1972 pamietasz co pisałeś ze jak bym potrafił typowac cyfry 3-4 z osmiu to bym był przy kasie??
86454. status gigo2 2010-01-03 (12:35)home Żagań
Losowanie na sucho, próba sił w nowej grze!!!!!!!!!!!!!!
Typy cyfr na lotto 49s
2,10,15,16,18,19,25,38,47
Losowanie na sucho, próba sił w nowej grze!!!!!!!!!!!!!!
Typy cyfr na lotto 49s
2,10,15,16,18,19,25,38,47
gigo2 >>> pamiętam.
O 17.50 wylosowali: 2,4,11,14,15,38 - BB48
Ja miałem "trójkę" 2,14,27 i zabrakło... coś
O 17.50 wylosowali: 2,4,11,14,15,38 - BB48
Ja miałem "trójkę" 2,14,27 i zabrakło... coś
gigo2 >>> 3z9= 84 x 1zł = 84zł
Trafione 3z9 to 700zł bez BB lub 440zł z BB.
To czemu nie grasz?
Trafione 3z9 to 700zł bez BB lub 440zł z BB.
To czemu nie grasz?
Witam
Czy wszyscy widzieli to co ja w losowaniu,oszustwo...
Od jutra już nie gram...
Postawiłem 25 trójek i w żadnej nawet jednej liczby nie trafiłem,niemożliwe...
Pozdrawiam
Czy wszyscy widzieli to co ja w losowaniu,oszustwo...
Od jutra już nie gram...
Postawiłem 25 trójek i w żadnej nawet jednej liczby nie trafiłem,niemożliwe...
Pozdrawiam
darek324>>>
zajrzyj tutaj:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/23-12-2009/
to dzień ostatniego trafienia MM 10/10
pzdr
zajrzyj tutaj:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/23-12-2009/
to dzień ostatniego trafienia MM 10/10
pzdr
tomcio1972 >>>dopiero dzisiaj spróbowałem,bo wiedomo w (DL) to co innego jak dobrze bedzie szło to bede grał.Nie znasz stronki ze statystykami lub programem do 49s
gigo2 >>> poczytaj ten temat:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2346
O ile dobrze pamiętam to tam były podawane linki do ststystyk loterii 49's i Irish Lotto.
Pzdr.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2346
O ile dobrze pamiętam to tam były podawane linki do ststystyk loterii 49's i Irish Lotto.
Pzdr.
Łorior:
jest bardzo coś nie tak, jeszcze przed 1. stycznia wszystko bylo glancuś z moja tarfnoscia, łatwo trafialam pewniaki, parki i trojki czasem tez a tu z 5 typow tylko jedna.
Na 14ta mysle tak:
4,19 - taka pewniejsza parka wg mnie, za czasów Totomixa normalnie powinna wpaść, poza tym
3ka: 4,19,39
i zostaje jeszcze 15 i 34.
Wogóle to jakis kosmos to co jest losowane, sama kurcze jestem zrezygnowana, ale może trzeba odczekac.
W totomixsie nie mozna grac to jeszcze tu utrudniaja wygrywac kiedy wygrane i tak żenujace.
jest bardzo coś nie tak, jeszcze przed 1. stycznia wszystko bylo glancuś z moja tarfnoscia, łatwo trafialam pewniaki, parki i trojki czasem tez a tu z 5 typow tylko jedna.
Na 14ta mysle tak:
4,19 - taka pewniejsza parka wg mnie, za czasów Totomixa normalnie powinna wpaść, poza tym
3ka: 4,19,39
i zostaje jeszcze 15 i 34.
Wogóle to jakis kosmos to co jest losowane, sama kurcze jestem zrezygnowana, ale może trzeba odczekac.
W totomixsie nie mozna grac to jeszcze tu utrudniaja wygrywac kiedy wygrane i tak żenujace.
Xelom>> przeczytaj mój wpis 86 533 z godz. 18.39. Zanim coś głupiego napiszesz, zastanów się Chwilę! Nie wiesz kto jest po Drugiej Stronie. Moje liczby 20 i 25 zostały wylosowane a Twoja 40 nie. Pozdrawia Ciebie jasnowidz. Życzę Tobie wysokich wygranych.
Jezeli wprowadza sie ustawe hazardowa i nie daje sie bukmacherom gry w lotto to tylko po to aby nam bylo trudniej niestety...
Czy ktos widzial aby zalezalo jakiemus monopoliscie aby ktos czesciej wygrywal ??
Zawsze chodzi o to jak nas oszukac a sobie laury zbieraja ...
I na koniec wiadomo ze kazdy ma swoj dzien kiedy ma to cos wygrac sam wiem po sobie kiedys tez dalem sporo na system zakladow i co mialem ja wybralem chocby od 1 do 10 prawie wszystkie liczby oprucz dwoch a wylosowali akurat te co zakreslilem wiec jest cos w tym mowieniu ze kazdy ma swoj dzien na triumf ... czego wszystkich zycze dobrej nocy...
Czy ktos widzial aby zalezalo jakiemus monopoliscie aby ktos czesciej wygrywal ??
Zawsze chodzi o to jak nas oszukac a sobie laury zbieraja ...
I na koniec wiadomo ze kazdy ma swoj dzien kiedy ma to cos wygrac sam wiem po sobie kiedys tez dalem sporo na system zakladow i co mialem ja wybralem chocby od 1 do 10 prawie wszystkie liczby oprucz dwoch a wylosowali akurat te co zakreslilem wiec jest cos w tym mowieniu ze kazdy ma swoj dzien na triumf ... czego wszystkich zycze dobrej nocy...
Jedynym sposobem na lotto jest -alkaida
dzis tylko 6z8 mogło byc z + bo 63 to moja liczba ale lepszy rydz nisz nic dobrej nocki
ostatniej doby padło trochę remisów w hokeju kursy od 3,70-4,50
4773 Chicago-Peoria
3-2k. 0,10,02 2:2
4775 Manchester-Portland
3-4k. 0,10,02 3:3
4778 San Antonio-Abbotsford
2-3k. 0,10,02 2:2
4776 Manitoba-Texas
5-4k. 0,10,02 4:4
4388 Chabarowsk-Dynamo M.
4-3d. 0,10,02 3:3
4389 Atl.Mytisci-Czerepowiec