Wpisy 864 518 – 864 617
30 marca 2012 12:54 → 30 marca 2012 13:41, 100 wpisów
Pani Wnorowska proponuję
prowadzący,
to nie są osoby prywatne
i za coś biorą kasę -
a nie pasuje - przecież nikt ich chyba na łańcuchu nie trzyma ?
prowadzący,
to nie są osoby prywatne
i za coś biorą kasę -
a nie pasuje - przecież nikt ich chyba na łańcuchu nie trzyma ?
Zaraz...zaraz......
ja tam z "miłości" do łysego mogę cały czas pod tym studiem......
chyba.......
Coś mi tu...śmierdzi.......
ja tam z "miłości" do łysego mogę cały czas pod tym studiem......
chyba.......
Coś mi tu...śmierdzi.......
torsan jakby się dowiedział, że losuje jakaś dłuugonoga łania to by też pewnie tam pojechał
nie ukrywam, że ja też
nie ukrywam, że ja też
stad prowadzacy będa występować na chybił-trafił
może TS chce wprowadzic nowa gre - wytypuj prowadzącego
może TS chce wprowadzic nowa gre - wytypuj prowadzącego
pięknaja
Moim zdaniem cała wypowiedź świadczy o tym, że mają coś do ukrycia. Bo przecież jakby osoba losująca nie miała znaczenia z uwagi na to, że losowanie to wynik ślepego losu to co by im szkodziło podać tę informację. A potem się bidule dziwią, że my gracze mamy teorie spiskowe jak w obecności pewnego pana w maszynie losującej dzieją się cuda. Nie bądźmy jednak takimi świniami przecież te krasnale w pelerynkach niewidkach w bębnie też na emeryturę muszą gdzieś tyrać. A jak bajki uczą oni za te grosze z ZUS muszą jakieś 100 lat żyć bo takie są długowieczne
Moim zdaniem cała wypowiedź świadczy o tym, że mają coś do ukrycia. Bo przecież jakby osoba losująca nie miała znaczenia z uwagi na to, że losowanie to wynik ślepego losu to co by im szkodziło podać tę informację. A potem się bidule dziwią, że my gracze mamy teorie spiskowe jak w obecności pewnego pana w maszynie losującej dzieją się cuda. Nie bądźmy jednak takimi świniami przecież te krasnale w pelerynkach niewidkach w bębnie też na emeryturę muszą gdzieś tyrać. A jak bajki uczą oni za te grosze z ZUS muszą jakieś 100 lat żyć bo takie są długowieczne
Kaska
- wolność i odpowiedzialność , czy
- zakazy i trzymanie za mordę, jak niewolnika ?
- wolność i odpowiedzialność , czy
- zakazy i trzymanie za mordę, jak niewolnika ?
i jednego prowadzącego na chybił-trafił - i system 2 prowadzących też na chybił-trafił
albo - wytypuj gościa Studia Lotto
stawiam na Bogdana Łazukę na stawce x10
stawiam na Bogdana Łazukę na stawce x10
na 12z49.pl brakuje 5 jednostek na LOTTO - 1 jednostka 8,40zł!!!
deki....teraz to on sobie może zaśpiewać http://www.youtube.com/watch?v=ix9vBQ6IB-o
My se tu gadu, gadu a w TS burza mózgów jak te kulki poustawiać, żeby nam się odechciało głowę im listami zawracać
wpis.. .864 509.. .
Co za GŁĄBY ŚIEDZĄ W TYM TS.. .
----------------------------
Niejednokrotnie .....PISZEMY ...RAZEM.. .
-----------------------------------
Co za GŁĄBY ŚIEDZĄ W TYM TS.. .
----------------------------
Niejednokrotnie .....PISZEMY ...RAZEM.. .
-----------------------------------
wzialem sobie 35 blankietow na lotto i sobie wyobrazilem ... mmmmm
Lila.. .
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Majklasz.
Pieska masz super.Do
Pieska masz super.Do
majklasz - ta loteria jest niekiepska
http://www.youtube.com/watch?v=RcMXooUzcKc&feature=results_main&playnext=1&list=PL8785734D73477986
http://www.youtube.com/watch?v=RcMXooUzcKc&feature=results_main&playnext=1&list=PL8785734D73477986
Zrobiłam sobie przerwę w na no i oczywiście obligatoryjną prasówkę bo ustawodawca nie śpi i trzeba być na bierząco z tymi kilkoma tysiącami aktów prawnych obowiązujących w tym kraju i strach się bać. Czeka nas jak się wydaje bankructwo ZUS, bo jak te menadżery z PKP ze strachu przed zwolnieniami uciekną na L4 to strach się bać
Deki.. .
-----------------------
-----------------------
emerytka 46 >
kathy > jeszcze nie ale chyba prędzej trafie tam niż jak będe grał sam hehe, oczywiście sam też gram jak każdy
kathy > jeszcze nie ale chyba prędzej trafie tam niż jak będe grał sam hehe, oczywiście sam też gram jak każdy
Lila.A jeżeli tak,to jeszcze raz.
emertyko
Rzeczywiście piesek na profilu majklasza sama słodycz.
A po bliższym przyjrzeniu się zdjęciu taka refleksja mnie naszła, że ten Głód Dankowy zawsze mi podejrzanie wygladał na psychopatę w stylu Laleczki Chucky
Rzeczywiście piesek na profilu majklasza sama słodycz.
A po bliższym przyjrzeniu się zdjęciu taka refleksja mnie naszła, że ten Głód Dankowy zawsze mi podejrzanie wygladał na psychopatę w stylu Laleczki Chucky
ja już wogóle nie używam cukru w domu, jak robie herbatkę to zanurzam łapkę w szklance i już jest słodka
Albo - jakie maszyny losujące są stosowane w teesach -
http://www.youtube.com/watch?v=LN07-c9LAGU
http://www.youtube.com/watch?v=LN07-c9LAGU
Deki
Medea.To dobrze że będzie rozszarpany przez Majklaszowego psiaka.
Medea.To dobrze że będzie rozszarpany przez Majklaszowego psiaka.
Też sobie zrobiłam przerwę na
i też zerknęłam ...majklasz ...śliczności
i też zerknęłam ...majklasz ...śliczności
Deki.Tak,i taki sam uparty
lila typuj typuj ...i znikam..
R.....
toto białe jak najbardziej nie pluszakowe.....chyba......
toto białe jak najbardziej nie pluszakowe.....chyba......
Lila > taa, to jest mały jedzer nawet większe psy się go boją, taki z niego morderca
Deki.
Co do mojej psiny,to wiem na pewno.A co do Ciebie-to nie wiem,nie wiem.
Co do mojej psiny,to wiem na pewno.A co do Ciebie-to nie wiem,nie wiem.
majklasz.....
moja psinka podobna wzrostem kiedyś została podana o.....pogryzienie...
wiesz jaki ubaw mieli u weterynarza, gdzie na badania trzeba było??
moja psinka podobna wzrostem kiedyś została podana o.....pogryzienie...
wiesz jaki ubaw mieli u weterynarza, gdzie na badania trzeba było??
Majklasz.
Pisałeś,że jeszcze nie chodzisz z nim na dwór.
To duże psy odwiedzają go w domu??
Pisałeś,że jeszcze nie chodzisz z nim na dwór.
To duże psy odwiedzają go w domu??
lila > to jest jego broń, zrobi maślane oczy, przekrzywi główkę i wszyscy hipnoza...
pięknaja > wczoraj byliśmy na szczepieniu na wściekliznę to pani doktor się pytała czy nie pogryzł kogoś kto będzie wnosił podanie
emerytka > sąsiedzi mają yorka dorosłego - 2xwiekszy - to czesto tam wpada a znajomi maja kundelka takiego duzego i tez sie kumpluja, chodzi o to ze na razie moze tylko sie spotykac z zaufanymi pieskami zanim szczepionka sie nie przyjmnie
pięknaja > wczoraj byliśmy na szczepieniu na wściekliznę to pani doktor się pytała czy nie pogryzł kogoś kto będzie wnosił podanie
emerytka > sąsiedzi mają yorka dorosłego - 2xwiekszy - to czesto tam wpada a znajomi maja kundelka takiego duzego i tez sie kumpluja, chodzi o to ze na razie moze tylko sie spotykac z zaufanymi pieskami zanim szczepionka sie nie przyjmnie
moja psica jak kiedyś zobaczyła chomiki tak ją na pare godzin zamurowało
majklasz
Ja tak z czystej życzliwości radzę nie chwal się tym cudem, bo Ci go nie daj Boże zlicytuje komornik za długi jak temu gościowi z Wejherowa . Ale piesek
Ja tak z czystej życzliwości radzę nie chwal się tym cudem, bo Ci go nie daj Boże zlicytuje komornik za długi jak temu gościowi z Wejherowa . Ale piesek
tak wygląda dorosły skubaniec http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/Mighty_Maltese.jpg/748px-Mighty_Maltese.jpg
teraz to jest taka gruba kulka z krótkimi łapami
teraz to jest taka gruba kulka z krótkimi łapami
Jeśli chodzi o cukier to nic go nie zastąpi jak stewia tylko niestety mój krzaczek nie wytrzymał zimy a zrobiony z niej słodzik ma takie ceny, że to rozbój w biały dzień.
Chyba jednak z przyczyn finansowych zostanę wrócę do nałogu. Ach ten cug cukrowy gdy i inne słodkości w ilościach cukrowych czynią cżłowieka niezwyciężonym
Chyba jednak z przyczyn finansowych zostanę wrócę do nałogu. Ach ten cug cukrowy gdy i inne słodkości w ilościach cukrowych czynią cżłowieka niezwyciężonym
obiad zrobiony
idę się puścić
ale dzisiaj będzie pełny portfel
hooohooo
idę się puścić
ale dzisiaj będzie pełny portfel
hooohooo
deki....kurde z przyczyn obiektywnych boję sie podac do publicznej wiadomości taka informację