Wpisy 864 418 – 864 517
30 marca 2012 11:38 → 30 marca 2012 12:54, 100 wpisów
garaczka mnie opuszcza bede żyła
klaudiss
Lila
pieknaja
bella
madryt
klaudiss
Lila
pieknaja
bella
madryt
Bella jak ja czytam że ty nie jesz nic słodkiego...o matka
ja bym po prostu nie dała rady
ja bym po prostu nie dała rady
Bella nie strasz uciekam sprawdzę w pracy po 14 to puszczę na 22 mmpozdrawiam wszystkich
majklasz noooo duże prawdopodobieństwo
ale....zawsze można wynająć Patrol Rutkowskiego ewentualnie
Chucka Norrisa
pięknaja ja myślę że to jak obsesja
ale....zawsze można wynająć Patrol Rutkowskiego ewentualnie
Chucka Norrisa
pięknaja ja myślę że to jak obsesja
ula mój mąz też tak mówi jak ma gorączkę
do jutra nie dożyję hihiihhi dobrze że choruje 1 raz do roku bo inaczej
do jutra nie dożyję hihiihhi dobrze że choruje 1 raz do roku bo inaczej
ulala słodkie może iść w odstawkę
mam w szafeczce 3 bombonierki merci,czekolady,jajeczka czekoladowe
i nic...ale z chlebkiem i swojską kiełbasą
za cholerę nie mogę wziąć rozwodu
mam w szafeczce 3 bombonierki merci,czekolady,jajeczka czekoladowe
i nic...ale z chlebkiem i swojską kiełbasą
za cholerę nie mogę wziąć rozwodu
bella > jakby Rutkowski dowiedział się, że chodzi o kupon warty pół miliarda dolarów to by całe FBI postawił na nogi
majklasz a jak ale działkę byś mu odpalił a za resztę żył jak król
Bella w tej chwili w domu nie mam coś słodkiego..to ubiłam sobie jajko jak na biszkopt i zjadłam mniam mniam
bella > możnaby za to jakąś wyspę kupić i zrobić z siebie króla na niej
lila i bella i wszyscy pozostali, z którymi sie jeszcze nie przywitałam {{hej}
Ja rano dostałam jak podejrzewam od pewnej osoby taki oto e-mail
" Witam Cię - przepraszam,ze piszę ale zobaczyłam Twój profil na portalu Multipasko.Nie wiem jak trafiłaś do tego portalu ale chcę Ci napisać abyś uwazała co tam piszesz i do kogo,a juz w żadnym wypadku nie pisz o sobie kim jesteś i co porabiasz w życiu,równiez i na priv nie pisz o sobie z uzytkownikami z tego portalu - powód? Istnieje prawdopodobieństwo,że potem ktos te dane wykorzysta.
Jeżeli już chcesz i musisz tam być to nie wdawaj się w żadne dyskusje z nikim.Tutaj podam Ci linki do innych portali tego typuisze to z własnego doświadczenia." i dalej jakieś linki do bezpieczniejszych (???) miejsc w sieci.
I po co ktoś coś takiego robi ?
Co 12-latka jestem czy co ?
Ja rano dostałam jak podejrzewam od pewnej osoby taki oto e-mail
" Witam Cię - przepraszam,ze piszę ale zobaczyłam Twój profil na portalu Multipasko.Nie wiem jak trafiłaś do tego portalu ale chcę Ci napisać abyś uwazała co tam piszesz i do kogo,a juz w żadnym wypadku nie pisz o sobie kim jesteś i co porabiasz w życiu,równiez i na priv nie pisz o sobie z uzytkownikami z tego portalu - powód? Istnieje prawdopodobieństwo,że potem ktos te dane wykorzysta.
Jeżeli już chcesz i musisz tam być to nie wdawaj się w żadne dyskusje z nikim.Tutaj podam Ci linki do innych portali tego typuisze to z własnego doświadczenia." i dalej jakieś linki do bezpieczniejszych (???) miejsc w sieci.
I po co ktoś coś takiego robi ?
Co 12-latka jestem czy co ?
dzieki Bellcia puszcze na 14 bo jakby co to bym się ciach ciach, no i jasne 50%50%
Medea.....uważaj.......
Bella..... to naprawdę szersza , poważniejsza...sprawa
Ula.....
nie wygłupiaj się z jakimś chorowaniem......
Bella..... to naprawdę szersza , poważniejsza...sprawa
Ula.....
nie wygłupiaj się z jakimś chorowaniem......
madryt50% uczciwie
wieczorem podam Ci nr konta
majklasz możesz coś bliżej
medeapewnie ktoś życzliwy
wieczorem podam Ci nr konta
majklasz możesz coś bliżej
medeapewnie ktoś życzliwy
bella > nie wierzę, że nie znasz strony 12z49.pl jest to stronka gdzie można zagrać systemowo w grupie sam gram!
sam w sensie, że ja też gram a nie że sam gramy w grupie w Lotto, Mini Lotto, Multi Multi systemowo
# CENZURA # jak to # CENZURA # naprawdę jest z tą ustawą ???
...ustawa o zmianie ustawy...
...po art. 29 dodaje się art. 29a w brzmieniu:
"Art. 29a. 1. Zakazane jest urządzanie gier hazardowych przez sieć Internet.
2. Zakazane jest uczestniczenie w grach hazardowych urządzanych przez sieć Internet.
..."
...ustawa o zmianie ustawy...
...po art. 29 dodaje się art. 29a w brzmieniu:
"Art. 29a. 1. Zakazane jest urządzanie gier hazardowych przez sieć Internet.
2. Zakazane jest uczestniczenie w grach hazardowych urządzanych przez sieć Internet.
..."
Robal > to do mnie ? tam jest w pełni legalnie, gra sie w kolekturze a nie przez internet hehe - nawet organizator wyslal pismo do TS i wszystko się zgadza
kathy
Trafiłaś w sedno. Konkurencja nie śpi
Tylko parafrazując stary dowcip po co plucie do butów i szczanie do coli
Trafiłaś w sedno. Konkurencja nie śpi
Tylko parafrazując stary dowcip po co plucie do butów i szczanie do coli
horoskop na piątek, 30 marzec:
Wodnik,
Będziesz bardzo serdeczny i do dyspozycji innych osób. Taka postawa sprawi, że ludzie będą bardziej życzliwi w stosunku do Ciebie. Przede wszystkim otrzymasz dowód szacunku od przełożonego. Nie przyjmuj postawy służalczej wobec partnera, ale też wymagaj od niego uwzględniając przy okazji pewne granice możliwości.
Wodnik,
Będziesz bardzo serdeczny i do dyspozycji innych osób. Taka postawa sprawi, że ludzie będą bardziej życzliwi w stosunku do Ciebie. Przede wszystkim otrzymasz dowód szacunku od przełożonego. Nie przyjmuj postawy służalczej wobec partnera, ale też wymagaj od niego uwzględniając przy okazji pewne granice możliwości.
a gra się tak, że kupon dzieli się na 100 jednostek - powiedzmy 12 skreslen na Lotto to 2772zł - podzielone na 100 jednostek po 27,72zł - czyli jak wykupisz 1 jednostkę za 27,72zł to jesteś właścicielem kuponu i przysługuję Ci 1% wygranej
systemy skrócone też są > wysyłamy na 1 losowanie 280 zakładów albo na 5 kolejnych losowań 56 zakładów - żeby wziąć udział w tylu zakładach wystarczy 8,40zł!
jeżeli chciecie się załapać na najbliższy kupon to ruchy ruchy! zostało jedynie 8% do wykupienia - 92% jednostek sprzedane.
wystarczy 8,40zł
wystarczy 8,40zł
W Multi Multi gramy 1 zakład na 7,8,9 lub 10 skreślen (gracze wybieraja) i wysyłamy go na stawce x10 z plusem na 28 losowan - koszt to 1400zł
majklasz
nie, nie do Ciebie - zastanawiam się nad tymi 540 000 000
A i tak mam kompletny luz, bo mogę do brajdasa zadzwonić - bez wchodzenia w net
tak - co to jest "gra hazardowa przez sieć" - bo przecież TE losowanie jest w realu , a ja - ewentualnie i jedynie tylko korzystam z net'u , aby zawrzeć zakład - prawda ?
nie, nie do Ciebie - zastanawiam się nad tymi 540 000 000
A i tak mam kompletny luz, bo mogę do brajdasa zadzwonić - bez wchodzenia w net
tak - co to jest "gra hazardowa przez sieć" - bo przecież TE losowanie jest w realu , a ja - ewentualnie i jedynie tylko korzystam z net'u , aby zawrzeć zakład - prawda ?
Robal > jestem w tym temacie wtajemniczony sam gram w Pokera online na PokerStars także jak coś to pytaj
Kaska
to są ze dwa, trzy różne tematy - i jedno, to spółka, drugie, to usługa dla kogoś, kto nie może sam wysłać - z jakiegokolwiek powodu - i jasne, że jakaś marża, a jeszcze inne, to różne 'cfancykatory', czy 'kombinatorycy' tacy nie matematyczni itd
spoko
majklasz - wiem - widać pewne przymiarki - do ciepłych stołeczków...
moim zdaniem POgłupieli z tej swojej mUNDrości i
zapomnieli, że chytry dwa razy traci
nie takie 'gupoty' ludzie obchodzili - jadąc choćby za granicę
to są ze dwa, trzy różne tematy - i jedno, to spółka, drugie, to usługa dla kogoś, kto nie może sam wysłać - z jakiegokolwiek powodu - i jasne, że jakaś marża, a jeszcze inne, to różne 'cfancykatory', czy 'kombinatorycy' tacy nie matematyczni itd
spoko
majklasz - wiem - widać pewne przymiarki - do ciepłych stołeczków...
moim zdaniem POgłupieli z tej swojej mUNDrości i
zapomnieli, że chytry dwa razy traci
nie takie 'gupoty' ludzie obchodzili - jadąc choćby za granicę
Inne kraje z tytułu hazardu online zarabiają grube miliony... a Polska zamiast zarabiać to traci niepotrzebnie środki na bezsensowne akcje... np. nalot urzędu celnego na kiermasz w szkole, bo kucharki zrobiły loterię gdzie do wygrania były pierogi...
paranoja
paranoja
na szczescie UE nakazuje zmienic Polsce stanowisko w tej sprawie
na terenie calej UE hazard online jest w 100% legalny
na terenie calej UE hazard online jest w 100% legalny
Monet > http://tvp.info/informacje/biznes/afera-pierogowa-z-hazardem-w-tle/5492075
A mnie dzisiaj ogarnął jakiś święty szał i zagrałam z plusem i to na takie liczby 9,27,40,51,76
Jednym słowem jak bogowie chcą kogoś załatwić to najpierw mu rozum odbierają
Jednym słowem jak bogowie chcą kogoś załatwić to najpierw mu rozum odbierają
nie gadaj tak medea
cyfry super cztery mam takie same.Będzie z tego
cyfry super cztery mam takie same.Będzie z tego
Robal > z miesiaca na miesiac coraz wiecej krajów zmienia stanowisko z tego co sie orientuje to nieregulowany lub nielegalny jest tylko u nas i w Niemczech.
Świat się zmienia - internet rozwija - prawo tez sie zmieni
Przecież takie grube pieniądze tam krążą, że chyba tylko głupiec by nie skorzystał
Świat się zmienia - internet rozwija - prawo tez sie zmieni
Przecież takie grube pieniądze tam krążą, że chyba tylko głupiec by nie skorzystał
majklasz
Ja to nazywam hipokryzją, bo znacznie bardziej niezpieczne są dla ludzi zwłaszcza niezamożnych te wszystkie automaty co to można ustawić właściwie wszędzie. Od kiedy to cudo działa w moim miasteczku to nie ma miesiąca by ktoś zdesperowany i przerażony nie przychodził po poradę w sprawie sądowej rozdzielności majątkowej z małżonkiem, który oczadział na tyle, że zaczął rzeczy wynosić do lombardu by grać o pożyczaniu od podejrzanych typów nawet nie wspomnę.
Ale dopóki ktoś ryzykuje swoje własne pieniądze to po co tego zakazywać. W końcu zakazany owoc zawsze jest słodszy
Ja to nazywam hipokryzją, bo znacznie bardziej niezpieczne są dla ludzi zwłaszcza niezamożnych te wszystkie automaty co to można ustawić właściwie wszędzie. Od kiedy to cudo działa w moim miasteczku to nie ma miesiąca by ktoś zdesperowany i przerażony nie przychodził po poradę w sprawie sądowej rozdzielności majątkowej z małżonkiem, który oczadział na tyle, że zaczął rzeczy wynosić do lombardu by grać o pożyczaniu od podejrzanych typów nawet nie wspomnę.
Ale dopóki ktoś ryzykuje swoje własne pieniądze to po co tego zakazywać. W końcu zakazany owoc zawsze jest słodszy
Najlepiej jakby Tusk TERAZ osobny SUROWY ZAKAZ dał na okoliczność hazardu przez net.
Najdalej za miesiąc będzie legalny.
Najdalej za miesiąc będzie legalny.
Lila
I to właśnie chodziło mi z moim wariactwem
Miejmy nadzieję, że chociaż te pozostałe trzy dadzą mi szansę na zwrot części zakładu
I to właśnie chodziło mi z moim wariactwem
Miejmy nadzieję, że chociaż te pozostałe trzy dadzą mi szansę na zwrot części zakładu
majklasz - a Portugalia ?
Monet - pantusk ma dziś inny bul zenbuf
słuchałes dzis z sejmu ?
Monet - pantusk ma dziś inny bul zenbuf
słuchałes dzis z sejmu ?
Monet....mi wyszło 27 na NIE.Jest ich 10 więc pewnie ze 3 lub 4 z nich wpadną tylko pytanie które?.Wczoraj na 14 liczb na nie,siadła tylko jedna
znalazlem dobry komentarz z forum pokerowego co do sytuacji w Holadnii: :...najarany maryska facet z facetem,moga brac slub, adoptowac dziecko,w wolnym czasie przegrywac kase w Cassino Holland ktore jest na kazdym zakrecie,a na koniec swego pokreconego zycia poddac sie eutanazji... - ale juz w pokera online nie mozna pograc..."
Robal > co do Portugalii to http://www.pokertexas.pl/newsy/portugalia-regulacja-e-hazardu-w-2012-to-realny-cel/
Brak 9,14,27,30 może mieć u mnie fatalne skutki finansowe, bo oprócz szaleństwa z plusem popełniłam jeszcze zakład za wczorajsze 2 złote. Więc jak trwoga to wiadomo do kogo plus obietnica, że teraz będę
W Polsce od poczatku ustawy antyhazardowej nie zatrzymano ani jednej osoby a co dopiero skazano - chodzi mi o hazard online
predzej czy pozniej zalegalizuja to
tutaj dla tych co sie chca wtajemniczyc: wywiad z Panem Profesorem Witoldem Modzelewskim na temat tej chorej sytuacji
http://www.pokertexas.pl/czytelnia/artykuly/prawo-z-pokertexas-wywiad-z-prof-witoldem-modzelewskim/
predzej czy pozniej zalegalizuja to
tutaj dla tych co sie chca wtajemniczyc: wywiad z Panem Profesorem Witoldem Modzelewskim na temat tej chorej sytuacji
http://www.pokertexas.pl/czytelnia/artykuly/prawo-z-pokertexas-wywiad-z-prof-witoldem-modzelewskim/
pan profesor jasno mowi, że nasi rządzący nie mają bladego pojęcia na temat tego rynku - wiec co zrobić najlepiej jak sie nie ma pojecia o czymś w takiej sytuacji? najlepiej zakazac i zapomniec
Majklasz
przeciwnicy szeroko pojętej wolności, ograniczonej jedynie Twoimi prawami i zawsze się znajdą - nie ma zmiłuj...
Z komentarzy za i przeciw - proszę -
Gustaw ¡ 36 tygodni temu
Nie rozumiem. Komu szkodzą moje gry? Ktoś mógłby mnie uświadomić, czy kogoś krzywdzę? Nie rozumiem. Wydaję moje własne, i co ważne - opodatkowane, pieniądze. Gram przecież tylko dla siebie z przyjemnością i z reguły przegrywam, bo na tym przeważnie polega ta rozrywka, więc wygranych kwot nie posiadam i nie ukrywam przed urzędem podatkowym. Nie rozumiem sensu łamania przeze mnie prawa. Naprawdę. Nie rozumiem.
I - Odpowiedź -
Maciek ¡ mniej niż minuta temu
Też nie rozumiem, ale coś Ci odpowiem...
Sam wiele lat paliłem konopie, miałem za to wyrok itd.. Teraz już nie pale, mniejsza o to. Czy kogoś, prócz ewentualnie siebie tym skrzywdziłem?
A teraz sprawa mojego ojca, wieloletniego utajonego hazardzisty. W zeszłym roku znalazłem go wiszącego na skakance mojej siostry w naszej piwnicy... Okazało się, że nabrał kredytów, w sumie 126 tysięcy, które teraz moja mama i jego potomkowie, w tym ja, musimy spłacać, aby nie stracić mieszkania...
Uważasz, że nikogo tym nie skrzywdził? Że to tylko takie niewinne gry?
Żeby nie było, niech każdy robi co chce - moim zdaniem, ustawa odcinająca odpowiedzialność za długi hazardowe od członków rodziny jest o wiele bardziej potrzebna, niż ten bubel. Ale ja jestem uprzedzony.
Więc, może zamiast się wybielać, pomyśl, czy za te przegrane pieniądze nie wolałbyś zapewnić swoim potomkom godnego startu w życie, ile potencjalnie przez twój hedonizm stracili...
przeciwnicy szeroko pojętej wolności, ograniczonej jedynie Twoimi prawami i zawsze się znajdą - nie ma zmiłuj...
Z komentarzy za i przeciw - proszę -
Gustaw ¡ 36 tygodni temu
Nie rozumiem. Komu szkodzą moje gry? Ktoś mógłby mnie uświadomić, czy kogoś krzywdzę? Nie rozumiem. Wydaję moje własne, i co ważne - opodatkowane, pieniądze. Gram przecież tylko dla siebie z przyjemnością i z reguły przegrywam, bo na tym przeważnie polega ta rozrywka, więc wygranych kwot nie posiadam i nie ukrywam przed urzędem podatkowym. Nie rozumiem sensu łamania przeze mnie prawa. Naprawdę. Nie rozumiem.
I - Odpowiedź -
Maciek ¡ mniej niż minuta temu
Też nie rozumiem, ale coś Ci odpowiem...
Sam wiele lat paliłem konopie, miałem za to wyrok itd.. Teraz już nie pale, mniejsza o to. Czy kogoś, prócz ewentualnie siebie tym skrzywdziłem?
A teraz sprawa mojego ojca, wieloletniego utajonego hazardzisty. W zeszłym roku znalazłem go wiszącego na skakance mojej siostry w naszej piwnicy... Okazało się, że nabrał kredytów, w sumie 126 tysięcy, które teraz moja mama i jego potomkowie, w tym ja, musimy spłacać, aby nie stracić mieszkania...
Uważasz, że nikogo tym nie skrzywdził? Że to tylko takie niewinne gry?
Żeby nie było, niech każdy robi co chce - moim zdaniem, ustawa odcinająca odpowiedzialność za długi hazardowe od członków rodziny jest o wiele bardziej potrzebna, niż ten bubel. Ale ja jestem uprzedzony.
Więc, może zamiast się wybielać, pomyśl, czy za te przegrane pieniądze nie wolałbyś zapewnić swoim potomkom godnego startu w życie, ile potencjalnie przez twój hedonizm stracili...
Robal > jak zakazuja to powinni zakazac też TS. Ile ludzi przez TS sobie strzelilo w głowę, a ile osob zniszczyło swoje rodziny przez alkohol
jest jakis fundusz zwiazany z walka z uzaleznieniem od hazardu, niech chociaz jakis procent z podatku hazardu online idzie na to
majklasz
przecież wiesz - tu chodzi o kasę i stołki, a nie moje, czy Twoje
dobro, kieszeń, doopę, czy łepetynę
jaki fundusz - nie róbmy jaj - to faktycznie zakazać - i po problemie
kojarzysz takie powiedzenie - z czym walczy socjalizm ?
A pan profesor M. - to proszę Cię - przypominam - to ten
od vatu i innych takich uproszczeń prawa
przecież wiesz - tu chodzi o kasę i stołki, a nie moje, czy Twoje
dobro, kieszeń, doopę, czy łepetynę
jaki fundusz - nie róbmy jaj - to faktycznie zakazać - i po problemie
kojarzysz takie powiedzenie - z czym walczy socjalizm ?
A pan profesor M. - to proszę Cię - przypominam - to ten
od vatu i innych takich uproszczeń prawa
Szanowna Pani,
Z uwagi na bezpieczeństwo samego losowania i uniknięcia sytuacji, gdzie fani naszych prowadzących nie jednokrotnie próbowali zakłócić przebieg losowania, nie możemy udzielać informacji kto będzie prowadził kolejne losowanie. Ponadto informujemy, iż zdaża się że, dana osoba z przyczyn losowych nie może wystąpić jako prowadzący losowanie. Przez takie sytuacje nasi Grający, w tym również Pani, mogliby czuć niezadowolenie.
Z poważaniem,
Magdalena Wnorowska
Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
Z uwagi na bezpieczeństwo samego losowania i uniknięcia sytuacji, gdzie fani naszych prowadzących nie jednokrotnie próbowali zakłócić przebieg losowania, nie możemy udzielać informacji kto będzie prowadził kolejne losowanie. Ponadto informujemy, iż zdaża się że, dana osoba z przyczyn losowych nie może wystąpić jako prowadzący losowanie. Przez takie sytuacje nasi Grający, w tym również Pani, mogliby czuć niezadowolenie.
Z poważaniem,
Magdalena Wnorowska
Totalizator Sportowy Sp. z o.o.
no wlasnie dlatego powinni zalegalizowac
przez ta ustawe traca miliony złotych
przez ta ustawe traca miliony złotych
Kaska Arcyhrabianko
- który pogląd jest waćpannie bliższy - kol. Maćka, czy kol. Gustawa ?
- który pogląd jest waćpannie bliższy - kol. Maćka, czy kol. Gustawa ?
Kto mi wytłumaczy.....
na czym polega zakłócenie przebiegu losowania??
Cholercia...... nie wiem....no.......
na czym polega zakłócenie przebiegu losowania??
Cholercia...... nie wiem....no.......