Wpisy 864 373 – 864 472
30 marca 2012 11:20 → 30 marca 2012 12:25, 100 wpisów
autopromocja??
ho ho ho ...to ja powiem tak....moje w zależności na KOGO patrzę zmieniają kolor .......
ho ho ho ...to ja powiem tak....moje w zależności na KOGO patrzę zmieniają kolor .......
Monet...czytałam co Pasko napisał,czytałam,szkoda że tak późno ją wypieprzył
a ja mam w dowodzie niebieskie, bo pani z urzędu nie mogła sie zdecydowac
oczy niebieskie zycie królewskie
oczy brązowe to oczy misia pamiętaj chłopcze że to strojnisia
oczy piwne życie dziwne
oczy brązowe to oczy misia pamiętaj chłopcze że to strojnisia
oczy piwne życie dziwne
lila >>>>
lepiej późno niż wcale -tak mówią.
Ale dobrze że już sam zrozumiał...
lepiej późno niż wcale -tak mówią.
Ale dobrze że już sam zrozumiał...
nooo to Lila witam w klubie zielony to najrzadszy kolor a u mnie w rodzinie to prawie wszyscy takie maja
bella no trochę- nie notebloczek był fajny ale powolny laptop nowy ale stara seria bez wfi a ten za stówkę komplet i śmiga tylko wymieniłem cd rom
Monet..może dotarło do niego że,ona szuka tylko zadymy i oczernia ludzi ale żeby podejrzewać że,Pasko to Ty to już była jazda po bandzie
Lila to jesteś szlachetna dziewczyna
bella34 > za 8 godzin? czyli 20:00? w takim razie losują W USA o 14:00?
bella34 > za 8 godzin? czyli 20:00? w takim razie losują W USA o 14:00?
Lila.....
ja też Pasko...spokojnie.
Ja tu już tyle się na swój temat dowiedziałam, ze szok.....
ostatniego z gg - z dzisiaj rano nie pokaże coby nie gorszyć
ja też Pasko...spokojnie.
Ja tu już tyle się na swój temat dowiedziałam, ze szok.....
ostatniego z gg - z dzisiaj rano nie pokaże coby nie gorszyć
nieeee
majklasz w tej chwili w NY JEST 5:30
więc zależy o której godz jest tam losowanie
majklasz w tej chwili w NY JEST 5:30
więc zależy o której godz jest tam losowanie
a nie, nie....to do mnie osobiście takie....
uprzejmości...
Ale dość tego.
Tak szczerze powiedziawszy to mnie jest jej...żal.
Mogłaby być całkiem fajna dziewczyna.
uprzejmości...
Ale dość tego.
Tak szczerze powiedziawszy to mnie jest jej...żal.
Mogłaby być całkiem fajna dziewczyna.
bella > tak, tak wiem - tak sobie zaokrągliłem do 12
wysłałem sobie 1 zakład - to przez chwilę chciałbym się poczuć jak miliarder oglądając gdzieś losowanie
wysłałem sobie 1 zakład - to przez chwilę chciałbym się poczuć jak miliarder oglądając gdzieś losowanie
pięknaja..mogłaby bo początki z nią nie były wcale takie złe tylko potem jej odbiło
pięknaja i lila
odpowiedzcie mnie dlaczego?
jaki cel ma ta osoba żeby ciągle sączyć jad
madryt
odpowiedzcie mnie dlaczego?
jaki cel ma ta osoba żeby ciągle sączyć jad
madryt
Bella.....
cel....żaden chyba...
moim zdaniem sprawa dla...... lekarza
cel....żaden chyba...
moim zdaniem sprawa dla...... lekarza
podsunicie na koniec 5 na wekend przyda sie 600 zeta plis i uciekam do pracy
bella > pewnie bym tej kasy nawet nie zobaczył ten co wysłał za mnie kupon pewnie by się ulotnił
garaczka mnie opuszcza bede żyła
klaudiss
Lila
pieknaja
bella
madryt
klaudiss
Lila
pieknaja
bella
madryt
Bella jak ja czytam że ty nie jesz nic słodkiego...o matka
ja bym po prostu nie dała rady
ja bym po prostu nie dała rady
Bella nie strasz uciekam sprawdzę w pracy po 14 to puszczę na 22 mmpozdrawiam wszystkich
majklasz noooo duże prawdopodobieństwo
ale....zawsze można wynająć Patrol Rutkowskiego ewentualnie
Chucka Norrisa
pięknaja ja myślę że to jak obsesja
ale....zawsze można wynająć Patrol Rutkowskiego ewentualnie
Chucka Norrisa
pięknaja ja myślę że to jak obsesja
ula mój mąz też tak mówi jak ma gorączkę
do jutra nie dożyję hihiihhi dobrze że choruje 1 raz do roku bo inaczej
do jutra nie dożyję hihiihhi dobrze że choruje 1 raz do roku bo inaczej
ulala słodkie może iść w odstawkę
mam w szafeczce 3 bombonierki merci,czekolady,jajeczka czekoladowe
i nic...ale z chlebkiem i swojską kiełbasą
za cholerę nie mogę wziąć rozwodu
mam w szafeczce 3 bombonierki merci,czekolady,jajeczka czekoladowe
i nic...ale z chlebkiem i swojską kiełbasą
za cholerę nie mogę wziąć rozwodu
bella > jakby Rutkowski dowiedział się, że chodzi o kupon warty pół miliarda dolarów to by całe FBI postawił na nogi
majklasz a jak ale działkę byś mu odpalił a za resztę żył jak król
Bella w tej chwili w domu nie mam coś słodkiego..to ubiłam sobie jajko jak na biszkopt i zjadłam mniam mniam
bella > możnaby za to jakąś wyspę kupić i zrobić z siebie króla na niej
lila i bella i wszyscy pozostali, z którymi sie jeszcze nie przywitałam {{hej}
Ja rano dostałam jak podejrzewam od pewnej osoby taki oto e-mail
" Witam Cię - przepraszam,ze piszę ale zobaczyłam Twój profil na portalu Multipasko.Nie wiem jak trafiłaś do tego portalu ale chcę Ci napisać abyś uwazała co tam piszesz i do kogo,a juz w żadnym wypadku nie pisz o sobie kim jesteś i co porabiasz w życiu,równiez i na priv nie pisz o sobie z uzytkownikami z tego portalu - powód? Istnieje prawdopodobieństwo,że potem ktos te dane wykorzysta.
Jeżeli już chcesz i musisz tam być to nie wdawaj się w żadne dyskusje z nikim.Tutaj podam Ci linki do innych portali tego typuisze to z własnego doświadczenia." i dalej jakieś linki do bezpieczniejszych (???) miejsc w sieci.
I po co ktoś coś takiego robi ?
Co 12-latka jestem czy co ?
Ja rano dostałam jak podejrzewam od pewnej osoby taki oto e-mail
" Witam Cię - przepraszam,ze piszę ale zobaczyłam Twój profil na portalu Multipasko.Nie wiem jak trafiłaś do tego portalu ale chcę Ci napisać abyś uwazała co tam piszesz i do kogo,a juz w żadnym wypadku nie pisz o sobie kim jesteś i co porabiasz w życiu,równiez i na priv nie pisz o sobie z uzytkownikami z tego portalu - powód? Istnieje prawdopodobieństwo,że potem ktos te dane wykorzysta.
Jeżeli już chcesz i musisz tam być to nie wdawaj się w żadne dyskusje z nikim.Tutaj podam Ci linki do innych portali tego typuisze to z własnego doświadczenia." i dalej jakieś linki do bezpieczniejszych (???) miejsc w sieci.
I po co ktoś coś takiego robi ?
Co 12-latka jestem czy co ?
dzieki Bellcia puszcze na 14 bo jakby co to bym się ciach ciach, no i jasne 50%50%
Medea.....uważaj.......
Bella..... to naprawdę szersza , poważniejsza...sprawa
Ula.....
nie wygłupiaj się z jakimś chorowaniem......
Bella..... to naprawdę szersza , poważniejsza...sprawa
Ula.....
nie wygłupiaj się z jakimś chorowaniem......
madryt50% uczciwie
wieczorem podam Ci nr konta
majklasz możesz coś bliżej
medeapewnie ktoś życzliwy
wieczorem podam Ci nr konta
majklasz możesz coś bliżej
medeapewnie ktoś życzliwy
bella > nie wierzę, że nie znasz strony 12z49.pl jest to stronka gdzie można zagrać systemowo w grupie sam gram!
sam w sensie, że ja też gram a nie że sam gramy w grupie w Lotto, Mini Lotto, Multi Multi systemowo
# CENZURA # jak to # CENZURA # naprawdę jest z tą ustawą ???
...ustawa o zmianie ustawy...
...po art. 29 dodaje się art. 29a w brzmieniu:
"Art. 29a. 1. Zakazane jest urządzanie gier hazardowych przez sieć Internet.
2. Zakazane jest uczestniczenie w grach hazardowych urządzanych przez sieć Internet.
..."
...ustawa o zmianie ustawy...
...po art. 29 dodaje się art. 29a w brzmieniu:
"Art. 29a. 1. Zakazane jest urządzanie gier hazardowych przez sieć Internet.
2. Zakazane jest uczestniczenie w grach hazardowych urządzanych przez sieć Internet.
..."
Robal > to do mnie ? tam jest w pełni legalnie, gra sie w kolekturze a nie przez internet hehe - nawet organizator wyslal pismo do TS i wszystko się zgadza
kathy
Trafiłaś w sedno. Konkurencja nie śpi
Tylko parafrazując stary dowcip po co plucie do butów i szczanie do coli
Trafiłaś w sedno. Konkurencja nie śpi
Tylko parafrazując stary dowcip po co plucie do butów i szczanie do coli
horoskop na piątek, 30 marzec:
Wodnik,
Będziesz bardzo serdeczny i do dyspozycji innych osób. Taka postawa sprawi, że ludzie będą bardziej życzliwi w stosunku do Ciebie. Przede wszystkim otrzymasz dowód szacunku od przełożonego. Nie przyjmuj postawy służalczej wobec partnera, ale też wymagaj od niego uwzględniając przy okazji pewne granice możliwości.
Wodnik,
Będziesz bardzo serdeczny i do dyspozycji innych osób. Taka postawa sprawi, że ludzie będą bardziej życzliwi w stosunku do Ciebie. Przede wszystkim otrzymasz dowód szacunku od przełożonego. Nie przyjmuj postawy służalczej wobec partnera, ale też wymagaj od niego uwzględniając przy okazji pewne granice możliwości.
a gra się tak, że kupon dzieli się na 100 jednostek - powiedzmy 12 skreslen na Lotto to 2772zł - podzielone na 100 jednostek po 27,72zł - czyli jak wykupisz 1 jednostkę za 27,72zł to jesteś właścicielem kuponu i przysługuję Ci 1% wygranej
systemy skrócone też są > wysyłamy na 1 losowanie 280 zakładów albo na 5 kolejnych losowań 56 zakładów - żeby wziąć udział w tylu zakładach wystarczy 8,40zł!
jeżeli chciecie się załapać na najbliższy kupon to ruchy ruchy! zostało jedynie 8% do wykupienia - 92% jednostek sprzedane.
wystarczy 8,40zł
wystarczy 8,40zł
W Multi Multi gramy 1 zakład na 7,8,9 lub 10 skreślen (gracze wybieraja) i wysyłamy go na stawce x10 z plusem na 28 losowan - koszt to 1400zł
majklasz
nie, nie do Ciebie - zastanawiam się nad tymi 540 000 000
A i tak mam kompletny luz, bo mogę do brajdasa zadzwonić - bez wchodzenia w net
tak - co to jest "gra hazardowa przez sieć" - bo przecież TE losowanie jest w realu , a ja - ewentualnie i jedynie tylko korzystam z net'u , aby zawrzeć zakład - prawda ?
nie, nie do Ciebie - zastanawiam się nad tymi 540 000 000
A i tak mam kompletny luz, bo mogę do brajdasa zadzwonić - bez wchodzenia w net
tak - co to jest "gra hazardowa przez sieć" - bo przecież TE losowanie jest w realu , a ja - ewentualnie i jedynie tylko korzystam z net'u , aby zawrzeć zakład - prawda ?
Robal > jestem w tym temacie wtajemniczony sam gram w Pokera online na PokerStars także jak coś to pytaj
Kaska
to są ze dwa, trzy różne tematy - i jedno, to spółka, drugie, to usługa dla kogoś, kto nie może sam wysłać - z jakiegokolwiek powodu - i jasne, że jakaś marża, a jeszcze inne, to różne 'cfancykatory', czy 'kombinatorycy' tacy nie matematyczni itd
spoko
majklasz - wiem - widać pewne przymiarki - do ciepłych stołeczków...
moim zdaniem POgłupieli z tej swojej mUNDrości i
zapomnieli, że chytry dwa razy traci
nie takie 'gupoty' ludzie obchodzili - jadąc choćby za granicę
to są ze dwa, trzy różne tematy - i jedno, to spółka, drugie, to usługa dla kogoś, kto nie może sam wysłać - z jakiegokolwiek powodu - i jasne, że jakaś marża, a jeszcze inne, to różne 'cfancykatory', czy 'kombinatorycy' tacy nie matematyczni itd
spoko
majklasz - wiem - widać pewne przymiarki - do ciepłych stołeczków...
moim zdaniem POgłupieli z tej swojej mUNDrości i
zapomnieli, że chytry dwa razy traci
nie takie 'gupoty' ludzie obchodzili - jadąc choćby za granicę
Inne kraje z tytułu hazardu online zarabiają grube miliony... a Polska zamiast zarabiać to traci niepotrzebnie środki na bezsensowne akcje... np. nalot urzędu celnego na kiermasz w szkole, bo kucharki zrobiły loterię gdzie do wygrania były pierogi...
paranoja
paranoja