Wpisy 863 999 – 864 098
30 marca 2012 01:33 → 30 marca 2012 08:11, 100 wpisów
jakim długim zawsz jestem ale mało co się ujawniam jestem wstydliwy
dobra spadam było miło zwłaszcza miedzy kobietami jak żelka i jocia ,,,dobranoc jociażelka
13max13
13max13
ach jeszcze jedno macie jeszcze dzieśieć minut i żucam granat do bunkru wiec streszczajcie się do spania ludziska,,żelka idziesz żemną i jocia też max13 zostaje no to hej
witam o poranku
WitamCzy chcesz zarobić pewne pieniadze przez internet nie wychodząc z domu?W takim razie zapraszam Cię do Programu Partnerskiego.Wystarczy wejść na podaną niżej stronkę i przeczytać dokładnie do samego końca.Zajmie Ci totylko 5 minut!Kosztuje Cię to tylko 5 zł.(a więc 1 kupon totto lub 1 piwo),póżniej wystarczy poświęcić trochę czasu w internecie.Program jest przeznaczony tylko dla osób uczciwych,gdyż w innym przypadkujesteś wyrzucany z systemu.Po zarejestrowaniu -na swoim panelu maszwyświetlajace się wszystki wiadomości,oraz możliwość także wyrzucenia nieuczciwego gracza.Jeśli Cię to interesuje,proszę wejdż i dokładnie przeczytaj:http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807Pozdrawiam i życzę powodzenia!
całkiem niedawno to ja wysyłałam 4 zeta do moniki a teraz weszłąm na twój link i ta otp monika jest na 4 miejscu
niech to da Ci do myślenia zarabiają tylko ze 2 osoby ta co ją masz ostatnią i ta monika
Działa,korzystam juz z niego 2 raz.Co prawda pieniędzy na konto nie wpłynęło jak tam napisano ponad 10.000 zł na miesiąc,tylko mi wychodzi ok.300-500 zł.na miesiąc,ale to wynika z tego,że ludzie rejestrując się tam,przedwcześnie kończą i stąd są mniejsze zyski.
Myślę,że jednak dla tych kilku setek w miesiącu warto poświęcić trochę czasu
Napisałam,że teraz weszłam 2 raz.A to dlatego,że przekonałam się na własnej skórze,że warto i to nie jest żadna ściema.Pisze to ten,który o tym programie nic nie wie
Jeszcze Ci powiem że to ostatnie konto które masz to właśnie osoby do których ja wysłąłąm meila muszą teraz wpłącać kasę a Monika jest zaraz za nim więc to oni się wymieniają niestety tajka prawda jest
o czym ty mówisz jestem w tym progranie i co jest tak jak Ci piszę teraz dokłądnie tak
czytać umię więc wiem o co chodzi w tym programie
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
Ok.W takim razie podam Ci mój nick na tym programie.Jest to Thieme i mozesz sobie śledzić,na której jestem pozycji.Mam nadzięję,że Cię przekonam
Witam wszystkich serdecznie w szczególności Admina Pasko vel Monet i pięknąja.Zastanawiam się czy pięknaja "słucha" obecnie kogoś na gg czy też takie szczęście miała tylko jedna z użytkowniczek
aby tematycznie było i bym bana nie wyłapała to na 14:00 01,16,67
aby tematycznie było i bym bana nie wyłapała to na 14:00 01,16,67
Polecam użytkownikom bloga reklamowanego na forum,ciekawe tam rzeczy - normalnie takie numery że w MM takich nie uświadczysz ...
Mnie ten program nie przekonuje dla mnie to zwykła ściema uwierzę jak otrzymam kasę na konto