Wpisy 859 937 – 860 036
28 marca 2012 13:30 → 28 marca 2012 14:45, 100 wpisów
milansuper mecz się szykuje
wojtas
Jakby wypadło 28 to byłaby złośliwość rzeczy martwych, bo zrezygnowałam z niej jako zbyt oczywistej a Lili podpowiedź dała mi nadzieję, ze decyzja była słuszna.
Jakby wypadło 28 to byłaby złośliwość rzeczy martwych, bo zrezygnowałam z niej jako zbyt oczywistej a Lili podpowiedź dała mi nadzieję, ze decyzja była słuszna.
A teraz muszę jednak otworzyć okno, bo ostatni klient przed przerwą na i losowanie sądząc po zapachu jaki pozostawił woli wydawać zapomogę z pomocy społecznej na naleweczkę niż mydło
lila
Kaska
skrócona wersja może wyglądać tak -
Proszę o informowanie mnie - Waszego długoletniego zgolaszonego stawkami KLIENTA, o tym KTO z wynajętych do tego celu / także przecież za moje pieniądze / -
poprowadzi kolejne losowanie.
jak sądzisz ?
Kaska
skrócona wersja może wyglądać tak -
Proszę o informowanie mnie - Waszego długoletniego zgolaszonego stawkami KLIENTA, o tym KTO z wynajętych do tego celu / także przecież za moje pieniądze / -
poprowadzi kolejne losowanie.
jak sądzisz ?
28 i 40 się obudzą
Witam wszystkich
Robal
Czego byśmy do TS nie napisali to i tak wyląduje w jednej przegródce czyli sprawy niepilne, do rozpatrzenia na Świętego Nigdy. Problem w tym, że oni choć publiczni to jednak prywatni a w związku bezkarnie pisma od klientów trafiają do zniszczarki albo korytka na biurku jakiegoś urzędnika piętnastego szczebla by sobie trochę pokiblowały przed zarchiwizowaniem
Czego byśmy do TS nie napisali to i tak wyląduje w jednej przegródce czyli sprawy niepilne, do rozpatrzenia na Świętego Nigdy. Problem w tym, że oni choć publiczni to jednak prywatni a w związku bezkarnie pisma od klientów trafiają do zniszczarki albo korytka na biurku jakiegoś urzędnika piętnastego szczebla by sobie trochę pokiblowały przed zarchiwizowaniem
multi multi
lila
toja
wojtas198721002
milan1980
zakon13
toja
wojtas198721002
milan1980
zakon13
wojtas
I to bardzo prosimy św. Judę pratrona spraw beznadziejnych, który u mnie ma niezły dług za niezałatwienie mi wczoraj co najmniej zwrotu funduszu hazardowego, co zmusiło mnie do sięgnięcia do żelaznych rezerw na waciki itp.
I to bardzo prosimy św. Judę pratrona spraw beznadziejnych, który u mnie ma niezły dług za niezałatwienie mi wczoraj co najmniej zwrotu funduszu hazardowego, co zmusiło mnie do sięgnięcia do żelaznych rezerw na waciki itp.
robal 36
zelus
kathy
bella34
zelus
kathy
bella34
5 min
Ja jestem skromny i licze tylko na 4 zł z obu kuponów...aby było za co zagrać...ale po cichu licze na 3/3 = 54 zł
jeszcze 3 minutyi mi to LOTTO
Po co ja gram na 10 skreslen jak wiadomo ze maksimum co osiagne to tylko 7/10...lepiej na 5 skreslen = 700 zł...
multi
Szczególnie jak znowu będzie ten miły pan, co wczoraj o 14.00
Szczególnie jak znowu będzie ten miły pan, co wczoraj o 14.00
c o ś odpowiedzieć - muszą
multi multi plus 1984
i poowooooooooooooooooooooooo
multi multi plus 1984
i poowooooooooooooooooooooooo
sexi Madzia
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/3af844ea7016e7890e6c56ab08420839.jpg?1332884927
W realu 0 zł. na stronce pewniak - 7. Robie tydzien przerwy. Mi to pomaga.
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
07,13,17,20,25,33,36,38,42,45,46,53,59,61,64,65,71,73,74,75
Plusem jest liczba: 38
07,13,17,20,25,33,36,38,42,45,46,53,59,61,64,65,71,73,74,75
Plusem jest liczba: 38
Gdzie się podziewa 72
ha ha ha hh
3/5 i 2x 2/5
Trza nową petycje pisać.
Wy....ć wszystkich celebrytów
Sami sobie będziemy wybierać.
Co komu pasuje.
Wy....ć wszystkich celebrytów
Sami sobie będziemy wybierać.
Co komu pasuje.
Ta ruda małpa dziś losowała?
a u mnie kolejne 5/10 bez plusa
na razie wygrane 64 złote jest moje i 3 losowania przed de mną
bella34 nie martw się
bella
zobacz - to z ich strony , i nad czym tam myśleć -
- Średnio co ile miesięcy w regionie pada âszóstkaâ warta minimum milion złotych?
- co miesiąc
znaczy - co miesiąc cza grać i tyle
zobacz - to z ich strony , i nad czym tam myśleć -
- Średnio co ile miesięcy w regionie pada âszóstkaâ warta minimum milion złotych?
- co miesiąc
znaczy - co miesiąc cza grać i tyle
Podczas libacji, rozmowa zeszła na pozycje (seksualne oczywiście).
Whisky dopytuje Babkę:
- To jak tam? Może być 69?
Babka buńczucznie szukając riposty:
- Ja wolę.... Wolę 21!!!
Whisky skonsternowany:
- Ale, że.... W oczko?
i tym optymistycznym akcentem na liczbę 21i69 żegnam państwa
Whisky dopytuje Babkę:
- To jak tam? Może być 69?
Babka buńczucznie szukając riposty:
- Ja wolę.... Wolę 21!!!
Whisky skonsternowany:
- Ale, że.... W oczko?
i tym optymistycznym akcentem na liczbę 21i69 żegnam państwa
Czy Wam tez zamula stronka multipasko? To pewnie przez nowe ruchome reklamy!!
zelus mi jak na razie nie
a parka na miesiąc ile razy było
zakon...no
zakon13
zakon13 a to na chybił trafił czy swoje liczby
multi swoje na chybil to tylko wieksze ilosci puszczam a dzisiaj tylko za 15 zl
zakon13 rozumiem ale to ładnie tylko szkoda że 6/10 jeszcze jedna nie weszła ale co zrobić może następnym razem
zakon13 można powiedzieć że wszędzie było o "mały włos" od porządnej kasy ale tak jak mówię dobre i takie wyniki zawsze coś
zakon13 to 116 złotych jest twoje
zakon13 bez plusa liczyłem
robal moze nie jest obok ale mniejsza o wiekszosc
multi bez + gralem
multi bez + gralem
Bonus Multi Multi: 170 000 złotych
Użytkownik hipopotan dodał nowy komentarz w temacie Padły 3 "szóstki", płatne po 13 160 390 zł !
dobra to ja także uciekam życzę wieczorem wysokich wygranych cześćdo poklikania.
robal ...znowu twój numer nick nic nie mówisz 36 ... i mój numer nick 74
i pintol uciekam..
Dopisano wygrane multi multi