Wpisy 859 837 – 859 936
28 marca 2012 11:31 → 28 marca 2012 13:29, 100 wpisów
bellcia..pewnie pojechał po wygranąoby go tylko stamtąd nie wywieźli
zakon...dobra liczba a te nie robią 1,2,5,7,8,11,14,20,28,32,34,36,37,40
bellcia.....ale to muszą być rasowe jabłka bo Robalek byle czego nie kąsa
lila w sumie to i tak na troche inne stawiam wiec jak 3 siada czy nie to nie robi mi to roznicy
Lila wyslana>????
http://pozytywna.pl/obrazek/465/
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
dzisiaj nie zastanawiałam się długo 1 2 3 i mam skreślone pukony
basia ja kiedyś pracowałem w Lublinie w OdlewniŻeliwa i zlikwidowali taki piękny zakład
kathyyyyyy.........ja się mogę pochwalić do jakiej myjni dzisiaj jadę http://pozytywna.pl/obrazek/387/
To idzie do TSa
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Witam.
Proszę o podanie kto będzie prowadzącym losoawnia w dniach 29.03 i 30.03.
Prośbę motywuję tym iż w trakcie emisji programu informacja ta nie jest podawana,chociaż poufna nie jest.
W przypadku braku rekcji na moją prośbę zwrócę się o pomoc i wyjaśnienie do Federacji Konsumenta , KKGIZ oraz odpowiedniego departamentu Ministarstwa Finansów.
Mając na uwadze deklarowane przez Was Cele Statutowe Spółki:
-Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
-Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
-Budowanie w społeczeństwie przekonania o możliwości wygrania przez każdego i szansie na âspełnienie marzeńâ
-Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
Pozostaję w wierze że moja prośba zostanie uwzględniona szczególnie ufając że powyższe założenia nie są jedynie pustymi sloganami i marketingowymi deklaracjami bez pokrycia.
Co ? tera masz , że mają jaki monitoring , bazy danych, czy czujnik głosu i możesz odpuścić granie ? Znaczy - Ty i wszystkie mocno grające osoby ze z Grodu Gryfa ? luuuzik
O zasady tu chodzi.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
jak ktoś w drobnych sprawach kręci to i w grubej zawinie.
dlatego też będę ich nękał
A ja jeszcze będę pytał o "szacowaną kwotę " - to nieuczciwa reklama
kto wczoraj na goclawiu w wawie puszczal totka ?!?! przyznawac sie
Mam dwa kuponiki ale jakos nie czuje tego co czułem wtedy gdy wygrywałem. Oceniam szanse na 40%. Bardziej na trojke ktora puscilem: 7,28,41 niż dziesiątkę. Ta trójka dawno nie padła bo 24.12.2011.
do obserwatorów z ramienia...dzisiaj jeszcze nie wyslę do was maila...bo odkąd zabraliście Rysia to mi to wisi, kto te numerki czyta....ale jak mnie wkurzycie to zgapie od kolegów
W oczekiwaniu na losowanie ide na piwko...to mi pomoze lepiej sie wyspac na III zmiane
witam szacowne grono
LIlcia
toja
zakon
oki lila dzisiaj nie miałam czasu zajrzeć ani na moment w mapki, dzięki
wojtas
wojtas
7,40,70
Witam wszystkich
Po starannym wylizaniu ran po wczorajszej porażce wieczornej postanowiłam nabrać dystansu podczas .
I nawet by się pewnie udało gdyby nie wyjście służbowe trasą obok kolektury
No i popełniłam w biegu coś takiego :
19,31,33,54,59,70,76 oraz 10,19,29,30,54,59,68,70,76,77
i teraz biję się z myślami czy można własną łepetynkę pozwać o utracone korzyści jak jak zwykle da ciała
Po starannym wylizaniu ran po wczorajszej porażce wieczornej postanowiłam nabrać dystansu podczas .
I nawet by się pewnie udało gdyby nie wyjście służbowe trasą obok kolektury
No i popełniłam w biegu coś takiego :
19,31,33,54,59,70,76 oraz 10,19,29,30,54,59,68,70,76,77
i teraz biję się z myślami czy można własną łepetynkę pozwać o utracone korzyści jak jak zwykle da ciała
jeszcze powinny też wylecieć:10,12,28,37,69,70