Wpisy 859 056 – 859 155
27 marca 2012 21:17 → 27 marca 2012 21:36, 100 wpisów
21,33
17,21
14,22
49,57
33,60
2,8
17,21
14,22
49,57
33,60
2,8
4,7,18,25,29,45,70
-1- niet
Witam i kto dzisiaj wygrywa 21 milionów?bym chciała ja wygrać bo mam urodziny 29 marca
5,8,17,45,67,73,79
lotto...2,7,21,33,38,40
ulala
A to nie jest trudna sprawa. Poza tym ma w resorcie także sprawy beznadziejne
A to nie jest trudna sprawa. Poza tym ma w resorcie także sprawy beznadziejne
9,10,21,22,56,60,78
ulala
Ten mnie nie lubi, bo w jego sanktuarium w Padwie nie zasiliłam puszki
Ten mnie nie lubi, bo w jego sanktuarium w Padwie nie zasiliłam puszki
uala>>>a zdobyć duża kasę to taka łatwa sprawa?
Nic mu nie ubędzie jak nieco dopilnuje te św. Juda
Nic mu nie ubędzie jak nieco dopilnuje te św. Juda
13,49,57
w124
Żeby za chwilę się nie okazało, ze to było Radio Erewań na gościnnych występach
Żeby za chwilę się nie okazało, ze to było Radio Erewań na gościnnych występach
pięknaja....nie wiem czy lubisz http://www.youtube.com/watch?v=uB4plr556K8
12,69,80
medea76 sa rózne rodzaje zadość- uczynienia....nie koniecznie finansowe
np.akt pokuty
np.akt miłosierdzia
np.akt pokuty
np.akt miłosierdzia
13max33...
5
8
14
30
66
8
14
30
66
medea76 ja roznoszę tylko dobre wieści ja nie telewizja że tam nic dobrego nie powiedzą nigdy tylko ża tamten z tym coś tam itp więc nie oglądam telewizji w ogóle
ja aż nadto skromny.
Ale czy bogatym i skromnym zarazem nie można ?
Ale czy bogatym i skromnym zarazem nie można ?
deki...jeśli chodzi o tamtą markę to kiepska,ogólnie do dupy a ta marka od 7 miesięcy idealna
3,5,8 lub 34,45,70
lila....moze andrucha ..nie chce tuu
- Co byście zrobili, jakbyście złapali złotą rybkę?
- Ja bym poprosił ją o pieniądze.
- A ja o miłość.
- A ja bym usmażył gadzinę!!!
- Dlaczego?!!!
- Poprzednio ją poprosiłem o miłość i przyjaźń. Teraz uganiają się za mną zakochane ***y, a kobiety proponują: "Zostańmy przyjaciółmi".
- Ja bym poprosił ją o pieniądze.
- A ja o miłość.
- A ja bym usmażył gadzinę!!!
- Dlaczego?!!!
- Poprzednio ją poprosiłem o miłość i przyjaźń. Teraz uganiają się za mną zakochane ***y, a kobiety proponują: "Zostańmy przyjaciółmi".
2,14,26
w124
Jeśli chodzi Lotto to pewnie tak będzie, ponieważ dokładnie takie cyfry miałam na kuponie, którego z braku środków nie wysłałam
Jeśli chodzi Lotto to pewnie tak będzie, ponieważ dokładnie takie cyfry miałam na kuponie, którego z braku środków nie wysłałam
Lotto...2,7,21,33,38,40
Lotto...3,16,26,27,40,47
zakon13
To był zimny listopadowy poranek.
Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki...
- Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę...
- Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek gdy rybka odezwała się ludzkim głosem:
- Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia!
Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu.
Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki...
- Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę...
- Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek gdy rybka odezwała się ludzkim głosem:
- Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia!
Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu.