Wpisy 858 656 – 858 755
27 marca 2012 19:05 → 27 marca 2012 20:03, 100 wpisów
tam do przoduuu kolektóry 20 min i powrotem do domu 20 min = razem 40 min
iii znikam...
Zapraszam wszystkich na te stronę,którzy mają troszke czasu i stały dostep do internetu.Dzięki Programowi Partnerskiemu stajesz przed szansą zgromadzenia pieniędzy na wymarzone wczasy, nowy komputer czy inne rzeczy, które chciałeś mieć od dawna. Aby to osiągnąć niezbędne jest dokładne przeczytanie całego artykułu. Zajmie Ci to nie więcej niż 5 minut, a pozwoli zobaczyć, że naprawdę można pomóc zrealizować swoje marzenia!
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807
W razie pytań prosze pisać,gdyz ja juz zarejestrowałam się tam 2 raz i jestem bardzo zadowolona!
fallasa..jak rękawów do góry nie podwiniesz to wątpię w te wczast i inne piedoły
Zapewniam Cię ,że jak wejdziesz na tę stronę i przeczytasz(cały tekst)to bedziesz sama zachęcać innych.SPRÓBUJ!
fallsa....to gówno za przeproszeniem co wkleiłas to dostałam ostatnio od kogoś na maila.Nie będę w tym cyrku brała udziału ani nikogo zachęcała.To jest śmieszna piramidka i od zachęcania masz płacone.Dzięki ale nie skorzystam.Wolę swoją pracę i firmę
Monet...masz racje ...fallasa..napewno kłamczuszka nie zarobiła
Monet przeczytałeś na czym polega?Ja jestem sceptyczna i bardzo nieufna,ale tam nie ma wyjścia i jeśli ktoś chce tam uczestniczyc to MUSI byc uczciwy.Innej opcji nie ma.SAM ZOBACZ!Zajmie Ci to 5 minut,przeczytaj proszę...
kosmaty...My wiemy coś na temat tego badziewiaczytałam to 3 razy i brak zainteresowania w tym kierunku
fallasa...ty juz było zarejesstrowałaś ..a na koncu no jak masz czy pustoo kasy
Lila wypisujesz głupoty i tym samym zniechęcasz do tego innych.A to wynika tylko z tego,że nie przeczytałaś w dalszym ciągu tego do końca!Kto to przeczyta sam sie przekona _ZAPEWNIAM
FALLSA...a odpowiedz po kiego to tu wkleiłaś??? Z tego powodu że,na takich stronkach dużo ludzi i masz nadzieję że,skusi się 5 lub 10 osób które wciągniesz i będziesz miała od nich płacone??
I widzisz dalej nie przeczytałaś ,bo w dalszym ciągu nie wiesz o czym piszesz.Najpierw przeczytaj a póżniej oczerniaj.Owszem zarabiam na tym jak każdy,który się tam zarejestruje i czy to żle???
slim...chyba się dzisiaj za dużo powietrza nawdychałam świeżego i bije po garze
fallas...weź kobieto daj mi spokój z czytaniem bo ja już to czytałam zanim ty to tu wkleiłaś więc nie licz na mnie z tym badziewiem,na mnie nie zarobisz
fallas....wklej to na www.zboczuch.pl tam pewnie będzie dużo chętnych do tego rodzaju zarobku
Lila coś się tego tak kurczawo trzymasz,że chcę zarobic na Tobie.Widocznie NIE CZYTAŁAŚ.A jeśli tak-to przykro mi,ale masz braki w zrozumieniu tekstu
Lila....tylko kobita niz facet wiecej zarobka zboczuchu www
fallas...uwierz mi zrozumiałam wszystko i nie namawiaj tu ludzi do tego badziewia
Lila , ostatnio na nic nie mam czasu i chęci mam nadzieję że wkońcu szczęście przyjdzie do mnie i te 21 baniek mi wpadnie
lila...ty powiedz fallasa pokaz to na stole
Guzik prawda,nie czytałaś.Jesli ktos tam wejdzie i przeczyta ze ZROZUMIENIEM to zapewniam,że zmieni zdanie.
krzysio..ostatnio była tu kobieta nie pamiętam niku i też tam wysłała sms-a i 0 odpowiedzi
falasta , piramidki były już znane 40 lat temu i zawsze kończyły się klapą
lila..
FALLASA WYOBRAŹ SOBIE ŻE CZYTAŁAM ZE ZROZUMIENIEM I JAKOŚ ZDANIA NIE ZMIENIŁAM I CO W ZWIĄZKU Z TYM? cO TERAZ ZROBIMY?
Witam wszystkich. A idz Ty w cholerę stąd z tym badziewiem,każdy tu myśli i duma jak TS ograć
fallsa..Ty ściemniasz i próbujesz naciągac ale pomyliłaś stronki tu bardziej wszyscy cwańsi jak ładniejsi
jackwar Nie szukam naiwnych.Dlaczego jesteście tacy ograniczeni i nie wejdziecie tam,żeby przeczytać?