Wpisy 856 993 – 857 092
26 marca 2012 21:41 → 26 marca 2012 21:59, 100 wpisów
kosmaty..sama wstawiłam ile miałam czekać a rachuneczek czeka na Cię
pożyjemy zobaczymy
- jocia - dobra kobieta - była innego zdania
lila, to jak pukniemy tym kuflem ? ?
- jocia - dobra kobieta - była innego zdania
lila, to jak pukniemy tym kuflem ? ?
lila ja też no comęts ale po co roznośić złe wiadomości na 22h lekki wzrost bedzie
musi się udać...jak na zywo nic nie idzie taki
kosmaty
Ot tak mi się wymsknęło czym się zajmuję,ale twój pomysł mi się spodobał
Zamykać nikogo nie planuję tylko z czystej życzliwości radzę by nie pisać rzeczy co to mogą ową czynność nadgorliwemu prokuratorowi rządnemu sukcesu ułatwić. U mnie dzięki takiemu jednemu babeczka ma sprawę o płatną protekcję, ponieważ wzięła po zakończeniu kontroli w pewnej instytucji woreczek humusu do kwiatków wytwarzanego przez szefową tej instytucji ogrodnika amatora. No i się naiwna pochwaliła na fejsbuniu swoimi osiągnięciami ogrodniczymi z podziękowaniem dla owej pani za świetne podłoże do kwiatków. Wyobrażasz sobie odsiadkę za łapówę o wartości niecałych 10 zeta. A prokurator zrobił z tego taką akcję jakby co najmniej burmistrza złapał na wypłacaniu z konta miasta miliona
Ot tak mi się wymsknęło czym się zajmuję,ale twój pomysł mi się spodobał
Zamykać nikogo nie planuję tylko z czystej życzliwości radzę by nie pisać rzeczy co to mogą ową czynność nadgorliwemu prokuratorowi rządnemu sukcesu ułatwić. U mnie dzięki takiemu jednemu babeczka ma sprawę o płatną protekcję, ponieważ wzięła po zakończeniu kontroli w pewnej instytucji woreczek humusu do kwiatków wytwarzanego przez szefową tej instytucji ogrodnika amatora. No i się naiwna pochwaliła na fejsbuniu swoimi osiągnięciami ogrodniczymi z podziękowaniem dla owej pani za świetne podłoże do kwiatków. Wyobrażasz sobie odsiadkę za łapówę o wartości niecałych 10 zeta. A prokurator zrobił z tego taką akcję jakby co najmniej burmistrza złapał na wypłacaniu z konta miasta miliona
Lila
Jak będzie mruczał to pozostaje jedynie to plastikowo ustrojstwo na chrapanie lub w wersji oszczędnościowej spinacz na nos. No chyba, że masz dojścia w służbie zdrowia czyt. NFZ i mu zrefundowanego słonika dla cierpiących na bezdech załatwisz
Jak będzie mruczał to pozostaje jedynie to plastikowo ustrojstwo na chrapanie lub w wersji oszczędnościowej spinacz na nos. No chyba, że masz dojścia w służbie zdrowia czyt. NFZ i mu zrefundowanego słonika dla cierpiących na bezdech załatwisz
Lila ale wiesz jak będę mruczał to mnie szturchnij to może przestanę
robalu...jocia...moze nie chce 36
a ty masz w głowie tu nic nie powiesz
a ty masz w głowie tu nic nie powiesz
madea o tym pisałem wczesniej ktos bierze miljony z banku ,ogłasza upadłosc i nic a ty dzis psa bezdomnego odprowadzasz do schroniska i jestes wrogiem publicznym nr.1
daki ja na razie czekam zimno jeszcze szczupak sie trze w tej chwili
ulala a np 34,37,47,11 i kilka innych i pare zakladow na chybil polecialo