Wpisy 856 893 – 856 992
26 marca 2012 21:16 → 26 marca 2012 21:41, 100 wpisów
kosmatku nie wiem gdzie tego blacharza wysyłałeś...ale procenty lecą
Robal
deki..jak oczka?
Robal
deki..jak oczka?
Lila
Kiedyś windykacja, potem o dziwo Fundusze Ue a teraz o zgrozo głównie sprawy rodzinne i administracyjne i to jeszcze w instytucji tfu pomocy społecznej, a że udzielam bezpłatnych porad to zdarzają mi się "księżycowe" sprawy o jakich adwokatom z renomowanych kancelarii się nie śniło
Kiedyś windykacja, potem o dziwo Fundusze Ue a teraz o zgrozo głównie sprawy rodzinne i administracyjne i to jeszcze w instytucji tfu pomocy społecznej, a że udzielam bezpłatnych porad to zdarzają mi się "księżycowe" sprawy o jakich adwokatom z renomowanych kancelarii się nie śniło
lila...ja już nie mam cierpliwości do dekusia....tłumacze i tłumacze i pokazuje...a on nic i nic
Lila
Czasami szczęka mi opada jak się okazuje co ludzie potrafią wymodzić szczególnie gdy chcą się dorwać do jakiejś zapomogi albo przychodzi ktoś z cudem jak sprawa o podział majątku tocząca się od dwóch lat, bo strony nie mogą się dogadać co do podziału przetworów z piwnicy i żyrandoli
A propos kogoś wychodzącego z walizką to ja bym bez kontroli osobistej nie wypuściła jak sobie przypomnę zajęcia z kryminalistyki.
Czasami szczęka mi opada jak się okazuje co ludzie potrafią wymodzić szczególnie gdy chcą się dorwać do jakiejś zapomogi albo przychodzi ktoś z cudem jak sprawa o podział majątku tocząca się od dwóch lat, bo strony nie mogą się dogadać co do podziału przetworów z piwnicy i żyrandoli
A propos kogoś wychodzącego z walizką to ja bym bez kontroli osobistej nie wypuściła jak sobie przypomnę zajęcia z kryminalistyki.
lila...tutaj ... 856900
deki....pijany byłeś czy co, że praktyki nie pamietasz?
deki....pijany byłeś czy co, że praktyki nie pamietasz?
Damiano..no gdzie ja Ciebie wyrzucam zwariowałeś ?Potrzaskaj ten pozew
kosmaty
nie ma sprawy. Teraz bywam tu dość często więc może rzeczywiście to niegłupi pomysł uzupełnić profil jakby ktoś potrzebował skorzystać z pomocy. Od czasu do czasu trzeba coś zrobić pro publico bono Szczególnie, że pensję płaci mi powiat więc mogę sobie pozwolić na pomoc w sprawach, których prawnicy komercyjni palcem by nie tknęli
nie ma sprawy. Teraz bywam tu dość często więc może rzeczywiście to niegłupi pomysł uzupełnić profil jakby ktoś potrzebował skorzystać z pomocy. Od czasu do czasu trzeba coś zrobić pro publico bono Szczególnie, że pensję płaci mi powiat więc mogę sobie pozwolić na pomoc w sprawach, których prawnicy komercyjni palcem by nie tknęli
Lila
A już miałam zapytac o to czy masz jednorazowe rękawiczki by zwiększyc psychologiczne środki nacisku
A już miałam zapytac o to czy masz jednorazowe rękawiczki by zwiększyc psychologiczne środki nacisku
deki..od mleka sie nie ma pomroczności jasnej i zaniku pamięci
medea.....ufff....bom sie przestraszyła, żeś szpion urzędowy
medea.....ufff....bom sie przestraszyła, żeś szpion urzędowy
Damiano..nie u kathyyyu nas jest szyba na całą ścianę ciężko byłoby mu ją wstawić
A może jakiś pozwik w UE o nieuczciwą reklamę ? albo chociaż jakieś skromne pisemko, które wszyscy ochoczo podpiszemy i codziennie z rana będziemy IM zdeka* spamować na ul Targową ?
deki wybacz
deki wybacz
Damiano...no tylko troszęczkę się Tobie pokićkało to są własnie efekty rzadkiego bywania w domu
deki....nie mogę tu publicznie ogłaszać za co wytłukł..ale obiecał zwrot z procentami za te szyby..latka lecą...dług rosnie
kosmaty
Zrobione, namiary naniesione do profilu
Do wszystkich jakby ktoś potrzebował prawnika to proszę bardzo
kathy
Jak możesz mnie tak brzydko podejrzewać
Zrobione, namiary naniesione do profilu
Do wszystkich jakby ktoś potrzebował prawnika to proszę bardzo
kathy
Jak możesz mnie tak brzydko podejrzewać
lila ale - i tak - widziałem
deki
ale ale - zaciekawiłeś mnie tą pleksą, to gdzie ją masz ?
deki
ale ale - zaciekawiłeś mnie tą pleksą, to gdzie ją masz ?
madea a moze twoja pomoc dla kogos bedzie wiecej warta niz nawet miljony w totka
deki.....już ja Ci praktyki znów załatwię
Robal..szelmo jedna x 12 za ten czas co Cię nie było
Robal..szelmo jedna x 12 za ten czas co Cię nie było
deki72
Interes może i się kręci, ale takie pojęcie jak kierowanie grupą przestępczą mówi coś koledze
Interes może i się kręci, ale takie pojęcie jak kierowanie grupą przestępczą mówi coś koledze
nie, że "była", tylko, że kraczesz, że "nie wpada" i wpędzasz ludzi w koszta
witac wszystkich i pytac czy coś się wydarzyło komuś coś fajnego w dniu dzisiejszym