Wpisy 85 500 – 85 600
29 grudnia 2009 12:40 → 29 grudnia 2009 22:38, 100 wpisów
No to lektura zajmie mi z 6 miesięcy, ale może to i dobrze, bo w tym czasie wszystko wróci do normy.
Tytułem uzupełnienia mojego wpisu dodam , że obecnie istnieje możliwość gry w firmie Totomix w necie , po osobistym założeniu konta gracza i wpłaceniu z góry kasy.
Wygrane od 10zł do 2279,90zł sami możemy wpłacać na nasze konto gracza , tak więc odpadła ta dość uciążliwa konieczność realizowania wygranych jedynie w kolekturach.
Zatem osoby mieszkające dość daleko od kolektur Totolotka ( Totomixa ) mogą zawierać zakłady po jednorazowym odwiedzeniu najbliższego punktu tej firmy a następnie zawierać już zakłady z domu...
Na forum jest wątek założony przez kolegę o nicku "1979" , szczegółowo opisujący grę w Internecie w Totomixie dla początkujących.
Wygrane od 10zł do 2279,90zł sami możemy wpłacać na nasze konto gracza , tak więc odpadła ta dość uciążliwa konieczność realizowania wygranych jedynie w kolekturach.
Zatem osoby mieszkające dość daleko od kolektur Totolotka ( Totomixa ) mogą zawierać zakłady po jednorazowym odwiedzeniu najbliższego punktu tej firmy a następnie zawierać już zakłady z domu...
Na forum jest wątek założony przez kolegę o nicku "1979" , szczegółowo opisujący grę w Internecie w Totomixie dla początkujących.
Jak dla mnie to decyzja TM o tych przelewach była strzałem w dziesiątkę, a mieszkam w mieście.
Z tych Czechami to problem jest jeden: dojazd.
No i chyba, że rzeczywiście wywiną nam jakiś numer.
A, jak tam u sąsiadów z przelewami?
Zakładam konto, wpłacam, a co potem?
Chcę wypłacić lub ponownie zasilić konto...znowu podróż do nich, czy z banku mogę przez net?
Z tych Czechami to problem jest jeden: dojazd.
No i chyba, że rzeczywiście wywiną nam jakiś numer.
A, jak tam u sąsiadów z przelewami?
Zakładam konto, wpłacam, a co potem?
Chcę wypłacić lub ponownie zasilić konto...znowu podróż do nich, czy z banku mogę przez net?
tomcio1972/byłem się zorientować w Bohuminie we Fortunie, dostałem informacje od kierownika że cudzoziemiec nie musi posiadać konto w czeskim banku, jednak w takim przypadku nie będzie robił transakcji między Fortuna-bank, i z powrotem,
miroslav >>> dzięki za informacje.
Niestety jest to dość uciążliwe,a wręcz nawet nieopłacalne jeśli ktoś mieszka powyżej 100km od granicy czeskiej,ponieważ aby dokonać depozytu na I-konto lub wypłacić ewentualną wygraną musi osobiście jechać do Czech.
Konto w banku czeskim + polskim i możliwość przelewu internetowego pieniędzy w sposób
bank polski >>>> bank czeski >>>> I -konto
I -konto >>>> bank czeski >>>> bank polski
TO PODSTAWA GRY U NICH.
ps. Ja mam 300km do czeskiego cieszyna.
Każdy mój wyjazd w tamtą stronę i z powrotem celem depozytu lub wypłaty pieniędzy kosztuje mnie ok 250zł.
Dojście na pieszo do Totomixa i z powrotem 20 minut :))))))
Niestety jest to dość uciążliwe,a wręcz nawet nieopłacalne jeśli ktoś mieszka powyżej 100km od granicy czeskiej,ponieważ aby dokonać depozytu na I-konto lub wypłacić ewentualną wygraną musi osobiście jechać do Czech.
Konto w banku czeskim + polskim i możliwość przelewu internetowego pieniędzy w sposób
bank polski >>>> bank czeski >>>> I -konto
I -konto >>>> bank czeski >>>> bank polski
TO PODSTAWA GRY U NICH.
ps. Ja mam 300km do czeskiego cieszyna.
Każdy mój wyjazd w tamtą stronę i z powrotem celem depozytu lub wypłaty pieniędzy kosztuje mnie ok 250zł.
Dojście na pieszo do Totomixa i z powrotem 20 minut :))))))
Witaj miroslavie.
W taki razie oznacza to, że musimy my Polacy mieć konto w Czeskim banku. I po sprawie.
W taki razie oznacza to, że musimy my Polacy mieć konto w Czeskim banku. I po sprawie.
tomcio.
A więc miałem rację.
A tak wczoraj mi się tez przydarzyło, że nie wysłałem zakładów a wygrałem..::cry::
Pozdrawiam.
Ps. Ciekawe, czy na stronach czeskich pojawi się tłumaczenie umów z nimi i bankami czeskimi. gdyby byli przedsiębiorczy...
A więc miałem rację.
A tak wczoraj mi się tez przydarzyło, że nie wysłałem zakładów a wygrałem..::cry::
Pozdrawiam.
Ps. Ciekawe, czy na stronach czeskich pojawi się tłumaczenie umów z nimi i bankami czeskimi. gdyby byli przedsiębiorczy...
na internecie sobie mozesz przygotować formularz do rejestracji, ale musisz się osobiście zarejestrować w czeskiej Fortunie, na miejscu dostaniesz kartę klubowicza, w twoim przypadku byś włożył większa kwotę na swoje konto, np. 3000,00 Kc i więcej, dlatego nie muszę zakładać konta w banku bo mam duże środki , także musisz pamiętać że w czeskich bankach nie dostaniesz karty bankomatowej dopóki nie masz karty tymczasowego pobytu,
SirMavins>>> ale wersja angielskojęzyczna funkcjonuje:
http://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html
A gdy ruszą po Nowym Roku do nich Polacy , to zapewne zrobią i wersję polskojęzyczną...
http://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html
A gdy ruszą po Nowym Roku do nich Polacy , to zapewne zrobią i wersję polskojęzyczną...
miroslav >>>> rozumiem.
Karta bankomatowa to jedyny sposób na ukrycie ewentualnych wygranych przed fiskusem.
Przelewy bankowe nawet przez internet czy osobiście zlecone w banku nie są jednak aż tak tajne bo można to wszystko w każdej chwili sprawdzić.
Czy czasem "Czeska Sporitelna" (Czech Savings Bank) też nie wyda karty do bankomatu Polakowi jeśli nie ma karty stałego pobytu w Czechach?
Karta bankomatowa to jedyny sposób na ukrycie ewentualnych wygranych przed fiskusem.
Przelewy bankowe nawet przez internet czy osobiście zlecone w banku nie są jednak aż tak tajne bo można to wszystko w każdej chwili sprawdzić.
Czy czasem "Czeska Sporitelna" (Czech Savings Bank) też nie wyda karty do bankomatu Polakowi jeśli nie ma karty stałego pobytu w Czechach?
witam, mnie by już zadowoliło jedno dodatkowe słowo w tym artykule:
Art. 31. pkt. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych.
---
zgadnijcie jakie?
pzdr
Art. 31. pkt. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych.
---
zgadnijcie jakie?
pzdr
A dzięki temu jest jeszcze lepiej:
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html&ei=Mvg5S6vXDMOJ4QbSxYCqCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DpBH
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html&ei=Mvg5S6vXDMOJ4QbSxYCqCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.ifortuna.cz/en/sazeni/i_konto/herni_plan/index.html%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DpBH
Słowacja jest w strefie € ale niestety nie ma w ich FORTUNIE gier liczbowych... bo to rozwiązałoby problem z kartą bankomatową.
----------------------------------
5,37,25,4,8,80,44,61,51,41.//TS.
5,37,25,4,8,80,44,61,51,41.//TS.
tomcio1972/edi8/zaglądnąłem na czeskie strony Fortuny , gdzie są wyniki Akumulator/Variator/Kombinator i widzę że wszystko jest dostępne w języku czeskim, angielskim i polskim, możesz wszystko przeczytać w języku polskim, odnośnie założenia konta, reguł, rejestracji, / na stronie głównej w prawym rogu jest logo czeskiej flagi, możno zamienić na flagę polską i cała strona będzie wydana w języku polskim,
miroslav>>> ale za wyjątkiem informacji o I-koncie , bo ten dział nie ma polskiego tłumaczenia!
bog65
Wpadło ,ale o losowanie za późno na 22.00 nic nie wysyłałem.Te liczby były z 14.00
pzdr.
Wpadło ,ale o losowanie za późno na 22.00 nic nie wysyłałem.Te liczby były z 14.00
pzdr.
miroslav >>> już wszystko tam czytałem po Polsku,po Czesku i po Angielsku.
Trochę wiem ale jeszcze nie znam 100% rozwiązania problemu przelewów pieniędzy między bankami polskimi a bankami czeskimi jaki i również przelewów na I-konto.
Trochę wiem ale jeszcze nie znam 100% rozwiązania problemu przelewów pieniędzy między bankami polskimi a bankami czeskimi jaki i również przelewów na I-konto.
miroslav>>> a możesz napisać do nich maila , informując iż wobec nowych regulacji prawnych w Polsce od 1.01.2010 - wielu Polaków jest zainteresowanych grą u nich w necie i aby dali na swojej stronie wykładnię z podaniem także w j. polskim procedury takiej rejestracji dla osób z Polski?
P.s: jak możesz to napisz tu po czesku w jednym zdaniu taka prośbę i zasypiemy ich mailami - taka presja z reguły pomaga i daje pozytywne efekty....
Pzdr.
edi8
P.s: jak możesz to napisz tu po czesku w jednym zdaniu taka prośbę i zasypiemy ich mailami - taka presja z reguły pomaga i daje pozytywne efekty....
Pzdr.
edi8
Tomcio 1972
Na szybkiego!!!! Może coś tu jest.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Jak-wyslac-lub-otrzymac-pieniadze-zza-granicy-451342.html
Na szybkiego!!!! Może coś tu jest.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Jak-wyslac-lub-otrzymac-pieniadze-zza-granicy-451342.html
tomcio1972/ 04.01.2010 jadę z powrotem do Czech, będzie więcej czasu tak wpadnę do banków wmoim mieście Havirov i zapytam się jak to jest z obcokrajowcami,
Ja wiedziałem że jak Wieleba zalosuje to wtopię pieniądze. A tak mi dobrze ostatnio szło. Nożesz...
Wieleba jak się odpierdzielił na fioletowo :)))))))Jak ksiądz po kolędzie. hahahaha:))))))))
:)
edi8 ale ten facet ma jakieś fluidy i oddziaływanie na maszynę że przy nim mi nigdy nic nie wychodzi w liczbach.
Lestek>>> wiara ponoć przenosi góry - ale widzę że także w tym negatywnym znaczeniu , jeśli się wierzy we fluidy u Daniela Wieleby , mogące oddziaływać na wyniki losowań.
Zauważ , że gdyby miał taką moc , to by się nie lękał o swoja przyszłość w związku ze zmianą od Nowego Roku stacji tv , z której będą emitowane transmisje losowań i utratą pracy dającej mu 10 tys.zł - bo już dawno ogołociłby TS lub Tototmixa...
Pzdr.
edi8
Zauważ , że gdyby miał taką moc , to by się nie lękał o swoja przyszłość w związku ze zmianą od Nowego Roku stacji tv , z której będą emitowane transmisje losowań i utratą pracy dającej mu 10 tys.zł - bo już dawno ogołociłby TS lub Tototmixa...
Pzdr.
edi8
Wszystkich losowań w tygodniu jakie prowadzi TS jest 23.
MM - 14
TSN - 3
Lotto - 3
Mini Lotto - 3
W TVP INFO od Nowego Roku będą "na żywo????" tylko 3 transmisje.
We wtore,czwartek i sobotę.
Będzie tam w sumie 9 losowań.
Co z pozostałymi 14-toma losowaniami
Tylko w internecie?
To dopiero jest możliwość robienia ludzi w balona.
MM - 14
TSN - 3
Lotto - 3
Mini Lotto - 3
W TVP INFO od Nowego Roku będą "na żywo????" tylko 3 transmisje.
We wtore,czwartek i sobotę.
Będzie tam w sumie 9 losowań.
Co z pozostałymi 14-toma losowaniami
Tylko w internecie?
To dopiero jest możliwość robienia ludzi w balona.
Czy to już pewne, że Wieleba nie będzie "gmyrał w kulkach"? Znaczy losował?
prawdopodobienstwo trafienia mm
10/10 -8'911'711
9/9 - 1'380'688
lotto
6/6-13'983'816
minilotto
5/5-850'668
trafienie czego kolwiek z powyzej graniczy z cudem
10/10 -8'911'711
9/9 - 1'380'688
lotto
6/6-13'983'816
minilotto
5/5-850'668
trafienie czego kolwiek z powyzej graniczy z cudem
Tak, było 10/10. Szybko padło. Wcześniej czekaliśmy nie wiadomo ile a teraz raptem po tygodniu...
multi multi
10/10 z plusem 1:17'823'422
10/10 z plusem 1:17'823'422
multimulti z plusem to dopiero wyzwanie 1:17'823'422 !!!!!!!!
te prawie 18 mln (w mmplus ) kombinacji to jest tyle co ludnosci w szwajcari i czechach razem wziete jezeli wybrac 1 czlowieka z tej ludnosci i dac mu zlota cegielke . to czy mozliwe bdzie wytypowanie tego czlowieka z tych milionow za 1 razem czy nawet za 1000 itd podobie jest z lotto ale widomo ze za ktoryms razem sie uda . z reszta kazdy ma zagwarntownie trafienia np 6/6 w lotto tylko nie widaomo za ktorym razem czy to bedzie hiper szczescisz i trafi za 1 razem czoc juz takich bylo paru czy ktos kto wysal 1000zakladow za ktoryms razem napewno :))
Dla mnie ta wygrana 10 na 10 jest tylko pokazem polsatu aby pokazac jak mozna zakonczyc prace polsatu z TS. Jedno jest pewne licza ze bedzie wiecej grac w TS po wprowadzeniu zakazu hazardu w necie i wydaje mi sie ze wielu zacznie niestety nabijac im kase. Ciekaw jest jak dlugo w nowym roku bedzie trzeba czekac na wygrana 10 na 10 w multii. No coz a jak narazie to zycze wszystkim aby dzis padla wygrana w Lotto w koncu 9000000 zl do wygrania i dobry poczatek na nowy rok...
Pomóż swojemu szczęściu i znajdź swój własny sposób na wygraną.cytat z lotto....
coś za dużo przypadków
przed świętami bonus rozbity
teraz też może mają za dużo kasy
i ją muszą wydać.to dziś powinna paść 6 w DUŻEGO LOTKA :)
coś za dużo przypadków
przed świętami bonus rozbity
teraz też może mają za dużo kasy
i ją muszą wydać.to dziś powinna paść 6 w DUŻEGO LOTKA :)
nie wiem czy nie podciagną kumulacji na czwartek pod sylwestra zobaczymy
Nie ma co psioczyć, po prostu ktoś trafił i tyle. Gratulacje dla zwycięzcy. A teorie spisku schowajmy do szafy z napisem "Rządy PiS i inne bzdury" ;)
Witam
-Wiele osób, nawet w tej chwili (gdy losowania są "na żywo") zakłada możliwość istnienia przekrętów...
Przy losowaniu poza wizją, ja osobiście dam (na jakiś czas) na wstrzymanie.
Przypominają się słowa: "tu rozgłośnia polska radia wolna europa: podajemy prawdziwe wyniki totolotka"
-Losuje maszyna, ale zachowanie prowadzącego nie kojarzy sie z czymś poważnym, można odnieść wrażenie,że w każdej chwili usłyszymy: "no co, nie widać było,że to wszystko - losowania,kumulacje,wyniki - to był tylko taki żart?".
Już pisałem - facet zachowuje się, jak dla mnie - dziwnie,a w końcu chodzi o poważne (podobno?) pieniądze.Podobno - tak mu każą... Normalnie - jest normalny :) Dziwne ;)
-Co sie mogło wydarzyć (przypadek ?),że ostatnio załamał się cykl 10/10 /na miesiąc (mniej więcej) ?
-Padnie 6z6 w Lotto, czy pula będzie rosła do pierwszego losowania w TPinfo ??
Pozdrawiam
Trafnych i zdrowia
-Wiele osób, nawet w tej chwili (gdy losowania są "na żywo") zakłada możliwość istnienia przekrętów...
Przy losowaniu poza wizją, ja osobiście dam (na jakiś czas) na wstrzymanie.
Przypominają się słowa: "tu rozgłośnia polska radia wolna europa: podajemy prawdziwe wyniki totolotka"
-Losuje maszyna, ale zachowanie prowadzącego nie kojarzy sie z czymś poważnym, można odnieść wrażenie,że w każdej chwili usłyszymy: "no co, nie widać było,że to wszystko - losowania,kumulacje,wyniki - to był tylko taki żart?".
Już pisałem - facet zachowuje się, jak dla mnie - dziwnie,a w końcu chodzi o poważne (podobno?) pieniądze.Podobno - tak mu każą... Normalnie - jest normalny :) Dziwne ;)
-Co sie mogło wydarzyć (przypadek ?),że ostatnio załamał się cykl 10/10 /na miesiąc (mniej więcej) ?
-Padnie 6z6 w Lotto, czy pula będzie rosła do pierwszego losowania w TPinfo ??
Pozdrawiam
Trafnych i zdrowia
Sugerowane postanowienie noworoczne: "Od nowego roku codziennie będę podawał swoje typowania na multipasko.pl" ;)
Takie "coś" znalazłem w Gazecie Pomorskiej: Pan Jackowski, jasnowidz z Człuchowa przewiduje, że w przyszłym roku rozpadnie się Unia. Ciekawe, czy się sprawdzi?
jeszcze tylko 5 losowań multi multi w tym roku
i będzie ś i o ł ł
gdzie spędzacie sylwka. ja w NOT-cie
N ocne
O glądanie
T elewizji
może w przyszłym roku na jakichś KANARACH
jak sie trafi ?????:) :)
i będzie ś i o ł ł
gdzie spędzacie sylwka. ja w NOT-cie
N ocne
O glądanie
T elewizji
może w przyszłym roku na jakichś KANARACH
jak sie trafi ?????:) :)
moim zdaniem to teraz bedze wiecej wygranych zeby przyciagnac wiecej ludzi .
na22
3,59,60 lub 77
ta 59 juz mnie denerwuje
na22
3,59,60 lub 77
ta 59 juz mnie denerwuje
xelom >>> jeżeli pocieszy Cię to-to nie Ty jeden w towarzystwie telewizji :(
pozd
pozd
W ubiegłym roku w maju w hiszpańskiej loterii padła najwyższa wygrana; 2 650 000 000 euro / dwa miliardy sześćset piędziesiąt milionów euro/... .
Pozdrawiam Wszystkich grających i życzę wysokich wygranych w 2010 roku.
Pozdrawiam Wszystkich grających i życzę wysokich wygranych w 2010 roku.
Brytyjska loteria państwowa od trzech miesięcy czeka na gracza, który wykupił szczęśliwy los, ale dotąd nie zgłosił się, by odebrać wygrane 3,6 mln funtów. Jeśli nie zgłosi się do 22 marca, pieniądze pójdą na cele dobroczynne.
Jak podaje portal BBC News, los kupiono 23 września w rejonie Inverness w Szkocji. Zwycięskie numery to: 23, 25, 28, 41, 46 i 47
james błąd telewizji na trzeżwo oglądać sie nie da
zwłaszcza t v p
Jak podaje portal BBC News, los kupiono 23 września w rejonie Inverness w Szkocji. Zwycięskie numery to: 23, 25, 28, 41, 46 i 47
james błąd telewizji na trzeżwo oglądać sie nie da
zwłaszcza t v p
Pora iść na dziesiątki.Wczoraj myślałem o tej parce 5,15.A już o 1400 padła.
59 odpuszczam,bo już za długo nie idzie.Chyba obciążona ołowiem.
Dużo zależy ile w danym losowaniu idzie powtórek,bo jak ktoś gra za większą kasę może brać różne warianty,a Hipcio skromnie ,więc pod górkę.
Patrząc w mapy w kilka sekund można zauważyć,że graficznie niektóre układy powtórzą się bardzo rzadko,ich wystąpienie jest prawie nieprawdopodobne.
a ja myśle że losowania sie nie powtarzają 7 maja 2007 wygralam 7/7 i do dziś nie wyszły te numery co wtedy;/a szkoda;p
Wędrowca netowy>>> podaj proszę źródło tej informacji o wygranej w Hiszpanii idącej w miliardy € , bo nie twierdzę że wiem wszystko - ale o takim przypadku nic nie wiem!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
To jeszcze nic ,bo moja piątka,co dawniej szła kilkukrotnie już 10 lat się nie powtórzyła.
edi8 >>> to o czym pisze "wędrowca netowy" to jest
loteria hiszpańska EL GORDO.
Jest to organizowane na Boże Narodzenie i jest to coś w
rodzaju irlandzkiego Raffle czy polskiego Los Milionos.
Jest w tej loterii kilkaset nagród na łączną sumę ponad
2,5 miliarda euro.
Także nie ma możliwości aby taką kwotę wygrała jedna osoba.
Cytat ze strony http://www.el-gordo-syndicates.com/
"There are a few fundamental reasons why so many Spaniards partake in the Christmas El Gordo lottery draw. Firstly, there is the incentive of the biggest lottery prize fund of any global lottery - €2.20 Billion! Secondly, there are 13,332 cash prizes on offer. Finally, the odds of winning a cash prize in the Christmas draw are an excellent 1 in 6."
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę słowa EL GORDO a wszystkiego można się dowiedzieć.
Pzdr.
loteria hiszpańska EL GORDO.
Jest to organizowane na Boże Narodzenie i jest to coś w
rodzaju irlandzkiego Raffle czy polskiego Los Milionos.
Jest w tej loterii kilkaset nagród na łączną sumę ponad
2,5 miliarda euro.
Także nie ma możliwości aby taką kwotę wygrała jedna osoba.
Cytat ze strony http://www.el-gordo-syndicates.com/
"There are a few fundamental reasons why so many Spaniards partake in the Christmas El Gordo lottery draw. Firstly, there is the incentive of the biggest lottery prize fund of any global lottery - €2.20 Billion! Secondly, there are 13,332 cash prizes on offer. Finally, the odds of winning a cash prize in the Christmas draw are an excellent 1 in 6."
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę słowa EL GORDO a wszystkiego można się dowiedzieć.
Pzdr.
Mi się wydaje,wiadomo,że trafić 10z10to musiałby być cud,ale np jak ktoś gra ciągle cały czas na te same liczby,to komputery to odnotowują.Kiedyś miałem pecha w dużym,bo zrobiłem sobie sześć liczb,tylko jedna kratka a zapomniałem wysłać,a trafiłbym piątkę.Tylko,że to było kilka lat temu.
Sprawdziłem sobie teraz dziesiątki typowań,kilkudziesięciu graczy i najwyżej mieli cztery moje liczby z dziesięciu.To jest dobre bo każdy myśli inaczej nad liczbami.
tomcio1972>>> dzięki ale o tym wszystkim wiem i czekałem co ma do powiedzenia autor tego wpisu "Wędrowca netowy" bo tam wszystko było na głowie postawione - począwszy od daty ( maj ) a na NAGRODZIE ( napisanej w liczbie pojedyńczej ) skończywszy....
Tak oto rodzą się bajki , gdy ktoś poda coś w sposób nierzetelny lub przetworzy informację na swoją modłę...
Tak oto rodzą się bajki , gdy ktoś poda coś w sposób nierzetelny lub przetworzy informację na swoją modłę...
Zmiana blankietów w multi,powoduje,że osoby grające bez map inaczej graficznie rozstawiają liczby i to może też wpływać na losowanie.
Hipopotan - coś ty ,spostrzegawczy jesteś ,o tych rzeczach dobre 3 miesiące temu pisałem
Popatrzyłem w mapy i widzę,że 50 tki chodzą normalnie.Nie ma żadnych zakłóceń w ich losowaniu.Ja muszę uwzględniać wszystkie liczby zabierając się do typowań.
Mam do Was prosbe chce sobie nagrac plytke z mp3 , czy mozecie mi podawac jakies fajne polskie utworki ,slucham wszystkiego od kultu do dody.
bo jakos nie moge sobie przypomniec wszystkich zespolow i tytulow . z gory dziekuje i nie wyzywajcie za wpis
bo jakos nie moge sobie przypomniec wszystkich zespolow i tytulow . z gory dziekuje i nie wyzywajcie za wpis
cygus75 >>> mam u siebie na kompie coś koło 3 tys utworków w tym 40% to polskie jak znajdę chwilę to Ci je podam,w moim profilu masz moje gg
pozd
pozd
Kto był w Anglii i grał tam w lotto ,niech obierze wygraną3,5 mln funtów ma jeszcze czas do marca ,jak nie przylezie po kasę ,rozdadzą ją na cele dobroczynne pozdr,
Cygus75-Aga Chylinska i jej zajefajny utwor-Kiedy mowie sobie dosc.Moze byc?
cygus75>>> na forum masz kilka muzycznych wątków poświęconych różnym rodzajom i latom...
cyqus75>> polecam DAAB "daab" DAAB "Ludzkie uczucia" oraz Habakuk "A ty siej" z piosenkami Jacka Kaczmarskiego. Pozdrawiam:)
cygus75>>> tu masz link do wątku muzycznego założonego przez koleżankę KURKĘ:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2502
do którego wrzuciłem naprawdę sporo polskiej muzy.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2502
do którego wrzuciłem naprawdę sporo polskiej muzy.
Pzdr.
edi8
.....POZDRAWIAM ZIOMALKI / ZIOMALI PO KUPONIE...
nowy 2010 rok zbliza sie wielkimi krokami w związku z tym pragnę podać temat pod dyskusję ...
chodzi oto aby z dniem 01 01 2010 PASKO WYZEROWAŁ WSZYSTKIM LICZNIKI DO ZERA /NIE DOTYCZY 100/
CO WY NA TO
nowy 2010 rok zbliza sie wielkimi krokami w związku z tym pragnę podać temat pod dyskusję ...
chodzi oto aby z dniem 01 01 2010 PASKO WYZEROWAŁ WSZYSTKIM LICZNIKI DO ZERA /NIE DOTYCZY 100/
CO WY NA TO
A co to PASKO obecnie zajmuje się inżynierią genetyczną i może nas wszystkich odmłodzić zerując licznik przeżytych lat???
edi dziekuje. ty to chyba na wszystkim sie znasz. Zlota raczka i madra glowa . szacun
....JESTEŚ D.......czy tylko udajesz wiadomo o jakie liczniki chodzi PZDR.
Przysłowie chińskie mówi;nie osiągniesz umiejętności bez ćwiczeń,mądrość przychodzi z doświadczeniem.Jak upaść to jak kocur na cztery łapy.Hi.hi.
Jak już słyszałem w totomix od nowego roku nie będzie gier liczbowych zastanawiam się co z bukmacherami na necie przecież na www.betgun tam też likwidacja
1,12,21,28,29,41,52,53,68,69
2,6,8,26,27,37,38,54,57,74
10,11,13,16,18,44,47,67,71,80
na 22:00
2,6,8,26,27,37,38,54,57,74
10,11,13,16,18,44,47,67,71,80
na 22:00
------------------
4,26,36. --
4,26,36,3,13. --
65,26,4,80. --
Totomix. --
------------------
4,26,36. --
4,26,36,3,13. --
65,26,4,80. --
Totomix. --
------------------
Kolejne 2 trafienia wg metod:
a/ sumowania ( 1+1) najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań 1+2=3
b/ różnic ( 20-3 ) liczb z pozycji 20 i 3 w ostatnim losowaniu 70-15=55
Pzdr.
edi8
a/ sumowania ( 1+1) najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań 1+2=3
b/ różnic ( 20-3 ) liczb z pozycji 20 i 3 w ostatnim losowaniu 70-15=55
Pzdr.
edi8
z mojego wpisu 85555
o nieodebranej wygranej na loteri w anglii
weszło by 5/6 liczb i 1 o jeden
jak by ktoś na nie zagrał
cóż człowiek mądry po czasie :)
o nieodebranej wygranej na loteri w anglii
weszło by 5/6 liczb i 1 o jeden
jak by ktoś na nie zagrał
cóż człowiek mądry po czasie :)
Muszę sie pochwalić dziś w przed ostaniej grze w Toto Mixie trafiłem 2razy 3/3 w lotto 16,19,30 i 8,19,30 razem 1620 zł. TSA mi tego nie da, mam nadzieje że obejdą buki prawo w Polsce wszystko jest możliwe ! Żadko czytam czata bardzo ale nadal walki widze i inne tp bzdury !!!Życzę wszystkim wygranych w starym i nowym roku 2010 ;)
witam mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi systemami powyżej te 1+1 i te róznice coś od czegoś tam się odejmuje.A i mam pytanko jak najlepiej obstawiać zeby prawdopodobieństwo trafienia5/5 było większe....pomocy do 5 stycznia potrzebuję 2000 zł i nie wiem cio robić;-(
Odnośnie wpisu 85577
chylińska to śpiewa czy tańczy?
Bo nie wiem co robi w Mam talent (ma jakiś?).
chylińska to śpiewa czy tańczy?
Bo nie wiem co robi w Mam talent (ma jakiś?).
Śmieszne!!!widzę że mało ci życie w du... dokopało.sam się powieś