Wpisy 835 373 – 835 472
17 marca 2012 14:13 → 17 marca 2012 14:28, 100 wpisów
Pasko a co Ci sygnalizowała pieknaja
Ojciec złości się na Julkę:
- Julia! Dlaczego nazywasz swojego brata głupkiem? Idź zaraz do niego i powiedz, że żałujesz. No już!
- Jasiu - mówi Julka spuszczając głowę - Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem.
- Julia! Dlaczego nazywasz swojego brata głupkiem? Idź zaraz do niego i powiedz, że żałujesz. No już!
- Jasiu - mówi Julka spuszczając głowę - Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem.
Krzysio.
Konkurencja-nowa rura
Konkurencja-nowa rura
danteV
dajesz się wkręcać - tak sądzę, kto dziś o Tobie wspomniał pierwszy ?
i uwaga, bo tym razem, to może być wyższe piętro gmatwania
i naprawdę inna osoba
A co za problem ? - ściągnąć towarzycho z jakiegoś czatu - o robieniu burdelu na stronie wspominał już niejaki hefajstos - urażony brakiem zainteresowania genialnymi pomysłami
dajesz się wkręcać - tak sądzę, kto dziś o Tobie wspomniał pierwszy ?
i uwaga, bo tym razem, to może być wyższe piętro gmatwania
i naprawdę inna osoba
A co za problem ? - ściągnąć towarzycho z jakiegoś czatu - o robieniu burdelu na stronie wspominał już niejaki hefajstos - urażony brakiem zainteresowania genialnymi pomysłami
emerytka 46...kiedyś zostałem zboczuchu ...nie jestem nowa rura..moze ...torsan
siemanko
DANTE...ta szumowina w manipulowaniu jest perfekcjonistką dobrze że,większość z nas zerwała z nią kontakt
Robal_36 skąd wiedziałeś o nicku krasnoludka wspominałeś tyle razy - od Pasko?
Lila...
krzysio..
kosmaty....
krzysio..
kosmaty....
słowo klucz
Ja wiem Krzysio,że Ty nie jesteś nowa rura.Ale ktoś inny.
A może konkurencja opłaciła jakąś agencję marketingową, żeby namieszali mi na stronie i zasiali zamęt?
jackwar...
13max...
13max...
zuza...
MADZIA JESTEŚ JEBNIĘTA GORZEJ JAK USTAWA PRZEWIDUJE,WRACAJ DO SZPITALA BO CI ***A DRZWI PRZED NOSEM ZAMKNĄ
kosmaty
A, co nie ma spokoju dziś ? widzisz, bo - cytuję kol dobro...
ZAŚ
piNtoli
idioto, czy idiotko - krasnoludki - w takim potocznym znaczeniu - - czyli wszystko, każdy i nikt - ktokolwiek
o szit o carwa
o Bosche
A, co nie ma spokoju dziś ? widzisz, bo - cytuję kol dobro...
ZAŚ
piNtoli
idioto, czy idiotko - krasnoludki - w takim potocznym znaczeniu - - czyli wszystko, każdy i nikt - ktokolwiek
o szit o carwa
o Bosche
Ja wogóle od dłuższego czasu czekam na magiczne słowo "MAMY CIĘ" i kwiaty
Pasko skoro piekna ma informacje na temat jednej z użytkowniczek,które przekazujesz dalej to podaj je tutaj no chyba,ze lubisz sie babrac w takich tematach
Lila...co się dzieje czyszby pani zadymiara wróciła
dobrosław: ale skąd niby pięknaja ma mieć te informacje, pierwszy pytanie skąd mam wiedzieć, że jakaś pięknaja ma jakieś informacje?
monet
- ja też nie wiedziałem - aż klikałem, czy był taki nick -
był
- ja też nie wiedziałem - aż klikałem, czy był taki nick -
był
witam
dziś kupilam 2 zdrapki ZŁOTE JAJO i trafilam w jednej 15 zł ,a w drugiej 2 zł
dziś kupilam 2 zdrapki ZŁOTE JAJO i trafilam w jednej 15 zł ,a w drugiej 2 zł
dobrosław: no napisz skąd mam to wiedzieć, to będę myślał dalej co z tym zrobić.
MADZIA....TY POJEBIE SEXUALNY JA MIAŁAM KONTAK Z PIĘKNAJĄ I NIGDY MI NIC O NIKIM NIE NAPISAŁA WIĘC NIE OCZERNIAJ ***O LUDZI BEZPODSTAWNIE BO SIĘ MOGĘ DO TEGO WAŁBRZYCHA PRZEJECHAC A JAK SIĘ TOBIE NUDZI TO ZA***ALAJ NA DWÓR NA SPACER A NIE MĄCISZ TU OD ZARANIA WIEKÓW TY PINDO
max >>> majoreczka nie skorzystała
835328
835328
Mirnam.Dzięki.Będzie na mini
lila...ona m77...nic nie pracuje za duzo miesza nk jak tu tez to samo
Uwaga konkurs....
kto mi powie JAKIE to ja mam informacje??
Będzie nagroda
kto mi powie JAKIE to ja mam informacje??
Będzie nagroda
krzysio...taaa za mało ma roboty ,czeka aż jej ktoś jakiś ochłap żuci bo ma dwie lewe
Pasko info u Ciebie od piekneja
Ku*** 2/5
coś czuje ze znowu tu się nieciekawiie robi
przecież napisała
lila ty już wszedzie widzisz madzia77
lila ty już wszedzie widzisz madzia77
pięknaja
odpowiedź a, b i c
oraz oczywiście - de
ogadłem, odgadłem
odpowiedź a, b i c
oraz oczywiście - de
ogadłem, odgadłem
835400
tola...targa wszystkich kto co napisał kto co powiedział idiotka wstrętna
kosmaty..
robak jak tam modelka
francuska *
tola...bo to głupie się nudzi.Jak jest za spokojnie na czacie to wchodzi żeby zamieszać.Jak nie wie gdzie zamieszać to niech staremu w gaciach zamiesza
pięknaja > ja nic nie chcę, bo w niczym nie uczestniczyłem. W żadnych rozgrywkach na temat klonów i innych stworów.
Wszystkie pomyje są wylewane na Ciebie, że zbierasz od wszystkich informacje o "jakieś" użytkowniczce. Więc pytam - dlaczego nic z tym nie zrobisz, a plątane są w to kolejne osoby.
O mnie pewna użytkowniczka jakimś sobie znanym tylko sposobem uzyskała wszystkie informacje. Imie, nazwisko, gdzie pracuje, jakie mam stanowisko o mojej rodzinie, gdzie mieszkam. Zrobiła to w jakimś celu. Jeśli nie przekroczy jakieś granicy, to siedzę cicho, jeśli coś się stanie, to wyjdzie cała prawda na jaw. Bo chyba nie jest normalne ustalanie kogoś adresów bez zgody tej osoby i w jakimś określonym celu.
Wszystkie pomyje są wylewane na Ciebie, że zbierasz od wszystkich informacje o "jakieś" użytkowniczce. Więc pytam - dlaczego nic z tym nie zrobisz, a plątane są w to kolejne osoby.
O mnie pewna użytkowniczka jakimś sobie znanym tylko sposobem uzyskała wszystkie informacje. Imie, nazwisko, gdzie pracuje, jakie mam stanowisko o mojej rodzinie, gdzie mieszkam. Zrobiła to w jakimś celu. Jeśli nie przekroczy jakieś granicy, to siedzę cicho, jeśli coś się stanie, to wyjdzie cała prawda na jaw. Bo chyba nie jest normalne ustalanie kogoś adresów bez zgody tej osoby i w jakimś określonym celu.
5,8,14,21,49.....na 22:00
DOBROSŁAWo idiotko i sama się wkopałas teraz z tą modelką francuska już to kiedyś pisałaś do Robalka pod innym nikiem .Boże ale ty jednak jesteś tempa strzała
Lila...