Wpisy 835 273 – 835 372
17 marca 2012 13:52 → 17 marca 2012 14:13, 100 wpisów
lila ja nie potrzebuje gg wystarczy mi ten portal - policjantka i lekarka w jednym
Więc Pasko podał tego typu info tobie pieknaja? a po co Ci to było - ksiązke piszesz?
Więc Pasko podał tego typu info tobie pieknaja? a po co Ci to było - ksiązke piszesz?
Lilcia-i na końcu sianko i leżanko
lila
DanteV....może tak
KTO Tobie opowiada takie rzeczy??
I pomyśl sam.
aaaa "krasnoludek" to coś nowego.....
Proponuję CI zacznij myśleć.
Przecież abyś chciał rozmawiać musi Cię coś zainteresować - prawda?? Pomyśl człowieku.
KTO Tobie opowiada takie rzeczy??
I pomyśl sam.
aaaa "krasnoludek" to coś nowego.....
Proponuję CI zacznij myśleć.
Przecież abyś chciał rozmawiać musi Cię coś zainteresować - prawda?? Pomyśl człowieku.
Gosiaczek
dobrosławo jebnięta ....pisałam setki razy że nie pracuję w swoim zawodzie idiotko po 2 klasach szkoły podstawowej a pracuję w jakim pracuje i mi odpowiada
witaj emerytka
widze ze atmosfera cos napięta...
Gosiaczek.
Czas już na zmianę kuponu w profilu.
Czas już na zmianę kuponu w profilu.
robal,a Ty skad miałes tego typu info skoro tak dociekałes co?
po cholerę takie osoby wchodzą na czat i ***olą
hehe no przydało by sie cos nowego
ostatnio było 7/10
ostatnio było 7/10
O czym mam myśleć? Ktoś Ci podał (podobno ja), że krasnoludek, to madzia77. Więc wywal całą prawdę i spadam, bo to już nie jest śmieszne. Ciągle jestem o coś podejrzewany, chociaż do cholery już tu nie pisze długi czas. Napisz skąd masz to info i po co zbierasz te wszystkie informacje i będzie po sprawie, ale mi dajcie spokój.
zuza
no pięknaja robal skąd te info skoro Admin takich nie udziela?
danteV
pozwolę sobie - a jeśli by napisał, czy napisała, że ja to Ty i też ma takie info od pięknaja , to też byś uwierzył ?
pozwolę sobie - a jeśli by napisał, czy napisała, że ja to Ty i też ma takie info od pięknaja , to też byś uwierzył ?
16,20,80
torsan...ona jest CCCP
Bawicie się wszyscy moim kosztem, to tak jak kiedyś napisałem - do czasu.
Robal36 > to niech piękanaja odda do sądu osobę lub osoby które ją pomawiają i będzie spokój. Sprawa się wyjaśni i jak ktoś za to zapłaci, to się skończy wszelkie pomawianie. Ja nikomu koło dupy nie robię, a ciągle słyszę o jakiś odwiedzinach, wyjaśnianiach czegoś i że coś komuś ujawniam. O mnie było wszystko na tej stronie ujawnione i muszę z tym jakoś żyć.
Robal36 > to niech piękanaja odda do sądu osobę lub osoby które ją pomawiają i będzie spokój. Sprawa się wyjaśni i jak ktoś za to zapłaci, to się skończy wszelkie pomawianie. Ja nikomu koło dupy nie robię, a ciągle słyszę o jakiś odwiedzinach, wyjaśnianiach czegoś i że coś komuś ujawniam. O mnie było wszystko na tej stronie ujawnione i muszę z tym jakoś żyć.
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
06,10,14,16,17,20,22,23,32,34,37,40,42,43,54,61,64,71,76,79
Plusem jest liczba: 10
06,10,14,16,17,20,22,23,32,34,37,40,42,43,54,61,64,71,76,79
Plusem jest liczba: 10
Witam,
Nie podaję nikomu żadnych IP, bo potem ze strony lotto robi się portal
dochodzeniowo - śledczy.
Nie sądziłem, że tyle prywaty może być poruszanej na chacie, forum, itd.
No ja po prostu mam wszystkie IP jak na dłoni, ale nawet by mi do
głowy nie przyszło, żeby próbować coś robić z tą informacją.
Pozdrawiam,
multipasko.pl
Pasko tak pisałeś? to Ty pisałeś?
Nie podaję nikomu żadnych IP, bo potem ze strony lotto robi się portal
dochodzeniowo - śledczy.
Nie sądziłem, że tyle prywaty może być poruszanej na chacie, forum, itd.
No ja po prostu mam wszystkie IP jak na dłoni, ale nawet by mi do
głowy nie przyszło, żeby próbować coś robić z tą informacją.
Pozdrawiam,
multipasko.pl
Pasko tak pisałeś? to Ty pisałeś?
2/3
835030. tomcio1972 2012-03-17 (11:42)
majoreczka >>> gdzie jesteś ?
Mam dla Ciebie "4" trójeczki
08-27-78
53-56-59
02-12-21
34-37-43
majoreczka >>> gdzie jesteś ?
Mam dla Ciebie "4" trójeczki
08-27-78
53-56-59
02-12-21
34-37-43
braawooo pintol numer jeden ja mam 10 ..1/1
No to powiedz gdzie kiedykolwiek komukolwiek podały IP. Jeśli tak to komu i jaki IP. Napisz tutaj ten IP.
Pasko skoro nie Ty nie danteV to duch św. ???
Jeśli natomiast bez podawania IP pisałem, że osoba X ma taki sam IP jak osoba Y, to wszystko ok, bo tak mogło być i tak powinno być.
Nie chcę sie wtrancać , ale wydaje mi sie że administrator nie może ujawniać ip . A zwykli użytkownicy go nie widza .
u mnie 5/8 i 4/10 i 10zł w zdrapce
ja pytam o nicki Pasko co sie równa temu samemu IP
i dlaczego udzielasz tych info?
Gosiaczek
danteV
POMYŚL..... do jasnej cholery
wszystko ode mnie dostaniesz przez Pasko
POMYŚL..... do jasnej cholery
wszystko ode mnie dostaniesz przez Pasko
wybiórczo w dodatku?
A dobrym rozwiązaniem było by jakby przy każdym nicku pisało ip wtedy była by jasność czy nie ma osoby która ma założonych kilka kont. I fajnie by było jakby były wiadomości prv tyle ode mnie.
U mnie 3/3 i 4/10 jak wprofilu.
grudniowa dokładnie tak
DOBROŁAWO TY JESTES GŁUPIA JAK BUT.PASKO PISZE POWIEDZ JAKIE IP A TY DALEJ SWOJE
Z drugiej strony , po co komuś kilka kont jaki w tym cel ? Przypominają mi sie od razu trole z samosi
emerytka 46.....za 3/3
grudniowa a ja sobie nie życze np aby każdy wiedział jaki mam nr IP mam stały numerek i nie chce sie nim chwalić
grudniowa...dobrosława to troll madzi77 uważaj na nią a najlepiej się do niej w ogóle nie odzywaj bo to jebnięte
pięknaja > no utni to wszystko, napisz skąd masz to info i będzie po sprawie. Widzisz jakiś problem?
Ja nic nie chce, jak coś masz to idź na policje i w końcu zakończy się ta wariacja. To Ty podobno zbierasz wszystkie informacje o Madzi. Na dodatek ja Ci te informacje przekazuje lub Pasko. No więc ktoś kto kiedyś musi uciąć.
Ja nic nie chce, jak coś masz to idź na policje i w końcu zakończy się ta wariacja. To Ty podobno zbierasz wszystkie informacje o Madzi. Na dodatek ja Ci te informacje przekazuje lub Pasko. No więc ktoś kto kiedyś musi uciąć.
Krzysio.Dzięki.
lila....na pewno to ona m77
Tri - chodzi mi głównie o to żeby była jasność może nie cąły numer ale choćby kawałek ?
ludziskatracicie czas na jakies bzdety, jak ktos lubi trolować to niech sobie troluje
Pasko piszesz,że nie chcesz aby zrobił się portal detektywistyczny a udzielasz info kto spod jakiego nicku jakie ip ?
nie lepiej ujawnić ip na czacie? i będzie po kłopocie
pięknaj no skad masz info o madzi77 pytałas Admina?
nie lepiej ujawnić ip na czacie? i będzie po kłopocie
pięknaj no skad masz info o madzi77 pytałas Admina?
lila...
Ale po co więcej niż jedno konto i jeszcze na strone takiej jak ta ? Chyba że komuś sie bardzo nudzi
Dobrosław coś ty taki detektyw ? do rutkowskiego sie przyjmnij , watpie żeby Admin ci takich info udzielał
Dobrosław coś ty taki detektyw ? do rutkowskiego sie przyjmnij , watpie żeby Admin ci takich info udzielał
Jak to po co... a jak teściowa obrabia dupę zięciowi pisząc z tego samego IP? Muszę sygnalizować jak ktoś się dopytuje, że coś jest na rzeczy
krzysio...tak więc uważaj na trolice ona teraz jest ON przeszła operację chyba
mi? a czy ja ciekaw jestem kto ile ma nicków tutaj ?