Wpisy 835 473 – 835 572
17 marca 2012 14:29 → 17 marca 2012 14:50, 100 wpisów
lila zobacz czy madzi nie ma w lodówce u ciebie
danteV.....
wszystkie wyjaśnienia przez PASKO
Bo jedno wiem - mam dość....
wszystkie wyjaśnienia przez PASKO
Bo jedno wiem - mam dość....
profesorze.....qurwaaweszła pod innym nikiem to jakby była inteligentna to inaczej by się zachowała a to ewidentnie widać że to ona
pieknaja czego ?
DOBROSŁAWO...MUSIAŁABYŚ SOBIE ZASŁUŻYĆ NA MOJE SMAKOŁYKI Z MOJEJ LODÓWKITFUUUUU KARWA CHYBA BYM LODÓWKĘ PO TWOJEJ WIZYCIE NA ZŁOM WYJEPAŁA
lila jasnowidz
Lila...
danteV
ja przeczytałem , tu na stronie, coś takiego -
"wyguglowałam sobie twoją @"
jak myślisz - czyj to był wpis ?
Ty googlujesz czyjeś adresy ?
ja przeczytałem , tu na stronie, coś takiego -
"wyguglowałam sobie twoją @"
jak myślisz - czyj to był wpis ?
Ty googlujesz czyjeś adresy ?
pięknaja > jak masz dosyć, to w porozumieniu z Adminem idź do prokuratury i wszystko. Ja mogę tylko poświadczyć, że żadnych danych, oraz o żadnym użytkowniku z nikim nie rozmawiałem. Widzisz chyba sama, że to Ty zbierasz "haki".
ulala..no masz to
ulala...ja pintol 6/10...
bardzo słusznie z ta prokuraturą - zdaje sie ze ktos tu komus ublizał wmawiał chorobe psychiczna
znalasło by sie trochę co nie Pasko
lila...dzieki
DOBROSŁAWO JA TOBIE ZARAZ WMÓWIĘ JAK CHCESZ TWOJE WYWODY I OBELGI WOBEC INNYCH TEZ POKOPIOWANE
lila najbardziej to bluzgałas Ty
Nic nie dorówna złości - gdy masz otwarte 10 zakładek i nie wiesz na której włączyła się reklama z dźwiękiem
dobrosław28156 > no wiesz, były też sugerowanie zarżnięcia, samobójstwa. Faktycznie, niezły materiał.
DOBROSŁAWO ŚMIESZNA BEZ POWODU NIE BLUZGAŁAM ,DO CIEBIE TRZEBA SIĘ ZNIŻYC I SZCZEKAĆ TWOIM JĘZYKIEM A JAK TOBIE MAŁO TO ZARAZ MOGĘ TOBIE POJECHAC PO RAJTUZACH JESZCZE RAZ
ja tam nikomu nic nie pisałem brzydkiego ale moze dobrze aby sie wszystko wyjasniło
grudniowa witaj.. :-) mylisz się, to by nic.. albo bardzo niewiele dało - gdyż większość użytkowników ma zmienne IP, a poza tym, można np. się łączyć przez Proxy.. W ostateczności można zakupić kilka telefonów/kart (wydatek rzędu kilkuset złotych) i wtedy nawet Admin nic nikomu nie udowodni. A doświadczenie w moderacji podpowiada mi, iż jak ktoś naprawdę chce ukryć swoją tożsamość, to ją w 99% ukryje.
DanteV odezwij się odemnie na gg, bo nie znam Twojego numeru, a mam coś do przekazania.
DANTE...ONA CHCIAŁA WZIĄĆ KOLEŻKÓW Z TEGO ŚMIERDZĄCEGO WAŁBRZYCHA I MI SKLEPAĆ BUŹKĘ NIE WIEM CZY BY DO WROCŁAWIA DOJECHAŁA
dantev?
nie wiem pytam samobójstwo zarżnięcie?
danteV
Przepraszam - jeśli napiszę w pw, że antysemickie teksty talizmana mi się nie podobają, że wręcz może to godszkodzić temu portalowi - to uważasz, że jest w tym coś złego ?
pryszczugimnazjalny, trollu, zazdrosna osobo, lub konkurencjo - jeden z twoich pierwszych wpisów - tu na czacie - był właśnie z podważaniem czyjegoś myślenia
żegnam cię ciule
Przepraszam - jeśli napiszę w pw, że antysemickie teksty talizmana mi się nie podobają, że wręcz może to godszkodzić temu portalowi - to uważasz, że jest w tym coś złego ?
pryszczugimnazjalny, trollu, zazdrosna osobo, lub konkurencjo - jeden z twoich pierwszych wpisów - tu na czacie - był właśnie z podważaniem czyjegoś myślenia
żegnam cię ciule
lila o kim piszesz?
No byli tym też straszeni użytkownicy odwiedzinami i zarżnięciem. No może Ciebie wtedy nie było.
użytkowniczka mag.. pisała o moim planowanym samobójstwie.
Jest nie zły materiał.
użytkowniczka mag.. pisała o moim planowanym samobójstwie.
Jest nie zły materiał.
dobroslaw >>
jeśli to nie choroba psychiczna to co?
Jak można scharakteryzować albo ocenić to co naprzemiennie nicki robicie na tym forum i czacie?
Zwykłe awanturnictwo też jakby miewa inne oblicze.
Dla mnie jest to obsesyjna chęć dokuczania,knucia,intrygowania stosowania prowokacji wszelkimi możliwymi i dostępnymi środkami.
Jeśli tak nie jest to przekaż swoją wersję.
jeśli to nie choroba psychiczna to co?
Jak można scharakteryzować albo ocenić to co naprzemiennie nicki robicie na tym forum i czacie?
Zwykłe awanturnictwo też jakby miewa inne oblicze.
Dla mnie jest to obsesyjna chęć dokuczania,knucia,intrygowania stosowania prowokacji wszelkimi możliwymi i dostępnymi środkami.
Jeśli tak nie jest to przekaż swoją wersję.
Lila..
zuza...
to znaczy o kim o jakich tabletkach?
Lila...
monet a ty swoją jaką masz?
danteV??czy ty jesteŚ zdrowy co za brednie wypisujesz.. PREZESIE!!!!!
21,27,33,41,57
5,8,14,21,28
monet gdzie ci ktoś dokuczył ? z tego co czytałem to ty pisałeś cos o jednej z użytkowniczek w bardzo brzydki sposób
3,7,21,26,27
Monet...nie do wyleczenia przypadek niestety to przypadek do odstrzelenia
7,8,21,26,27
Robal_36 > nigdy się nie wypierałem i nie będę wypierał tego co sam pisałem. Nigdy też nie napiszę, że do wszystkich byłem miły i słodki. Ale jedno napiszę > nigdy nie knułem i nikogo nie zastraszałem. Obrażałem - tak. Za to mi Admin przecież podziękował i prosił żebym opuścił portal. Jak się jednak później okazało, to awantury nadal pozostały.
32,33,41,49,59
2,6,13,33,49
DOBROSŁAWO..od nas wszystkich tu sie od***ol i won do szpitala nie sięgasz ynteligencja nikomu nawet do pięt a o górze już nie wspomnę
lila dalej twierdzisz,ze ja to madzia
14,17,26,27,33
brakuje ci jej
42,49,57,69,79
69,77
Mam nadzieję, że wiecie co piszecie... moja głowa tego nie ogarnia... ale jeśli ktoś "obcy" w tym wszystkim chciał namieszać to mu się udało... być może jest jakieś ogniwo, ktoś "zły", którego nawet nie podejrzewamy. Najważniejsze, to nie ufać jeśli ktoś coś napisze. Nie może być tak, że osoba X coś pisze i osoba Y coś przeciwnego i WY macie sympatię do osoby X, to od razu stwierdzacie, że Y kłamie... Można się przejechać.. nie należy ufać nikomu i nie wyciągać wniosków na podstawie tego co ktoś twierdzi i przekazuje !
14,69
lila znam dobrego lekarza naprawdę dobrego ..
49,57
danteV
a NIE widac KTO knuje??
Nawet po co nietrudno zgadnąć......
Zobacz jak pięknie dałeś się wciągnąć, podpuścić.......
Pomyśl......pomyśl.....
a NIE widac KTO knuje??
Nawet po co nietrudno zgadnąć......
Zobacz jak pięknie dałeś się wciągnąć, podpuścić.......
Pomyśl......pomyśl.....
danteV
- wiem doskonale, wiem - jesteś jedną z osób, których odejścia, zniknięcia - mi jest szkoda
prośba była zapewne powodowana chęcią uspokojenia sytuacji - nie wiem - nie siedzę w głowie Admina , ale - tak przypuszczam
- wiem doskonale, wiem - jesteś jedną z osób, których odejścia, zniknięcia - mi jest szkoda
prośba była zapewne powodowana chęcią uspokojenia sytuacji - nie wiem - nie siedzę w głowie Admina , ale - tak przypuszczam
21,27,30
danteV...ale za co avantury ..oto jedna sprawa
835513. danteV..żądam wyjasnień??????Pasko.. nie żartuję pisałam wcześniej(dość dawno w @) zrobisz porządek albo zrobią to za ciebie!!!!! TAKIE GŁUPIE WPISY!!!!
tczew 1958 napisał
"bo jest CIOTA...wiedza absolutna przy 19 postach ..."
o kim ?
Pierwsza prawidłowa odpowiedź będzie premiowana
"bo jest CIOTA...wiedza absolutna przy 19 postach ..."
o kim ?
Pierwsza prawidłowa odpowiedź będzie premiowana
dobrosławo......mnie lekarz nie potrzebny pośpiesz się bo zaraz drzwi ryglują
pięknaja komu ? dowody czy przypuszczenia? i skad miałas info o uzytkowniczce madzia skoro nie od danteV?
Nie no jak najbardziej też jestem mag.. ciekaw skąd DanteV dostał taką informację, od kogo.
robak ile jest osób które czytaja a nie sa nawet zarejstrowane ?
co tu się znowu dzieje????
kiedyś już to mówiłam
spokoju tu nie będzie nigdy!!!
wpadam na chwileczkę zapytać
co dzisiaj robi grę?
kiedyś już to mówiłam
spokoju tu nie będzie nigdy!!!
wpadam na chwileczkę zapytać
co dzisiaj robi grę?
Pasko a skad miała pieknaja info na temat jednej z uzytkowniczek?
uzywajac słowa-klucz
uzywajac słowa-klucz
mag.. > mam wyjaśniać Twoje wpisy z roku 2010? No chyba Ty powinnaś wiedzieć czym się kierowałaś pisząc, że planowałem samobójstwo z "miłości". Już nie pamiętasz? Mam ten wpis, tak wiesz.... w razie czego Pozdrawiam
bela...
tu chata wariatkowa
tu chata wariatkowa