Wpisy 835 336 – 835 435
17 marca 2012 14:06 → 17 marca 2012 14:22, 100 wpisów
ja pytam o nicki Pasko co sie równa temu samemu IP
i dlaczego udzielasz tych info?
Gosiaczek
danteV
POMYŚL..... do jasnej cholery
wszystko ode mnie dostaniesz przez Pasko
POMYŚL..... do jasnej cholery
wszystko ode mnie dostaniesz przez Pasko
wybiórczo w dodatku?
A dobrym rozwiązaniem było by jakby przy każdym nicku pisało ip wtedy była by jasność czy nie ma osoby która ma założonych kilka kont. I fajnie by było jakby były wiadomości prv tyle ode mnie.
U mnie 3/3 i 4/10 jak wprofilu.
grudniowa dokładnie tak
DOBROŁAWO TY JESTES GŁUPIA JAK BUT.PASKO PISZE POWIEDZ JAKIE IP A TY DALEJ SWOJE
Z drugiej strony , po co komuś kilka kont jaki w tym cel ? Przypominają mi sie od razu trole z samosi
emerytka 46.....za 3/3
grudniowa a ja sobie nie życze np aby każdy wiedział jaki mam nr IP mam stały numerek i nie chce sie nim chwalić
grudniowa...dobrosława to troll madzi77 uważaj na nią a najlepiej się do niej w ogóle nie odzywaj bo to jebnięte
pięknaja > no utni to wszystko, napisz skąd masz to info i będzie po sprawie. Widzisz jakiś problem?
Ja nic nie chce, jak coś masz to idź na policje i w końcu zakończy się ta wariacja. To Ty podobno zbierasz wszystkie informacje o Madzi. Na dodatek ja Ci te informacje przekazuje lub Pasko. No więc ktoś kto kiedyś musi uciąć.
Ja nic nie chce, jak coś masz to idź na policje i w końcu zakończy się ta wariacja. To Ty podobno zbierasz wszystkie informacje o Madzi. Na dodatek ja Ci te informacje przekazuje lub Pasko. No więc ktoś kto kiedyś musi uciąć.
Krzysio.Dzięki.
lila....na pewno to ona m77
Tri - chodzi mi głównie o to żeby była jasność może nie cąły numer ale choćby kawałek ?
ludziskatracicie czas na jakies bzdety, jak ktos lubi trolować to niech sobie troluje
Pasko piszesz,że nie chcesz aby zrobił się portal detektywistyczny a udzielasz info kto spod jakiego nicku jakie ip ?
nie lepiej ujawnić ip na czacie? i będzie po kłopocie
pięknaj no skad masz info o madzi77 pytałas Admina?
nie lepiej ujawnić ip na czacie? i będzie po kłopocie
pięknaj no skad masz info o madzi77 pytałas Admina?
lila...
Ale po co więcej niż jedno konto i jeszcze na strone takiej jak ta ? Chyba że komuś sie bardzo nudzi
Dobrosław coś ty taki detektyw ? do rutkowskiego sie przyjmnij , watpie żeby Admin ci takich info udzielał
Dobrosław coś ty taki detektyw ? do rutkowskiego sie przyjmnij , watpie żeby Admin ci takich info udzielał
Jak to po co... a jak teściowa obrabia dupę zięciowi pisząc z tego samego IP? Muszę sygnalizować jak ktoś się dopytuje, że coś jest na rzeczy
krzysio...tak więc uważaj na trolice ona teraz jest ON przeszła operację chyba
mi? a czy ja ciekaw jestem kto ile ma nicków tutaj ?
Pasko a co Ci sygnalizowała pieknaja
Ojciec złości się na Julkę:
- Julia! Dlaczego nazywasz swojego brata głupkiem? Idź zaraz do niego i powiedz, że żałujesz. No już!
- Jasiu - mówi Julka spuszczając głowę - Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem.
- Julia! Dlaczego nazywasz swojego brata głupkiem? Idź zaraz do niego i powiedz, że żałujesz. No już!
- Jasiu - mówi Julka spuszczając głowę - Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem.
Krzysio.
Konkurencja-nowa rura
Konkurencja-nowa rura
danteV
dajesz się wkręcać - tak sądzę, kto dziś o Tobie wspomniał pierwszy ?
i uwaga, bo tym razem, to może być wyższe piętro gmatwania
i naprawdę inna osoba
A co za problem ? - ściągnąć towarzycho z jakiegoś czatu - o robieniu burdelu na stronie wspominał już niejaki hefajstos - urażony brakiem zainteresowania genialnymi pomysłami
dajesz się wkręcać - tak sądzę, kto dziś o Tobie wspomniał pierwszy ?
i uwaga, bo tym razem, to może być wyższe piętro gmatwania
i naprawdę inna osoba
A co za problem ? - ściągnąć towarzycho z jakiegoś czatu - o robieniu burdelu na stronie wspominał już niejaki hefajstos - urażony brakiem zainteresowania genialnymi pomysłami
emerytka 46...kiedyś zostałem zboczuchu ...nie jestem nowa rura..moze ...torsan
siemanko
DANTE...ta szumowina w manipulowaniu jest perfekcjonistką dobrze że,większość z nas zerwała z nią kontakt
Robal_36 skąd wiedziałeś o nicku krasnoludka wspominałeś tyle razy - od Pasko?
Lila...
krzysio..
kosmaty....
krzysio..
kosmaty....
słowo klucz
Ja wiem Krzysio,że Ty nie jesteś nowa rura.Ale ktoś inny.
A może konkurencja opłaciła jakąś agencję marketingową, żeby namieszali mi na stronie i zasiali zamęt?
jackwar...
13max...
13max...
zuza...
MADZIA JESTEŚ JEBNIĘTA GORZEJ JAK USTAWA PRZEWIDUJE,WRACAJ DO SZPITALA BO CI ***A DRZWI PRZED NOSEM ZAMKNĄ
kosmaty
A, co nie ma spokoju dziś ? widzisz, bo - cytuję kol dobro...
ZAŚ
piNtoli
idioto, czy idiotko - krasnoludki - w takim potocznym znaczeniu - - czyli wszystko, każdy i nikt - ktokolwiek
o szit o carwa
o Bosche
A, co nie ma spokoju dziś ? widzisz, bo - cytuję kol dobro...
ZAŚ
piNtoli
idioto, czy idiotko - krasnoludki - w takim potocznym znaczeniu - - czyli wszystko, każdy i nikt - ktokolwiek
o szit o carwa
o Bosche
Ja wogóle od dłuższego czasu czekam na magiczne słowo "MAMY CIĘ" i kwiaty
Pasko skoro piekna ma informacje na temat jednej z użytkowniczek,które przekazujesz dalej to podaj je tutaj no chyba,ze lubisz sie babrac w takich tematach
Lila...co się dzieje czyszby pani zadymiara wróciła
dobrosław: ale skąd niby pięknaja ma mieć te informacje, pierwszy pytanie skąd mam wiedzieć, że jakaś pięknaja ma jakieś informacje?
monet
- ja też nie wiedziałem - aż klikałem, czy był taki nick -
był
- ja też nie wiedziałem - aż klikałem, czy był taki nick -
był
witam
dziś kupilam 2 zdrapki ZŁOTE JAJO i trafilam w jednej 15 zł ,a w drugiej 2 zł
dziś kupilam 2 zdrapki ZŁOTE JAJO i trafilam w jednej 15 zł ,a w drugiej 2 zł
dobrosław: no napisz skąd mam to wiedzieć, to będę myślał dalej co z tym zrobić.
MADZIA....TY POJEBIE SEXUALNY JA MIAŁAM KONTAK Z PIĘKNAJĄ I NIGDY MI NIC O NIKIM NIE NAPISAŁA WIĘC NIE OCZERNIAJ ***O LUDZI BEZPODSTAWNIE BO SIĘ MOGĘ DO TEGO WAŁBRZYCHA PRZEJECHAC A JAK SIĘ TOBIE NUDZI TO ZA***ALAJ NA DWÓR NA SPACER A NIE MĄCISZ TU OD ZARANIA WIEKÓW TY PINDO
max >>> majoreczka nie skorzystała
835328
835328
Mirnam.Dzięki.Będzie na mini
lila...ona m77...nic nie pracuje za duzo miesza nk jak tu tez to samo