Wpisy 828 232 – 828 331
14 marca 2012 20:39 → 14 marca 2012 21:17, 100 wpisów
PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja penis, zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1. wykonuję pracę fizyczną 2. pracuję na głębokościach 3. pracuję głową 4. nie mam wolnych weekendów i świąt 5. pracuję w wilgotnym pomieszczeniu 6. nie mam płacone za nadgodziny i nocki 7. pracuję w pomieszczeniach bez światła i wentylacji 8. pracuję w wysokich temperaturach 9. jestem narażony na choroby zakaźne! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
ODPOWIEDŹ Z WYDZIAŁU KADR Drogi penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1. nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym 2. gdzie jesteś tam brudzisz 3. wychodzisz i wchodzisz do pracy kiedy chcesz 4. nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym 5. po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane wory
HARTGE...sam sobie zasłoń albo nawet zażyraf leniwcuchyba tyle możesz zrobić
Hejka dziewczynki
Witam chłopaków
Witam chłopaków
Przepraszam czy znowu panuje zboczenie?
HARTGE...jak ja Tobie kuźwa zapieję to ty już muzyczki nie posłuchasz
siemankowitam
Lila..
zakon...
saltosky
HARTGE
lila też tak sobie właśnie myslę cyferki mi się zaczeły co noc śnić ale co z tego jak nie kątroluję snu, czacha dymi bo muzgownica cały czas liczy za mnie w podświadomości i wsztaje z bulem głowy liczy liczy a tego przecież nie da się policzyć
124..ja dzisiaj horrora miałam takiego że,aż się sama przestraszyłam jak wstałam
w124
dziś sada --7,14,33,49--
Lila...
krys...
Niet---9,34,60,79---niet
14,17,30,49,57