Wpisy 82 422 – 82 521
10 grudnia 2009 16:04 → 11 grudnia 2009 12:07, 100 wpisów
Bez plusa max 25mln a z plusem max 100mln - jak przekroczy to zaczyna sie dzielenie od tych kwot ;)
Oj niedawno byl nawet przypadek przeciez jak z jednej miejscowosci byly 2 czy 3 trafy 9/10 stawka 10 platne po 100 000PLN wiec sa zawodnicy spokojnie :)
Robal: nawet jeśli nikt tak nie gra, to co będzie jeśli 1000 różnych osób trafi 10/10 po stawce 1x?
Myślę, że jak wylosują wszystkie liczby od 01 do 10, to będzie trochę wygranych :D
Myślę, że jak wylosują wszystkie liczby od 01 do 10, to będzie trochę wygranych :D
A pasko znowu swoje rebusy :D
Ale moze i dobrze-niech ludzie zarzna myslec logicznie...wtedy przestana grac :DDDDD
Ale moze i dobrze-niech ludzie zarzna myslec logicznie...wtedy przestana grac :DDDDD
W praktyce limity ustawione przez Lotto sprawiają, że nie może być więcej niż 100 wygranych 10/10 w MM w jednym losowaniu oraz 44 wygrane MM Plus. Potem kwoty wygranych ulegają zmiejszeniu.
Witam :)
kriss83 >>> przecież nikt Ci nie każe grać,to jest tylko Twoja wolna wola,ja nie gram w TS i żyję !!!
I tym samym nie wkurzam się,że znowu nic.
pozd
kriss83 >>> przecież nikt Ci nie każe grać,to jest tylko Twoja wolna wola,ja nie gram w TS i żyję !!!
I tym samym nie wkurzam się,że znowu nic.
pozd
Ale ja gram bo chce, bo to moje male "hobby" i jeszcze duzo za...
W przeciwienstwie do wielu grajacych i wypowiadajacych sie tu licze na spora wygrana dlatego jak juz dawno temu powiedzialem ze bede gonil tego bonusa dopoki bedzie :)
W przeciwienstwie do wielu grajacych i wypowiadajacych sie tu licze na spora wygrana dlatego jak juz dawno temu powiedzialem ze bede gonil tego bonusa dopoki bedzie :)
agata a dlaczego uwazasz ze te liczby sa zle ??
Rownie dobrze ktos moze ci podac ciag 11-12-14 i wtedy wyslesz je bo ktos tak strzelil ??
Rownie dobrze ktos moze ci podac ciag 11-12-14 i wtedy wyslesz je bo ktos tak strzelil ??
I nikogo nie nagabuje do zaprzestania grania-to wylacznie wasz decyzja-wasze pieniadze i wszystko wasze :D
POZDRAWIAM :D
POZDRAWIAM :D
kriss83 >>> " licze na spora wygrana "
Więc życzę powodzenia w gonitwie !
pozd
Więc życzę powodzenia w gonitwie !
pozd
kriss83,poprostu uwazam ze 1 sie juz dzis nie powtorzy.Pozdrawiam Cie i zycze sukcesow.
Agata i masz swoja odpowiedz-skoro sama uwazasz ze jakas liczba sie nie powtorzy to sama zatypuj trzy liczby :)
Banal :D
Banal :D
Ludzie grają różnie...Skreślenie 1-10 w ML,czy 1-6 w Lotto nie jest niczym dziwnym, Kreślą często 1-12 (miesiące), do 31 - dni, częste są "szczęśliwe" - 7,13,21,25,44
1000 trafnych10/10 = paragraf 19 p 1,2,3
Ludzie grają różnie...Skreślenie 1-10 w ML,czy 1-6 w Lotto nie jest niczym dziwnym, Kreślą często 1-12 (miesiące), do 31 - dni, częste są "szczęśliwe" - 7,13,21,25,44
Dobra typki i typerki ;)
Zmykam do domu...
POZDRAWIAM I POWODZENIA W GRZE
OvEr........
Zmykam do domu...
POZDRAWIAM I POWODZENIA W GRZE
OvEr........
przeczytajcie uwaznie !!!!!!!! Ci co typują i maja swoje ulubione liczby. 75% wygranych pochodzi z metody chybił trafił. Tak jest i nie ma co dyskutować. bez wzgledu na to czy losowania sa ustawione czy nie. Najwieksza kumulacja w historii TS 4 osoby trafiły 3 metoda chybił trafił 1 sama skreśliła wylosowane liczby. w innych losowaniach podobnie. Dlaczego tak jest? sa wspaniałe opracowania na temat gier losowych - poszukajcie i poczytajcie :) mimo wszystko wielomilionowych wygranych życze wszystkim!!!!
finansistaaaa>>> nie chciałabym się wymądrzać,ale czy widziałeś kiedykolwiek wygrany kupon na chybił-trafił,
lub jakikolwiek wygrany kupon?
pozd
lub jakikolwiek wygrany kupon?
pozd
Moim skromnym zdaniem losowania musza być ustawiane. Nie chodzi o głowne wygrane ale o te najmniejsze. Jeżeli prawda jest to co podają w tabelach wygranych to np na wypłate samych trójek w LOTTO ida miliony. Dlatego uważam, że najnizsze wygrane są pod szczególna obserwacją. w sobotnim losowaniu na wypłate trójek poszło 1.835 300. w kumulacjach powyzej 15 mln na trójki idzie od 7 do 14 mln. i jak tu grać?
finansistaaaa >>> " Moim skromnym zdaniem losowania muszą być ustawiane "
Więc wszystko na ten temat !!!
Myślę sobie,wniosek nasuwa się sam,chyba że jest to czyjeś " hobby "
pozd
Więc wszystko na ten temat !!!
Myślę sobie,wniosek nasuwa się sam,chyba że jest to czyjeś " hobby "
pozd
Pozycja hipciowatego po wytypowaniu 5z10 na 1400 jest 112,muszę jeszcze wzbić się troszkę wyżej,a potem z górki na pazurki.
U niektórych tak jak na Tytanicu,zabawa na szalonego a nie zdają sobie sprawy,że góra lodowa już blisko i nagle wszystko pierdyknie.
Proszę mozga o przyspieszenie porodu kulek;26,56,78 bo ich brak zaburza mi statystykę,a muszę złapać bonusa.
Kameliowa nie denerwuj się.Ja tylko podejmuje refleksje na ten tamat. I moje komentarze nie sa ani przeciw ani za sa obiektywne. Czytam analizuje i myślę że... To wszystko. Mozna tez napisac, że losowania nie sa ustawiane bo wylosowane liczby 1,2,3,4,5,6 tak samo moga pasc jak 12,14,22,33,34,49. Kuleczki nie myślą czy i kiedy wpaśc do kasetki.
finansistaaaa >>> Ty podejmujesz refleksje,a ja sobie tak tylko myślę :)
I to co myślę to piszę,nic po za tym :)
pozd
I to co myślę to piszę,nic po za tym :)
pozd
Finansista masz dużo racji,jak strzelać na chybił to tak jak w kabarecie Ani mru mru,na chybił z dwururki.Pozdrawiam.
Test- lotto;
04, 08, 12, 13, 15, 20, 24, 25, 27, 28, 37, 38, 40 i 43.
04, 08, 12, 13, 15, 20, 24, 25, 27, 28, 37, 38, 40 i 43.
Może ktoś podpowiedzieć,w jakim temacie forum pojawia się ostatnio,jeden z moich ulubionych graczy,Tajemniczy don Pedro?
Ci,którzy sami nie grają w numerki,to innym szczęścia życzą hehe :D
Ja gram głownie w multi,w numerka jak wiekszość graczy nie obstawiam,a gdybym to robił,to jedynie u buchmaków.
hipopotan>>> jesteś The Best !!!
pozd
pozd
ja nie gram w grudniu,więc życzę Wszystkim wysokich wygranych przed Świętami.
Jestem zwykłym głąbem.A dobrze wiem jak ludzie patrzą,oceniają według wzorca-fura,skóra i komóra.
hipopotan,mam złe wieści,bonus zgarnie brunet wieczorową porą,dopiero po 21 stycznia.Jesteś brunetem?
hipopotan>>> wcale tak nie myślę o Tobie,każdy z nas jest inny i już.
Kwestia akceptacji !!!
pozd
Kwestia akceptacji !!!
pozd
Muszę kończyć bo przed chwilą jak pisałem nagle walneło coś w systemie.Wchodzę na inna stronę.Pozdrawiam.
hipopotan,ja np. nie uważam,że jesteś głąb,wygląda na to,że masz niską samoocenę.Musisz z tym walczyć ponieważ chyba właśnie Twoja niska samoocena,powoduję niskie osiągnięcia w typowaniu.
ja np.nie mam skóry,fury,komury,nie mam nawet garnituru,
ale mam mój stary,szary dres i traktuję go jako moją odzież roboczą
ale mam mój stary,szary dres i traktuję go jako moją odzież roboczą
Panowie luzik mnie sie dres popruł , ale cieszę się że go jeszcze mam -)))
P.s. Więcej optymizmu
P.s. Więcej optymizmu
dobrze powiedziałeś Kapsel,chyba czas się wybrać do sportowego po nowy dres.
Ta tam jest jak w ulu :P
dzikus >>> wejdź i zobacz :)
na 22:
5,6,8,12,14,20,21,22,24,29,31,60,63,68,71,72,74,75,78,79
2,5,14,15,19,26,30,31,36,37,49,51,58,59,63,65,66,70,71,72
4,7,9,10,11,16,23,25,28,41,43,48,56,61,62,69,73,76,77,80
5-tka:
2,7,8,70,80
2,14,28,30,72
5,15,55,65,75
71,72,74,75,79
3-ka:
5,9,17
28,30,72
2,14,75
71,72,74
5,6,8,12,14,20,21,22,24,29,31,60,63,68,71,72,74,75,78,79
2,5,14,15,19,26,30,31,36,37,49,51,58,59,63,65,66,70,71,72
4,7,9,10,11,16,23,25,28,41,43,48,56,61,62,69,73,76,77,80
5-tka:
2,7,8,70,80
2,14,28,30,72
5,15,55,65,75
71,72,74,75,79
3-ka:
5,9,17
28,30,72
2,14,75
71,72,74
dzikus >>> i co dotarłeś tam?
Witam.Wytypowałem takie liczby w Lotto:12,19,23,25,28,29,31,34
,39,40,41,43,47,48.by są na tak-prezent gwiazdkowy dla
wszystkich graczy.Pozdrawiam.
,39,40,41,43,47,48.by są na tak-prezent gwiazdkowy dla
wszystkich graczy.Pozdrawiam.
Żenady ciąg dalszy..........
42,62,8,72,3.///Totomix
---------------------------------
42,62,8,72,3,2,63,49,33,13.///Ts.
42,75,3,11,17.///Ts.
42,62,8,72,3.///Totomix
---------------------------------
42,62,8,72,3,2,63,49,33,13.///Ts.
42,75,3,11,17.///Ts.
Czy może ktoś mądry wytłumaczyć dlaczego jak wpisałem sobie teksta to nagle komputer się wyłaczył,czy to był jakiś bład czy ktoś usunął mnie z czata.
W doliczonym czasie gry,bramkarz strzela bramkę.
I dzięki tej bramce jego drużyna gra dalej w pucharach.
http://www.youtube.com/watch?v=vo1RXZvz8rA&feature=topvideos
I dzięki tej bramce jego drużyna gra dalej w pucharach.
http://www.youtube.com/watch?v=vo1RXZvz8rA&feature=topvideos
i znowu !!!!!
4x 2/3 ;)
4x 2/3 ;)
Pech,wyszedłem na 0.Doszedłem do wniosku że losowania są przypadkowe,dlatego trudno trafić.Na pewno jest dużo osób wygranych.
lila >>> dokładnie wszystko się z czasem nudzi prawda?
Zachęcam do kupna losów milionosów,ja sobie niedługo jednego kupię.
Własnie dziś multi multi pokazało mi jak jest manipulowane a więc dziękuję za grę i full straconej kasy niech inni się nabijają na ich manipulacyjne liczby.
U mnie Lila potrójny pech,nagle komputer wyłaczył sie z czatu,godzinę pózniej walnęło światło,a o 2200 kupony.Gorączkę zaatakowałem kilkunastoma torebkami visolwitu.
hipopotan>>> u mnie też pech - chciałam coś upolować, a tu ups
nic z tego.
pozd
nic z tego.
pozd
Słyszałem że hakerzy potrafią wysłać wirusy na konkretny komputer i system trup.
Lila grę trzeba traktować jak zabawę,inaczej można by popaść w nerwicę,a sam spotkałem jednego znajomego gracza,kiedyś u buchmaków,który już potrafi rozmawiać jedynie o meczach.
Lila zobacz jak ładnie weszłyby Ci te poranne dwójeczki :) Więcej cierpliwości ;)
pozdrawiam i gratulki za trójeczki
pozdrawiam i gratulki za trójeczki
hipopotan>>> to i tak masz farta,że nie rozwaliło Ci systemu,bo mi ostatnio mimo,że mam awasta spaliło wszystko.
Jak sie firewalla nie uzywa tylko sam avast to nic dziwnego ze sie syfy ma na kompie dobrym polaczeniem jest ZoneAlarm + Avast. Wirus chym raczej watpie zeby mogl "spalic" komputer. Chipset procek i wiekszosc kart graficznych ma zabezpieczenia przeciw temperaturowe. Szukanie winy w wirusie przy spalonych czesciach mija sie z celem ;)
hipopotan>>> tak.
Ja obecnie gram na jedną dziesiątkę i jedna siódemkę,czasem na piątki.
ph2008 >>> napisałam tylko w przenośni,bo sam komp mi się włączał,a następnie tryb awaryjny itp.itd.
pozd
pozd
Nie wiem dlaczego ale nawet najbardziej wypasione fury,mnie nie kręcą,Dzikus nie mam poczucia niższości,po prostu wiem jak myśli większość.
ph2008 >>> wracając do tematu to uwierz mi, porządny Trojan potrafi oj potrafi i całe zabezpieczenia są śmiechu warte !
hipopotan >>> jesteś istotą o niezłomnej wierze,a jak inni Cię oceniają to miej to w nosie.
Ja kiedyś się przejmowałam tak mocno,że .........i nic dobrego z tego nie wyszło,a teraz się śmieję ze wszystkiego.
Na poważnie to można jedynie.......resztę sobie dopisz :)
pozd
hipopotan >>> jesteś istotą o niezłomnej wierze,a jak inni Cię oceniają to miej to w nosie.
Ja kiedyś się przejmowałam tak mocno,że .........i nic dobrego z tego nie wyszło,a teraz się śmieję ze wszystkiego.
Na poważnie to można jedynie.......resztę sobie dopisz :)
pozd
A granie na chybił jest dla mnie bez sensu,przykładem są moje typy na dużego,gdzie wogóle nie myślę i dzisiaj np 1z12
http://www.youtube.com/watch?v=3RE62Xx9DvI
dobranoc
dobranoc
Kameliowa Ty to sie tak nie unoś, siedzicie tutaj piszecie typujecie nikt tak naprawde z was nie zarabia na tych zakładach macie płonne nadzieje i tyle. Liczycie na to, że kiedys wpadnie ta trójka tylko, że wszyscy z was dokładaja do interesu. a oburzacie sie jeżeli taka prawde ktos prosto z mostu napisze. Cóż trudno - ślepcy, ślepo kreślą wierząc w ślepy los...
finansistaaaa>>> ja nie gram w gry liczbowe !!!
Jedynie zdarzenia sportowe i to oparte przez osobę,która ma pojęcie o tym !!!
pozd
Jedynie zdarzenia sportowe i to oparte przez osobę,która ma pojęcie o tym !!!
pozd
http://wiadomosci.onet.pl/2093667,11,znany_senator_szantazowany_tasma_z_kokaina,item.html
W dniu wczorajszym numery kolejnych losowań Multi Multi i Lotto zrównały się (losowania nr 4781) - ciekawostka taka :)
Jak czytam wasze niepowodzenia w typowaniu numerów i ciągłym
przegrywaniu zadaje pytanie do jakiego stopnia można być nai
wnym i całkowicie podzielam opinie wyrarzoną w poz.82511,tym
postępowaniem wydajecie sami sobie świadectwo mądrośći i roztropnośći-bez urazy.pozd.
przegrywaniu zadaje pytanie do jakiego stopnia można być nai
wnym i całkowicie podzielam opinie wyrarzoną w poz.82511,tym
postępowaniem wydajecie sami sobie świadectwo mądrośći i roztropnośći-bez urazy.pozd.
finansista- przez Tobie podobnych mamy kryzys, tak więc nie wcinaj się w sprawy duchowe.Tu jest lecznica dusz ,a nie wymądrzalnia dla finansistów chodzących twardo po ziemi.
kaz41 wierzę ,że podzielasz opinię finansisty bo to Twój drugi nick.No i broń się racjonalnie na taki zarzut.Ha,ha
Pozwolicie że pożegnam Was ozięble bo widzę, że tu tylko ludzie z totalizatora.Prawdziwi milionerzy w pracy .Pa do losowania 5,21,48,76,78
A ja czytając wypowiedzi osób, które krytykują graczy zadaję sobie jedno pytanie:" skoro macie taki niezły sposób, aby zarobić, to może się z nami nim podzielicie?".
Jeśli ktoś ma na zbyciu 100000 i chwali się, ze po roku ma 34%, to tylko pogratulować, ale gdyby każdy z nas miał tyle kasy, toby nie grał.
No i skądś tę kasę trzeba było mieć, 100 patyków nie spada z nieba.
Może uchylicie rąbka tajemnicy i napiszecie jak nawet przy średniej krajowej i rodzinie na głowie odłożyć 100.000, które potem można by zainwestować...z zyskiem?
Zapewne wielu graczy chciało by dowiedzieć ile czasu zajmuje odłożenie ww sumy na inwestycję, bo nawet jeśli uda się 1000 miesięcznie to ponad 8 lat by potrzebowali na uzbieranie takiej sumy.
Pozdrawiam
Jeśli ktoś ma na zbyciu 100000 i chwali się, ze po roku ma 34%, to tylko pogratulować, ale gdyby każdy z nas miał tyle kasy, toby nie grał.
No i skądś tę kasę trzeba było mieć, 100 patyków nie spada z nieba.
Może uchylicie rąbka tajemnicy i napiszecie jak nawet przy średniej krajowej i rodzinie na głowie odłożyć 100.000, które potem można by zainwestować...z zyskiem?
Zapewne wielu graczy chciało by dowiedzieć ile czasu zajmuje odłożenie ww sumy na inwestycję, bo nawet jeśli uda się 1000 miesięcznie to ponad 8 lat by potrzebowali na uzbieranie takiej sumy.
Pozdrawiam