Wpisy 82 522 – 82 621
11 grudnia 2009 12:10 → 11 grudnia 2009 16:31, 100 wpisów
Witam wszystkich.
Ja nigdy w życiu nie wygrałem w Dużym Lotku,a potem w Lotto. W Multi Lotku, potem w Multi Multi też nic nie wygrałem. W Expres Lotku potem w Mini Lotto też nic, w Twoim Szczęśliwym Numerku też nic, w zdrapkach też nic, w Los Milionos też nic.Jednak nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia bo jestem optymistą i nie skoczę z tego powodu z dachu 10 - piętrowego wieżowca na beton. Dalej będę grał i typował moje "pudła".
Pozdrawiam
stos
Ja nigdy w życiu nie wygrałem w Dużym Lotku,a potem w Lotto. W Multi Lotku, potem w Multi Multi też nic nie wygrałem. W Expres Lotku potem w Mini Lotto też nic, w Twoim Szczęśliwym Numerku też nic, w zdrapkach też nic, w Los Milionos też nic.Jednak nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia bo jestem optymistą i nie skoczę z tego powodu z dachu 10 - piętrowego wieżowca na beton. Dalej będę grał i typował moje "pudła".
Pozdrawiam
stos
No faktycznie. Mamy już 4781 losowań zarówno Multi Multi jak i Lotto/Dużego Lotka :)
A ja się zastanawiam nad jednym.
Co taka osoba jak finansistaaaa robi na tej stronce?
Każdy ma prawo do złudzeń ( zazdroszczę tym osobą ) i gra sobie jak potrafi,co w tym złego ?
Nawet jeżeli gra przeradza się w " hobby " to chyba każdy z nas je ma, nie w tej to w innej dziedzinie życia!
pozd
Co taka osoba jak finansistaaaa robi na tej stronce?
Każdy ma prawo do złudzeń ( zazdroszczę tym osobą ) i gra sobie jak potrafi,co w tym złego ?
Nawet jeżeli gra przeradza się w " hobby " to chyba każdy z nas je ma, nie w tej to w innej dziedzinie życia!
pozd
Idz sobie finansisto pomnażać te swoje pieniądze... A nie krytykuj tu ludzi!!!
lila >>> witaj słońce :)
Ledwo żyję dzisiaj :P
Ledwo żyję dzisiaj :P
lila >>> mi wczoraj jeszcze było mało :)
I wlazłam do siebie na W-ch i poszłam o trzeciej spać !
Ale przynajmniej wesoło było.
Ach Ty niedobra zawsze mnie do czegoś namówisz :P
pozd
I wlazłam do siebie na W-ch i poszłam o trzeciej spać !
Ale przynajmniej wesoło było.
Ach Ty niedobra zawsze mnie do czegoś namówisz :P
pozd
kameliowa77-ale fajnie było.Dzisiaj zrobimy powtórkę z rozrywki bo tu na czacie i tak same nudy:)
lila >>> jasne z tym,że ja u siebie będę,ciekawiej!
edek55>>>wierzę,że wpadnie,ale wiesz jak to jest.Przed losowaniem liczby wydają się oczywiste,a po jest jedna wielka lipa:))
kogucik19>>> dokładnie tak jak napisałeś !
lila>>> chyba ciekawej i bardziej osobiście,ale tak dopiero po 22 - jedyny problem to taki,że co chwilę jakiś luj się wpycha jak masz normalnego nicka,a znowu jak dasz takiego jak ja wczoraj to - sama czytałaś !
Uciekam do reala i żeby było na temat to życzę wszystkim powodzenia o 14
pozd
lila>>> chyba ciekawej i bardziej osobiście,ale tak dopiero po 22 - jedyny problem to taki,że co chwilę jakiś luj się wpycha jak masz normalnego nicka,a znowu jak dasz takiego jak ja wczoraj to - sama czytałaś !
Uciekam do reala i żeby było na temat to życzę wszystkim powodzenia o 14
pozd
kameliowa77-Dziękuję.Mówiłam,że tak jaest z normalnym nikiem.
Pozdrawiam i do pózniej:))Papatki
Pozdrawiam i do pózniej:))Papatki
na 14 mm
pewniak 11
parka 11-12
pewniak 11
parka 11-12
(8)(19)(62)
(8)(18)(19)(27)(29)(39)(62)
(1)(2)(3)
(44)(45)(46)
(33)(66)(77)
(8)(18)(19)(27)(29)(39)(62)
(1)(2)(3)
(44)(45)(46)
(33)(66)(77)
Parki na 14.00
8,13
13,31
13,35
35,42
42,54
35,78
35,17
Pozdrawiam:))
8,13
13,31
13,35
35,42
42,54
35,78
35,17
Pozdrawiam:))
Witam, na 14 MM
6,12,21,25,65
22,66,75,77
2,17,15,20
5,8,15,19
2,11,15,66
3,13,22,33
Powodzenia ...
6,12,21,25,65
22,66,75,77
2,17,15,20
5,8,15,19
2,11,15,66
3,13,22,33
Powodzenia ...
Witam ;)trójeczka 75,35,63 jest dziś pewna jak......półlitrówka dzikusa ;)
3,75,63,11,35,67
75,35,67
3,75,63,11,35,67
75,35,67
jescze 8 minut:))
pewnie tak lila :((
lila- ale nie zaszkodzilo by przy tej zabawie zgarnac troche kasy :))
wczoraj w losowaniu byla zapowiedz ze losowanie dzis o 14 bedzie prowadzila rusiecka,a tu łoska-ostrowska a zauwazyliscie ze miala dlugie wlosy a przeciez 3 dni temu łoska ostrowska miala krotkie wlosy a dzis długie po ramiona hmmm dziwne..przedłuzyła włosy czy nie ta tasma?
lila i jak po losowaniu
albinlotto-kiepsko,ustrzelony tylko pewniaczek a reszta tak jak pisała,lipa.:))
lila moze nastepne losowanie bedzie szczesliwsze:))
lila ja mialem pewniaka i parke wytypowana ale nie wpadly
lila nie wpadl a po tym losowaniu znowu bonus podrosl:)
ja dopiero jutro na 14 o 22 nie gram:)) ale mam nadzieje ze ty go zgarniesz o 22 :)))
dzieki ale i tak bym nie wziol tej kasy ani od ciebie ani od nikogo innego :))
lila najlepeij to samemu wygrac i wtedy odrobinke poszalec:))))
lila ja poprostu nie lubie nie swoich pieniedz:)))
lila pewnie ze tak a jak ktos wygra to jego szczescie i tyle :))
b52-i 10 do powtórki,tylko nie wiem czy wpadnie na 22.00,czy jutro na 14.00:)
CIEKAWOSTKA!!!
Wartość tej strony: 232.611,34 zł
Dzienna Liczba Wyświetleń Strony: 4 351
Dzienna Liczba Odwiedzających: 1 111
Miejsce Na Świecie : 190 157
Miejsce w Polsce: 2 068
Ilość Stron: 166 791
Linki Zewnętrzne : 6 175
JEST TAKA STRONA KTORA WYLICZA WARTOSCI WSZYSTKICH STRON INTERNETOWYCH.
Wartość tej strony: 232.611,34 zł
Dzienna Liczba Wyświetleń Strony: 4 351
Dzienna Liczba Odwiedzających: 1 111
Miejsce Na Świecie : 190 157
Miejsce w Polsce: 2 068
Ilość Stron: 166 791
Linki Zewnętrzne : 6 175
JEST TAKA STRONA KTORA WYLICZA WARTOSCI WSZYSTKICH STRON INTERNETOWYCH.
Oj gorąco się robi wokół moich komentarzy. Trzeba żebyście zrozumieli intencje. Nikogo nie chce tutaj obrazac mam do was wszystkich szacunek i sam czasem sobie cos tam wyślę czy w MM czy w L jak wikesza kumulacja to w numerka zagram. Ot tak dla zabawy. Każdy sobie tam typuje ma swoje liczby sposoby itd i świetnie. Brawo wysokich wygranych rzyczę szczerze i od serca. staram sie tez pomóc w sposób zwykły mówiąc o prawdopodobienstwie i o tym, że lepiej jest zagrać w numerka zamiast w lotto jak kumulacji w lotto nie ma a w numerku przekroczyła 2 mln. większe szanse wtedy na trafienie sa w numerku. Tylko widze że niektórzy z wypowaidających sie tutaj uczynili z kuponów sens swojego życia. a to nie dobrze. ale i tak zycze wszystkim naprawde wielomilionowych wygranych.
Dziękuję Wszystkim za gratulki;) W sumie trafiłam 2 trójki: tu i inną u Ziuty na forum :)Ostatnio lepiej mi się wiedzie. Wczoraj też trafiona trójeczka i 3 parki. Muszę się starać bo Tomiszka , z którym od roku typuję podniósł BAAAARDZO WYSOKO poprzeczkę u ostatni weekend . Serdecznie mu przy okazji gratuluję :D
Wszystkich cieplutko pozdrawiam i życzę szczęśliwych typów :D
Wszystkich cieplutko pozdrawiam i życzę szczęśliwych typów :D
dzieki lila jak wejdzie to 37 to masz u mnie piwko:) to do poniedzialku pozdrawiam:)
co do inwestowania to nie trzeba duzych sum, żeby budowac swoja niezaleznosc finansową. Nawet przy jak sie ma rodzinę. Oszczędzanie czyli wydawanie z głową. Żeby uzbierać 100 tys zabrało mi to 8 lat. co miesiąc inwestowałem 600 zł. Raz miałem więcej pieniedzy raz mniej był jeszcze kryzys więc moje jdnostki funduszy troche straciły. Ale i tak nie żałuje bo juz odrobiłem straty i te pieniadze mam pewne. więc teraz mam 134 tys. pamietajcie że co 5 lat kapitał sie podwaja więc za 5 lat bede miał 268 i to przy założeniu 10-12 % zysku rocznie. a jak wspomniałem ja wtym roku miałem 34% przy ostroznym inwestowaniu gdybym bardziej ryzykownie zadziałał byłoby tego w granicach 80%. dlatego tez radze wszystkim zabezopieczcie się finansowo i potem sobie grajcie i grajcie i oczywiście wygrywajcie :)
ktoś napisał, że 100 tys żeby mieć to trzeba byłoby odkładac 1000 zł miesiecznie przez 10 lat. Ja zainwestowałem w 2001 roku 30 tys. po 5 latach miałem 84 tysiące. Co roku z inwestycji średnio miałem około 30 %. Tak działa magia procentu składanego. Równierz nie zapominam że w 2008 roku byłem na minusie. więc troche straciłem. ale pamietajcie czas to pieniądz !!! I chodzi tu o długośc inwestycji. żeby wszystkich zaskoczyc to te 30 tys wygrałem w zdrapce :)
do finansisty a w co Ty tak inwestujesz w akcje,obligacje?grasz na giełdzie czy jeszcze cos innego tak z ciekawosi pytam:)
dobrze gadasz finansista,tylko,że taką gadkę to ja w każdym banku usłyszę ile to można wyciągnąć procent,czy Ty chcesz tu może sprzedawać produkty typu lokata+fundusz,a może tak jak w Limanowej,ludziska zawierzyli dziewczynie bo mieli wyciągnąć 18% i ani procent,ani wkładu.
Nie pomaga mi pieniedzy od 4 lat,ale naprawde glupoty opowiadac.Nie ma milosc od 4 lat
finansistaaa-Ty się niczym i nikim nie przejmuj,ważne,że jesteś na plusie i już.Pozdrawiam:)
Nie chce tutaj nic nikomu reklamować, każdy ma swój własny rozum. Ja poczytałem ( 12 ksiąek o funduszach) potem troche sie rozgladnąłem po firmach. Pojechałem na szkolenie. I uzbrojony w wiedzę zacząłe. Myslisz, że było łatwo, ile razy była pokusa żeby wyciagnac pieniądze, żeby cos z tego mieć, żeby pojechac z dzieciakami na wakacje itd. Powstrzymałem sie i juz. Banki są kiepskim miejscem pomnazania pieniedzy bo to bank zarabia na tych co zakładają lokaty. Co do limanowej to cóż przekręt nie pierwszy i nie ostatni zapewne. Ja mam swoje konto swój program wchodze o kazdej porze dnia i nocy mam pod kontrolą swoje finanse. Jak chce cos zmienic w portfelu inwestycyjnym to dzwonie do znajomego i sie pytam jeżeli czegos nie rozumiem. To wszystko. Nie trzeba wielkiej filozofii. Oszczedzac może kazdy i zawsze. Bo kto oszczedza ten ma. Kiedys grałem za 200, 400 zł tygodniowo w duzego lotka w MM słałem jak głupi teraz gram za 2.50, czasem zaszaleje za 9 zł ( 3 zakłady lotto) a reszte odkładam i zapewniam was wszystkich wygrywam na tym że odkładam.
i jeszcze jedno - kiedy jest hurraaaaa optymizm? wtedy jak się przypadkiem w zimowej kurtce znajdzie zawieruszoną stówkę :):):)
finansista ale w co inwestowac najlepiej..wiem ze pieniądz nie moze leżec i najlepiej jak pieniądz robi pieniądz,ponoc dobrze inwestowac w nieruchomosci nie mam za duzej wiedzy na ten temat dlatego pytam:)
czarodziejka kontak ze mna na mail titatiti@wp.pl czekam.
no to z tym to mądrze powiedziałeś,ja też jestem na dobrej drodze żeby przestać grać w produkty totalizatora,za dużo przelatuje kaski przez palce,a wygrać co raz trudniej
finansista nie mam narazie co inwestowac,ale wiedza teoretyczna sie przyda..jak sie mi uda wygrac cos w lotto to wtedy moge cos pomyslec,bo narazie to zostają marzenia
finansistaaa -weź ty sobie daj na wstrzymanie z tymi swoimi wykładami.Twoje mądrości sprowadają sie do tego , że lepiej jest wygrać niż przegrać .Zapewniam cię że my tu wszyscy doskonale o tym wiemy i za to "Nobla " w dziedzinie ekonomii nie dostaniesz.
Z takimi funduszami jak ty sobie liczysz do dopiero bywa smiesznie jak one bankrutują a ty razem z nimi i wtedy szybko biegniesz do wysokiego budynku by wyskoczyć przez okno .ZA 5 lat tych funduszy może nie być więc może dzielisz skórę na niedzwiedziu . Sprawdź gdybyś dzisiaj postawił swoje oszczędnosci na liczbę 4 w totomix to byś je pomnożył o 200%w jeden dzień :) taka to jest ta twoja ekonomia.Idz więc w "kukuruzu" jak nie grasz i nie zanudzaj !
Z takimi funduszami jak ty sobie liczysz do dopiero bywa smiesznie jak one bankrutują a ty razem z nimi i wtedy szybko biegniesz do wysokiego budynku by wyskoczyć przez okno .ZA 5 lat tych funduszy może nie być więc może dzielisz skórę na niedzwiedziu . Sprawdź gdybyś dzisiaj postawił swoje oszczędnosci na liczbę 4 w totomix to byś je pomnożył o 200%w jeden dzień :) taka to jest ta twoja ekonomia.Idz więc w "kukuruzu" jak nie grasz i nie zanudzaj !
test na 22 MM:
13 liczb: 5,14,18,23,26,43,46,48,59,61,64,69,77
9 liczb: 11,16,41,45,47,54,55,62,72
z powtorek: 8,10,35,50,51,71
13 liczb: 5,14,18,23,26,43,46,48,59,61,64,69,77
9 liczb: 11,16,41,45,47,54,55,62,72
z powtorek: 8,10,35,50,51,71
dzikus-tak wszyscy się tutaj chętnie wymieniają mailami,że też to zaproponowałam:))
czarodziejka napisz na maila. Podziele sie swoja wiedzą. lapiej jest wiedzieć w co zainwestowac jak sie pieniedzy nie ma i czeka na wygraną zycze wszystkim :):):) niż miec juz gotówkę i goraczkowo szukac jakis mozliwości.
Witam wszystkich! ja też przestałem grac w MM narazie bo same straty miałem, a teraz pykne w keno lub mini lotto czasem ,tez porazki i tak więcej kaski mam.Pozdrawiam