Wpisy 817 906 – 818 005
11 marca 2012 01:41 → 11 marca 2012 02:06, 100 wpisów
z resztą co tam ja i tak widac ze nikomu nie zalezy czy jestem czy mnie nie ma
pozdrawiam
pozdrawiam
JOCIU,mogę...ale czy trafisz???
a zdrapki u mnie leżą...świeżutkie,do wygrania 3000 eu
a zdrapki u mnie leżą...świeżutkie,do wygrania 3000 eu
13max...ty masz złe oczy ..ja tez takie same jak ty ...nic nie pisałem jaki brzydki słowo ...jak kto pierwszy urazy mnie
tyg chamsko sie odzywasz tez
tyg...a niedorozwojem jesteś Ty,***olisz coś od rzeczy jak potłuczony sam nie wiesz czego chcesz.Zaopatrz się w lepsze argumenty i również s***alaj
o taczce napisałem w formie zartu a ty napisałaś do mnie wy***alaj ....wiec odopowiedzialem ....i wole byc karkiem niz damesom w solarianej skórce
ty napisales pierwszy zreszta sama nie wiem dlaczego takie chamstwo do mnie
a w... odpowiedizalam na to jak sie do mnie zwrociles
krzysiu... pa wysokich wygranych jak bedziesz gral kiedys
jocia... nie tu
majorka....od wiosny ...zobaczymy jak trafie ...sam mówie pintol realu albo nie jade ...nie co dzienne wyslę
majorka ...Przepraszam ...zostań i się nie musimy już odzywać ....
jociu... jestem solarą, uczuna w dupe je..bana wiec.. sorry, a ja zlego slowa nie powiedzialam na niego nigdy
Lila.... na pewno pijesz troche
nie wiem dlaczego tak sie do mnie zwrocil ale spoko... uwaza ze mam mezczyzne prostaka, ja jestem solara, jezdze taczką, jestem w d..pe jeba..na uczoną i tyle
ok spoko takie zycie, opinia cudowna i świetlista, zło wraca ze zdwojona siłą
ok spoko takie zycie, opinia cudowna i świetlista, zło wraca ze zdwojona siłą
krzysiu
lilka
idę bo mam dość koniec pewien rozdział trzeba zamknąć
lila...no tak u mnie tez mała bratowa jedno piwo z puszkiem i poszła sama do łózka
majorka...
13max33
kilka dni temu pisalismy bylo ok, zarty i smiech, dzisiaj nazywasz mnie solarą i wielce w dup.e jeb.ana uczona... przepraszam bardzo ale takich slow nigdy w realu nawet nie slyszalam, wiec mi jest przykro. z pozoru sie nie ocenia, ksiazki po okladce takze...
NADAL NIE WIEM dlaczego tak sie stalo...
kilka dni temu pisalismy bylo ok, zarty i smiech, dzisiaj nazywasz mnie solarą i wielce w dup.e jeb.ana uczona... przepraszam bardzo ale takich slow nigdy w realu nawet nie slyszalam, wiec mi jest przykro. z pozoru sie nie ocenia, ksiazki po okladce takze...
NADAL NIE WIEM dlaczego tak sie stalo...
jociu
lila
dobra znikam..
krzysiu, Opa
dobrej nocy no signal
dobrej nocy no signal
nareszcie sie dobilam do Was..kurna u mnie w rodzinie
ktos umiera na raka..a Wy sie klocicie..jakby to mialo
isc o zycie lub smierc..troche serdecznosci i zrozumienia
ludzie..zycie jest tak krotkie..cholera..
ktos umiera na raka..a Wy sie klocicie..jakby to mialo
isc o zycie lub smierc..troche serdecznosci i zrozumienia
ludzie..zycie jest tak krotkie..cholera..
Opa....
ulexxo Kochana, ale jakbys sie czula jakby ktos nazwal cie solara i jeba... w d...pe uczona.. sa granice
zegnam
zegnam
jociu...
OPA nie badz niesmaczny
jocia nie i tak wiekszosc ma to w 4-ech
ulexxo
Dobra ...ja sobie zniknę zostawie was wszytkich ...bedziecie mieli spokój ...i po sprawie ...majorka zostan ....
JOCIU ja wiem co piszę...znam swoje możliwości,dlatego to nie bzdura...ale że nie smaczne ?
Solara w du..pe jeb....ana uczona żegna
13max...masz pamietaj nie ucz się taki brzydki słowo ...pisz równiez jak masz twoje dziecko