Wpisy 818 006 – 818 105
11 marca 2012 02:06 → 11 marca 2012 02:29, 100 wpisów
jocia...
lila....
Żelka ...przepraszam że uczestniczyłaś w tym ...i zresztą przepraszam wszystkich ....Dla Pań od dla Panów ...bez tyga
poprosze chusteczki by otrzec łzy i znikam
kto ma chusteczka ...13max przyjdz i daj mu
co sie wypowiedzialo to sie sadzi, wiec ok... zyc dalej musze, jestem w dupę jebana uczona i na dodatek pier..dolnieta w dekiel solara. spoko fajnie i na temat, dziekuje za opinie
smiejscie sie dalej, kto mnie nie lubi nie musi, jego sprawa, ale ja nikomu nie ublizam
lila...widzisz majorka płacze prawdziwe
krzysio nie smiej sie ciekawych rzeczy sie o sobie dowiedzialam dzisiaj
ulexxo wiem
jocia
jocia
lila
koniec ide juz naprawde bo sie w..kwrilam porzadnie
majorka...przepraszam pani ...ja myśle nie umiesz płakać
krzysiu, ty nie masz za co przepraszac bo jestes dobrym duchem czatu
umiem plakac, kiedy potrzeba, kilka sytuacji przykrych mnie wzruszylo, a dzisiaj po prostu przykro..zwyczajnie..ze mam taka opinie... w oczach jakiegos....
umiem plakac, kiedy potrzeba, kilka sytuacji przykrych mnie wzruszylo, a dzisiaj po prostu przykro..zwyczajnie..ze mam taka opinie... w oczach jakiegos....
MAJU,ja też ma różne u innych opinie i mam to piździe-jak to się mówi,staram się być okey wobec tych co mnie szanują i tyle
OPA... ktos nie zna mnie na zywo a twierdzi tak... cos jest nie tak
jocia
majorka...znam twoje oczy i włosy ...tak mam kozezanka srednie spokojna słabo uśmiechała
dobra juz ide tam po cherbaty
ale tu na NK ...kiedyś była pózniej sama usuwała kontakt ...otto jedna ja wiem ...nic nie powiem ii poowwoo
krzysiu
lila juz zaparzone cherbata mietowa i bardzo prosze
jocia
ulexxa mogłaś być wcześniej.. była pizza z mikrofali teraz robię omlet.. ktoś chętny??
lila