Wpisy 817 806 – 817 905
11 marca 2012 01:17 → 11 marca 2012 01:41, 100 wpisów
Lila, sama zobacz co .... pisze
majorka..
Jociu, zobacz na chamstwo, najpierw ty, pozniej ja
ZNASZ MNIE W OGÓLE? W DUPE W..JEBANA UCZONA? SLUCHAM? G...WNO JESTES A NIE FACET, JAK KOBIETY TRAKTUJESZ JAK ....
takie jak ty tak bede traktował tak to sobie pisz do sojego misia ...
"wiecle wdupe jebana uczona"
CHAMOM PROSTAKOM
CHAMOM PROSTAKOM
jakie jak ja? a jaka ja jestem? buhahahaha znasz mnie w ogole?
tyg ....chiałes sie spotkac lamusie i co dwaaz uciekłes tylko siedzisz za tym monitorem i sie produkujesz ....wiec zamknij ten ryj
dobra uciekam...
a ty mnie znasz ....zanasz mnie ....wiec takie słowa kieruj do swojego prostaka ...
tyg...masz jecha na strajk głodowy wawa powiedz jest za drogo..
kathyy...
i juz uciekam..
i juz uciekam..
Tyg ....ojjjjj jakbym cie dostal w swoje rece .......to bym cie wlukl za samochodem
i to za co sie pytam...
przykre, juz wiecej tutaj nie bede pisac
przykre, juz wiecej tutaj nie bede pisac
bo widzisz Jociu,zamiast zapytać co to Ojom to najlepiej durnia z kogoś robić...wiesz o co chodzi
Lila , Jocia , Ulexxa , Krzysio , Toja , Sara i kilka innych dobrych duchów
dobrego... i wielku wygranych.
dobrego... i wielku wygranych.
Przpraszam innych za moje zachowanie ....ale jestem spokojny do czasu ......
a co ja takiego zrobilam? napisalam ze moglby mi za swoja wygrana BMW sprawic, a ty chamstwem do mnie, ze taczka jezdzic nawet nie umiem
CHAMSTWO!!!!
CHAMSTWO!!!!
Żegnam i fajnie jakby sie dalo konto usunac
jaka jestem i jakie mam zycie to nie wiesz, a jak ty ludzi oceniasz to nie wiem
jaka jestem i jakie mam zycie to nie wiesz, a jak ty ludzi oceniasz to nie wiem
jociu, no... coz poradzic jak max mnie nazywa "wiecle wdupe jebana uczona"
MAJU,masz rację...ja zdałem kiedyś prawko na motor...z 4 ...tylko ja,a wieśnicy jeździli od dzieciaka na wu-eskach i sch-aelkach,po prostu szczęście
napisałem to w formie żartu ......a ty dameso nietykalna ...ujełas sie ....tylko jak ty pisałas o rurkach i dmuchanych llach jakos sie nie obraziłem .....DAMESKA ....solariana
1 nie siada ? wuchodzi mi 1.21,71 ..troche dziwnie..ale..tak mi wychodzi
tyg ....spotkaj sie ze mna .....i wtedy mi powiesz ze jestem burakiem ...juz dwa razy podawałes aderes gdzie mam podjechac w wawie ...myslałem że bedziesz ale okazałes sie kozakiem za ekrany
max, w formie zartu? ze jestem w d... jeb..ana? no sorry co to za zart, nie nazywaj mnie solarina bo nie masz do tego podstaw, pakerze