Wpisy 7 605 – 7 704
3 grudnia 2007 11:39 → 4 grudnia 2007 19:07, 100 wpisów
39,51,69\\15,28,33\\3,28,45\\powodzenia wszystkim na dzis ;)
Do JOJO 58 -kożystając z chwili w przerwie tworzenia zakładow i pareczek na dziś napisze tak : Madrości zachowaj dla siebie bo matematyki uczyłem sie i wiem co to rachunek prawdopodobieństwa o pouczenia dla dzieciaczków ! Jak je masz ? powodzenia!
Kaczor wyjasnij z tym prostokatem-ile w poziomie ile w pionie i cos wiecej ,obadam i zapodam
Do MEGAGRAWERA-tak się składa,że Jojo ma rację,wulgaryzmy opanowują jęzk Polski i są przejawem zwykłego chamstwa wobec innych uczestników forum,szczególnie kobiet,myślę,że uciekają się do tego sposobu najczęściej ludzie,którym rozmaite kompleksy nie dają spać no i oczywiscie zwykłe prymitywy-brak znajomości dostatecznej ilości słów by wyrazić swoje myśli czy uczucia.Pozdrawiam-OLAF!!!.
hahah:) Niniejszym przepraszam wszystkie kobiety urażone moim, podobnie jak ostatnie typowania:), niefortunnym wpisem 7520. Oczywiście chodziło mi o słowo "przysolić":) Szczególnie do Depesza: Synu Drogi,jeśli nie obiecasz poprawy -wróżę Ci brak uzyskania rozgrzeszenia:) Mamy adwent, a Ty nie dość, że nadal przepisujesz liczby z innej stronki:),to preferujesz bardziej browarek od parek:) Zaprawdę, nie godzi się, niegodziwcze:) Jak myślisz, że ofiara na tacę umniejszy Twoje ciężkie grzechy, mylisz się:) Obiecaj poprawę i nie grzesz Synu, nie grzesz...:)hahahah
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
Dzięki Olaf za poparcie w sprawie eliminowania chamstwa na tym forum. Myślę, ze jeżeli skupimy naszą energię wyłącznie typowaniu właściwych liczb, a nie na przekleństwach i licytacji " kto ile wypił" -będzie zdrowiej i przyjemniej. P.S> Dzieci mam dobrze wychowane. Pozdrawiam
..a tak poważnie Olaf, Jojo -myślę,że to wynik frustracji -ja też czasem, szczególnie po losowaniach mam ochotę coś napisać "w innym" języku, rodem z "Psów" Pasikowskiego,ot np. Franza Mauera zwrot "...w imię zasad, s***nu" hahahh. Macie rację, trzeba mieć silną wolę i mocny charakter, żeby się nieraz nie zdenerwować,(po losowaniu:) tego życzę, pozdrawiam i powodzenia
...tzn. życzę, aby losowania nie dawały nam powodów do frustracji, a same wygrane:)Powodzenia, narka
Przepraszam wszystkich których uraziłem wulgaryzmami tyko nie przypominam sobie zebym je pisał dosłownie no ale moze pan jojo i olaf są przewrażliwieni może są nauczycielmi a może ministrantami a może dżentelmenami ja nie stety jestem czarnym charakterkiem który ma prawo czasem zajrzeć na stronke wypowiedzieć się na chacie i zagrać w lotto.pozdrawiam urażonych !!!
Koniec debatowania o bzdurach może tak cos zatypujemy i właśnie na dziś proponuje pareczki tradycyjnie razy stawka 10 -{ 29-78} i{ 21-33} i {33-63} oraz 5/{21-29-33-63-78} i 7/{11,12,14,18,64,72,78} i 8/{13,15,18,21,29,33,64,78} jeszcze 10/{11,12,21,29,33,38,64,70,72,78} spotaniczna 8/{4,8,14,15,18,19,24,29} panowie nie flustrujcie sie wybieżcie jakiś zakładzik i poslijcie !!!
Panowie skupcie się na liczbach a nie na soleniu i zapieraniu się laską !!!
Dzięki Ewa 76 Myślę że, tylko takim podejściem do zagadnienia jak Twoje Olafa i KACZOR001 osiągniemy realne oczyszczenie tego forum z pospolitego chamstwa,które nas na co dzień dotyka na każdym kroku.Postępujmy w/g Hasła Człowieku nie irytuj sie i darz zyczliwością innych.
Witam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Jestem za całkowitą kulturą słowa, po to one są aby nie używać wulgaryzmów i ohydnych epitetów, szkoda że nie wszyscy to rozumieją. Przecież mamy piękny język.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Kaczora001 o jaśniejsze wytłumaczenie mi metody zawartej we wpisie 7550 "...jeżeli kombinacje mi się nie podobają skaczę po nich konikiem..." Też jak kiedyś pisałem traktuję trochę ML jak szachy, robię różne roszady, a mimo to często przegrywam partie. Pozdrawiam generała, z poważaniem, szeregowy
witap panstwa moze ta 10ka dzis padnie 9,10,23,24,37,38,51,52,65,66 zycze udanych wygranych aha a 2ka moja to 9,16 pozdrawiam
..:-)))witam wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE o prostokącie nie będę się rozpisywał - wystarczy przeczytać moje wpisy a każdy ...WEZMIE Z KACZORA CO BĘDZIE CHCIAŁ..ukłony drogi matycz i coś dla wszystkich ..... JEŻELI MAMY NADZIEJĘ TO ŻYJEMY KIEDY JĄ TRACIMY STAJEMY SIĘ MARTWI...NIE TRAĆMY WIARY NADZIEI I MIŁOŚCI A BĘDZIEMY NAPEWNO SZCZĘŚLIWI..niekoniecznie dzięki lotto
3 / [2,11,41]
7 / [8,21,32,49,52,66,76]
[12,35,46,54,65,70,75]
- chybił trafił
8 / [9,27,44,55,64,67,71,77]
Good luck :)
7 / [8,21,32,49,52,66,76]
[12,35,46,54,65,70,75]
- chybił trafił
8 / [9,27,44,55,64,67,71,77]
Good luck :)
...ŚWIAT SIĘ DO NAS UŚMIECHA A LOTTO W KONIA Z NAMI GRA ALE NIECH SIĘ STRZEŻE BO I MY UMIEMY W TO GRAĆ A JAK ZAGRAMY TO HOHOHOHOHO.....:-))))))
CAŁKIEM ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ DROGI PRZYJACIELU KACZORZE. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ TOBIE I WSZYSTKIM ZDROWIA,WIARY MIŁOŚCI I NADZIEI.POZDRAWIAM
...I NADEJDZIE WIELKOPOŁOMNA CHWIŁLA ŻE POPROSZĄ NAS ABYŚMY PRZESTALI GRAĆ ...JUŻ WKRÓTCE...:-)))))
...coś przesadziłem z tym zdrowiem:) ale tu ono ważne, reszta jest liczeniem...
...no nie bo zdrowie nade wszystko a teraz bura drogi matycz DLACZEGO NIE KOMBINUJESZ ZA SWOIM NUMERKIEM GG SUPER CYFRY.....PRZEJZYJ TE SWOJE STATYSTKI BO NA MÓJ KACZY DZIOBEK PEWNIE NIERAZ BYŁOBY COŚ Z TEGO...
...a szukasz cyfr w kosmosie a masz je cały czas przed sobą .....
..nie wiem czy dobrze policzyłem Kaczor ale z numeru mojego gg można ułożyć aż tyle liczb: 3,5,6,8,9,35,36,38,39,53,56,58,59,65,68,69. Tak? (gg 3889695)
...poskakałem konikiem i wyszło mi 5,36,38,53,65 :) lubię stawiać na powtórki:)
...oczywiście to był żart -ale powtórki w ML to jedna z najważniejszych rzeczy -odgadnąć część "dubli" to już część sukcesu. Dlatego warto grać na wielokrotne losowania -masz rację Kaczor.
.... i tu się cieszę że się zgadzasz ze mną i zwracaj uwagę na cyfry które cię otaczają a sukces nadejdzie i zlot na sylwka się spełni.:-)))
Dzięki dj-cue, pospiech jest złym doradcą:)może dziś padnie 63 :)
Jak ktoś ma mi za złe, że piszę nie na temat -po prostu w wielu wcześniejszych wpisach dużo pisałem na ten i innych tematu związanych z ML, nie chcę się powtarzać, wiem,że jest wielu nowych bywalców Multipasko.pl, pozdrawiam i życzę wytrwałości, trochę wyrozumiałości, i samych trafień.
Jak ktoś ma mi za złe, że piszę nie na temat -po prostu w wielu wcześniejszych wpisach dużo pisałem na ten i innych tematu związanych z ML, nie chcę się powtarzać, wiem,że jest wielu nowych bywalców Multipasko.pl, pozdrawiam i życzę wytrwałości, trochę wyrozumiałości, i samych trafień.
...tak Kaczor -pewnie kiedyś napiszemy wspólnie książkę pt." Od Kaczora001 i paraMULTImilionera -przez Multipasko -do MULTImilionera :):):)
.....obecnie pracuję nad METODAMI typowań kaczora wraz z paroma systemami może niedługo na allegro.....:-))))))
....CHOĆ STAŁYM BYWALCOM TEJ STRONKI NIE BĘDZIE TO POTRZEBNE BO SPORO JUŻ NA TEN TEMAT WIEDZĄ ....
...tak -stali bywalcy -wyśmialiby naszą księgę.:)-pewnie za darmo by jej nie chcieli czytać:)-musielibyśmy im dopłacać:)
.....NIE NO MATYCZ SAMA CIEKAWOŚĆ BY ICH ZAPROWADZIŁA NA AUKCJĘ ...ano ciekawe co to za" mądrości" tam powypisywali....
" W słowach tylko chęć widzim, w działaniu potęgę;
Trudniej dzień dobrze przeżyć, niż napisać księgę" -Adam M. ( nie mylić z Depeszem)a więc do roboty,uczmy się powoli gry w ML. Powodzenia
Trudniej dzień dobrze przeżyć, niż napisać księgę" -Adam M. ( nie mylić z Depeszem)a więc do roboty,uczmy się powoli gry w ML. Powodzenia
Kaczor -sam mam polsko-litewskie korzenie, dlatego lubię cytować Mickiewicza -dziś czekam podobnie na liczbę 44 -on pisał o niej już w "Dziadach" :):):) -a ona coś nie chce "biegać" ostatnio -może dziś:)
...oby Kaczor:) -ale i tak gra na najdłużej oczekiwane to o wiele większe ryzyko niż na często występujące, tak uważam. To wynika ze statystyk, ale człowieka kusi...
...skoro tak uważasz, a widzę,że się rzadko mylisz ostatnio -po pewniakach, nie mam nic przeciwko. Narka Kaczor, trzymam kciuki,pa
...no i padło 44 i 31 i to tyle jak dla mnie ostatnio, może nawet o jedną za dużo:) Jak po to pech, jak szczęście to szczęście:) Już lepiej mogłem grać z GG:) miałbym 3 :)
...jak pech Kaczor to pech.:) Teraz z chęcią użyłbym wiązanki staropolskich wulgaryzmów:)-tylko że to nic nie pomoże, a jeszcze oberwałoby mi się od Jojo58 czy Olafa:) pozdrawiam
...GRATULKI NIE WYGRANYM TYLKO PRZEGRANYM BO JUTRO WSTANIECIE Z NOWYMI NADZIEJAMI ŻE TO WŁAŚNIE BĘEDZIE WASZ DZIEŃ...
...dzięki Kaczor-to miło z Twojej strony -tak to mogę przegrywać...:):)
....powtórzę się ale ...a po nocy przychodzi dzień ...po przegranej sukces czego wszystkim jak i sobie w dniu jutrzejszym życzę :-)))
Czesć Opa -gdyby Depesz przepisał z wczoraj wszedłby mu pewniak i parka, ale widzę, że wybrał browarka...:) (nie warto często zmieniać wytypowanych liczb, pić chyba też drogi Depeszu:):)
..TERAZ NIE MAM WENY ALE Z POWTÓREK NA JUTRO MAM NADZIEJĘ ....4...28...69....44.....
Opa -do wpisu 7663 - wtedy konik, hobby może stać się nałogiem. To zła droga, czasem ciężko na niej "zawrócić":) Umiar ponad wszystko, we wszystkim. Zawsze to będę powtarzał...
...tu zgodzę się z Jojo i Olafem -na pewno czytają nas ludzie bardzo młodzi,którzy dopiero wybierają drogę... Niektóre wpisy mogą rzeczywiście jedynie im zaszkodzić, tak uważam, dlatego czasem przemyślmy nasze wpisy. Pozdrawiam Opa.
Z tych typów na ML 03.12.07 - 7;18;21;36;57, które tu podałem 02.12.07 padły tylko 2-ie: 36 i 57
Moje typy na ML 04.12.07 to 10;36;47;57;73
Moje typy na ML 04.12.07 to 10;36;47;57;73
wszystkim górnikom w dniu ich święta wszelkiej pomyślnosci ,szczęścia i oczywiscie wszystkim Baśką ;)
Nice site.
Look here:
atkins diet [url=http://some-search.com/atkins-diet.html]atkins diet[/url] online loan [url=http://some-search.com/online-loan.html]online loan[/url] student loan [url=http://some-search.com/student-loan.html]student loan[/url] personal loan [url=http://some-search.com/personal-loan.html]personal loan[/url] nextel ringtone [url=http://some-search.com/nextel-ringtone.html]nextel ringtone[/url]
Look here:
atkins diet [url=http://some-search.com/atkins-diet.html]atkins diet[/url] online loan [url=http://some-search.com/online-loan.html]online loan[/url] student loan [url=http://some-search.com/student-loan.html]student loan[/url] personal loan [url=http://some-search.com/personal-loan.html]personal loan[/url] nextel ringtone [url=http://some-search.com/nextel-ringtone.html]nextel ringtone[/url]
Dzis wpadnie 11+72. Chyba...
NIC NIE JEST PEWNE ALE TO MOŻE BYĆ /z tym że nie na pewno/:) Także pozdrawiam Baśki i wszystkich górników (tych którzy próbują coś "wydobyć" z zakładów TS lub innych też:):)
...np. taki Depesz -wczoraj pił pewnie zdrowie górników i Basiek -stawiał im browarki:) -dziś zaś stawia na parki:) (58,68). Ja na 17,44. Powodzenia,pozdrawiam
Witam .
Moje liczby na dziś;
9.15.26.58.64.76.
8.13.22.32.42.54.68.71.
Pozdrawiam.
Moje liczby na dziś;
9.15.26.58.64.76.
8.13.22.32.42.54.68.71.
Pozdrawiam.
Najlepsze życzenia Barbarom i wszystkim górnikom.
ja też do życzeń się przykładam,Barbary oby nam dobre liczby wyczarowały,a nie będą żałowały
3,29,45\\39,51,69\\15,33,57\\29,39,78\\39,49,70\\powodzenia ;)
ostatnio z 2 piątek(pisałem-ale chyba ich nie podałem)weszło z jednej pLUS,a w drugiej 4/5,w sumie byłoby 6/10z plusem,także zobaczymy dziś :
2,22,39,45,51 i druga 5-tka
17,27,42,70,75
2,22,39,45,51 i druga 5-tka
17,27,42,70,75
podam profilaktycznie jeszcze 6-tkę-szkoda że nie w dużym lotku
3,15,26,49,60,71
3,15,26,49,60,71
jan max a dla ciebie gratki za 1/1.2/2.3/3.4/5.tak trzymaj ;)
Najlepsze zyczenia dla Wszystkich Barbar z okazji ich Swięta Forumowiczom zyczę trafnego urobku z zestawów ML.DL.Tsn.Pozdrawiam
W piątek są zakłady specjalne 5 z 45, może warto spróbować? Mnie dzisiaj kobieta bardzo zachęcała i wysłałem parę na chybił - trafił...
Allan -no skoro Cię kobieta zachęcała...:) One mają dar kuszenia:) Powodzenia:)
Widze że na chacie nastopił spokuj nie ma już pretensji wulgaryzmów Zycze wszystkim dziś wygranych szczegolnie w dużego lotka bo jest kumulacjia co prawda nie 38 miln eur ale 1 miln eur wystarczy i tyle! pozdrawiam również wszystkie Barbary w szczególności Zone Barbare Teściowa Barbare i Kochanke barbare oraz Górników .MIłego dni wszystkim i wyteżcie umysły lotto maniacy bo dzis kolejne losowanie !!!
hahah:) Tak Grawer-od dziś sielanka na chacie:) i w wygrywaniu:) Myślałem,że będę życzył Ci,żebyś wygrał dziś na superturbomiotłę z dopalaczem dla teściowej, no ale skoro ma na imię Basia, to pewnie nie potrzebuje:)
http://www.wrzuta.pl/aud/file/wNztBWyYI7/
zbigniew_wodecki-basia_koncertowa
Tak trzymaj:) Powodzenia
http://www.wrzuta.pl/aud/file/wNztBWyYI7/
zbigniew_wodecki-basia_koncertowa
Tak trzymaj:) Powodzenia
Duży lotek jest od dawna moim konikiem i w dniu losowań dużego wszystkie siły i nakłady idą na tą właśnie gre. Ale jestem wierny równiez multi lotkowi i na dziś przygotowałem taki pakiet parki to 29-78 i 29-38 i 1-21 i 1-7 dodatkowo 5/12,14,29,38,78 i 5/21,29,33,63,78 i 7/1,7,21,29,33,63,78 i 8/13,14,18,29,38,47,64,78 TO DO 21.55 JAK CO DZIEŃ HE HE HE!!!
MOJE PIERWSZE WEJSCIE na tym niku i bombowa barburkowa jedyna na pasco 5/12,13,14,29,38 ciekawe ?
....16,,71,,25,,19,,35,,
8,,6,,32,,74,,80,,
17,,14,,58,,60,,54,,
63,,77,,68,,35,,75,,
49,,3,,41,,1,,4.....I TYLE PA
8,,6,,32,,74,,80,,
17,,14,,58,,60,,54,,
63,,77,,68,,35,,75,,
49,,3,,41,,1,,4.....I TYLE PA
Oj, to nic Kaczor -od dziś jest tak miło na tym chacie, ze może być nawet szerszy;)Teściowe nawet mają lepiej:) Gdzież te czasy, kiedy Geniusz zarzucał Spitowi, że mu się druciki w mózgu poskręcały:) ehhh. Pozdrawiam Spita i Geniusza:)
Kaczor nie zaduzo tych liczb,kazdy moze sobie walnac kolo 30tki i sie podniecac ze mu 7 wejdzie i widac ze 35 to pewniak bo 2 razy potórzyles.kuzwa co za zenada!!!!!!!!!
dzieki za pozdro matycz:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
.A WIĘC SANTOS ŻYCZĘ CI ABYŚ TRAFIAŁ TE 7/10 BO PEWNIE TWOJA CODZIENNOŚĆ TO 4/10 ,,,,A JAK CISIĘ NIE PODOBA NIE MUSISZ KOMENTOWAĆ NARKA
...MOŻE TAK MOŻE NIE W ZALEŻNOŚCI OD NAKŁADÓW UZYSKUJEMY WYNIKI MNIE ZADAWALA FAKT ŻE NIE DOKŁADAM...
Santos,przyjacielu-jak na razie Twoja codziennosć to brak typowania.Pokaż swoją codzienność w tym dziale,Kaczor osiąga takie wyniki,że co niektórzy wyzywają Go od generałów.Z uśmiechami "szeregowy".
Simaic mi sie chce z tego Waszego Generała. dobrze ze nasze armie w histori nie miały takich Generałów bo bysmy wszystko przegrali.
Ja tylko pytałem o Twoje typowanie.Pokażesz co potrafisz?Pośmiać się zawsze zdażymy.No nie daj się prosić,bo pomyślę żeś mocny jedynie w śmiechu.
mnie nie interesuja jakies wasze rankingi tylko wypłaty z lottomatu.za ile gram i ile wygrywam zachowuje dla siebie. smieje sie tylko z waszego generala jak łaskawie rzuca Wam 30liczb i jest wielki i jeszcze doda ze na jego kacza intuicje wpadna w najbizszych 30 losowaniach. he he he !!! smiech to zdrowie!!!