Wpisy 7 653 – 7 752
3 grudnia 2007 21:17 → 5 grudnia 2007 11:37, 100 wpisów
...skoro tak uważasz, a widzę,że się rzadko mylisz ostatnio -po pewniakach, nie mam nic przeciwko. Narka Kaczor, trzymam kciuki,pa
...no i padło 44 i 31 i to tyle jak dla mnie ostatnio, może nawet o jedną za dużo:) Jak po to pech, jak szczęście to szczęście:) Już lepiej mogłem grać z GG:) miałbym 3 :)
...jak pech Kaczor to pech.:) Teraz z chęcią użyłbym wiązanki staropolskich wulgaryzmów:)-tylko że to nic nie pomoże, a jeszcze oberwałoby mi się od Jojo58 czy Olafa:) pozdrawiam
...GRATULKI NIE WYGRANYM TYLKO PRZEGRANYM BO JUTRO WSTANIECIE Z NOWYMI NADZIEJAMI ŻE TO WŁAŚNIE BĘEDZIE WASZ DZIEŃ...
...dzięki Kaczor-to miło z Twojej strony -tak to mogę przegrywać...:):)
....powtórzę się ale ...a po nocy przychodzi dzień ...po przegranej sukces czego wszystkim jak i sobie w dniu jutrzejszym życzę :-)))
Czesć Opa -gdyby Depesz przepisał z wczoraj wszedłby mu pewniak i parka, ale widzę, że wybrał browarka...:) (nie warto często zmieniać wytypowanych liczb, pić chyba też drogi Depeszu:):)
..TERAZ NIE MAM WENY ALE Z POWTÓREK NA JUTRO MAM NADZIEJĘ ....4...28...69....44.....
Opa -do wpisu 7663 - wtedy konik, hobby może stać się nałogiem. To zła droga, czasem ciężko na niej "zawrócić":) Umiar ponad wszystko, we wszystkim. Zawsze to będę powtarzał...
...tu zgodzę się z Jojo i Olafem -na pewno czytają nas ludzie bardzo młodzi,którzy dopiero wybierają drogę... Niektóre wpisy mogą rzeczywiście jedynie im zaszkodzić, tak uważam, dlatego czasem przemyślmy nasze wpisy. Pozdrawiam Opa.
Z tych typów na ML 03.12.07 - 7;18;21;36;57, które tu podałem 02.12.07 padły tylko 2-ie: 36 i 57
Moje typy na ML 04.12.07 to 10;36;47;57;73
Moje typy na ML 04.12.07 to 10;36;47;57;73
wszystkim górnikom w dniu ich święta wszelkiej pomyślnosci ,szczęścia i oczywiscie wszystkim Baśką ;)
Nice site.
Look here:
atkins diet [url=http://some-search.com/atkins-diet.html]atkins diet[/url] online loan [url=http://some-search.com/online-loan.html]online loan[/url] student loan [url=http://some-search.com/student-loan.html]student loan[/url] personal loan [url=http://some-search.com/personal-loan.html]personal loan[/url] nextel ringtone [url=http://some-search.com/nextel-ringtone.html]nextel ringtone[/url]
Look here:
atkins diet [url=http://some-search.com/atkins-diet.html]atkins diet[/url] online loan [url=http://some-search.com/online-loan.html]online loan[/url] student loan [url=http://some-search.com/student-loan.html]student loan[/url] personal loan [url=http://some-search.com/personal-loan.html]personal loan[/url] nextel ringtone [url=http://some-search.com/nextel-ringtone.html]nextel ringtone[/url]
Dzis wpadnie 11+72. Chyba...
NIC NIE JEST PEWNE ALE TO MOŻE BYĆ /z tym że nie na pewno/:) Także pozdrawiam Baśki i wszystkich górników (tych którzy próbują coś "wydobyć" z zakładów TS lub innych też:):)
...np. taki Depesz -wczoraj pił pewnie zdrowie górników i Basiek -stawiał im browarki:) -dziś zaś stawia na parki:) (58,68). Ja na 17,44. Powodzenia,pozdrawiam
Witam .
Moje liczby na dziś;
9.15.26.58.64.76.
8.13.22.32.42.54.68.71.
Pozdrawiam.
Moje liczby na dziś;
9.15.26.58.64.76.
8.13.22.32.42.54.68.71.
Pozdrawiam.
Najlepsze życzenia Barbarom i wszystkim górnikom.
ja też do życzeń się przykładam,Barbary oby nam dobre liczby wyczarowały,a nie będą żałowały
3,29,45\\39,51,69\\15,33,57\\29,39,78\\39,49,70\\powodzenia ;)
ostatnio z 2 piątek(pisałem-ale chyba ich nie podałem)weszło z jednej pLUS,a w drugiej 4/5,w sumie byłoby 6/10z plusem,także zobaczymy dziś :
2,22,39,45,51 i druga 5-tka
17,27,42,70,75
2,22,39,45,51 i druga 5-tka
17,27,42,70,75
podam profilaktycznie jeszcze 6-tkę-szkoda że nie w dużym lotku
3,15,26,49,60,71
3,15,26,49,60,71
jan max a dla ciebie gratki za 1/1.2/2.3/3.4/5.tak trzymaj ;)
Najlepsze zyczenia dla Wszystkich Barbar z okazji ich Swięta Forumowiczom zyczę trafnego urobku z zestawów ML.DL.Tsn.Pozdrawiam
W piątek są zakłady specjalne 5 z 45, może warto spróbować? Mnie dzisiaj kobieta bardzo zachęcała i wysłałem parę na chybił - trafił...
Allan -no skoro Cię kobieta zachęcała...:) One mają dar kuszenia:) Powodzenia:)
Widze że na chacie nastopił spokuj nie ma już pretensji wulgaryzmów Zycze wszystkim dziś wygranych szczegolnie w dużego lotka bo jest kumulacjia co prawda nie 38 miln eur ale 1 miln eur wystarczy i tyle! pozdrawiam również wszystkie Barbary w szczególności Zone Barbare Teściowa Barbare i Kochanke barbare oraz Górników .MIłego dni wszystkim i wyteżcie umysły lotto maniacy bo dzis kolejne losowanie !!!
hahah:) Tak Grawer-od dziś sielanka na chacie:) i w wygrywaniu:) Myślałem,że będę życzył Ci,żebyś wygrał dziś na superturbomiotłę z dopalaczem dla teściowej, no ale skoro ma na imię Basia, to pewnie nie potrzebuje:)
http://www.wrzuta.pl/aud/file/wNztBWyYI7/
zbigniew_wodecki-basia_koncertowa
Tak trzymaj:) Powodzenia
http://www.wrzuta.pl/aud/file/wNztBWyYI7/
zbigniew_wodecki-basia_koncertowa
Tak trzymaj:) Powodzenia
Duży lotek jest od dawna moim konikiem i w dniu losowań dużego wszystkie siły i nakłady idą na tą właśnie gre. Ale jestem wierny równiez multi lotkowi i na dziś przygotowałem taki pakiet parki to 29-78 i 29-38 i 1-21 i 1-7 dodatkowo 5/12,14,29,38,78 i 5/21,29,33,63,78 i 7/1,7,21,29,33,63,78 i 8/13,14,18,29,38,47,64,78 TO DO 21.55 JAK CO DZIEŃ HE HE HE!!!
MOJE PIERWSZE WEJSCIE na tym niku i bombowa barburkowa jedyna na pasco 5/12,13,14,29,38 ciekawe ?
....16,,71,,25,,19,,35,,
8,,6,,32,,74,,80,,
17,,14,,58,,60,,54,,
63,,77,,68,,35,,75,,
49,,3,,41,,1,,4.....I TYLE PA
8,,6,,32,,74,,80,,
17,,14,,58,,60,,54,,
63,,77,,68,,35,,75,,
49,,3,,41,,1,,4.....I TYLE PA
Oj, to nic Kaczor -od dziś jest tak miło na tym chacie, ze może być nawet szerszy;)Teściowe nawet mają lepiej:) Gdzież te czasy, kiedy Geniusz zarzucał Spitowi, że mu się druciki w mózgu poskręcały:) ehhh. Pozdrawiam Spita i Geniusza:)
Kaczor nie zaduzo tych liczb,kazdy moze sobie walnac kolo 30tki i sie podniecac ze mu 7 wejdzie i widac ze 35 to pewniak bo 2 razy potórzyles.kuzwa co za zenada!!!!!!!!!
dzieki za pozdro matycz:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
.A WIĘC SANTOS ŻYCZĘ CI ABYŚ TRAFIAŁ TE 7/10 BO PEWNIE TWOJA CODZIENNOŚĆ TO 4/10 ,,,,A JAK CISIĘ NIE PODOBA NIE MUSISZ KOMENTOWAĆ NARKA
...MOŻE TAK MOŻE NIE W ZALEŻNOŚCI OD NAKŁADÓW UZYSKUJEMY WYNIKI MNIE ZADAWALA FAKT ŻE NIE DOKŁADAM...
Santos,przyjacielu-jak na razie Twoja codziennosć to brak typowania.Pokaż swoją codzienność w tym dziale,Kaczor osiąga takie wyniki,że co niektórzy wyzywają Go od generałów.Z uśmiechami "szeregowy".
Simaic mi sie chce z tego Waszego Generała. dobrze ze nasze armie w histori nie miały takich Generałów bo bysmy wszystko przegrali.
Ja tylko pytałem o Twoje typowanie.Pokażesz co potrafisz?Pośmiać się zawsze zdażymy.No nie daj się prosić,bo pomyślę żeś mocny jedynie w śmiechu.
mnie nie interesuja jakies wasze rankingi tylko wypłaty z lottomatu.za ile gram i ile wygrywam zachowuje dla siebie. smieje sie tylko z waszego generala jak łaskawie rzuca Wam 30liczb i jest wielki i jeszcze doda ze na jego kacza intuicje wpadna w najbizszych 30 losowaniach. he he he !!! smiech to zdrowie!!!
Tak myslałem słowa ,słowa ,słowa. Zero dowodów.A już myślałem,że dowiem się jak skutecznie typować.Faktycznie nic tylko się "posimaic".
Ooo:) Santos -rzeczywiście Generał dziś troszkę rozciągnął chat:)ale przeprosił i widać,że zależy mu na żołnierzach, żeby wojna nie rozciągała się w czasie:) Natomiast jakiej broni proponuje używać, to mało ważne -może to być proca albo Tomahawk:) -ważne,że często pociski trafiają mu w cel -zobacz "pewniaki" w Typowaniach -wkrótce będzie nr1 -dostanie order:) Powodzenia Santos. Kaczor, znów zacytuję wieszcza:
"Pochlebca i potwarca za zasługą łażą; Brzydź się więcej pochlebstwem niżeli potwarzą. W potwarzy dla dobrego jest zawżdy nauka; Pochlebstwo złych zatwardzi, a dobrych oszuka." Pozdrawiam Kaczor.
"Pochlebca i potwarca za zasługą łażą; Brzydź się więcej pochlebstwem niżeli potwarzą. W potwarzy dla dobrego jest zawżdy nauka; Pochlebstwo złych zatwardzi, a dobrych oszuka." Pozdrawiam Kaczor.
...zaś moimi pochlebstwami Kaczor nie musisz się brzydzić:)-jestem szczerym człowiekiem, choć czasem sceptykiem, niedowiarkiem i prześmiewcą:) ML to taka gra wojenna:)-szanse mamy wszyscy równe. Powodzenia dziś.
Santos, zakładając,że Kaczor w od 21 do 30 listopada grałby swoimi pewniakami w profie stawiając 100zł dziennie-wygrałby na czysto 1430 PLN. Mnie nie interesuje czy skakał konikiem:), czy oglądał reklamy. Ważne,że trafia. Natomiast każdy, jak sam pisał weźmie z Niego ile chce. Każdy wpis czegoś nas tu uczy. Pozdrawiam
witam multimaników.
od kilku lat jestem typerem ml.obecnie typuje pewniaki(progresja) w profesjonalu, z niezłym skutkiem.moje ostatnie wygrane to:niedziela 345.pln kupon do sprawdzenia 1311271202131429 kod 2728
poniedziałek 345pln nr kuponu.1311271203154620 kod 4820.dzisiaj popełniłem kardynalny błąd.grałem na liczbe "6"miała wyjść za 512pln wygrana ok 1400pln.a ja poprostu usnołem po pracy w wannie.jeśli dziś wpadnie liczba "6"to od jutra nie pracuje.dziękuje za uwage.adrian.
od kilku lat jestem typerem ml.obecnie typuje pewniaki(progresja) w profesjonalu, z niezłym skutkiem.moje ostatnie wygrane to:niedziela 345.pln kupon do sprawdzenia 1311271202131429 kod 2728
poniedziałek 345pln nr kuponu.1311271203154620 kod 4820.dzisiaj popełniłem kardynalny błąd.grałem na liczbe "6"miała wyjść za 512pln wygrana ok 1400pln.a ja poprostu usnołem po pracy w wannie.jeśli dziś wpadnie liczba "6"to od jutra nie pracuje.dziękuje za uwage.adrian.
Gratulacje Tuadrian. Po lewej stronie -dział Typowania -później wpisz Kaczor001, potem pewniaki.
To było do Trolla-znajdziesz tam Kaczora. Tuadrian -nie zasypiaj w wannie:)
na dzisiaj 6 pewniaków[15,20,23,30,58,68] panowie trochę spokoju kupą do boju na lotto marsz
Tuadrian, trzymam kciuki za 6, ale pracować trzeba zawsze, nawet tylko analizując liczby:) Mnie niestety tylko raz wskoczyło 8 pewniaków naraz:) Powoli jednak zaczynam przywiązywać się do buków:) Będę walczył ostrożnie na dwóch frontach. Pozdrawiam i powodzenia.
.... może znów się powtarzam ale SZCZĘŚLIWY CZLOWIEK CO POTRAFI DZIELIĆ SIĘ SWOIM SZCZĘŚCIEM i dlatego tu trafiłem dzieliłem się swoimi metodami sposobami na walke z lotto/ i po to jest ta stronka/ mam nadzieję że niejeden z chatowników coś tam sobie przyswoił i może wygrywa więcej niż dotychczas co do wygranych wszystko zależy od wkładu za 10 czy 20 zeta fortuny się nie wygra ale mając przykładowo 300 min dziennie można ....pozdrowionka dla matycza i pozostałch ziomali po kuponie
... santos dzisiaj to tak podałem sobie tyle cyferek bo tyle brałem pod uwagę co wyjdzie za 10 zeta zobaczymy ale na tym forum podawałem już 7/13 7/10 trójki pewniaki itd są świadkowie a co do wygranych no cóż po prostu się bawię i nie dokładam a to jest to o co w tym chodzi ....
...Witam Kaczor -może masz rację -ja te 8/10 (na pudełko lizaków:) miałem za 1,25zeta, podobnie kilka razy 7/10.(ostatnio już za 2,5) Tylko dzięki statystykom i analizie liczb. Lubię Kaczor to ryzyko, ale fanatykiem ryzyka nie jestem:)Lubię dobrą zabawę:) Natomiast w naszej Irlandii na pewno będę grał po 300 zeta dziennie:):)hahah, Jak wszyscy chyba:):) Jednak Kaczor są ludzie którzy fortuny za 2zeta jednak wygrywają, nie zaprzeczysz.
.....A CI WSZYSCY "PROGRESORZY" NIECH GDZIEŚ NA CHAT-IE POSZUKAJĄ MOJEJ BAJKI O PROGRESJI....
dzięki matycz.jestem raczej pracocholikiem.lecz po sprawdzeniu typów z dwóch lat moge stwierdzić,że grając progresją w profku da się wyżyć.lecz dzisiaj była kulminacja przegięcia ze strony mojego szefa.nadgodziny.itp.ja mu wcześniej powiedziałem mu,że pracóje bo lubie a nie ,że muszę.pozdrawiam.
Kaczor, szczęście w grze- to przypadek, my wiemy,że szczęściu można dopomóc. Ci "przypadkowicze" to szczęściarze. Jest jednak wielu, co szybko zraża się porażkami, nie wierzy w to, ze można dopomóc szczęściu, niektóre wpisy o tym świadczą. Kaczor-niech ktoś mocno ryzykuje, jeśli jest np. synem multimilionera, lub zarabia "po irlandzku" ja nie:) Tylko Ci raczej nie grają, bo po co, no chyba, że tak jak ja lubią zabawę:)Powodzenia
..w hazardzie najważniejszy jest rozsądek -widziałem u Drzyzgi milionerów -powygrywali po 1,5 - 2 miliony -i przeturmanili w ciągu 1-2 lat. Głupota i Wszechświat granic nie mają:) Albert miał rację:)
...ostatnie 2 zdania dotyczą rownież mnie:), choć nie dane mi było jeszcze przeturmanić tyle kaszki:)
...życzę Ci Tuadrian, żebyś kiedyś zacytował szefowi słowa nieemitowanej już reklamy:) Niestety praca zarobkowa rzadko bywa naszym hobby:) Inaczej ma być w "Irlandii" :):). Trzeba być cierpliwym...powodzenia
witam multimaniaków.
zdążylem wysłać w lotto(co raczej mi się nie zdarza)moje zakłady to:
6za 100pln
6,32,35,74
1,2,6,53,74
dl system:
13,16,20,24,36,43,45
12,16,17,20,24,44,45
pozdrawiam.
do matycz:
szefowi powiem:"a teraz to mi to lotto"
zdążylem wysłać w lotto(co raczej mi się nie zdarza)moje zakłady to:
6za 100pln
6,32,35,74
1,2,6,53,74
dl system:
13,16,20,24,36,43,45
12,16,17,20,24,44,45
pozdrawiam.
do matycz:
szefowi powiem:"a teraz to mi to lotto"
dzieki stary.szanuje.takich ludzi dzieki którym można się tak pozytywnie nakręcić.pozdrawiam i życze sukcesów.
Spit, ale przysoliłeś w DL:) gratulki, systemem byłoby troszkę kaszki:) tango i cash:) 6/6 życzę
Teraz cyfry ominęły kupon. Ale pozostają wiara i nadzieja, że sąsiadów w końcu szlak trafi jak zobaczą co parkujemy przed domem.
czasami przysnąć w wannie to dobra rzecz.jutro zagram za 1024pln.a dziś zadowolę się wygranom dl system:7
weszło 20,24,43.pozdrawiam.
weszło 20,24,43.pozdrawiam.
Z wczorajszych moich typów ML na dziś (10, 36, 47, 57, 73) padły 3 z 5-ciu (47, 57, 73). Typy ML na 05.12.07 - 31, 44, 47, 57, 69, 73
witam.mam pytanko ???kto jest odwarzny do połączenia sił i pomysłów do DL.co dwie głowy to nie jedna.
cześc mila.podejmuje rękawice jestem w stanie powturzyć system do dzisiejszego losowania dl.pozdrawiam.
dziekuje za odwage i prosze o namiary wszystkich chętnych.pozdrowionka
Spritny chłopak Mila ten Sprite:)Sprintem osiągnie pewnie sukces:) Pozdrawiam Mila.
mila.na dziś mam dość atrakcji.jutro się odezwę.a tym czasem karaluchy pod poduchy.życze wszystkim kolorowych snów.pa.pa.
Witam jak tu niewypic jak znowu obok jedna szmata siadla i tak leci kabarecik
do 7742 -Depesz -gram kilka lat-według Twojego rozumowania -gdybym przejmował się każdą porażką już dawno stoczyłbym się na dno:)Zresztą parę sukcesów też było i też byłaby okazja -każdy powód jest dobry,nie?:):) Nie ma sprawiedliwości na świecie, a tym bardziej w grach losowych:)-dlatego graj,żyj rozsądnie:) Życzę Ci, żebyś nasze zdrowie pił tylko z okazji sukcesów, ja będę Twoje:) Powodzenia Depesz, zawsze po nocy przychodzi dzień...
JUŻ NADEJSZŁA TA WIELKOPOLOMNA CHFIŁLA.....
Gram za 1024 zł.
na trójkę -13,23,69-
Jutro kasiora albo suche bułki do wigilii.........
Gram za 1024 zł.
na trójkę -13,23,69-
Jutro kasiora albo suche bułki do wigilii.........
No nie zle ;)
jak zwykle typowanie 100% 6 szczęśliwych liczb ten tego ten [3,35,49,55,64,68] miłego wygrywania
Zuzia D. wpierw naucz sie pisac porawnie "chfila"!!! a potem graj za 1024 zł!!