Wpisy 76 236 – 76 335
9 listopada 2009 20:55 → 10 listopada 2009 19:23, 100 wpisów
Ojciec pyta się córki:
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża?
- Nie potrzebny mi mąż. Mam wibrator.
Pewnego dnia córka wróciwszy z pracy, widzi na stole skaczący wibrator i z oburzeniem pyta się ojca:
- Tato co Ty u licha robisz?
- Piję z zięciem!!
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża?
- Nie potrzebny mi mąż. Mam wibrator.
Pewnego dnia córka wróciwszy z pracy, widzi na stole skaczący wibrator i z oburzeniem pyta się ojca:
- Tato co Ty u licha robisz?
- Piję z zięciem!!
Witam,
czy ma ktoś tak jak ja obecnie problem ze złożeniem zakładu w totomixie? Już prawie godzinę czekam na sms....:(((
czy ma ktoś tak jak ja obecnie problem ze złożeniem zakładu w totomixie? Już prawie godzinę czekam na sms....:(((
Pewne małżeństwo poszło do supermarketu i nakupili dużo różnosmakowych prezerwatyw.
Gdy przyszli do domu postanowili, że się pobawią. Mąż miał zakładać na zmianę prezerwatywy, a żona nie poglądając miała zgadywac, jaki to smak.
Rozebrali się, zgasili światło i żona nagle mówi: Serowo- cebulowy!!
Mąż na to: Tyś głupia! Jeszcze żadnego nie założyłem
Gdy przyszli do domu postanowili, że się pobawią. Mąż miał zakładać na zmianę prezerwatywy, a żona nie poglądając miała zgadywac, jaki to smak.
Rozebrali się, zgasili światło i żona nagle mówi: Serowo- cebulowy!!
Mąż na to: Tyś głupia! Jeszcze żadnego nie założyłem
odwołuję, wpisałem kod z zakładów przed 14 i weszło,
dziwne, nigdy tak nie było..
dziwne, nigdy tak nie było..
musashi 58>>>> przecież na stronie masz jasny komunikat , informujący o zmianie polegającej na tym , że obecnie dostajemy 1 kod na dzień i ten kod ma nam wystarczyć do zawarcia 20 zakładów od 8.00-23.55.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
no właśnie nie zwróciłem na to uwagi na początku..:)),
wchodzę od razu logując się. A jak byk było napisane - wpisz kod nr 1, he,he. Dzięki edi8 za wyjasnienie.
wchodzę od razu logując się. A jak byk było napisane - wpisz kod nr 1, he,he. Dzięki edi8 za wyjasnienie.
lila - chyba nie dotrwam do 22.
Zobacz i górale się nam pochowali?
Zobacz i górale się nam pochowali?
Madzia-górale poszli robić oscypki a Ty z pewnością dotrwasz do 22.00.
Totomix 22.00 2z2 stawka za zakład 50zł
37,46
37,58
37,59
46,58
46,59
59,58
37,46
37,58
37,59
46,58
46,59
59,58
Witam wciaz przegrywam pomozecie mi Tomek pozdrawiam moze zle gram dziekuje Tomek
Te typy to juz nie dowcip , usmiech bedzie ale po losowanku na mojej twarzy!!!!!!!!!!!!!1
edi8>> Czy to oznacza, że więcej niż 20 zakładów (dziennie) nie można? Czy dostanie się kolejny kod? Mam nadzieję, że to drugie...
p.s. gdzie jest ten komunikat?
p.s. gdzie jest ten komunikat?
Raperek wszystko zalezy od szczescia-czasami sie przegrywa czasami wygrywa-jak ciagle przegrywasz odstaw sobie gre na jakis czas...ja sie nie przejmuje przegranymi bo ostatecznie zawsze wychodze na plus :)
bromik>>> z treści komunikatu ( znajdziesz go na dole strony tam gdzie ostatecznie zatwierdzasz zakład ) wynika , że przyznają 1 kod na cały dzień i można z niego nadać 20 zakładów.
Nie wiem czy po wyczerpaniu tego limitu będzie można otrzymać kod nr 2 - o tym w komunikacie nie mówią.
Ale "lekarstwem" na to może być ew. drugie konto...
Pzdr.
edi8
Nie wiem czy po wyczerpaniu tego limitu będzie można otrzymać kod nr 2 - o tym w komunikacie nie mówią.
Ale "lekarstwem" na to może być ew. drugie konto...
Pzdr.
edi8
gigo2. Mam nadzieję że Ci wejdzie 59 bo też ją wysłałem w Totomixie.
edi8. z tego co sie orientuję a raczej mam pewność ze tak jest, to aby miec drugie konto musisz mieć drugi nr . tel. Na jeden nr . mozesz miec tylko jedno konto.
I znów z kasą do przodu to lubie kurcze pieczone heheheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zawsze ten 1000-1500 w miesiącu do pensji duzo daje mozna sobie na wiecej w zyciu pozwolić hehehe pozdrawiam wszystkich grających i zycze równiez powodzenia jak u mnie !!!!
1/3
dotrwałam:
http://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U
dobranoc
dotrwałam:
http://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U
dobranoc
slawomir71>>> tak , masz rację bo tak stanowi regulamin - ale to chyba nie jest żaden problem , bo kartę SIM można za grosze dokupić , oczywiście jeśli ktoś już nie ma kilku telefonów...
o gdzieś wcieło mój poprzedni wpis... z podziękowaniami dla edi8 za wyjaśnienia :) chyba się nagrał razem z losowaniem, bo to był ten sam czas... hihihi!
gigo: jesteś niesamowity ;) szczere gratulki . Ty to masz chyba nerwy ze stali. Powinieneś wozić nitroglicerynę ;)
Liczby w MM,na 14-ą /Nie:3,13,23,33,43,54,9,19,79,80,,44,43
66,69,77,63,21.Pozdrawiam.
66,69,77,63,21.Pozdrawiam.
sam9 - nie znam się na stawkach w totomixie więc dlatego pytam.Pozdrawiam serdecznie.
Kochanie, schudłam dwa kilo - woła żona wychodząca z łazienki .
- To pewnie dlatego, że nie nałożyłaś makijażu - mruczy mąż pod nosem.
- To pewnie dlatego, że nie nałożyłaś makijażu - mruczy mąż pod nosem.
sam9 przy 1x 2z2 437,80
a ze 6 zakładów po 50 zika to 300zł, zysku 137 nie zawiele ale do przodu !!!
a ze 6 zakładów po 50 zika to 300zł, zysku 137 nie zawiele ale do przodu !!!
hosia na jutro moge podać parki na Lotto (DL) pewniak sam zagram po 50 zika za zakład często trafiam
gigo2.Mnie nie musisz uczyć,ile płacą za:jedną liczbę,dwie,itd. w Totomixie.Kitu nie wciskaj.
76265. status sam9 2009-11-09 (22:17)home częstochowa
gigo2To jaką kasę masz przy:1 x2/2?Pozdrawiam.
gigo2To jaką kasę masz przy:1 x2/2?Pozdrawiam.
Typy 2/2 LOTTO (DL)
5,1
5,2
5,3
5,7
5,17
32,2
32,1
32,3
32,5
32,7
32,17
jedna z tych parek wskakuje Powodzenia.
5,1
5,2
5,3
5,7
5,17
32,2
32,1
32,3
32,5
32,7
32,17
jedna z tych parek wskakuje Powodzenia.
hmmmm ale chyba postawię na parkę 5,32 bo jak ona nie wejdzie to NIC nie wejdzie ;)))
gigo2 nie sraj liczbami boś cienki.mi chodzą trójki i się nie przechwalam. Od 1957 roku popatrzcie w liczby i macie:)
Witam.W typowanych liczbach jest,pomyłka-post 76271
liczby,które nie padną o 14-ej:3,13,23,33,43,54,9,19,79,80,66,77,63,21,22,24,26,46,45,37
69.Pozdrawiam.
liczby,które nie padną o 14-ej:3,13,23,33,43,54,9,19,79,80,66,77,63,21,22,24,26,46,45,37
69.Pozdrawiam.
zobaczymy marzena :)
witam na 14tą takie posłałem:7,27,72
8,13,31,80 a na lotto proponuję 2,4,8,14,16,18 jakie proponujecie w lotto liczby?cos czuje ze male znowu pójdą bo teraz każdy bęndzie próbował ustrzelić coś z górnej półki np.czterdziestki a oni znowu wylosują małe albo ze 3-4 powtórki wcale bym się nie zdziwił
8,13,31,80 a na lotto proponuję 2,4,8,14,16,18 jakie proponujecie w lotto liczby?cos czuje ze male znowu pójdą bo teraz każdy bęndzie próbował ustrzelić coś z górnej półki np.czterdziestki a oni znowu wylosują małe albo ze 3-4 powtórki wcale bym się nie zdziwił
Zobacz Madzia jaki jestem sławny,już portale o mnie powstają.:):):):) HA,HA,HA
http://slavo.net.pl/
http://slavo.net.pl/
slavo - a o mnie pieśni!!!
Zobacz !
http://www.youtube.com/watch?v=F18Rbx1iJXk
:):)
Zobacz !
http://www.youtube.com/watch?v=F18Rbx1iJXk
:):)
Widzisz Madzia,czyli multipasko to nie tylko lotto,to także droga do sławy :)
slavo - raczej droga do "Ziemi Obiecanej" :):)
A jak na razie to czeka mnie droga po moje dzieciaczki!
pozd
A jak na razie to czeka mnie droga po moje dzieciaczki!
pozd
MM na 14 / Totomix
Spróbujemy takie "trójeczki"
5,25,30 / 8,28,33 /
Spróbujemy takie "trójeczki"
5,25,30 / 8,28,33 /
1,18,19,23,27,32,44,48,73 jak padnie to bedzie jedno wiecej samobojstwo dzis ;)
nie zdazyłem w typach;/ to chociaż tu pośle :P
7-14-21-25-28-39-61-62-67-71
pozdrawiam,
7-14-21-25-28-39-61-62-67-71
pozdrawiam,
Ps. Wogole narazie brak wpisow
http://www.youtube.com/watch?v=-GNbZbagIZA :,,,(
PORAZKA na calej lini u mnie
http://www.youtube.com/watch?v=-GNbZbagIZA :,,,(
PORAZKA na calej lini u mnie
Dawno ja napisalem ze Doda ma nowy chlopaka.Teraz ja wiedziałem :). Koniec radek
Lila, co z naszym kuponem? Nic sie nie odzywasz:-|
nicka pomyliłem:)
A może ktoś wyjaśni dlaczego np nie można zawrzeć w TM kombinacji zakładów: ML2 najmniejsza liczba -2,5+ i ML3 największa liczba -78,5+ (g.22:00)?
geistchen >>>> odpowiedź jest prosta: bo jest to niezgodne z regulaminem Totomixa...
A będąc przy Totomixie to tam jest więcej takich kwiatków , bo można grać zakład na SN1 "obie drużyny strzelą lub nie" ale system nie przyjmuje pojedyńczych , oddzielnych zakładów SN1 dla każdej z drużyn tego meczu oddzielnie - traktując je jako niedozwolone zakłady wzajemnie się wspierające...
To ciekawe, bo piszą że są to zdarzenia wykluczające się a przecież tak nie jest, bo jedno dotyczy najmniejszej liczby, drugie największej.
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmeniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty.
Witam
Czytam te wasze typowania i bardzo mało z nich wynika.
Pracuję z kolegą, który grał trzema siódemkami w multilotka wysyłając je codziennie i w ciągu jednego roku z trzech siódemek trafił dwie.
Jest to pewne bo sam byłem z nim w Rzeszowie po odbiór wygranej. Jak z tego wynika czasem można też mając szczęście grac raz wytypowanimi liczbami.
Czytam te wasze typowania i bardzo mało z nich wynika.
Pracuję z kolegą, który grał trzema siódemkami w multilotka wysyłając je codziennie i w ciągu jednego roku z trzech siódemek trafił dwie.
Jest to pewne bo sam byłem z nim w Rzeszowie po odbiór wygranej. Jak z tego wynika czasem można też mając szczęście grac raz wytypowanimi liczbami.
geistchen>>> napisałeś:
"76322. status geistchen 2009-11-10 (16:28)home Jarosław
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmieniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty."
......................................................................................
Więc jaki masz problem , skoro wg Ciebie robią sobie w Totomixie na pióro - bo gdy obniżają kurs na jedną opcję to jednocześnie podnoszą na drugą a zatem graj te "zdarzenia losowe gdzie każdy wynik jest tak samo prawdopodobny" przeciw czyli wobec tego co napisałeś: tam gdzie będziesz miał większy zysk z uwagi na wyższy kurs przy identycznych szansach...
Pzdr.
edi8
"76322. status geistchen 2009-11-10 (16:28)home Jarosław
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmieniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty."
......................................................................................
Więc jaki masz problem , skoro wg Ciebie robią sobie w Totomixie na pióro - bo gdy obniżają kurs na jedną opcję to jednocześnie podnoszą na drugą a zatem graj te "zdarzenia losowe gdzie każdy wynik jest tak samo prawdopodobny" przeciw czyli wobec tego co napisałeś: tam gdzie będziesz miał większy zysk z uwagi na wyższy kurs przy identycznych szansach...
Pzdr.
edi8
OPA. Jakiś nastolatek zrobił stronę. Po 27 pytaniach masz wysłać SMS za 61 zł !!!
wieczorem wczoraj na 14 liczb trafilem tylko dwie mozg musi byc bardzo zadowolony ze zrobil mnie w trabe
oastatnio w lotto placil za czworke tylko niewiele ponad 60zloty czyli zaoszczedzil na kazdej czworce 140zloty jest dobry w mysleniu
Witam
Parki MM na 22.00
47,71
31,71
10,75
71,75
25,31
25,75
75,80
25,80
Pozdrawiam
Parki MM na 22.00
47,71
31,71
10,75
71,75
25,31
25,75
75,80
25,80
Pozdrawiam
Mąż do żony:
-Co zrobisz jak wygram w lotto?
-Jak to co, wezmę połowę i odejdę od ciebie.
-Dobra masz tu 10 zł i wyp......j
-Co zrobisz jak wygram w lotto?
-Jak to co, wezmę połowę i odejdę od ciebie.
-Dobra masz tu 10 zł i wyp......j
Test- lotto. /02, 04, 07, 10, 12, 13, 15, 20, 21, 23, 31, 33, 35 i 42/.