Wpisy 76 286 – 76 385
10 listopada 2009 02:58 → 10 listopada 2009 21:28, 100 wpisów
gigo2 nie sraj liczbami boś cienki.mi chodzą trójki i się nie przechwalam. Od 1957 roku popatrzcie w liczby i macie:)
Witam.W typowanych liczbach jest,pomyłka-post 76271
liczby,które nie padną o 14-ej:3,13,23,33,43,54,9,19,79,80,66,77,63,21,22,24,26,46,45,37
69.Pozdrawiam.
liczby,które nie padną o 14-ej:3,13,23,33,43,54,9,19,79,80,66,77,63,21,22,24,26,46,45,37
69.Pozdrawiam.
zobaczymy marzena :)
witam na 14tą takie posłałem:7,27,72
8,13,31,80 a na lotto proponuję 2,4,8,14,16,18 jakie proponujecie w lotto liczby?cos czuje ze male znowu pójdą bo teraz każdy bęndzie próbował ustrzelić coś z górnej półki np.czterdziestki a oni znowu wylosują małe albo ze 3-4 powtórki wcale bym się nie zdziwił
8,13,31,80 a na lotto proponuję 2,4,8,14,16,18 jakie proponujecie w lotto liczby?cos czuje ze male znowu pójdą bo teraz każdy bęndzie próbował ustrzelić coś z górnej półki np.czterdziestki a oni znowu wylosują małe albo ze 3-4 powtórki wcale bym się nie zdziwił
Zobacz Madzia jaki jestem sławny,już portale o mnie powstają.:):):):) HA,HA,HA
http://slavo.net.pl/
http://slavo.net.pl/
slavo - a o mnie pieśni!!!
Zobacz !
http://www.youtube.com/watch?v=F18Rbx1iJXk
:):)
Zobacz !
http://www.youtube.com/watch?v=F18Rbx1iJXk
:):)
Widzisz Madzia,czyli multipasko to nie tylko lotto,to także droga do sławy :)
slavo - raczej droga do "Ziemi Obiecanej" :):)
A jak na razie to czeka mnie droga po moje dzieciaczki!
pozd
A jak na razie to czeka mnie droga po moje dzieciaczki!
pozd
MM na 14 / Totomix
Spróbujemy takie "trójeczki"
5,25,30 / 8,28,33 /
Spróbujemy takie "trójeczki"
5,25,30 / 8,28,33 /
1,18,19,23,27,32,44,48,73 jak padnie to bedzie jedno wiecej samobojstwo dzis ;)
nie zdazyłem w typach;/ to chociaż tu pośle :P
7-14-21-25-28-39-61-62-67-71
pozdrawiam,
7-14-21-25-28-39-61-62-67-71
pozdrawiam,
Ps. Wogole narazie brak wpisow
http://www.youtube.com/watch?v=-GNbZbagIZA :,,,(
PORAZKA na calej lini u mnie
http://www.youtube.com/watch?v=-GNbZbagIZA :,,,(
PORAZKA na calej lini u mnie
Dawno ja napisalem ze Doda ma nowy chlopaka.Teraz ja wiedziałem :). Koniec radek
Lila, co z naszym kuponem? Nic sie nie odzywasz:-|
nicka pomyliłem:)
A może ktoś wyjaśni dlaczego np nie można zawrzeć w TM kombinacji zakładów: ML2 najmniejsza liczba -2,5+ i ML3 największa liczba -78,5+ (g.22:00)?
geistchen >>>> odpowiedź jest prosta: bo jest to niezgodne z regulaminem Totomixa...
A będąc przy Totomixie to tam jest więcej takich kwiatków , bo można grać zakład na SN1 "obie drużyny strzelą lub nie" ale system nie przyjmuje pojedyńczych , oddzielnych zakładów SN1 dla każdej z drużyn tego meczu oddzielnie - traktując je jako niedozwolone zakłady wzajemnie się wspierające...
To ciekawe, bo piszą że są to zdarzenia wykluczające się a przecież tak nie jest, bo jedno dotyczy najmniejszej liczby, drugie największej.
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmeniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty.
Witam
Czytam te wasze typowania i bardzo mało z nich wynika.
Pracuję z kolegą, który grał trzema siódemkami w multilotka wysyłając je codziennie i w ciągu jednego roku z trzech siódemek trafił dwie.
Jest to pewne bo sam byłem z nim w Rzeszowie po odbiór wygranej. Jak z tego wynika czasem można też mając szczęście grac raz wytypowanimi liczbami.
Czytam te wasze typowania i bardzo mało z nich wynika.
Pracuję z kolegą, który grał trzema siódemkami w multilotka wysyłając je codziennie i w ciągu jednego roku z trzech siódemek trafił dwie.
Jest to pewne bo sam byłem z nim w Rzeszowie po odbiór wygranej. Jak z tego wynika czasem można też mając szczęście grac raz wytypowanimi liczbami.
geistchen>>> napisałeś:
"76322. status geistchen 2009-11-10 (16:28)home Jarosław
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmieniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty."
......................................................................................
Więc jaki masz problem , skoro wg Ciebie robią sobie w Totomixie na pióro - bo gdy obniżają kurs na jedną opcję to jednocześnie podnoszą na drugą a zatem graj te "zdarzenia losowe gdzie każdy wynik jest tak samo prawdopodobny" przeciw czyli wobec tego co napisałeś: tam gdzie będziesz miał większy zysk z uwagi na wyższy kurs przy identycznych szansach...
Pzdr.
edi8
"76322. status geistchen 2009-11-10 (16:28)home Jarosław
P... taki regulamin, a już miałem pewną koncepcję. W ogóle to mi się ten TM coraz mniej podoba, bo jak można manipulowac kursem w grze losowej, gdzie niby każdy wynik jest tak samo prawdopodobny, a oni sobie zmieniają jak dana kulka długo nie wypadnie? Równie dobrze może jeszcze nie wypaść przez tydzień jak i wypaść jutro. Ech.. gdzie nie spojrzeć przekręty."
......................................................................................
Więc jaki masz problem , skoro wg Ciebie robią sobie w Totomixie na pióro - bo gdy obniżają kurs na jedną opcję to jednocześnie podnoszą na drugą a zatem graj te "zdarzenia losowe gdzie każdy wynik jest tak samo prawdopodobny" przeciw czyli wobec tego co napisałeś: tam gdzie będziesz miał większy zysk z uwagi na wyższy kurs przy identycznych szansach...
Pzdr.
edi8
OPA. Jakiś nastolatek zrobił stronę. Po 27 pytaniach masz wysłać SMS za 61 zł !!!
wieczorem wczoraj na 14 liczb trafilem tylko dwie mozg musi byc bardzo zadowolony ze zrobil mnie w trabe
oastatnio w lotto placil za czworke tylko niewiele ponad 60zloty czyli zaoszczedzil na kazdej czworce 140zloty jest dobry w mysleniu
Witam
Parki MM na 22.00
47,71
31,71
10,75
71,75
25,31
25,75
75,80
25,80
Pozdrawiam
Parki MM na 22.00
47,71
31,71
10,75
71,75
25,31
25,75
75,80
25,80
Pozdrawiam
Mąż do żony:
-Co zrobisz jak wygram w lotto?
-Jak to co, wezmę połowę i odejdę od ciebie.
-Dobra masz tu 10 zł i wyp......j
-Co zrobisz jak wygram w lotto?
-Jak to co, wezmę połowę i odejdę od ciebie.
-Dobra masz tu 10 zł i wyp......j
Test- lotto. /02, 04, 07, 10, 12, 13, 15, 20, 21, 23, 31, 33, 35 i 42/.
pytanie ????? bez sensu
czy wywiesiliscie flage na jutrzejsze święto
czy wywiesiliscie flage na jutrzejsze święto
święto wszystkich patriotów
którzy są przy korycie
ja będe wywieszał jak trafie 6 w lotto :)
którzy są przy korycie
ja będe wywieszał jak trafie 6 w lotto :)
to na co chorujesz
na świńską grype.brak kasy.a może na jakąś panienke
na świńską grype.brak kasy.a może na jakąś panienke
Xelom- masz rację. Poczytajcie sobie o / PESEL 2/, jak o każdym Polaku są zbierane informacje, to wam odechce się wieszać flagę.
grypa to smieszna choroba a raczej mniej niz choroba bo to mozna sie wyleczyc witaminami
Wędrowca netowy - piszesz o monitoringu każdego z nas przez państwo?
musze wkoncu przechytrzyc mozgownice bo zeruje na chorych postaie dzisiaj kupon od liczby 9 miesiecy tyle ile trwa ciaza
Real Madryt za chwilę gra z Ralcorcon, czy jakoś tak, z 3 - ligową drużyną, która ich pokonała 4-0.
No i albo Real wygra, albo wyrzucą trenera a niektórzy piłkarze dostaną burę i dodatkowe gigantyczne "przebieżki"..
Transmisja w internecie!!
No to lecę na ten mecz!
No i albo Real wygra, albo wyrzucą trenera a niektórzy piłkarze dostaną burę i dodatkowe gigantyczne "przebieżki"..
Transmisja w internecie!!
No to lecę na ten mecz!
http://www.bukmacherzyrazem.pl/
Widzieliscie może to ??
Widzieliscie może to ??
Poniedziałek.
Z rana jadę odwiedzić swoją babcię w szpitalu. Może tym razem uda mi się namówić ją na eutanazję. Po południu idę na wiec przeciwników kary śmierci.
Wtorek.
Dzisiaj z moim Miśkiem mam zamiar spróbować czegoś nowego. Misiek zaprosił kolegę, chcemy zobaczyć jak będzie nam w trójkącie. Było fajowo!!!
Wieczorem przyszła mama Miśka. Namawiała nas na ślub i dziecko. Długi czas jej tłumaczyliśmy, że małżeństwo jest nie w modzie. Po co się wiązać? Lepiej być wolnym jak ptaszek. A dziecko? To same kłopoty!
Środa.
Dzisiaj uczestniczyłam w proteście gejów i lesbijek. Domagaliśmy się zalegalizowania związków małżeńskich homoseksualnych oraz prawa do adopcji dla małżeństw tej samej płci.
Czwartek.
Z rana wymiotowałam. Zrobiłam test. Jestem w ciąży. Czym prędzej udałam się do odpowiedniego specjalisty, aby pozbyć się niechcianego ciężaru. Jeszcze tego samego dnia uczestniczyłam w proteście przeciwko budowie obwodnicy na miejscu siedliska bardzo rzadkiego chrząszcza. Szkoda robaczka...
Piątek.
Chyba jednak bardziej pociągają mnie kobiety. Dzisiaj umówiłam się z jedną, aby spróbować... było super! Wieczorem wyznałam o tym Miśkowi a on przyznał mi się do kontaktów z innymi mężczyznami...! Zrozumieliśmy, że oboje pragniemy czegoś innego. Zostaliśmy przyjaciółmi.
Sobota.
Nagle dostałam przebłysku! Chcę być facetem! Jeszcze tego samego dnia poszperałam w internecie i wiecie co? Zrobię to!
Niedziela, lecz kilka miesięcy później.
Powoli uczę się coraz bardziej męskich zachowań, zaczynam podrywać kobiety. Dzisiaj umówiłem się z jedną przez internet. Randka w ciemno. Ona nie wie, że byłem kobietą. Ciekawe, jak zareaguje? Umówiłem się na g.19 pod pręgierzem.
Stoję, czekam i co widzę? Oczom nie wierzę! MISIEK???
Z rana jadę odwiedzić swoją babcię w szpitalu. Może tym razem uda mi się namówić ją na eutanazję. Po południu idę na wiec przeciwników kary śmierci.
Wtorek.
Dzisiaj z moim Miśkiem mam zamiar spróbować czegoś nowego. Misiek zaprosił kolegę, chcemy zobaczyć jak będzie nam w trójkącie. Było fajowo!!!
Wieczorem przyszła mama Miśka. Namawiała nas na ślub i dziecko. Długi czas jej tłumaczyliśmy, że małżeństwo jest nie w modzie. Po co się wiązać? Lepiej być wolnym jak ptaszek. A dziecko? To same kłopoty!
Środa.
Dzisiaj uczestniczyłam w proteście gejów i lesbijek. Domagaliśmy się zalegalizowania związków małżeńskich homoseksualnych oraz prawa do adopcji dla małżeństw tej samej płci.
Czwartek.
Z rana wymiotowałam. Zrobiłam test. Jestem w ciąży. Czym prędzej udałam się do odpowiedniego specjalisty, aby pozbyć się niechcianego ciężaru. Jeszcze tego samego dnia uczestniczyłam w proteście przeciwko budowie obwodnicy na miejscu siedliska bardzo rzadkiego chrząszcza. Szkoda robaczka...
Piątek.
Chyba jednak bardziej pociągają mnie kobiety. Dzisiaj umówiłam się z jedną, aby spróbować... było super! Wieczorem wyznałam o tym Miśkowi a on przyznał mi się do kontaktów z innymi mężczyznami...! Zrozumieliśmy, że oboje pragniemy czegoś innego. Zostaliśmy przyjaciółmi.
Sobota.
Nagle dostałam przebłysku! Chcę być facetem! Jeszcze tego samego dnia poszperałam w internecie i wiecie co? Zrobię to!
Niedziela, lecz kilka miesięcy później.
Powoli uczę się coraz bardziej męskich zachowań, zaczynam podrywać kobiety. Dzisiaj umówiłem się z jedną przez internet. Randka w ciemno. Ona nie wie, że byłem kobietą. Ciekawe, jak zareaguje? Umówiłem się na g.19 pod pręgierzem.
Stoję, czekam i co widzę? Oczom nie wierzę! MISIEK???
stawiam tez dzisiaj liczbe 79 kiedys ta liczba byla dla mnie szczesliwa
Madzia77- poczytaj sobie jak państwo gromadzi dane o każdym Polaku to zrozumiesz że Polska to policyjne państwo.
Wędrowca netowy - nie muszę czytać ja o tym po prostu wiem,a będzie jeszcze gorzej i nie tylko w Polsce
pozd
pozd
Jakie wy snujecie czarne wizje :P
Nastapi Apokoalipsa a "Ziemia spłynie krwia"*
Panstwo nas szpieguje monitoruje a ludzie nic o tym nie wiedza. Jedyny mędrca "wedrowiec netowy" glosi wiesc po stronach, o tym ze panstwo zaciska sidla na obywatela. Aparat represji ruszyl nie da sie go zatrzymac - drzyjcie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/PESEL2
Nabywszy umiejetnosc czytania stwierdzam iz ten system jest pomocny i zastapi czesc zdziadzialych bab z ktorych jedna oglada kartke druga sprzawdza jakosc tuszu trzecia przepisze dane ........ .
Lepiej zalatwic czesc spraw przez internet niz stac w kolejkach. Wedrowca twierdzi jednak ze to aparat monitorujacy. Kiedys bylo to samo tylko za pomoca kartki papieru. Czy skladasz podanie na przetarg itp osobiscie czy przez neta i tak cie monitoruja.
Nie wiem o czym w takim razie szumisz.
Przestan uzywac kart platniczych. Na ich podstawie rzad wie co kupujesz gdzie kupujesz i w jakich miejscach najprosciej cie znalesc. Drzyj bo nie wiesz kiedy pan w czarnym garniturze zajdzie cie z tylu i zalozy ci kajdanki.
*(cytat zaczerpniety z kultowej gry Twierdza)
Nastapi Apokoalipsa a "Ziemia spłynie krwia"*
Panstwo nas szpieguje monitoruje a ludzie nic o tym nie wiedza. Jedyny mędrca "wedrowiec netowy" glosi wiesc po stronach, o tym ze panstwo zaciska sidla na obywatela. Aparat represji ruszyl nie da sie go zatrzymac - drzyjcie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/PESEL2
Nabywszy umiejetnosc czytania stwierdzam iz ten system jest pomocny i zastapi czesc zdziadzialych bab z ktorych jedna oglada kartke druga sprzawdza jakosc tuszu trzecia przepisze dane ........ .
Lepiej zalatwic czesc spraw przez internet niz stac w kolejkach. Wedrowca twierdzi jednak ze to aparat monitorujacy. Kiedys bylo to samo tylko za pomoca kartki papieru. Czy skladasz podanie na przetarg itp osobiscie czy przez neta i tak cie monitoruja.
Nie wiem o czym w takim razie szumisz.
Przestan uzywac kart platniczych. Na ich podstawie rzad wie co kupujesz gdzie kupujesz i w jakich miejscach najprosciej cie znalesc. Drzyj bo nie wiesz kiedy pan w czarnym garniturze zajdzie cie z tylu i zalozy ci kajdanki.
*(cytat zaczerpniety z kultowej gry Twierdza)
List do totolotka
drogi totolotku
ja tak długo już gram
mam trójki mam czwórki
lecz szóstki ciągle brak
dlaczego ktoś inny
to wielkie szczęście ma
a u mnie na szczęście
deficyt wcią trwa
i tylko ktoś mówi:
pieniążki pieniążki
szczęścia nie dają
ale pieniążki pieniążki
do szczęścia są potrzebne
drogi totolotku
ja tak długo już gram
upajam się tym hasłem
co dwa razy w tygodniu zmnienia świat
dlaczego inni w życie
wdrażają hasło to
a u mnie szczęścia brak hamuje to
ja chcę zdjęcie na wielbłądzie
u podnóża egipskich piramid
chcę wejść na wieżę ajfla
i widokiem paryża się upajać
poczuć ducha igrzysk
w prześwietnym koloseum
a ja chcę wejść na świata szczyt
gdzie bogowie greccy śpią
zobaczyć ową troję
stanąć tam gdzie mityczny stanął koń
zobaczyć wszystko to
co najwspanialsze jest
i nie ważne że:
pieniążki pieniążki
szczęścia nie dają...
gdzieś z otchłani internetu
drogi totolotku
ja tak długo już gram
mam trójki mam czwórki
lecz szóstki ciągle brak
dlaczego ktoś inny
to wielkie szczęście ma
a u mnie na szczęście
deficyt wcią trwa
i tylko ktoś mówi:
pieniążki pieniążki
szczęścia nie dają
ale pieniążki pieniążki
do szczęścia są potrzebne
drogi totolotku
ja tak długo już gram
upajam się tym hasłem
co dwa razy w tygodniu zmnienia świat
dlaczego inni w życie
wdrażają hasło to
a u mnie szczęścia brak hamuje to
ja chcę zdjęcie na wielbłądzie
u podnóża egipskich piramid
chcę wejść na wieżę ajfla
i widokiem paryża się upajać
poczuć ducha igrzysk
w prześwietnym koloseum
a ja chcę wejść na świata szczyt
gdzie bogowie greccy śpią
zobaczyć ową troję
stanąć tam gdzie mityczny stanął koń
zobaczyć wszystko to
co najwspanialsze jest
i nie ważne że:
pieniążki pieniążki
szczęścia nie dają...
gdzieś z otchłani internetu
Wędrowca netowy > Chcę napisać tak żeby Ciebie nie obrazić. Więc napiszę tak. Państwo nie wymieni obywateli na lepszych czy bogatszych. Ale w drugą stronę to działa. Obywatel taki jak Ty może zmienić państwo. Jak ja czytam, że np. hipopotan nie wie, jakie jest jutro święto to wychodzę z założenia, że wszyscy Ci, którzy walczyli o tą nasza niepodległość w grobie się przewracają. I jeśli niektórzy obywatele wstydzą się za swoje państwo to ja się wstydzę za takich obywateli jak hipopotan.
" Program PESEL2 jest przedsięwzięciem w zakresie budowy nowoczesnej e-administracji dla potrzeb zarządzania Państwem."
http://pesel2.mswia.gov.pl/portal/P2/14/115/O_Programie_PESEL2.html
Nic dodać - nic ująć!
pozd
http://pesel2.mswia.gov.pl/portal/P2/14/115/O_Programie_PESEL2.html
Nic dodać - nic ująć!
pozd
hipopotan napisał:
"76342. status hipopotan 2009-11-10 (19:49)
grypa to smieszna choroba a raczej mniej niz choroba bo to mozna sie wyleczyc witaminami"
Wbrew temu co piszesz grypa jest chorobą przenoszoną przez wirus a witaminami wirusa się nie zwalcza - więc jako autor w/w bzdury sam jesteś śmieszny a Twoją śmieszność dokumentnie uwypuklił już kolega "danteV" we wpisie 76353.
"76342. status hipopotan 2009-11-10 (19:49)
grypa to smieszna choroba a raczej mniej niz choroba bo to mozna sie wyleczyc witaminami"
Wbrew temu co piszesz grypa jest chorobą przenoszoną przez wirus a witaminami wirusa się nie zwalcza - więc jako autor w/w bzdury sam jesteś śmieszny a Twoją śmieszność dokumentnie uwypuklił już kolega "danteV" we wpisie 76353.
dantev po trochu zgadzam sie z tobą
tylko w polsce jest za dużo cwaniaków którzy przy
jutrzejszym święcie zaistnieją
nie OTAKE polske walczyli....
tylko w polsce jest za dużo cwaniaków którzy przy
jutrzejszym święcie zaistnieją
nie OTAKE polske walczyli....
na tych wszystkich ptasich świnskich krowich grypach najwiekszy interes mają
koncerny farmaceutyczne biznes to biznes
pzdr
koncerny farmaceutyczne biznes to biznes
pzdr
xelom > pocieszę Ciebie, że z tym świętem nie mają nic wspólnego panowie Tusk, Kaczyński oj.dyrektor, Giertych i inni. W 1918 roku to nawet w "mamowych" kalendarzykach jeszcze nie byli.
76344. status hipopotan 2009-11-10 (19:55)
musze wkoncu przechytrzyc mozgownice bo zeruje na chorych postaie dzisiaj kupon od liczby 9 miesiecy tyle ile trwa ciaza
---------------------
Może mi ten bełkot ktoś przetłumaczyć na język polski ?
---------------------
Może mi ten bełkot ktoś przetłumaczyć na język polski ?
dante wychodzi na to że nad polakiem zawsze musi
ktoś stać z batem
a o polityce nie ma co pisać
szkoda nerwów pozdrawiam
ktoś stać z batem
a o polityce nie ma co pisać
szkoda nerwów pozdrawiam
Xelom-zgadzam się z Tobą.Zamiast grać w totka i łudzić się,że coś wpadnie,lepiej otworzyć linię produkcyjną masek higienicznych a kasa sama wpadnie do kieszeni.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Może zostawicie tak hipopotana w spokoju?
Gdyby każdy z Was miał choć trochę inteligencji,to zrozumiałby iż ten człowiek żyje w ciągłym bólu fizycznym i ma prawo w takim układzie przebywać w Swoim Świecie!
Gdyby każdy z Was miał choć trochę inteligencji,to zrozumiałby iż ten człowiek żyje w ciągłym bólu fizycznym i ma prawo w takim układzie przebywać w Swoim Świecie!
Żeby nie zachorować trzeba zachować higienę , czyli często myć ręcę , zwłaszcza jak wracamy z pracy , szkoły czy nawet ze sklepu - bo poprzez dłonie przenosimy najwięcej zarazków a po drugie jeść dużo cytrusów - teraz są w miarę tanie w hipermarketach oczywiście a na szczepionki nie dajcie się namówić , bo jeszcze bardziej się rozchorujecie - maseczki też nie pomogą
Piszę to z pełną odpowiedzialnością jako "matka Polka " trojga dzieci :)
Piszę to z pełną odpowiedzialnością jako "matka Polka " trojga dzieci :)
Hej przedsiebiorcy a ktos z was ma kase na start firmy ??
Bledne kolo :P
Bledne kolo :P
Hieny cmentarne - zawsze najłatwiej słabszego ot Ci natura ludzka!
lila dokładnie
woja jest jeszcze dobrym ,,biznesem"
i niktóre kraje dobrze na tym wychodzą
pozdrawiam
woja jest jeszcze dobrym ,,biznesem"
i niktóre kraje dobrze na tym wychodzą
pozdrawiam
Przyznaję się, jestem tępak i człowiek nie inteligentny. Nie rozumie jak człowiek zdrowy na umyśle a chory na kręgosłup (z tego, co pamiętam) nie wie, jakie jest jutro święto.
Ps. Wystarczyło nie zadawać "głupich", szyderczych pytań.
Ps. Wystarczyło nie zadawać "głupich", szyderczych pytań.
Wiesz co to jest "hiena cmentarna" tępa kobieto? Jak nie wiesz to zamilcz!!!!!!
...... lub sprawdź za nim cokolwiek do kogokolwiek napiszesz!!!!
...... lub sprawdź za nim cokolwiek do kogokolwiek napiszesz!!!!
kriss83-wygrana w totka to tylko nadzieja na większą kasę a biznes to pewne pieniądze.
Pzdr.
Pzdr.
Bardzo prosta odpowiedź:
Ktoś,kto żyje w ciągłym bólu fizycznym ( a zwłaszcza kręgosłupa - ból jak hu.... wiem z doświadczenia - tyle,że nie przewlekły ) na pewno bierze środki uśmierzające ból i regułą jest,że nie jest to zwykły panadol.
Więc wpływa to chyba na postrzeganie świata i oceny,pamięci itp - zwłaszcza jak trwa to kilka lat.
Ktoś,kto żyje w ciągłym bólu fizycznym ( a zwłaszcza kręgosłupa - ból jak hu.... wiem z doświadczenia - tyle,że nie przewlekły ) na pewno bierze środki uśmierzające ból i regułą jest,że nie jest to zwykły panadol.
Więc wpływa to chyba na postrzeganie świata i oceny,pamięci itp - zwłaszcza jak trwa to kilka lat.
Watpie zeby ktos kto zarabia naprawde dobre pieniadze gra w totka-jak juz bawia sie w kasynach :P
kriss83-znam osobiście ludzi,którzy mają pieniądze i to nie małe a mimo to grają w totka.
Ok ale dla nich w przeciwienstwie do nas nie robi wiekszej przegrana bo czym sie maja przejmowac :)
DanteV >> Z tą inteligentną inaczej kobietą nie ma co polemizować. Dzień Jej upływa na wymyślaniu coraz to większych idiotyzmów. Szkoda nerwów i czasu.
Mimo,iż jestem tylko "tępą kobietą" - tak właśnie wywnioskowałam osobę o nicku "hipopotan" i uważam,że takie osoby powinno się zostawić w spokoju !
bez odp
bez odp
miks napisał:
"Szkoda nerwów i czasu"
Tobie widać nie szkoda :):):)
"Szkoda nerwów i czasu"
Tobie widać nie szkoda :):):)
czasu na takie osoby jak torsan,lila czy ja.
Ty to dopiero chyba nie masz co robić hehehehehe!
Ty to dopiero chyba nie masz co robić hehehehehe!
A tak jeszcze coś:
"Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie"
TROLU
"Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie"
TROLU