Wpisy 7 560 – 7 659
2 grudnia 2007 18:54 → 3 grudnia 2007 22:24, 100 wpisów
WACUS ja bym ci proponował żebyś ujmował(zapisywał)liczby od najświeższego losowania,wczoraj sporo poszło liczb obierając tylko 5 losowań wstecz,także powolutku
wczoraj weszły liczby pozostałe z 25 i 26 XI,w sumie 6/10 z plusem,w jednej piątce był plus,a drugiej 4/5
...jeszcze chciałbym oczywiscie złożyc gratulacje Kaczorkowi-bo taka seria pewniaków-to jest nie na słowiczą nutę / śpiew słowika jest przy tym lekkim zgrzytem/--lecz na iście kaczą, królewską.Myślę że śmiało można tu nastroić swoje instrumenty.
Słysze trójkonty systemy a jakie macie efekty tych kombinacji mówie o
!ile zł? do przodu w miesiącu bo mysle że wszyscy macie ten problem utapiamy kase kombinujemy utapiamy i tak codzień a przychodzi pan kowalski bieże przelotem na chybił trafił i wygrywa kase .Mam znjomego co prowadzi kolekture i się śmieje że sa ludzie co przychodzą wysyłąją nagminnie po 100-200 kuponów i są w plecy a wszystkie głowne wygrane to są na chybił trafił za 2 zl na jeden zakłąd wysyłąne przelotem bo np; ktoś robił zakupy i mówi a pośle sobie lotka przy okazji i tak jest z regóły !!!
!ile zł? do przodu w miesiącu bo mysle że wszyscy macie ten problem utapiamy kase kombinujemy utapiamy i tak codzień a przychodzi pan kowalski bieże przelotem na chybił trafił i wygrywa kase .Mam znjomego co prowadzi kolekture i się śmieje że sa ludzie co przychodzą wysyłąją nagminnie po 100-200 kuponów i są w plecy a wszystkie głowne wygrane to są na chybił trafił za 2 zl na jeden zakłąd wysyłąne przelotem bo np; ktoś robił zakupy i mówi a pośle sobie lotka przy okazji i tak jest z regóły !!!
...może tak spróbować przez kilka dni i porównać --co lepsze chybił-trafił ----czy swoje kalkulacje?
no widzisz,gość się śmieje,a ja dążę do tego żeby choć troszkę wygrywać
Dobra uwaga.w kolekturze gdzie wysyłam tez tak sie dzieje.Wygrywają najczęściej ludzie puszczający kupon na chybił-trafił.bierze sie to z tego,że więcej ludzi tak właśnie puszcza kupony.Może tak trzeba zacząć grac?
na swoich kalkulacjach jeden wariantto marnie ---ale biorąc trzy --- i na chybił trzy ? ciekaw jestem czy i tu i tu to samo?
nawet na tej stronce sa mistrzowie , którzy jak sądzę są do przodu z graniem--ponieważ co drugi lub trzeci dzień mają wygrane--ale czekają na główne trafienie ciągle pracując nad udoskonaleniem swoich typów
..pozwolę sobie zabrać głos w sprawie metody puszczania na trafił owszem - wygrywają ale także są do tyłu i to dużo więcej niż ci co grają za te same kwoty systemami ...
ja mówię,we wrześniu miałem takie wejścia,że byłoby kilka tysia do przodu i bez żadnego stawkowania
Opa --dobre są typowania szóstką--bo dwa chybione dają/razy 8 ?/
...i tu rada kaczora ;-)) ZALECAM KUPOWANIE ZAKŁADÓW NA TRAFIŁ NIE WIĘCEJ NIŻ DWA ZAKŁADY NA JEDNYM KUPONIE / JEŻELI KUPUJECIE WIĘCEJ NIŻ DWA / DLACZEGO ...
...bo bardzo czesto się zdarza że na kuponie gdzie mamy 4-8 zakładów występuje cała 6 DL lub 10 - 15 ML / autopsja /
jeśli w tygodniu trafia /do przodu/dwa ,trzy razy--to jest dobrze i można grać/można dorobić/--a jeśli nie..to trzeba ćwiczyć na sucho aż co pewien czas będą trafienia---pewne zależności jak najbardziej występują
... ja np.jeżeli gram na trafił kupuję dwa zakłady patrzę analizuję w kaczej głowie i skreślam 1 zakład efekt parę trójek 1 piątka /duży/ i 7/10 ML gram bardzo rzadko tą metodą....
skoro mamy ta stronkę---można podpatrzeć -- posłuchać innych --skonsultowac ze swoim sposobem myślenia
...oczywiście każda metoda nawet najbardziej kosmiczna może okazać się strzałem w 10...
...oj tak tak... :)
4 / [2,11,17,41]
7 / [2,8,26,32,47,52,80] chybił - trafił
8 / [15,21,25,51,61,68,77,79]
:)
7 / [2,8,26,32,47,52,80] chybił - trafił
8 / [15,21,25,51,61,68,77,79]
:)
Ja raz wzialem 2 zaklady na dl na chybil i cala 6 byla -4 i 3,a bylo rozpisac i hawaje
Pare dni pogram systemem xyz{5 zakl po 10 skr z 17 liczb} na te co jeszcze nie wyjda
... ani jedna nie wpadła no :(; moje typy na jutrzejsze losowanie ML (03.12.07) - 7, 18, 21, 36, 57
Lepiej w barze walic browarki jak w lotto grac na parki.Ide na kufel jak tu nie wypic porazka nawet nadzieja niepomaga czas wrocic do rzeczywistosci rano do arbajtu
..przepraszam ale szybko musiałem przerwać nadawanie--no dziś nic szczególnego też się nie wydarzyło--optymizm jednak jeszcze pozostał--trzeba dalej się rozglądać i testować
..gratulacje Opa 3/3 i 2/3
No padła pareczka razy stawka 10 ale za tyle wysłałem że wyszłem na zero a to nie oto w tym wszystkim chodzi może jutro ?
jak kazdy z nas falujemy i falujemy.Jutro robie atak na profa 9z49 moze bieda sie zlituje i da jakas trojke.Czy ja tak duzo chce hehe sam niewiem jak juz grac
Przeznaczone nam jest całe życie zapier.....o lasce chodzić do kolektury i dalej mażyć !!!
Jak tu nie wypic tyle stresu chociaz zeby wpadaly parki.Wpadnie jakas tam kiedys micha sie cieszy ooo mam dobry system atu znowu hujnia przez miesiac i goni sie kota za ogon i tak bez zmian.
A mnie wkurza jzu ten paradox.. im wiecej p dluzej analizuje liczby tym mniej wygrywam.. Puszcze od tak "na chybil trafil" i trafie wiecej niz sie spodziewam.. ehhh..Nadzieja mowicie.. Ktos tam trafil znow grubsza kase w PLUSA podobno..
do Mega Grawer i depesza: Korzystając z wolnej chwili chciałbym przypomnieć Wam,że istnieje coś takiego jak rachunek prawdopodobieństwa , a ilość wygranych jest uzależniona głównie od niego na drugim miejscu jest szczęście.Wszelkie zaklęcia i używanie wulgaryzmów nie mają większego znaczenia. Obniżają tylko poziom tego forum.Zyczę Wam szczęścia i poprawnych , w zgodzie z ortografią i dobrymi obyczajami wpisów.
39,51,69\\15,28,33\\3,28,45\\powodzenia wszystkim na dzis ;)
Do JOJO 58 -kożystając z chwili w przerwie tworzenia zakładow i pareczek na dziś napisze tak : Madrości zachowaj dla siebie bo matematyki uczyłem sie i wiem co to rachunek prawdopodobieństwa o pouczenia dla dzieciaczków ! Jak je masz ? powodzenia!
Kaczor wyjasnij z tym prostokatem-ile w poziomie ile w pionie i cos wiecej ,obadam i zapodam
Do MEGAGRAWERA-tak się składa,że Jojo ma rację,wulgaryzmy opanowują jęzk Polski i są przejawem zwykłego chamstwa wobec innych uczestników forum,szczególnie kobiet,myślę,że uciekają się do tego sposobu najczęściej ludzie,którym rozmaite kompleksy nie dają spać no i oczywiscie zwykłe prymitywy-brak znajomości dostatecznej ilości słów by wyrazić swoje myśli czy uczucia.Pozdrawiam-OLAF!!!.
hahah:) Niniejszym przepraszam wszystkie kobiety urażone moim, podobnie jak ostatnie typowania:), niefortunnym wpisem 7520. Oczywiście chodziło mi o słowo "przysolić":) Szczególnie do Depesza: Synu Drogi,jeśli nie obiecasz poprawy -wróżę Ci brak uzyskania rozgrzeszenia:) Mamy adwent, a Ty nie dość, że nadal przepisujesz liczby z innej stronki:),to preferujesz bardziej browarek od parek:) Zaprawdę, nie godzi się, niegodziwcze:) Jak myślisz, że ofiara na tacę umniejszy Twoje ciężkie grzechy, mylisz się:) Obiecaj poprawę i nie grzesz Synu, nie grzesz...:)hahahah
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
Dzięki Olaf za poparcie w sprawie eliminowania chamstwa na tym forum. Myślę, ze jeżeli skupimy naszą energię wyłącznie typowaniu właściwych liczb, a nie na przekleństwach i licytacji " kto ile wypił" -będzie zdrowiej i przyjemniej. P.S> Dzieci mam dobrze wychowane. Pozdrawiam
..a tak poważnie Olaf, Jojo -myślę,że to wynik frustracji -ja też czasem, szczególnie po losowaniach mam ochotę coś napisać "w innym" języku, rodem z "Psów" Pasikowskiego,ot np. Franza Mauera zwrot "...w imię zasad, s***nu" hahahh. Macie rację, trzeba mieć silną wolę i mocny charakter, żeby się nieraz nie zdenerwować,(po losowaniu:) tego życzę, pozdrawiam i powodzenia
...tzn. życzę, aby losowania nie dawały nam powodów do frustracji, a same wygrane:)Powodzenia, narka
Przepraszam wszystkich których uraziłem wulgaryzmami tyko nie przypominam sobie zebym je pisał dosłownie no ale moze pan jojo i olaf są przewrażliwieni może są nauczycielmi a może ministrantami a może dżentelmenami ja nie stety jestem czarnym charakterkiem który ma prawo czasem zajrzeć na stronke wypowiedzieć się na chacie i zagrać w lotto.pozdrawiam urażonych !!!
Koniec debatowania o bzdurach może tak cos zatypujemy i właśnie na dziś proponuje pareczki tradycyjnie razy stawka 10 -{ 29-78} i{ 21-33} i {33-63} oraz 5/{21-29-33-63-78} i 7/{11,12,14,18,64,72,78} i 8/{13,15,18,21,29,33,64,78} jeszcze 10/{11,12,21,29,33,38,64,70,72,78} spotaniczna 8/{4,8,14,15,18,19,24,29} panowie nie flustrujcie sie wybieżcie jakiś zakładzik i poslijcie !!!
Panowie skupcie się na liczbach a nie na soleniu i zapieraniu się laską !!!
Dzięki Ewa 76 Myślę że, tylko takim podejściem do zagadnienia jak Twoje Olafa i KACZOR001 osiągniemy realne oczyszczenie tego forum z pospolitego chamstwa,które nas na co dzień dotyka na każdym kroku.Postępujmy w/g Hasła Człowieku nie irytuj sie i darz zyczliwością innych.
Witam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Jestem za całkowitą kulturą słowa, po to one są aby nie używać wulgaryzmów i ohydnych epitetów, szkoda że nie wszyscy to rozumieją. Przecież mamy piękny język.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Kaczora001 o jaśniejsze wytłumaczenie mi metody zawartej we wpisie 7550 "...jeżeli kombinacje mi się nie podobają skaczę po nich konikiem..." Też jak kiedyś pisałem traktuję trochę ML jak szachy, robię różne roszady, a mimo to często przegrywam partie. Pozdrawiam generała, z poważaniem, szeregowy
witap panstwa moze ta 10ka dzis padnie 9,10,23,24,37,38,51,52,65,66 zycze udanych wygranych aha a 2ka moja to 9,16 pozdrawiam
..:-)))witam wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE o prostokącie nie będę się rozpisywał - wystarczy przeczytać moje wpisy a każdy ...WEZMIE Z KACZORA CO BĘDZIE CHCIAŁ..ukłony drogi matycz i coś dla wszystkich ..... JEŻELI MAMY NADZIEJĘ TO ŻYJEMY KIEDY JĄ TRACIMY STAJEMY SIĘ MARTWI...NIE TRAĆMY WIARY NADZIEI I MIŁOŚCI A BĘDZIEMY NAPEWNO SZCZĘŚLIWI..niekoniecznie dzięki lotto
3 / [2,11,41]
7 / [8,21,32,49,52,66,76]
[12,35,46,54,65,70,75]
- chybił trafił
8 / [9,27,44,55,64,67,71,77]
Good luck :)
7 / [8,21,32,49,52,66,76]
[12,35,46,54,65,70,75]
- chybił trafił
8 / [9,27,44,55,64,67,71,77]
Good luck :)
...ŚWIAT SIĘ DO NAS UŚMIECHA A LOTTO W KONIA Z NAMI GRA ALE NIECH SIĘ STRZEŻE BO I MY UMIEMY W TO GRAĆ A JAK ZAGRAMY TO HOHOHOHOHO.....:-))))))
CAŁKIEM ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ DROGI PRZYJACIELU KACZORZE. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ TOBIE I WSZYSTKIM ZDROWIA,WIARY MIŁOŚCI I NADZIEI.POZDRAWIAM
...I NADEJDZIE WIELKOPOŁOMNA CHWIŁLA ŻE POPROSZĄ NAS ABYŚMY PRZESTALI GRAĆ ...JUŻ WKRÓTCE...:-)))))
...coś przesadziłem z tym zdrowiem:) ale tu ono ważne, reszta jest liczeniem...
...no nie bo zdrowie nade wszystko a teraz bura drogi matycz DLACZEGO NIE KOMBINUJESZ ZA SWOIM NUMERKIEM GG SUPER CYFRY.....PRZEJZYJ TE SWOJE STATYSTKI BO NA MÓJ KACZY DZIOBEK PEWNIE NIERAZ BYŁOBY COŚ Z TEGO...
...a szukasz cyfr w kosmosie a masz je cały czas przed sobą .....
..nie wiem czy dobrze policzyłem Kaczor ale z numeru mojego gg można ułożyć aż tyle liczb: 3,5,6,8,9,35,36,38,39,53,56,58,59,65,68,69. Tak? (gg 3889695)
...poskakałem konikiem i wyszło mi 5,36,38,53,65 :) lubię stawiać na powtórki:)
...oczywiście to był żart -ale powtórki w ML to jedna z najważniejszych rzeczy -odgadnąć część "dubli" to już część sukcesu. Dlatego warto grać na wielokrotne losowania -masz rację Kaczor.
.... i tu się cieszę że się zgadzasz ze mną i zwracaj uwagę na cyfry które cię otaczają a sukces nadejdzie i zlot na sylwka się spełni.:-)))
Dzięki dj-cue, pospiech jest złym doradcą:)może dziś padnie 63 :)
Jak ktoś ma mi za złe, że piszę nie na temat -po prostu w wielu wcześniejszych wpisach dużo pisałem na ten i innych tematu związanych z ML, nie chcę się powtarzać, wiem,że jest wielu nowych bywalców Multipasko.pl, pozdrawiam i życzę wytrwałości, trochę wyrozumiałości, i samych trafień.
Jak ktoś ma mi za złe, że piszę nie na temat -po prostu w wielu wcześniejszych wpisach dużo pisałem na ten i innych tematu związanych z ML, nie chcę się powtarzać, wiem,że jest wielu nowych bywalców Multipasko.pl, pozdrawiam i życzę wytrwałości, trochę wyrozumiałości, i samych trafień.
...tak Kaczor -pewnie kiedyś napiszemy wspólnie książkę pt." Od Kaczora001 i paraMULTImilionera -przez Multipasko -do MULTImilionera :):):)
.....obecnie pracuję nad METODAMI typowań kaczora wraz z paroma systemami może niedługo na allegro.....:-))))))
....CHOĆ STAŁYM BYWALCOM TEJ STRONKI NIE BĘDZIE TO POTRZEBNE BO SPORO JUŻ NA TEN TEMAT WIEDZĄ ....
...tak -stali bywalcy -wyśmialiby naszą księgę.:)-pewnie za darmo by jej nie chcieli czytać:)-musielibyśmy im dopłacać:)
.....NIE NO MATYCZ SAMA CIEKAWOŚĆ BY ICH ZAPROWADZIŁA NA AUKCJĘ ...ano ciekawe co to za" mądrości" tam powypisywali....
" W słowach tylko chęć widzim, w działaniu potęgę;
Trudniej dzień dobrze przeżyć, niż napisać księgę" -Adam M. ( nie mylić z Depeszem)a więc do roboty,uczmy się powoli gry w ML. Powodzenia
Trudniej dzień dobrze przeżyć, niż napisać księgę" -Adam M. ( nie mylić z Depeszem)a więc do roboty,uczmy się powoli gry w ML. Powodzenia
Kaczor -sam mam polsko-litewskie korzenie, dlatego lubię cytować Mickiewicza -dziś czekam podobnie na liczbę 44 -on pisał o niej już w "Dziadach" :):):) -a ona coś nie chce "biegać" ostatnio -może dziś:)
...oby Kaczor:) -ale i tak gra na najdłużej oczekiwane to o wiele większe ryzyko niż na często występujące, tak uważam. To wynika ze statystyk, ale człowieka kusi...
...skoro tak uważasz, a widzę,że się rzadko mylisz ostatnio -po pewniakach, nie mam nic przeciwko. Narka Kaczor, trzymam kciuki,pa
...no i padło 44 i 31 i to tyle jak dla mnie ostatnio, może nawet o jedną za dużo:) Jak po to pech, jak szczęście to szczęście:) Już lepiej mogłem grać z GG:) miałbym 3 :)
...jak pech Kaczor to pech.:) Teraz z chęcią użyłbym wiązanki staropolskich wulgaryzmów:)-tylko że to nic nie pomoże, a jeszcze oberwałoby mi się od Jojo58 czy Olafa:) pozdrawiam
...GRATULKI NIE WYGRANYM TYLKO PRZEGRANYM BO JUTRO WSTANIECIE Z NOWYMI NADZIEJAMI ŻE TO WŁAŚNIE BĘEDZIE WASZ DZIEŃ...
...dzięki Kaczor-to miło z Twojej strony -tak to mogę przegrywać...:):)