Wpisy 7 525 – 7 624
2 grudnia 2007 11:38 → 3 grudnia 2007 19:54, 100 wpisów
ath_hjkoo -Look here:
We're tired of this! It's very interesting, but you're on the wrong site I think. Bye-bye:)
(Pasko ten wpis też skasuj. pozdrawiam)
We're tired of this! It's very interesting, but you're on the wrong site I think. Bye-bye:)
(Pasko ten wpis też skasuj. pozdrawiam)
Chyba zaczne naprawde grac tylko na pareczki znowu trafiłem pareczke 29-78 razy stawka 10 i drobiazgi 3/6 4/10 i w dużego 2 razy 3/6 a można byo w dużego utrafić 4/6 bo 5,26,34,36 to parki i liczby chodzące ze sobą nagminnie w tym roku
wczoraj też mi uciekła piąteczka bo nie puściłem a dwa tygodnie ją typowałem jak pech to pech ale nie ma co się poddawaćco ma być to będzie u mnie matycz też ostatnio cieniutko ale gramy dalej
Gratulki Grawer -tylko tak dalej, życzę ci żeby te parki-smarki :)regularnie Ci chodziły w tym i przyszłym roku. Nie mogę zaś powiedzieć po fakcie, że mógłbym ustrzelić 4/6 w DL, bo równie dobrze mógłbym powiedzieć, że mogłem ustrzelić 6/6 -trzy parki. Ale z występowaniem parek zgadzam się z Tobą całkowicie.Powodzenia.
Sandacz, pewnie, że kiedyś pewnie nastąpi "generalski zwrot akcji".Oby jak najprędzej Kaczor zawsze ma rację:) Pozdrawiam i powodzenia.
Sandacz, pewnie, że kiedyś pewnie nastąpi "generalski zwrot akcji".Oby jak najprędzej Kaczor zawsze ma rację:) Pozdrawiam i powodzenia.
...każde typowanie liczb, oprócz oczywiście "pewniaka" składa się z jakichś parek -dlatego powinniśmy statystycznie sprawdzać ich występowanie w przeszłości, tak uważam. Ale czy wystąpią dziś, czy z większym lub mniejszym "przesunięciem" -tego już na 100% nie możemy niestety określić. Gra większą ilością zakładów na pewno zwiększa szanse trafienia, ale ryzyko większych strat też jest większe. Bądźmy cierpliwi i starajmy się nauczyć bacznej obserwacji i analiz występowania liczb. Sobie też tego życzę. Gra jest warta świeczki.(z wosku):)
TRZEBA JAK TO MÓWI KACZOR GRAĆ SWOIMI LICZBAMI NA WIĘCEJ LOSOWAŃ A NIE REZYGNOWAĆ PO PIERWSZYM DNIU WIEM TO Z DOŚWIADCZENIA PAROLETNIEGO
moja piąteczka którą grałem[14,29,34,41,66]ktoś ją grał już kiedyś nie pamiętam kto a wczoraj wpadła
wytypowane liczby trzeba się starać wysyłać na więcej losowań a zgadzam się z matyczem że ilość zakładów zwiększa tylko koszty
Tak Sandacz -masz rację -nie trzeba "natarczywie" zmieniać wcześniej wytypowanych liczb, w swoich typowaniach uwzględniać część najczęściej występujących, część rzadko lub najdłużej oczekiwanych, być cierpliwym i nie zrażać się porażkami. To chyba mocno skrócony "system" na sukces.Analizy dają nieskończone pole do popisu:)Powodzenia. Sandacz-napisz na gg, ale nie dziś, bo znów wyruszam:)
hello,ja nie typowałem liczb,one same się powtarzają,ale fakt 29 i 78 to już przegina,dzień wcześniej była jedna obok,a tu masz,fajnie bo choć MEGA GRAWER coś uszczknął
TRADYCYJNIE PARKI NA DZIS {13-29}-{29-78}-{29-64}-{21-33}-{21-40}I 4/{13,29,64,78} I 5/{13,15,29,64,78} I 6/{9,12,21,40,33,63} I 7/{13,15,29,33,39,63,78}I 10/{13,15,21,29,33,38,39,64,70,78}Z PLUSEM POZDRAWIAM KTO CHCE NIECH SOBIE POŚLE.TO DO 21,55
zobaczymy co z tego wyniknie 2 x po 3 trójki do rozpisu
35,44,58
1,8,19
7,37,73
i
31,68,74
6,10,53
4,5,80
możliwe że coś wejdzie z tych drugich,ale zobaczymy-PLUS bardzo mile widziany
35,44,58
1,8,19
7,37,73
i
31,68,74
6,10,53
4,5,80
możliwe że coś wejdzie z tych drugich,ale zobaczymy-PLUS bardzo mile widziany
5,15,28,39,49\\39,77\\15,68 ;)a tak mi trafiło na chybił trafił 2,32,51,27,67 i 17,39,58,57.powodzenia wszystkim.
4,8,15,18,19,21,24,29/8 poślijcie
Witam mam pytanie do was kto gra w profie na czeskim losowaniu 3z21 lub 9z49.Gram czasami niemam ochoty biegac ale do konkretu czy macie jakies pomocne systemy czy analizy mniej wiecej wiazace sie z tym losowaniem.Duze i kuszace kursy sa tam warto czasami sypnac pare liczb
Widze panie OPA że grasz na żadko padające też prubowałem ale myśle że to jak chybił trafił ale każdy sposób jest dobry i zaryzykuje twoich liczb dziś
Jak poszło panie KLONEK kurde jestem ciekawy też jestem zwolennikiem gry w niemczech bo niezle mi tam idzie ale nie miałem jak posłac bo mieszkam 600 km od niemieckiej granicy i gram tylko jak tam bywam a powiem Że i dobrze bo bym stracił kaske liczby kiepskie padły. CZY JESTEŚ MILJIONEREM ???
.....WITAM WSZYSTKKICH ZIOMALI PO KUPONIE....NA DZISIAJ PROPOZYCJA DLA TYCH CO CHCĄ STRACIĆ 2.50 :-)))))).....41,,,,43,,,,,,45,,,,,53,,,,68,,,,75,,,,,,80 GRAJCIE A PRZEGRACIE HEY :-))
..PYTANKO CZY KTOŚ PRZETESTOWAŁ SYSTEM XYZ I JAKIE SĄ KOSZTY BO DO DZIŚ NIE WIEM ????? ALA A JAK TAM MÓJ PROSTOKĄT TESTUJESZ??? JAK WYNIKI
panie MEGA GRAWER nie grałbym na takie liczby,ale dość często wchodzą,z często wchodzących wczoraj mi weszły 4 po kolei 29,78,13,18,piszę sobie na kartce,żeby mieć pod ręką
a te liczby co podałem,czasem wchodzą,w tamtą niedzielę z takich trójek weszła trójka z plusem i ogólnie 9/6 z plusem,to chyba nie jest zle
panie Kaczor te liczby w prostokąt wpisywać z ostatnich 7 losowań i czy musi być cała 80
...TO BYŁA TYLKO PROPOZYCJA ALE BIORĄC TENDENCJĘ POWRACANIA CYFEREK 7 LOSOWAŃ TO CHYBA OPTYMALNE ROZWIĄZANIE --- CZY 80 TO POZOSTAWIAM W/G UZNANIA ALE GRAJĄC Z PLUSEM TEN PLUS ZAWSZE BĘDZIE JA OSTATNIO WYPUŚCIŁEM PROSTOKĄT 8 POZIOMYCH I WESZŁO 7/10 NIESTETY ZAGRAŁEM SOLO BEZ PLUSA
oczywiście sposób wpisywania tkże pozostawiam do wyboru ja wpisuję w/g wzoru 1los.1 3 5 cyfra itd.2 los.2 4 6itd itd następnie jeżeli kombinacje mi się nie podobają skaczę po nich konikiem szachowym i ustawiam w drugim prostokącie i dopiero gram oczywiście na losowanie nie patrzę dopiero w kolekturze sprawdzam TZW METODA BEZSTRESOWEGO GRANIE ROZPISY ZALECAM OD RAZU ZNISZCZYĆ ..unikniemy a mogłem tamto puścić jeżeli gracie za większą kasę puszczamy od razu rozpis do 3 losowań
.... CZASEM Z 10 LOSOWANIA WCHODZI NAWET 10 POWTÓREK KTO CHCE NIECH TESTUJE KTO CHCE NIECH GRA ......
Mam tylko 3 , ale jakby była kumulacja to chciałbym pojechać znowu tylko nie wiem czyn szef da urlop
depesz-ja gram na 9/49 na te co nie wychodza-u mnie maja taka liste{uaktualniona},puszczam na 3,4 liczby,4 kurs 1000
Witam.
1.17.40.54.69.79.
2.27.38.48.58.63.73.
Pozdrawiam.
1.17.40.54.69.79.
2.27.38.48.58.63.73.
Pozdrawiam.
Witaj Kaczorku! Zainteresował mnie ten twój prostokąt. Czy możesz mi go jakoś "przybliżyć", abym zakumał? Pozdrawiam!
WACUS,nie wiadomo czy KACZOR sie odezwie,normalnie robisz 8 rzędów od 1-10,11-20,21-30 itd...i zaznaczasz liczby które padły,z 7 ostatnich losowań,to co zostanie to trzeba wysyłać
WACUS ja bym ci proponował żebyś ujmował(zapisywał)liczby od najświeższego losowania,wczoraj sporo poszło liczb obierając tylko 5 losowań wstecz,także powolutku
wczoraj weszły liczby pozostałe z 25 i 26 XI,w sumie 6/10 z plusem,w jednej piątce był plus,a drugiej 4/5
...jeszcze chciałbym oczywiscie złożyc gratulacje Kaczorkowi-bo taka seria pewniaków-to jest nie na słowiczą nutę / śpiew słowika jest przy tym lekkim zgrzytem/--lecz na iście kaczą, królewską.Myślę że śmiało można tu nastroić swoje instrumenty.
Słysze trójkonty systemy a jakie macie efekty tych kombinacji mówie o
!ile zł? do przodu w miesiącu bo mysle że wszyscy macie ten problem utapiamy kase kombinujemy utapiamy i tak codzień a przychodzi pan kowalski bieże przelotem na chybił trafił i wygrywa kase .Mam znjomego co prowadzi kolekture i się śmieje że sa ludzie co przychodzą wysyłąją nagminnie po 100-200 kuponów i są w plecy a wszystkie głowne wygrane to są na chybił trafił za 2 zl na jeden zakłąd wysyłąne przelotem bo np; ktoś robił zakupy i mówi a pośle sobie lotka przy okazji i tak jest z regóły !!!
!ile zł? do przodu w miesiącu bo mysle że wszyscy macie ten problem utapiamy kase kombinujemy utapiamy i tak codzień a przychodzi pan kowalski bieże przelotem na chybił trafił i wygrywa kase .Mam znjomego co prowadzi kolekture i się śmieje że sa ludzie co przychodzą wysyłąją nagminnie po 100-200 kuponów i są w plecy a wszystkie głowne wygrane to są na chybił trafił za 2 zl na jeden zakłąd wysyłąne przelotem bo np; ktoś robił zakupy i mówi a pośle sobie lotka przy okazji i tak jest z regóły !!!
...może tak spróbować przez kilka dni i porównać --co lepsze chybił-trafił ----czy swoje kalkulacje?
no widzisz,gość się śmieje,a ja dążę do tego żeby choć troszkę wygrywać
Dobra uwaga.w kolekturze gdzie wysyłam tez tak sie dzieje.Wygrywają najczęściej ludzie puszczający kupon na chybił-trafił.bierze sie to z tego,że więcej ludzi tak właśnie puszcza kupony.Może tak trzeba zacząć grac?
na swoich kalkulacjach jeden wariantto marnie ---ale biorąc trzy --- i na chybił trzy ? ciekaw jestem czy i tu i tu to samo?
nawet na tej stronce sa mistrzowie , którzy jak sądzę są do przodu z graniem--ponieważ co drugi lub trzeci dzień mają wygrane--ale czekają na główne trafienie ciągle pracując nad udoskonaleniem swoich typów
..pozwolę sobie zabrać głos w sprawie metody puszczania na trafił owszem - wygrywają ale także są do tyłu i to dużo więcej niż ci co grają za te same kwoty systemami ...
ja mówię,we wrześniu miałem takie wejścia,że byłoby kilka tysia do przodu i bez żadnego stawkowania
Opa --dobre są typowania szóstką--bo dwa chybione dają/razy 8 ?/
...i tu rada kaczora ;-)) ZALECAM KUPOWANIE ZAKŁADÓW NA TRAFIŁ NIE WIĘCEJ NIŻ DWA ZAKŁADY NA JEDNYM KUPONIE / JEŻELI KUPUJECIE WIĘCEJ NIŻ DWA / DLACZEGO ...
...bo bardzo czesto się zdarza że na kuponie gdzie mamy 4-8 zakładów występuje cała 6 DL lub 10 - 15 ML / autopsja /
jeśli w tygodniu trafia /do przodu/dwa ,trzy razy--to jest dobrze i można grać/można dorobić/--a jeśli nie..to trzeba ćwiczyć na sucho aż co pewien czas będą trafienia---pewne zależności jak najbardziej występują
... ja np.jeżeli gram na trafił kupuję dwa zakłady patrzę analizuję w kaczej głowie i skreślam 1 zakład efekt parę trójek 1 piątka /duży/ i 7/10 ML gram bardzo rzadko tą metodą....
skoro mamy ta stronkę---można podpatrzeć -- posłuchać innych --skonsultowac ze swoim sposobem myślenia
...oczywiście każda metoda nawet najbardziej kosmiczna może okazać się strzałem w 10...
...oj tak tak... :)
4 / [2,11,17,41]
7 / [2,8,26,32,47,52,80] chybił - trafił
8 / [15,21,25,51,61,68,77,79]
:)
7 / [2,8,26,32,47,52,80] chybił - trafił
8 / [15,21,25,51,61,68,77,79]
:)
Ja raz wzialem 2 zaklady na dl na chybil i cala 6 byla -4 i 3,a bylo rozpisac i hawaje
Pare dni pogram systemem xyz{5 zakl po 10 skr z 17 liczb} na te co jeszcze nie wyjda
... ani jedna nie wpadła no :(; moje typy na jutrzejsze losowanie ML (03.12.07) - 7, 18, 21, 36, 57
Lepiej w barze walic browarki jak w lotto grac na parki.Ide na kufel jak tu nie wypic porazka nawet nadzieja niepomaga czas wrocic do rzeczywistosci rano do arbajtu
..przepraszam ale szybko musiałem przerwać nadawanie--no dziś nic szczególnego też się nie wydarzyło--optymizm jednak jeszcze pozostał--trzeba dalej się rozglądać i testować
..gratulacje Opa 3/3 i 2/3
No padła pareczka razy stawka 10 ale za tyle wysłałem że wyszłem na zero a to nie oto w tym wszystkim chodzi może jutro ?
jak kazdy z nas falujemy i falujemy.Jutro robie atak na profa 9z49 moze bieda sie zlituje i da jakas trojke.Czy ja tak duzo chce hehe sam niewiem jak juz grac
Przeznaczone nam jest całe życie zapier.....o lasce chodzić do kolektury i dalej mażyć !!!
Jak tu nie wypic tyle stresu chociaz zeby wpadaly parki.Wpadnie jakas tam kiedys micha sie cieszy ooo mam dobry system atu znowu hujnia przez miesiac i goni sie kota za ogon i tak bez zmian.
A mnie wkurza jzu ten paradox.. im wiecej p dluzej analizuje liczby tym mniej wygrywam.. Puszcze od tak "na chybil trafil" i trafie wiecej niz sie spodziewam.. ehhh..Nadzieja mowicie.. Ktos tam trafil znow grubsza kase w PLUSA podobno..
do Mega Grawer i depesza: Korzystając z wolnej chwili chciałbym przypomnieć Wam,że istnieje coś takiego jak rachunek prawdopodobieństwa , a ilość wygranych jest uzależniona głównie od niego na drugim miejscu jest szczęście.Wszelkie zaklęcia i używanie wulgaryzmów nie mają większego znaczenia. Obniżają tylko poziom tego forum.Zyczę Wam szczęścia i poprawnych , w zgodzie z ortografią i dobrymi obyczajami wpisów.
39,51,69\\15,28,33\\3,28,45\\powodzenia wszystkim na dzis ;)
Do JOJO 58 -kożystając z chwili w przerwie tworzenia zakładow i pareczek na dziś napisze tak : Madrości zachowaj dla siebie bo matematyki uczyłem sie i wiem co to rachunek prawdopodobieństwa o pouczenia dla dzieciaczków ! Jak je masz ? powodzenia!
Kaczor wyjasnij z tym prostokatem-ile w poziomie ile w pionie i cos wiecej ,obadam i zapodam
Do MEGAGRAWERA-tak się składa,że Jojo ma rację,wulgaryzmy opanowują jęzk Polski i są przejawem zwykłego chamstwa wobec innych uczestników forum,szczególnie kobiet,myślę,że uciekają się do tego sposobu najczęściej ludzie,którym rozmaite kompleksy nie dają spać no i oczywiscie zwykłe prymitywy-brak znajomości dostatecznej ilości słów by wyrazić swoje myśli czy uczucia.Pozdrawiam-OLAF!!!.
hahah:) Niniejszym przepraszam wszystkie kobiety urażone moim, podobnie jak ostatnie typowania:), niefortunnym wpisem 7520. Oczywiście chodziło mi o słowo "przysolić":) Szczególnie do Depesza: Synu Drogi,jeśli nie obiecasz poprawy -wróżę Ci brak uzyskania rozgrzeszenia:) Mamy adwent, a Ty nie dość, że nadal przepisujesz liczby z innej stronki:),to preferujesz bardziej browarek od parek:) Zaprawdę, nie godzi się, niegodziwcze:) Jak myślisz, że ofiara na tacę umniejszy Twoje ciężkie grzechy, mylisz się:) Obiecaj poprawę i nie grzesz Synu, nie grzesz...:)hahahah
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
http://www.miejski.pl/slowo-Kurwa
+kurwie+%C5%82ba+nie+urwie
Pozdrawiam,i proszę kobiety o omijanie moich wpisów, tak na wszelki przypadek...:)
Dzięki Olaf za poparcie w sprawie eliminowania chamstwa na tym forum. Myślę, ze jeżeli skupimy naszą energię wyłącznie typowaniu właściwych liczb, a nie na przekleństwach i licytacji " kto ile wypił" -będzie zdrowiej i przyjemniej. P.S> Dzieci mam dobrze wychowane. Pozdrawiam
..a tak poważnie Olaf, Jojo -myślę,że to wynik frustracji -ja też czasem, szczególnie po losowaniach mam ochotę coś napisać "w innym" języku, rodem z "Psów" Pasikowskiego,ot np. Franza Mauera zwrot "...w imię zasad, s***nu" hahahh. Macie rację, trzeba mieć silną wolę i mocny charakter, żeby się nieraz nie zdenerwować,(po losowaniu:) tego życzę, pozdrawiam i powodzenia
...tzn. życzę, aby losowania nie dawały nam powodów do frustracji, a same wygrane:)Powodzenia, narka
Przepraszam wszystkich których uraziłem wulgaryzmami tyko nie przypominam sobie zebym je pisał dosłownie no ale moze pan jojo i olaf są przewrażliwieni może są nauczycielmi a może ministrantami a może dżentelmenami ja nie stety jestem czarnym charakterkiem który ma prawo czasem zajrzeć na stronke wypowiedzieć się na chacie i zagrać w lotto.pozdrawiam urażonych !!!
Koniec debatowania o bzdurach może tak cos zatypujemy i właśnie na dziś proponuje pareczki tradycyjnie razy stawka 10 -{ 29-78} i{ 21-33} i {33-63} oraz 5/{21-29-33-63-78} i 7/{11,12,14,18,64,72,78} i 8/{13,15,18,21,29,33,64,78} jeszcze 10/{11,12,21,29,33,38,64,70,72,78} spotaniczna 8/{4,8,14,15,18,19,24,29} panowie nie flustrujcie sie wybieżcie jakiś zakładzik i poslijcie !!!
Panowie skupcie się na liczbach a nie na soleniu i zapieraniu się laską !!!
Dzięki Ewa 76 Myślę że, tylko takim podejściem do zagadnienia jak Twoje Olafa i KACZOR001 osiągniemy realne oczyszczenie tego forum z pospolitego chamstwa,które nas na co dzień dotyka na każdym kroku.Postępujmy w/g Hasła Człowieku nie irytuj sie i darz zyczliwością innych.
Witam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Dziś podobają mi się takie numerki;
4.11.20.45.54.75.
6.19.28.32.43.58.67.77.
a totolotek niech się stara aby swoim losowaniem w nie nie trafić--bo najpierw była matematyka i numerki -a pózniej totolotek --identycznie najpierw są moje numerki-a oni swoje losują o 21.55.
Pozdrawiam.
Jestem za całkowitą kulturą słowa, po to one są aby nie używać wulgaryzmów i ohydnych epitetów, szkoda że nie wszyscy to rozumieją. Przecież mamy piękny język.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Kaczora001 o jaśniejsze wytłumaczenie mi metody zawartej we wpisie 7550 "...jeżeli kombinacje mi się nie podobają skaczę po nich konikiem..." Też jak kiedyś pisałem traktuję trochę ML jak szachy, robię różne roszady, a mimo to często przegrywam partie. Pozdrawiam generała, z poważaniem, szeregowy
witap panstwa moze ta 10ka dzis padnie 9,10,23,24,37,38,51,52,65,66 zycze udanych wygranych aha a 2ka moja to 9,16 pozdrawiam
..:-)))witam wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE o prostokącie nie będę się rozpisywał - wystarczy przeczytać moje wpisy a każdy ...WEZMIE Z KACZORA CO BĘDZIE CHCIAŁ..ukłony drogi matycz i coś dla wszystkich ..... JEŻELI MAMY NADZIEJĘ TO ŻYJEMY KIEDY JĄ TRACIMY STAJEMY SIĘ MARTWI...NIE TRAĆMY WIARY NADZIEI I MIŁOŚCI A BĘDZIEMY NAPEWNO SZCZĘŚLIWI..niekoniecznie dzięki lotto