Wpisy 754 261 – 754 360
12 lutego 2012 21:35 → 12 lutego 2012 21:59, 100 wpisów
5,14,18,21,28,35,49,56,60,77
OJCIEC DYREKTOR ZGAZNIE DZIŚ BONUS
zakon....wiesz co,nie chcę za dużo tu pisać bo ktoś by za dużo wiedział ale,uwierz mi że też mam takie znajomości
A MOCHEROWE BABCIE OSOBISCIE MU LICZBY PODAŁY
I BĘDZIE BALNGA W TORUŃSKIM RADJU
witam ku... nie mam samochodu do dzierżodiów tesko nysa kaufland kłodzko leklerk na jutro chyba napije się z wami można lać tylko nie rozlewać bo się nie pozamiata
kathy...
profesor1980
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
lila od ostrowa do wroclawia jest 90 a to nie odleglosc zabalujeny
lila jak masz troche znajomoci to pisz mi na meila moze zrobimy dill
emeryt ....denerwujesz panie ...coś napisałeś więc przeproś teraz i nie rób tego więcej
jutro będę w kłodzku z bananami wygięcie unijne zachowane 300 km odemnje baj baj