Wpisy 75 301 – 75 400
4 listopada 2009 19:08 → 4 listopada 2009 23:53, 100 wpisów
ja mieszkam w woj. zachodniopomorskim :-)
ja mysle nad taka 4ka: 17,21,4,10
parka: 17,21
pewniak: 21
i nie wiem co zrobi z ta 3ka: 12,17,21.
Nie jestem pewna 12ki, tylko w Lotto zostala wylosowana i tak sie zastanawiam ze moze byc o 22.00.
ja mysle nad taka 4ka: 17,21,4,10
parka: 17,21
pewniak: 21
i nie wiem co zrobi z ta 3ka: 12,17,21.
Nie jestem pewna 12ki, tylko w Lotto zostala wylosowana i tak sie zastanawiam ze moze byc o 22.00.
dzięki hosia :) nowa parka na najbliższe losowania zaczynając od 22 to (42,44) czas pokaze.
w ciagu ostatnich 5 losowan faworyzowanym przedzialem jest 22-31 - srednio 4 wpadniecia co losowanie
porownujac z :
przedzial 10-19 średnio 1.6 wpadnięć
przedzial 11-20 średnio 1.4 wpadnięć
przedzial 12-21 średnio 1.4 wpadnięć
przedzial 13-22 średnio 1.8 wpadnięć
porownujac z :
przedzial 10-19 średnio 1.6 wpadnięć
przedzial 11-20 średnio 1.4 wpadnięć
przedzial 12-21 średnio 1.4 wpadnięć
przedzial 13-22 średnio 1.8 wpadnięć
No to moze jeszcze jedna szansa na 22, w razie porażki pauzka do 12-go :)
15,17,20,35
14,27,34,41
6,9,12,20,21
6,10,12,17,20
i jeszcze do poukladania w "coś" taka "8"
6,10,12,15,20,35,53,80
15,17,20,35
14,27,34,41
6,9,12,20,21
6,10,12,17,20
i jeszcze do poukladania w "coś" taka "8"
6,10,12,15,20,35,53,80
witam,ja sobie dziś puściłem takie oto 2 dziesiąteczki:
6-15-26-33-45-57-62-67-70-77
16-21-30-41-47-53-66-71-76-80
Zobaczymy ile wejdzie.Pozdro.
6-15-26-33-45-57-62-67-70-77
16-21-30-41-47-53-66-71-76-80
Zobaczymy ile wejdzie.Pozdro.
madzia wymiencie sie gg i wtedy sie pytajcie "jestes?"
wydawalo mi sie ze czat jest do przekazywania wiadomosci troche bardziej wartosciowszych a gg wlasnie do "jestes?"
pozdr
wydawalo mi sie ze czat jest do przekazywania wiadomosci troche bardziej wartosciowszych a gg wlasnie do "jestes?"
pozdr
jantar:
a czemu w razie porazki pauza akurat do 12-go ? tak pytam z ciekawosci bo akurat 12go mam urodziny ;-)
a czemu w razie porazki pauza akurat do 12-go ? tak pytam z ciekawosci bo akurat 12go mam urodziny ;-)
Ralfek Panie które traktują ten czat jak gg piszą takie mądre rzeczy że grzech by było nie udostępnić tych "mądrości" innym.
madzia ale odzywki no no
postaw sie w mojej sytuacji.. mam tu przyjsc z kumplami i zaczac nawijac o prywatnych sprawach?
chcialabys? chyba nie bardzo, wiec ja na stronie o lotto tez nie chce sluchac pierdółek.
postaw sie w mojej sytuacji.. mam tu przyjsc z kumplami i zaczac nawijac o prywatnych sprawach?
chcialabys? chyba nie bardzo, wiec ja na stronie o lotto tez nie chce sluchac pierdółek.
Asiulka22>>> bo jak juz wcześniej pisałam, zauważyłam pewną zależność między datami od 12-18 dnia danego miesiąca, wtedy to własnie padają u mnie wygrane w grach liczbowych.To juz tak trwa przynajmniej od początku tego roku..., przynajmniej od tego okresu pamiętam , ot i tyle:))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ralfek - wiesz co? ..........nawet nie chce mi się pisać,ale Ty pewnie i tak rozumiesz.
Napisałam Ci odwal się to znaczy odwal się,a jak Ci się nudzi to........Ci też nie powiem co,bo pewnie wiesz - namolny człowieku.
Napisałam Ci odwal się to znaczy odwal się,a jak Ci się nudzi to........Ci też nie powiem co,bo pewnie wiesz - namolny człowieku.
Ja w przeciwieństwie do małolatów takich jak Ty nie gram na kursy 1,3.
miks-haha jak bys wiedział to zagrałem wczoraj 2-2 na CSKA po kursie 4,20 a ty pewnie zagrałeś na MU wkońcu to był typ dnia na wczoraj hehe
Nie ośmieszaj się Torsan tymi sprzecznymi wpisami. Lepiej spakuj tornister na jutro ha ha ha .
75152. torsan 2009-11-03 (21:36) Sanok
kurde a miałem zagrać dziś w toto-mixie Manchaster Utd.-CSKA Moskwa 2-2 po kursie 4,20 i nie zagrałem ale nosa miałem na jutro Kazań-Barcelona 1-1 3,70
To kiedy piszesz prawdę?
75152. torsan 2009-11-03 (21:36) Sanok
kurde a miałem zagrać dziś w toto-mixie Manchaster Utd.-CSKA Moskwa 2-2 po kursie 4,20 i nie zagrałem ale nosa miałem na jutro Kazań-Barcelona 1-1 3,70
To kiedy piszesz prawdę?
miks-kolego ale jednak puściłem dziś puściłem na Kazan 1-1 i 1x po kursie 2,45 wiec weszło a Ty pewnie na Barcelonke zagrałeś bo wkoncu miało byc 3-0 dla Barcy,a i jeszcze ci napisze skoro bys był takim znawcą toto-mixu to bys wiedział jedną podstawową zasade:przeciwko ruskim się nie gra
ralfek - ostatni wpis odnośnie Twojej osoby : daj mi spokój !
Czy jesteś w stanie to zrozumieć czy nie.
bez odbioru
Czy jesteś w stanie to zrozumieć czy nie.
bez odbioru
Torsan może po dzisiejszym meczu zrozumiesz że bukmacherka to zabawa dla dorosłych za własne zarobione pieniądze ,a nie dla małolatów za pieniądze rodziców. A Ojcu powiedz że kieszonkowe zabrali Ci starsi koledzy z VIIb a nie że je przegrałeś ,to może dostaniesz jeszcze jutro na bułkę.
I na tym zakończyłem dyskusje z dzieciakiem który udaje dorosłego.
I na tym zakończyłem dyskusje z dzieciakiem który udaje dorosłego.
miks-haha zabawne Ty pewnie postawiłeś połowe swojej pensji na Barce dziś hehe kolego jak mi nie wierzysz to nie musisz ale napewno o wiele wiecej wygrałem niż Ty ja juz napisałem ostatnio że jak miales 15 lat to do klamki toto-mixu nie dostawałes
miks-a co mam zrozumiec bo nie wiem? przeciez Barcelona nie wygrała więc możesz mi tyłek jedynie podetrzeć
Miks nie zwracaj uwagi na wpisy Torsana przecież ten dzieciak nie wie nawet co postawił. Jak Adminowi nie przeszkadzają takie wpisy to niech się produkuje. Pozdr.
miks- ja na swoje granie zarabiam sam i nie potrzebuje kasy od rodziców tak jak ty. ty pewnie do dzisiaj wyciągasz od nich siano ,po to tylko,żeby je przegrać.
piszecie tak do mnie bo przegraliście wczoraj na MU dzis na Barcelonie i myślicie ze ja tez jestem takim frajerem ktory na to zagrał,wkońcu prawie wszyscy na to grali ale niestety nie ja
jantar:
aha :) Do niedawna sledzilam czat bardziej dokladniej a teraz mniej czytuje tak od A do Z. Fajnie ze zauwazylas u siebie ze trafiasz w te dni ;-) Pozdrawiam.
aha :) Do niedawna sledzilam czat bardziej dokladniej a teraz mniej czytuje tak od A do Z. Fajnie ze zauwazylas u siebie ze trafiasz w te dni ;-) Pozdrawiam.
Ralfek-Na czacie i tak same nudy i wydaje mi się,że nie mam takiego obowiązku,żeby podawać ludziom na tej stronie swój nr GG.
Pozdrawiam i zapraszam na mecz Dyn-int
Pozdrawiam i zapraszam na mecz Dyn-int
lila - szkoda mi bezproduktywnego pisania odnośnie etatowych głupoli,ale postaram się:
Wyobraź sobie,że wzięłam się dzisiaj za gotowanie!
Daniem głównym był ralfek w sosie własnym,a że mama miała dołączyć do głównego posiłku to i zrobiłam potrawkę z ralfika,z groszkiem i marchewką i nawet było by wszystko dobrze,ale rozpędziłam się i przez nie uwagę zrobiłam "miks" wszystkiego i w rezultacie wyszło g......!
A wiadomo
"Z gów... bata nie ukręcisz"
Wyobraź sobie,że wzięłam się dzisiaj za gotowanie!
Daniem głównym był ralfek w sosie własnym,a że mama miała dołączyć do głównego posiłku to i zrobiłam potrawkę z ralfika,z groszkiem i marchewką i nawet było by wszystko dobrze,ale rozpędziłam się i przez nie uwagę zrobiłam "miks" wszystkiego i w rezultacie wyszło g......!
A wiadomo
"Z gów... bata nie ukręcisz"
witam wszystkich , moje typy na 22
4,5,18,19,23,34,36,56,72
3,8,17,20,33,48,54,56,72
3,17,21,36,39,54,60
3,17,21,34,36,39,54,58,60,72
5,6,10,11,19,37
7,13,19,20,73,74
pozdrawiam
4,5,18,19,23,34,36,56,72
3,8,17,20,33,48,54,56,72
3,17,21,36,39,54,60
3,17,21,34,36,39,54,58,60,72
5,6,10,11,19,37
7,13,19,20,73,74
pozdrawiam
lila - skoro pyta to i ma chrapkę na 69 - ja natomiast preferuję klasyczne pozycje w grach w numerki i ostrożność aby nie przedobrzyć,bo wtedy z zysku nici! :)
hosia
Ja podobnie jak jantar,zakład prosty zero kasy.Ale morale podbudowane:) Powodzenia:))
Ja podobnie jak jantar,zakład prosty zero kasy.Ale morale podbudowane:) Powodzenia:))
slavo - nie zgadłeś,ale nie będę Cię oświecać co teraz robię i dlaczego,bo jeszcze poszedłbyś w moje ślady i by się narobiło :)
pozd
pozd
Dzisiaj byłem się wygrzać w saunie i miałem szafkę z numerem 49. Nie wiem czy to nie był znak.
madzia jestes zalosna tym swoim wpisem o gotowaniu, co to mialo znaczyc? jak ty podchodzisz do ludzi? ja tylko grzecznie pytam czy moglabys sie przeniesc ze swoimi prywatnymi sprawami na inny kanal przekazywania informacji a ty mnie objezdzasz?
tylko lila sensownie odpisala, i do lili:
ok, mi nie przeszkadza,ze tu sobie czasem prywatne pogawedki urzadzacie ale ze wszystkim trzeba z umiarem, pozdrawiam
a ty madzia nabierz szacunku do ludzi
tylko lila sensownie odpisala, i do lili:
ok, mi nie przeszkadza,ze tu sobie czasem prywatne pogawedki urzadzacie ale ze wszystkim trzeba z umiarem, pozdrawiam
a ty madzia nabierz szacunku do ludzi
jeszcze mala uwaga - pisze tu o wlasnych odczuciach ale mysle, ze duzo "paskowiczow" mysli podobnie
po prostu od pewnego czasu nie ma przyjemnosci przebywac na tym czacie, ciagla walka o ilosc postow, i posty bez sensu.
powodzenia o 22:00
po prostu od pewnego czasu nie ma przyjemnosci przebywac na tym czacie, ciagla walka o ilosc postow, i posty bez sensu.
powodzenia o 22:00
Asiulka22>>> skoro 12 jest dniem Twoich urodzin, to wezme pod lupę również Twoje typy, jeśli podasz na czacie:)) a nóż.....
pozdrawiam i powodzonka w losowanku wieczornym
pozdrawiam i powodzonka w losowanku wieczornym
slavo ok skoro się prosisz to Ci napiszę :
Jestem sobie tutaj:
http://bet.bajo.pl/2834,system,ako.html
przy czym jeszcze tutaj (podzielność uwagi ):
http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY
a do tego zastanawiam się czy o 22 wejdzie pewna pozycja :)
pozd
ps.skutecznie mnie rozpraszają tylko osobniki w potrawce.
Jestem sobie tutaj:
http://bet.bajo.pl/2834,system,ako.html
przy czym jeszcze tutaj (podzielność uwagi ):
http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY
a do tego zastanawiam się czy o 22 wejdzie pewna pozycja :)
pozd
ps.skutecznie mnie rozpraszają tylko osobniki w potrawce.
ralfek-ja nie walczę o posty ani o diamenty,mam ich wystarczająco dużo na palcach.Gorsze rzeczy się tu działy jak wyzwiska paskowiczów od idiotów i obrażanie ich rodziców,wtedy jakoś Ci to nie przeszkadzało.
Wolę pogadać o sprawach dnia codziennego jak czytać wpisy obrażające innych grających na tym czacie.
Pozdrawiam serdecznie.
Wolę pogadać o sprawach dnia codziennego jak czytać wpisy obrażające innych grających na tym czacie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ralfek nie oczekuj za dużo od kogoś kto cytując ks. Twardowskiego pisze że to slogan reklamowy. ;)
nie widzialem obrazania rodzicow, moze dlatego ze wlasnie rzadko tu juz zagladam, ale jak zagladam juz to mam pecha ;P
niewazne w kazdym razie, takimi rzeczami zajmuje sie moderacja, wiec nie zarzucaj mi obojetnosci/wybiorczosci wobec roznych przypadko, zostawmy to
Zoska44 co masz na mysli?? :)
Lestek, mam prosbe jakbys mogl sie ze mna skontaktowac :)
niewazne w kazdym razie, takimi rzeczami zajmuje sie moderacja, wiec nie zarzucaj mi obojetnosci/wybiorczosci wobec roznych przypadko, zostawmy to
Zoska44 co masz na mysli?? :)
Lestek, mam prosbe jakbys mogl sie ze mna skontaktowac :)
jantar:
tez ciekawa jestem, postaram sie pamietac zeby podac na czacie swoje typy 12-go. Moze i dla mnie okaze sie szczesliwy ;-) Zobaczymy czy bede miala czucie na cyferki.
tez ciekawa jestem, postaram sie pamietac zeby podac na czacie swoje typy 12-go. Moze i dla mnie okaze sie szczesliwy ;-) Zobaczymy czy bede miala czucie na cyferki.
Dzięki slavo ,chcialem właśnie odtworzyc losowanie na żywo i wpadł mi w oczy Twój wpis.
A to mój PIERWSZY wpis na tym czacie.
I ostatni bo nie pisuję tu.
A to mój PIERWSZY wpis na tym czacie.
I ostatni bo nie pisuję tu.
o to mnie zaskoczyli!:)do 23 nie bede czekał zobaczymy rano ja mm poszedł!:)dobrej nocki!
zawsze ten polsat musi transmitowac te mecze a my gracze musimy czekac do poznej godziny na nie :/
lila - jeszcze króciutko ja mam
IrfanView 3.98
masz tu link do tego programu
http://www.idg.pl/ftp/pc_9282/IrfanView.3.98.html
wiele na nim nie zrobisz,ale do najprostszych zadań się nadaje,jeżeli masz dobre zabezpieczenie to nie ściągniesz nic po za programem.Nie wiem tylko w jakim jest języku i czy dodatkowo nie będziesz musiała ściągać spolszczenia.
pozd
IrfanView 3.98
masz tu link do tego programu
http://www.idg.pl/ftp/pc_9282/IrfanView.3.98.html
wiele na nim nie zrobisz,ale do najprostszych zadań się nadaje,jeżeli masz dobre zabezpieczenie to nie ściągniesz nic po za programem.Nie wiem tylko w jakim jest języku i czy dodatkowo nie będziesz musiała ściągać spolszczenia.
pozd
ralfek : Moim zdaniem nie zasłużyłaś na takie prostackie potraktowanie. W sposób kulturalny zwróciłeś przecież tylko Madzi uwagę.
Zosia 44 : Żeby być rzetelnym i uczciwym to Madzia, o ile mnie pamięć nie myli, nie napisała, że to slogan (czyli coś utartego,oklepanego) tylko, że widziała ten napis na reklamie. Istnieją różne formy przekazu i zwrócenia ludzkiej uwagi na rzeczy istotne i poważne - nawet poprzez banner. Nie widzę w tym nic przerażającego, tak- jak to określiłaś poprzednio. Oczywiście jest to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam Wszystkich paskowiczów jak zwykle niezwykle cieplutko ;)
Zosia 44 : Żeby być rzetelnym i uczciwym to Madzia, o ile mnie pamięć nie myli, nie napisała, że to slogan (czyli coś utartego,oklepanego) tylko, że widziała ten napis na reklamie. Istnieją różne formy przekazu i zwrócenia ludzkiej uwagi na rzeczy istotne i poważne - nawet poprzez banner. Nie widzę w tym nic przerażającego, tak- jak to określiłaś poprzednio. Oczywiście jest to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam Wszystkich paskowiczów jak zwykle niezwykle cieplutko ;)
Nie pójdę chyba już dzisiaj spać !
hosia - gdyby nie zasłużył sobie na takie potraktowanie to bym go tak prostacko nie potraktowała,ale w/w osobnik i na forum czepiał się mojej osoby i to kilkakrotnie bez uzasadnionej przyczyny z stąd moja reakcja, do Twojej wiadomości!
Jeżeli raz jeszcze będziesz chciała mnie oceniać - myśląc,że śpię to zastanów się czy aby na pewno poszłam spać.
pozd
hosia - gdyby nie zasłużył sobie na takie potraktowanie to bym go tak prostacko nie potraktowała,ale w/w osobnik i na forum czepiał się mojej osoby i to kilkakrotnie bez uzasadnionej przyczyny z stąd moja reakcja, do Twojej wiadomości!
Jeżeli raz jeszcze będziesz chciała mnie oceniać - myśląc,że śpię to zastanów się czy aby na pewno poszłam spać.
pozd
nigdy nie czepialem sie twojej osoby, tylko twoich pogladow i zawsze robilem to bez wyzwisk,
tak samo jak czepiam sie pogladow niektorych politykow i tak samo jak czepiam sie pogladow mojej matki na niektore sprawy, w ktorych uwazam, ze sie myli
a to nie oznacza, ze czepiam sie osoby
problem w tym, ze zawsze jak z toba prowadzilem dyspute to nei podawalas argumentow tlko pisalas w stylu wpisu nr 75335 co mi niszczy troche wiare w ludzi ale jakos sobie poradze chyba, mam nadzieje
przypomnialo mi sie takie powiedzenie, ze gdy czlowiek nie wie co powiedziec to sie smieje
tutaj by mi pasowalo, ze jak czlowiek nie wie co powiedziec to rzuca sie z piesciami/oskarzeniami
tak samo jak czepiam sie pogladow niektorych politykow i tak samo jak czepiam sie pogladow mojej matki na niektore sprawy, w ktorych uwazam, ze sie myli
a to nie oznacza, ze czepiam sie osoby
problem w tym, ze zawsze jak z toba prowadzilem dyspute to nei podawalas argumentow tlko pisalas w stylu wpisu nr 75335 co mi niszczy troche wiare w ludzi ale jakos sobie poradze chyba, mam nadzieje
przypomnialo mi sie takie powiedzenie, ze gdy czlowiek nie wie co powiedziec to sie smieje
tutaj by mi pasowalo, ze jak czlowiek nie wie co powiedziec to rzuca sie z piesciami/oskarzeniami
Jasne , że będę oceniać Twoje chamskie odzywki i gucio mnie obchodzi czy śpisz czy nie !
Witam .No dzis udalo mi sie na 9 trafic 7 liczb trzysta zl wpadnie . Pozdrawiam i zycze wam tez takich wygranych.
W ramach Spokoju, harmonii, odprężenia :)
http://www.youtube.com/watch?v=aibQMYOiofs
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=aibQMYOiofs
pozd
I jeszcze to ale to już dla wytrwałych:
http://www.youtube.com/watch?v=sqgQ-8XDc3Y
:):):)
http://www.youtube.com/watch?v=sqgQ-8XDc3Y
:):):)
Madzia77 >> ale fajny link podesłałaś z piosenkami 60 lat. Dzięki! Lubie słuchać Szczepanika "Zabawa podmiejska". Nie masz pojęcia jak świetnie ta piosenka oddaje klimat prawdziwych zabaw podmiejskich. Na takich bywałem w młodości w Szczecinie na jeziorem Głębokim. Duża buźka - Pozdrawiam!!!!
Zachowujecie sie jak "małe dzieci" ... ukryci pod nickami.
Obserwuję, i czytam niektóre z Waszych "wypowiedzi",etc. I w głowie nie mieści mi się, ile w Was zła, nienawiści; skąd to się w Was bierze?
Poza tym, sądzę, że urządzenie sobie z forum poświęconego "lotto", pola na pyskówki, świadczy tylko o braku wychowania, i braku wiedzy do czego służy właśnie to forum.
Pasko, jako "ojciec" tej strony, proszę Cię przypomniał od czasu do czasu, w jakim celu jest "to" forum.
Chyba,że się mylę, to mnie poucz. Póki co, widzę że to "pole do siania", pole do siania nienawiści, obelg, oszczerstw. Może co niektórzy z Was wezmą sobie to do serca co napisałem, a większość zwyczajnie "oleje", bo nie liczy sie z niczyim zdaniem.
Obserwuję, i czytam niektóre z Waszych "wypowiedzi",etc. I w głowie nie mieści mi się, ile w Was zła, nienawiści; skąd to się w Was bierze?
Poza tym, sądzę, że urządzenie sobie z forum poświęconego "lotto", pola na pyskówki, świadczy tylko o braku wychowania, i braku wiedzy do czego służy właśnie to forum.
Pasko, jako "ojciec" tej strony, proszę Cię przypomniał od czasu do czasu, w jakim celu jest "to" forum.
Chyba,że się mylę, to mnie poucz. Póki co, widzę że to "pole do siania", pole do siania nienawiści, obelg, oszczerstw. Może co niektórzy z Was wezmą sobie to do serca co napisałem, a większość zwyczajnie "oleje", bo nie liczy sie z niczyim zdaniem.
Nio moj pewniak wpadl -21- jak podawalam wczesniej ale zagralam na 3ke i 4ke i nic nie ustrzelilam, achcialam grac tylko na pewniaka i kasa by byla...ah!!
Zwroccie uwage ze tylko 5 liczb z pierwszej 40ki zostaly wylosowane...moze jutro wysypie sie ich wiecej.
Zwroccie uwage ze tylko 5 liczb z pierwszej 40ki zostaly wylosowane...moze jutro wysypie sie ich wiecej.
http://www.youtube.com/watch?v=hsq4tqlcxwM&NR=1 to Czerwone Gitary.
Trafiony zatopiony.
numer kuponu 407000500025836991
status zamknięty
data zawarcia 04/11/2009 21:40:20
data wyniku 05/11/2009
stawka 15.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 15.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
przewidywana wygrana 690.50 zł
214 14 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 1 ?
272 72 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 ?
202 2 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 ?
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 04.11? TAK/NIE 1 1.01 P 4 ?
numer kuponu 407000500025836991
status zamknięty
data zawarcia 04/11/2009 21:40:20
data wyniku 05/11/2009
stawka 15.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 15.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
przewidywana wygrana 690.50 zł
214 14 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 1 ?
272 72 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 ?
202 2 w ML dn. 04.11 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 ?
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 04.11? TAK/NIE 1 1.01 P 4 ?
Multi Multi (2009-11-04 22:00):
2, 14, 21, 37, 38, 41, 43, 44, 50, 51, 52, 53, 56, 60, 62, 63, [66], 69, 72, 78
2, 14, 21, 37, 38, 41, 43, 44, 50, 51, 52, 53, 56, 60, 62, 63, [66], 69, 72, 78
Multi Multi 04.11.2009 22.00 Środa
02 - 14 - 21 - 37 - 38 - 41 - 43 - 44 - 50 - 51
52 - 53 - 56 - 60 - 62 - 63 - 66 - 69 - 72 - 78 ( Plus: 66
02 - 14 - 21 - 37 - 38 - 41 - 43 - 44 - 50 - 51
52 - 53 - 56 - 60 - 62 - 63 - 66 - 69 - 72 - 78 ( Plus: 66
Twój szczęśliwy numerek (2009-11-04):
4, 29, 40, 43 Twój Szczęśliwy numerek: 28
4, 29, 40, 43 Twój Szczęśliwy numerek: 28
Dzięki za wyniki i bardzo udane losowanie bo 2 liczby trafione 69,14.Pozdrawiam.Jestem zadowolony.Reszta na forum.
Pudło oznacza, że bez wygranej. Gram tylko w TS. 2x3/10. Dobranoc, rano popracuję nad killer zestawem.
Lila, wzajemnie :)
Dzięki za wyniki. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy wszystkim. Madzia - już śpisz?
Witam.Tomcio1972 gratulacje.Jak już typujesz,to aż zazdrość
mała bierze.Pozdrawiam.
mała bierze.Pozdrawiam.
tomcio gratulacje!!!ja też trafiłam 3/3 niestety tylko za 2zł ale zawsze do przodu pozdrawiam!