Wpisy 74 819 – 74 921
2 listopada 2009 10:47 → 2 listopada 2009 17:57, 100 wpisów
Dzień dobry! Pasko proszę o świeże oczekiwane - dziękuję!
Czy żeby sprawdzic kupon w Totomixie, oprócz numeru kuponu potrzebny jest jakiś numer referencyjny ?
NIE KŁAM KOGUCIKOWI to ty pomogłeś sie zbliżyć do dna w chamstwie,aby ci dorównać.Żadnej pomocy od ciebie nie dostałem nigdy.I nigdy jej nie potrzebowałem .Wiec nie KŁAM.Choć raz napisz prawdę.
Kolejny kupon:
numer kuponu 403000900025287943
status wygrany
data zawarcia 31/10/2009 15:18:05
data wyniku 01/11/2009
stawka 69.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 69.00 zł
systemy brak
wysokość wygranej 200.60 zł
numer kuponu 403000900025287943
status wygrany
data zawarcia 31/10/2009 15:18:05
data wyniku 01/11/2009
stawka 69.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 69.00 zł
systemy brak
wysokość wygranej 200.60 zł
slavo>>>> na stronie http://totolotek.pl/totomix/
jest opcja sprawdź kupon ale do tego oprócz 18-to cyfrowego numeru potrzebny jest 3 cyfrowy numer referencyjny.
Kupony wysyłane przez internet mają tylko 18 cyfr kontrolnych także prawdopodobnie nie można ich sprawdzić ale
kupony wysyłane nie przez internet można sprawdzić.
Pzdr.
jest opcja sprawdź kupon ale do tego oprócz 18-to cyfrowego numeru potrzebny jest 3 cyfrowy numer referencyjny.
Kupony wysyłane przez internet mają tylko 18 cyfr kontrolnych także prawdopodobnie nie można ich sprawdzić ale
kupony wysyłane nie przez internet można sprawdzić.
Pzdr.
Które ?????????? z tych liczb mają szanse wyskoczyć dzisiaj o 14-tej i 22-giej ?????
9,21,24,44,55,61,32........?????
9,21,24,44,55,61,32........?????
Zuzia D >>>> jeśli masz "czuja" że z tych liczb wylosują
choćby 5 sztuk to zagraj system 5z7= 21 x 1zł = 21zł.
Jak rzeczywiście trafisz te 5 liczb to wygrasz 817.10zł.
Oczywiście trzeba zagrać w Totomixie a nie w TS.
choćby 5 sztuk to zagraj system 5z7= 21 x 1zł = 21zł.
Jak rzeczywiście trafisz te 5 liczb to wygrasz 817.10zł.
Oczywiście trzeba zagrać w Totomixie a nie w TS.
Zuzia
Jako,że życie jest brutalne i nieprzewidywalne,a losowania totka przede wszystkim,to powiem tak.Wszystkie mają szansę;/
Powodzenia:)
Jako,że życie jest brutalne i nieprzewidywalne,a losowania totka przede wszystkim,to powiem tak.Wszystkie mają szansę;/
Powodzenia:)
Do kolegi ph 2008 - 10% otrzymasz również gdy wygraną wpłacisz na konto w tootmixie.Podkreślam od wygranej kwoty wpłaconej na swoje konto.Pozdrawiam.
Ale zatarg wywołałem wczorajszym żartem o kogucie. A chciałem tylko troszkę rozbawić. Idę głowę posypać popiołem: już nigdy więcej...... edi8 - drugą część chciałem dopisać dzisiaj..... Madzia77 - na zdjęciu, ale pośrodku, bo z boku cię mogą wyciąć. Pozdrawiam wszystkich, w szczególności zawziętych adwersarzy.Bez Was byłoby tu nudno.
Malina>> liczba ze snu- 34. /lub 35/. Moja propozycja dla Ciebie- w tym tygodniu zwróć uwagę w lotto na liczbę 02.
Wędrowca ----POZDRAWIAM pewno masz racje bo widziałem że Twoje liczby wchodzą a zależy od snu czasem może być pod wpływem wrażeń dnia poprzedniego czasem sen fałszywy musimy kiedyś wymienić spostrzeżenia w tym temacie ..DOBREGO DNIA
MONSIU o KOGUCIE można żartować do woli,sam czasem z siebie sie nabijam,wiec nie syp głowy popiołem bo nie w tym żadnej twojej winy ,i póki nikt w te żarty nie wsadzi kija to wszystko jest ok.Nie mam powodów do zmartwień wiec jestem wesołym kogutem i tego sie bede trzymał.Pozdrawiam
tomcio1972>>>> a jednak można sprawdzić na tej stronie Totomixa swój kupon nadany w necie - bo przy jego realizacji w kolekturze , następuje wydruk normalnego kuponu jako podstawa do wygranej , a zatem wtedy zostaje mu przypisany konkretny numer 18-sto liczbowy oraz nr referencyjny będący zakodowanym numerem kolektury.
Wobec tego że mam parę takich wygranych a jeszcze nie zrealizowanych kuponów zawartych oczywiście w necie - to realizując je ( wygrane będę wpłacał od razu na konto gracza ) spiszę te oba numery z któregoś z nich i podam tu i w ten sposób zniknie ten głupawy uśmieszek na wzór swojego własnego , a dopisany przez przygłupiego "slavo" w jego wpisie...
Pzdr.
edi8
Wobec tego że mam parę takich wygranych a jeszcze nie zrealizowanych kuponów zawartych oczywiście w necie - to realizując je ( wygrane będę wpłacał od razu na konto gracza ) spiszę te oba numery z któregoś z nich i podam tu i w ten sposób zniknie ten głupawy uśmieszek na wzór swojego własnego , a dopisany przez przygłupiego "slavo" w jego wpisie...
Pzdr.
edi8
Numery podaj teraz a potem tylko dopiszesz nr referencyjne,bo tak to można podać innego szczęśliwca,a on chętnie nam takie dane da,lub kolektorka nam udostępni i nawet bedzie spisywać wygrane kupony jak sie o to poprosi.Tylko po co nie lepiej publicznie pokazać jakim sie jest fachórą.
Oczywiście że mogę teraz podać te numery kuponów - ale nie wcale nie wiem na ten moment , czy dokładnie te same numery nadane im przy zawieraniu zakładów w necie , zostaną teraz przypisane im przez system komputerowy Totomixa...
Bo to może , ale nie musi tak być i nigdy tego nie sprawdzałem!
Oto numery moich wygranych kuponów :
1 404000200025423940 01/11 11:43:24 10.00 30.00 wygrany 32.60
2 403001200025347914 31/10 18:54:08 10.00 40.00 wygrany 42.60
3 403000900025287943 31/10 15:18:05 69.00 69.00 wygrany 200.60
Wszystko to dziś jeszcze się jednak wyjaśni , bo będę je realizował.
Bo to może , ale nie musi tak być i nigdy tego nie sprawdzałem!
Oto numery moich wygranych kuponów :
Wszystko to dziś jeszcze się jednak wyjaśni , bo będę je realizował.
widze na czacie ze mozna cos wygrac w kulku,czemu mi to nie wychodzi?????
Dzięki Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba najlepsza jest ta za ......21zł........
to wygrasz 817.10zł.
Stawiam na dwa losowania za 42 zł. oczywiście na 14 i 22-ą.
Nara.
Chyba najlepsza jest ta za ......21zł........
to wygrasz 817.10zł.
Stawiam na dwa losowania za 42 zł. oczywiście na 14 i 22-ą.
Nara.
koguciku19>>> dziś jeszcze udowodnię , że jesteś nędznym kłamcą i szubrawą kreaturą , bo odszukam i zamieszczę tu któreś twoje własne podziękowanie dla mnie , za udzielaną ci na tym portalu pomoc.
Bądź tego pewien!!!
Bądź tego pewien!!!
A ostatnio PREZIO z PREMKIEM jednym samolotem wracali ktoś komuś ustąpił a CZY TU by tak nie można raz na zawsze ZGODA ......DZIEKI.> Wędrowca netowy< znaczy 02 to na jutro lotto
witam czy wysle mi ktos wynik dzisiejszego losowania ? na numer 506 223 443? chodzi mi o ostatnia liczbe, czyli multi plus ? wysle mi ktos ? bardzo prosze o odpowiedz :)
kurde troche za pózno ;p nie wytrzymam ;p moze ktos inny da rade?
wielkie dzieki pasko ;] chodzxi mi o wynik z 14 godziny ;p i o ostatnia liczbe;] czyli multi plus ;] pozdrawiam ;]
http://www.kom.wynikilotto.net.pl
chazychaz, tu masz odchudzona wersje wynikow lotto, wejdz z telefonu i sam sobie sprawdz
chazychaz, tu masz odchudzona wersje wynikow lotto, wejdz z telefonu i sam sobie sprawdz
nie mam , bo bede w pracy ;p gdybym miał to bym sobie sprawdził;] spada mdo pracy pozdrawiam :)
chłopaki jak miałe mtelefon lepszy to sprawdzałem na necie wchodzac na ta strone;p bo wyniki sa najszybciej ;p ale mi sie rozleciał i teraz mam do pupy tel ;p wiec prosze wyslijcie mi ten wynik :)
co myslicie o tej stronie?? http://typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/index.htm
Pasko mam pytanie dlaczego jak klikam w mapy to ML od 1-40 jest po staremu a od 1-80 po nowemu czy 1-80 w starej wersji niema.Pozdrawiam
@gomez
To lipa jest. W tym wszystkim chodzi o to byś zarejestrował się u buków przez jego refy
To lipa jest. W tym wszystkim chodzi o to byś zarejestrował się u buków przez jego refy
Ja chętnie pograłbym u buka na kulki ale nie wiem jak ;/ Nie mam zielonego pojęcia jak się gra u buka, ile liczb się obstawia i ile można wygrać... Szkoda że nie ma jakiegoś tutka.
krzysiek: jak dobrze pokombinujesz to możesz ustawić tą nową mapę do postaci podobnej jak ta stara. W tym celu spróbuj pod tabelą, w sekcji konfiguracyjnej map, zmienić rozmiar kratek na 1, a rozmiar czcionki na 10. Spróbuj i daj znać. Pozdrawiam
Jeśli i ta mapa jest dla Ciebie zbyt duża, to możesz zmnienić rozmiar kratek na zero. Pozdrawiam
Spróbuj również rozmiar kratki 2 lub 3, a rozmiar czcionki na 5. Daje to również fajny efekt. Pozdrawiam
Pasko dzięki jest OK
Witam
MM na 14.00
8
8 69
60 69 72
i pewniaczek-72
Pozdrawiam serdecznie.
MM na 14.00
8
8 69
60 69 72
i pewniaczek-72
Pozdrawiam serdecznie.
Wyszło jak zwykle :):):):):)
Ale to się zmieni.!!!!!!!!:):):):):):):)
Ale to się zmieni.!!!!!!!!:):):):):):):)
Naćpane są w lotto złodzieje
Lestek podzielilbys sie metoda typowania? ja narazie probuje dopracowac swoja ale brak juz pomyslow
Zagrałem na NIE i trafiłem pareczkę.Może warto pomyśleć nad zmianą gry,a nie kierować sie wysokimi kursami.Reszta na Forum.
ralfek, czym tu się dzielić. Już nie raz mówiłem jak gram. Mam napisane skrypty w php i obserwuję. Ale proszę bardzo, jeśli ktoś chce zajrzeć w tabelki na 22:00 tu jest link (4.5MB): http://yfrog.com/j5statystyki2009110214153j
GOMEZ a po co tak dużo jak dzis wygrałem 17,50 na tej parce.Ja nie gram dla tego że z tego żyje tylko sobie pykam bo to lubię,a kwota wygranej nie ma dla mnie znaczenia,ale kwota przegranej ma już u mnie znaczenie.Jak wygram 1 zeta to jest to dla mnie sukces,a ty mi tu o 100 wjeżdżasz.Jak bym tą Parkę zagrał za odpowiednią kase to była by i 100.Mnie cieszy trafienie,a już za ile to inna sprawa,a poza tym ja juz poszalałem na wysokich stawkach,i teraz sie bawię.Ja wiem ze niektórzy gardzą wygraną 3 zeta,bo oni 100 od razu by chcieli ,to grajcie,trafiajcie ,ale widzę ze jak naradzie to ci co podają to dokładają,ale żeby wygrać mógł ktoś to przegrać ktoś musi.Pozdrawiam
Lestek,
Co Ty tu wklejasz jakieś nie działajace adresy?
Czy jest to celowe czy przypadkowe działanie?
Jeśli przypadkowe, to powinieneś najpierw sam sprawdzić, zanim podajesz..
W zasadzie mnie to one interesują, ale nie bardzo rozumiem, po co to robisz?
Wszystkiego Dobrego
Co Ty tu wklejasz jakieś nie działajace adresy?
Czy jest to celowe czy przypadkowe działanie?
Jeśli przypadkowe, to powinieneś najpierw sam sprawdzić, zanim podajesz..
W zasadzie mnie to one interesują, ale nie bardzo rozumiem, po co to robisz?
Wszystkiego Dobrego
kogucik19 chyba się nie zrozumiałeś z gomezem. On pytał co to za gra pod adresem http://wygraj100.pl ;P
Tajemniczy don pedro: adres sprawdziłem i u mnie działa doskonale. Przypuszczam że u innych użytkowników strony również, bo wielu z nich weszło zobaczyć te statystyki (jest tam licznik odwiedzin). Don Pedro, jest to zrzut ekranu z moich statystyk aktualny na godzinę 22. Pozdrawiam.
Kogucik,
nie zrozumiałeś Gomeza...
Gomez, nie baw się w poszukiwanie pieniędzy w internecie, bo w internecie natkniesz się wyłącznie na żebraków i naciągaczy. W najlepszym razie uraczysz ich swoimi danymi osobowymi, którymi potem handlują a Ty to odczujesz spamem w swojej skrzynce.
nie zrozumiałeś Gomeza...
Gomez, nie baw się w poszukiwanie pieniędzy w internecie, bo w internecie natkniesz się wyłącznie na żebraków i naciągaczy. W najlepszym razie uraczysz ich swoimi danymi osobowymi, którymi potem handlują a Ty to odczujesz spamem w swojej skrzynce.
macie jakies dobre cyferki na dzisiaj ważne pisac jak macie jakies propozycje
Lestek,
to jest odpowiedź z google:
"Podana fraza - http://yfrog.com/j5statystyki2009110214153j - nie została odnaleziona.
Podpowiedzi:
* Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane.
* Spróbuj użyć innych słów kluczowych.
* Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych."
to jest odpowiedź z google:
"Podana fraza - http://yfrog.com/j5statystyki2009110214153j - nie została odnaleziona.
Podpowiedzi:
* Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane.
* Spróbuj użyć innych słów kluczowych.
* Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych."
Ciezko mi idze w to lotto,szukam jakiegos dobrego sposobu do typowania kuleczek i slabo mi to wychodzi
TDP. A czemu wpisałeś ten adres w google? Wpisz to w pasek adresu przeglądarki, a nie do google
Tajemniczy don pedro: w wyszukiwarkę Google nie wkleja się "gotowego" adresu strony internetowej. Adres wkleja się w pasek w górnej części okna przeglądarki.
Ok. być może macie racje, Kto jak Kto, ale Pasko wie co mówi.
Ja to kopiowałem i wklejałem do przglądarki Mazilla w okno.
A odpowiedź przyszła taka jak skopiowałem i wkleiłem na czacie. U mnie google są sprzegnięte z Mazillą.
No więc moje pojecie o informatyce jest takie jak widać i coś źle robię.
Dzięki za uwagi, coś muszę poprawić.
Ja to kopiowałem i wklejałem do przglądarki Mazilla w okno.
A odpowiedź przyszła taka jak skopiowałem i wkleiłem na czacie. U mnie google są sprzegnięte z Mazillą.
No więc moje pojecie o informatyce jest takie jak widać i coś źle robię.
Dzięki za uwagi, coś muszę poprawić.
+05 pkt do charyzmy dla pana z wpisu wyzej :p
-10 pkt do inteligencji :)
-25 pkt do reputacji na forum :)
-10 pkt do inteligencji :)
-25 pkt do reputacji na forum :)
Na stronie http://totolotek.pl/totomix/
można sprawdzić status kuponu MM(i nie tylko)
zagranego bezpośrednio u bukmachera.
497915215045146160 - Nr ref:408
Ewentualna wygrana podana jest stawka x kurs czyli do gry na 3 liczby trzeba doliczyć bonus w wysokości 70%.
Natomiast czy można sprawdzić kupony nadane w necie to nie mam pojęcia.
można sprawdzić status kuponu MM(i nie tylko)
zagranego bezpośrednio u bukmachera.
497915215045146160 - Nr ref:408
Ewentualna wygrana podana jest stawka x kurs czyli do gry na 3 liczby trzeba doliczyć bonus w wysokości 70%.
Natomiast czy można sprawdzić kupony nadane w necie to nie mam pojęcia.
Lestek,
wkleiłem ten podany adres w główne okno Mazilli. U mnie to jest pierwsze od góry, bo u mnie pojawiają się na powitanie 4 okna.
No więc rzeczywiście po chwili uruchomiła się strona, na której jest jakiś pionowo wydłużony bardzo niewyraźny rysunek. Nie da się go powiększyć.
Być może nie mam zainstalowanego jakiegoś programu, czy jak.
Od razu informuję, że mam wyłącznie legalne oprogramowanie - żadnych ściąganych podróbek.
W każdym razie u mnie to nie działa.
W zasadzie nie zależy mi na tych Twoich diagramach, czy analizach.
Zależy mi na tym, żeby komputer normalnie działał i obsługiwał wszystkie potrzebne funkcje. A tu się okazuje, że czegoś mu brak i nie wiem czego.
Dziwne..
No i zwracam honor! Bo okazało się, że to w moim sprzęcie są jakieś poważne braki.
wkleiłem ten podany adres w główne okno Mazilli. U mnie to jest pierwsze od góry, bo u mnie pojawiają się na powitanie 4 okna.
No więc rzeczywiście po chwili uruchomiła się strona, na której jest jakiś pionowo wydłużony bardzo niewyraźny rysunek. Nie da się go powiększyć.
Być może nie mam zainstalowanego jakiegoś programu, czy jak.
Od razu informuję, że mam wyłącznie legalne oprogramowanie - żadnych ściąganych podróbek.
W każdym razie u mnie to nie działa.
W zasadzie nie zależy mi na tych Twoich diagramach, czy analizach.
Zależy mi na tym, żeby komputer normalnie działał i obsługiwał wszystkie potrzebne funkcje. A tu się okazuje, że czegoś mu brak i nie wiem czego.
Dziwne..
No i zwracam honor! Bo okazało się, że to w moim sprzęcie są jakieś poważne braki.
TDP: należy kliknąć na ten podłużny niewyraźny rysunek aby się powiększył. Otworzy się w nowym oknie nadal niewyraźny. Skoro używasz Mozilli będziesz miał funkcję lupy. Po naciśnięciu ponownie na obrazku będziesz miał powiększoną wersję. Wówczas wszystko jak na dłoni.
P.S. Już po dodaniu obrazka zauważyłem błąd. W jednym z pól powinno być "nowy kupon" w miejsce "starego". W ostatecznej wersji jest już to poprawione. Oczywiście to, co wkleiłem to tylko część kompleksu statystyk. Są jeszcze wykresy, viltomierz, zliczacz parek, trójek,czwórek i piątek ale to osobna bajka...
P.S. Już po dodaniu obrazka zauważyłem błąd. W jednym z pól powinno być "nowy kupon" w miejsce "starego". W ostatecznej wersji jest już to poprawione. Oczywiście to, co wkleiłem to tylko część kompleksu statystyk. Są jeszcze wykresy, viltomierz, zliczacz parek, trójek,czwórek i piątek ale to osobna bajka...
Tajemniczy. Wszystko jest ok. To dlatego, że ten pasek jest strasznie długi i nie zmieściłby się w okienku. Musisz poczekać aż się załaduje, a następnie najechać na niego myszką, powinna pojawić się lupa. Klikasz tą lupą na ten dziwny obrazek i BINGO :)
Ph, dzięki za Twoją ocenę.
Na całe szczęście, Twoja ocena nie jest dla mnie taka ważna jak dla Ciebie. Bo gdyby była, to mógłbym się załamać i zrobić jakieś głupstwo. W każdym razie mógłbym zachować się nieodpowiedzialnie..
Nie ukrywam słabości w informatyce. Nie mam czasu na takie rzeczy. Znam się na komputerach z ery przedinternetowej, co oczywiście chwały nie przynosi. Ale mam dziesiątki znajomych w moim wieku /50-latków/ dla których to ja o dziwo jestem ekspertem, bo oni w ogóle o komputerach nie mają żadnego pojęcia.
To jest sprawa dla młodzieży a nie dla osób w moim wieku. Jak był miał tak jak Ty PH 20 lat, to tez byłbym informatycznym geniuszem /takim jak Ty jesteś/.. 1000 pkt dla Ciebie za wiedzę i charyzmę.
No a w kwestii kompetencji nt. gier losowych, to dla odmiany Ty Ph. jesteś ignorantem. Z dwojga złego wolę moje problemy od Twoich. Twoje są genetycznie nieusuwalne a moje mimo wszystko jak najbardziej.
Na całe szczęście, Twoja ocena nie jest dla mnie taka ważna jak dla Ciebie. Bo gdyby była, to mógłbym się załamać i zrobić jakieś głupstwo. W każdym razie mógłbym zachować się nieodpowiedzialnie..
Nie ukrywam słabości w informatyce. Nie mam czasu na takie rzeczy. Znam się na komputerach z ery przedinternetowej, co oczywiście chwały nie przynosi. Ale mam dziesiątki znajomych w moim wieku /50-latków/ dla których to ja o dziwo jestem ekspertem, bo oni w ogóle o komputerach nie mają żadnego pojęcia.
To jest sprawa dla młodzieży a nie dla osób w moim wieku. Jak był miał tak jak Ty PH 20 lat, to tez byłbym informatycznym geniuszem /takim jak Ty jesteś/.. 1000 pkt dla Ciebie za wiedzę i charyzmę.
No a w kwestii kompetencji nt. gier losowych, to dla odmiany Ty Ph. jesteś ignorantem. Z dwojga złego wolę moje problemy od Twoich. Twoje są genetycznie nieusuwalne a moje mimo wszystko jak najbardziej.
tomcio1972>>> jest tak jak pisałem i można sprawdzić swój kupon nadany w necie , który to kupon musi stać się z wirtualnego - normalnym kuponem aby mogła nastąpić jego realizacja w kolekturze.Wtedy na wydruku są jednak powtarzane te jego numery w postaci 18-stu liczb i dodawany jest 3 liczbowy numer referencyjny.
Tak więc te podane dziś we wpisie 74840 moje wygrane kupony chętni mogą sobie sprawdzić:
na stronie Totomixa i kupon nr 3 ma nr referencyjny 044.
Pzdr.
edi8
Tak więc te podane dziś we wpisie 74840 moje wygrane kupony chętni mogą sobie sprawdzić:
na stronie Totomixa i kupon nr 3 ma nr referencyjny 044.
Pzdr.
edi8
Pasko,
tylko że w lewym dolnym rogu na jest napis "Zakończono". I nic się nie ładuje.
Podejrzewam, że być może nie wgrałem jakiegoś komponentu - Flasha, et cetera. Po prostu mam w tym blade pojęcie. Wybaczcie tę ignorancję..
Za to mogę Wam udzielić porady prawnej lepszej od prawników za milion pln, mimo, że formalnie jestem amatorem. Ale Oni grają dla swojej kariery, kasy, układów, itd., a nie dla Waszych interesów a ja nie kłamię, bo takie mam zasady.
Natomiast w informatyce szczególnie internetowej jestem chwilowo tym, czy były premier Miller był określił byłego ministra sprawiedliwości. Jak zakończę sprawy prawne za kilka lat, to obiecuję poprawę. Ale nie wcześniej.
tylko że w lewym dolnym rogu na jest napis "Zakończono". I nic się nie ładuje.
Podejrzewam, że być może nie wgrałem jakiegoś komponentu - Flasha, et cetera. Po prostu mam w tym blade pojęcie. Wybaczcie tę ignorancję..
Za to mogę Wam udzielić porady prawnej lepszej od prawników za milion pln, mimo, że formalnie jestem amatorem. Ale Oni grają dla swojej kariery, kasy, układów, itd., a nie dla Waszych interesów a ja nie kłamię, bo takie mam zasady.
Natomiast w informatyce szczególnie internetowej jestem chwilowo tym, czy były premier Miller był określił byłego ministra sprawiedliwości. Jak zakończę sprawy prawne za kilka lat, to obiecuję poprawę. Ale nie wcześniej.
No, kupon zawarty. Gram za całą wygraną. Va bank. Powodzenia wszystkim o 22:00.
edi8 >>> teraz widzę ze można sprawdzić z tym że kupon nadany bezpośrednio u bukmachera można zweryfikować zaraz po losowaniu a kupon nadany w necie dopiero po wypłacie wygranej bo wówczas tak jak pisałeś nadają numer referencyjny dla takiego kuponu.
Pzdr.
Pzdr.
Tajemniczy: no to dobrze jak pisze zakończono. Teraz najedź myszką na obrazek i kliknij go. Po kliknięciu spróbuj ponownie kliknąć na niego (powinna być lupa).
Lestek, wszytsko fajnie bo ja tez potrafie sobie napisac skrypty ale interesuje mnie metoda analizy, zaleznosci ktore odnalazles, ktore pomogly ci regularnie wygrywac
Lestek,
kliknąłem na Twój rysunek.
Oto rezultat:
"
"
Z lewej strony napis: "Zakończono".
I koniec.
Coś jest źle.
Może mam złą wersję Mazilli, może powodem jest zła wersja Windowsów /mam XP/. Może nie mam jakiegoś Flasha, czy czegoś innego.
Z całą pewnością nie ma problemów z wirusami, zaśmieceniem rejestru czy pamięci RAM.
Albo może brutalnie kasując śmieci w rejestrze i RAM-ie co kwadrans, skasowałem przy okazji coś ważnego.
Wreszcie podejrzewam zaporę antywirusową. Mam ustawioną na zabezpieczenie powyżej średniego /o ile pamiętam/. Na niektóre strony wchodzę tylko Explorerem, bo u mnie Mazilla działa tam niepoprawnie, np. Expekt.com.
Cóż... Uprzejmie przepraszam wszystkich za niepotrzebne zawracanie głowy.
Zapewne większość użytkowników woli zwykłe lekkie tematy, babskie ploteczki i tym podobne.
Wobec tego wielkie dzięki za próbę rozwiązania problemu i przechodzę do innych zajęć.
Miłego dnia dla wszystkich forumowiczów!
kliknąłem na Twój rysunek.
Oto rezultat:
"
"Z lewej strony napis: "Zakończono".
I koniec.
Coś jest źle.
Może mam złą wersję Mazilli, może powodem jest zła wersja Windowsów /mam XP/. Może nie mam jakiegoś Flasha, czy czegoś innego.
Z całą pewnością nie ma problemów z wirusami, zaśmieceniem rejestru czy pamięci RAM.
Albo może brutalnie kasując śmieci w rejestrze i RAM-ie co kwadrans, skasowałem przy okazji coś ważnego.
Wreszcie podejrzewam zaporę antywirusową. Mam ustawioną na zabezpieczenie powyżej średniego /o ile pamiętam/. Na niektóre strony wchodzę tylko Explorerem, bo u mnie Mazilla działa tam niepoprawnie, np. Expekt.com.
Cóż... Uprzejmie przepraszam wszystkich za niepotrzebne zawracanie głowy.
Zapewne większość użytkowników woli zwykłe lekkie tematy, babskie ploteczki i tym podobne.
Wobec tego wielkie dzięki za próbę rozwiązania problemu i przechodzę do innych zajęć.
Miłego dnia dla wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich
jesli chodzi o moje pewniaki to cos powraca... O 14.00 zostal wylosowany (-25-), a juz sie denerwowalam ze dluzej potrwa moja zla passa.
Na 22.00 mysle ze -35-
Jednak sama bede mogla zgrac jutro bo mam tylko 2zł na koncie w Totomix. Zobaczymy co bedzie w wieczornym losowaniu.
jesli chodzi o moje pewniaki to cos powraca... O 14.00 zostal wylosowany (-25-), a juz sie denerwowalam ze dluzej potrwa moja zla passa.
Na 22.00 mysle ze -35-
Jednak sama bede mogla zgrac jutro bo mam tylko 2zł na koncie w Totomix. Zobaczymy co bedzie w wieczornym losowaniu.
Tajemniczy: szukaj lupy. Może pojawić się dopiero jak najedziesz np. w prawy dolny róg obrazka. Pozdrawiam
Po kliknięciu pojawia się u góry ekranu długi tekst w języku HTML.
Lupy nie ma.
A na dole w lewym rogu: "Zakończono".
Ewidentnie mam źle skonfigurowany sprzęt do czytania plików tego typu.
No to trudno.
Problem raczej nierozwiązywalny, bo trzeba by wszystkie programy wgrywać od początku na twardzielu.
Niewarta skórka wyprawki.
Szkoda czasu. I tak wszystko u mnie działa oprócz tej lupy. Mam na końcu języka nieprzyzwoity wierszyk do słowa "lupa" - pewno Edi go zna, ale się powstrzymam..
Pasko,
wielkie dzięki za próbę pomocy - odpowiedz /na email/ na list który wysłałem, tamto jest szalenie ważne.
Wszystkim bardzo uprzejmie dziękuję za informatyczną pomoc.
Lupy nie ma.
A na dole w lewym rogu: "Zakończono".
Ewidentnie mam źle skonfigurowany sprzęt do czytania plików tego typu.
No to trudno.
Problem raczej nierozwiązywalny, bo trzeba by wszystkie programy wgrywać od początku na twardzielu.
Niewarta skórka wyprawki.
Szkoda czasu. I tak wszystko u mnie działa oprócz tej lupy. Mam na końcu języka nieprzyzwoity wierszyk do słowa "lupa" - pewno Edi go zna, ale się powstrzymam..
Pasko,
wielkie dzięki za próbę pomocy - odpowiedz /na email/ na list który wysłałem, tamto jest szalenie ważne.
Wszystkim bardzo uprzejmie dziękuję za informatyczną pomoc.
tomcio1972>>> aby nie było żadnych niedopowiedzeń , to muszę jednak trochę się z Tobą nie zgodzić...
Napisałeś bowiem coś , co może być mylące dla poniektórych i dlatego lepiej to uściślić:
"kupon nadany w necie można zweryfikować dopiero po wypłacie wygranej".
Otóż niekoniecznie , gdyż nie mamy obowiązku realizowania wygranego kuponu i możemy ( podając obsłudze nadany mu kod ) zlecić jedynie jego wydruk i z tym wydrukiem opuścić kolekturę.
Czyli możemy jednak poznać numer referencyjny także bez samej wypłaty wygranej...
Wiem , że wszedłem na dość wysoki poziom abstrakcji - ale taka w/w sytuacja też może mieć przecież miejsce.
Pzdr.
edi8
Napisałeś bowiem coś , co może być mylące dla poniektórych i dlatego lepiej to uściślić:
"kupon nadany w necie można zweryfikować dopiero po wypłacie wygranej".
Otóż niekoniecznie , gdyż nie mamy obowiązku realizowania wygranego kuponu i możemy ( podając obsłudze nadany mu kod ) zlecić jedynie jego wydruk i z tym wydrukiem opuścić kolekturę.
Czyli możemy jednak poznać numer referencyjny także bez samej wypłaty wygranej...
Wiem , że wszedłem na dość wysoki poziom abstrakcji - ale taka w/w sytuacja też może mieć przecież miejsce.
Pzdr.
edi8
Pasko,
przepraszam, miałeś rację.
Lestek też.
Ale czemu do diabła nie piszecie jak ludzie - ja po angielsku mówię lepiej niż po polsku.
Trzeba było napisać, że chodzi o komendę "My space". U mnie to jest maciupki znaczek z prawej strony, ledwie widoczny bez szkieł.
Myślałem, że to ma być ikonka lupy.
A szkieł do kompa nie używam, bo przeszkadzają.
Wszystko gra.
No, to winszuję sobie, że Wam takiego ćwieka zabiłem :-))
Niechcący, wierzcie mi. No ale to był problem niełatwy.
Pasko jak zwykle miałeś rację! Geniusz.
przepraszam, miałeś rację.
Lestek też.
Ale czemu do diabła nie piszecie jak ludzie - ja po angielsku mówię lepiej niż po polsku.
Trzeba było napisać, że chodzi o komendę "My space". U mnie to jest maciupki znaczek z prawej strony, ledwie widoczny bez szkieł.
Myślałem, że to ma być ikonka lupy.
A szkieł do kompa nie używam, bo przeszkadzają.
Wszystko gra.
No, to winszuję sobie, że Wam takiego ćwieka zabiłem :-))
Niechcący, wierzcie mi. No ale to był problem niełatwy.
Pasko jak zwykle miałeś rację! Geniusz.
Te wklejane wydruki, kuponu et cetera, są zapewne autentyczne, bo trudno uwierzyć, że ktoś by się wygłupiał i oszukiwał z czymś takim.
Natomiast tak już na marginesie, to gorąco doradzam tym, którzy upolują "grubszego zwierza". Bierzcie kasę po cichu i się nią nie chwalcie nikomu!
Dokładnie wiem w tym momencie co piszę i dla odmiany piszę to bardzo poważnie.
/Chodzi rzecz jasna o grubego zwierza, no bo 200 złotych to nie są pieniądze, które mogą zaszkodzić/
Albo będziecie mieli problemy.
Natomiast tak już na marginesie, to gorąco doradzam tym, którzy upolują "grubszego zwierza". Bierzcie kasę po cichu i się nią nie chwalcie nikomu!
Dokładnie wiem w tym momencie co piszę i dla odmiany piszę to bardzo poważnie.
/Chodzi rzecz jasna o grubego zwierza, no bo 200 złotych to nie są pieniądze, które mogą zaszkodzić/
Albo będziecie mieli problemy.
Pasko! Na miłość Boską! Oczekiwane!
13max33:
Mysle ze pewniakiem na 22.00 moze byc ''35''
Poza tym mam poglad na inne cyferki, ale wstrzymuje sie od ich podawania, bo ostatnie kilka losowan slabo trafialam.
Dzis o 14.00 trafilam znowu pewniaka -25-
Teraz poczekamy co sie wydarzy o 22.00.
Pozdrawiam cie.
Mysle ze pewniakiem na 22.00 moze byc ''35''
Poza tym mam poglad na inne cyferki, ale wstrzymuje sie od ich podawania, bo ostatnie kilka losowan slabo trafialam.
Dzis o 14.00 trafilam znowu pewniaka -25-
Teraz poczekamy co sie wydarzy o 22.00.
Pozdrawiam cie.
Asiulka
Własnie myslałem o 35
Więc do Totomixa lecę i nadaję takie
12,35,25
12,35,25,22,10 Pozdrawiam
Własnie myslałem o 35
Więc do Totomixa lecę i nadaję takie
12,35,25
12,35,25,22,10 Pozdrawiam
Blokada dla edi8 za nie mieszczące się w żadnych normach obrażanie rodziców slavo. Pozdrawiam