Wpisy 745 561 – 745 660
9 lutego 2012 17:07 → 9 lutego 2012 18:37, 100 wpisów
Zobaczcie tą stronę http://multimultilotto.pl.tl/ wejdźcie i typujcie (to ja jestem założycielem tego). Wszystko co i jak tam jest napisane!
beda.
Poniżej jest fotka faceta który się uśmiecha i ma na imię Janusz
poniżej jest formularz kontaktowy, napisz do niego z (załącznikiem)
"wymóg konieczny" no tak 0.70 99.99% poproś go aby przesłał mi twój adres mailowy.
Poniżej jest fotka faceta który się uśmiecha i ma na imię Janusz
poniżej jest formularz kontaktowy, napisz do niego z (załącznikiem)
"wymóg konieczny" no tak 0.70 99.99% poproś go aby przesłał mi twój adres mailowy.
pewnie dziś kumulacja padnie, bo to podniosłoby reklamę, a na sobotę musiałoby być koło 50mln to trochę dużo jak na nowy rekordzik. Trzeba dawkować emocje.
peda.
Poszło
pytaj, zaznaczyłem na co Masz zwracać uwagę przy wyborze liczb.
Kolor żółty oznacza prognozę, czerwony liczby.
Powodzenia.
Poszło
pytaj, zaznaczyłem na co Masz zwracać uwagę przy wyborze liczb.
Kolor żółty oznacza prognozę, czerwony liczby.
Powodzenia.
peda.
Wiem że osoba widząca to co Ty teraz może dostać oczopląsów
nauka polega na analizie po losowaniu, wówczas zobaczysz co ten program potrafi.
Wiem że osoba widząca to co Ty teraz może dostać oczopląsów
nauka polega na analizie po losowaniu, wówczas zobaczysz co ten program potrafi.
on, na 1977 (to nie jest rok urodzenia xD) też nie zwracaj uwagi bo to dwie moje ulubione liczby 19 i 77.
beda1977 ,ta twoja stronka jakoś mi podejrzanie wygląda, zresztą jak wszystkie tego typu
a w sumie ludziska słabo grają bo od wczoraj rana przybili ok.4 baniek do kumulacji
jak była kumulacja 55mln to w ciągu dwóch dni pula wzrosła o 20 baniek to tak dla ciekawości
majwoj23.
to 8/10 nie, wyjazd - wylot przeżywam jak mrówka okres.
Miał być spokój a tu "bomba"
to 8/10 nie, wyjazd - wylot przeżywam jak mrówka okres.
Miał być spokój a tu "bomba"
Witam
Proszę nie narzekać tylko jak nie macie kasy to śmigać do sasiada po kradyt na zagranie w swołocz cyrku ustawianych kulek.
Dziś w sumie na tacy dla mafi do podziału nie bedzie wiecej niż max 32 melony od naiwnych marzycieli i ustawić mogą kolejną kumulacię. Za igrzyska dla Chazarskich swołoczy muszą Goje zapłacić.
Proszę nie narzekać tylko jak nie macie kasy to śmigać do sasiada po kradyt na zagranie w swołocz cyrku ustawianych kulek.
Dziś w sumie na tacy dla mafi do podziału nie bedzie wiecej niż max 32 melony od naiwnych marzycieli i ustawić mogą kolejną kumulacię. Za igrzyska dla Chazarskich swołoczy muszą Goje zapłacić.
----------
---------------------------------------------------------
Dobry wieczór.. .
---------------------------------------------------------
Dobry wieczór.. .
nil -ja tu widzę ze wszyscy typują w lotto 11,12--POWTÓRZĄ 1 I BĘDZIECIE MIEĆ 11-12
Coś mi mówi i oczy widzą,że 11-ka dzisiaj w Lotto nie padnie-za dużo chętnych na nią jest,więc wyłączam ją z typowania
w 2 ostatnich losowaniach byly powtorki wiec teraz malo prawdopodobne ze bedzie kolejna
no jest mniejsza szansa ze w 3 losowaniach pod rzad bedzie powtorka
gdyby nie bylo zadnej w ostatnich tygodniach wtedy bylaby bardziej prawdopodobna
gdyby nie bylo zadnej w ostatnich tygodniach wtedy bylaby bardziej prawdopodobna