Wpisy 745 461 – 745 560
9 lutego 2012 16:04 → 9 lutego 2012 17:03, 100 wpisów
pani sara...baw się twój chłopak na czacie
ja juz i znikam...
ja juz i znikam...
ulala.
7 / 2,27 0,996 1,00; 2,89;
8 / 5,16 0,966 1,02; 4,77;
11 / 0,15 0,980 0,94; 6,18;
Liczba 7 i 8 ma bardzo duże prawdopodobieństwo być o 22.15
7 / 2,27 0,996 1,00; 2,89;
8 / 5,16 0,966 1,02; 4,77;
11 / 0,15 0,980 0,94; 6,18;
Liczba 7 i 8 ma bardzo duże prawdopodobieństwo być o 22.15
Robal...
pani sara...to nie ze mną..dzieki za to
i powwoo
pani sara...to nie ze mną..dzieki za to
i powwoo
czemu sie mie czepiasz ciągle a ja jestem narazie do ciebie grzeczna pamiętajKrzyś
sara....nie byłaś tak jesteś grzeczniutka ...wcześniej uzywałaś sama brzydkich słów i znikam..
juz nie piszę wiecej podobne ja juz nie zyję
juz nie piszę wiecej podobne ja juz nie zyję
pani sara...tu tak mozna zaczepka ...tam u u ciebie w domu nieee....twój tata pilnujei znikam..
sara1. co masz na koncie zł. euro, dolary
ulala. nie dziękuj - to hazard, proboszcz nieda mi rozgrzeszenia.
ulala. nie dziękuj - to hazard, proboszcz nieda mi rozgrzeszenia.
Biblia nie potępia szczególnie hazardu, zakładów czy gry na loterii. Ostrzega nas jednak przed miłością do pieniędzy
Jeden z czołowych lewych obrońców w T-Mobile Ekstraklasie, Costa Nhamoinesu, zamieszany jest w gigantyczną aferę korupcyjną. Piłkarz może zostać zdyskwalifikowany i to dożywotnio - donosi "Fakt".
Chodzi o skandaliczne mecze podczas tournee reprezentacji Zimbabwe w Azji. Drużyna narodowa popularnych Wojowników przegrywała m.in. z Tajlandią 0:3 i Syrią 0:6. Okazało się, że spotkania były ustawiane przez bukmacherski syndykat.
Zamieszanych w proceder jest aż 80 futbolistów, w tym Costa Nhamoinesu. Federacja Zimbabwe zapowiedziała, że nie będzie pobłażania - a niektórzy gracze mogą zostać nawet zdyskwalifikowani dożywotnio.
Chodzi o skandaliczne mecze podczas tournee reprezentacji Zimbabwe w Azji. Drużyna narodowa popularnych Wojowników przegrywała m.in. z Tajlandią 0:3 i Syrią 0:6. Okazało się, że spotkania były ustawiane przez bukmacherski syndykat.
Zamieszanych w proceder jest aż 80 futbolistów, w tym Costa Nhamoinesu. Federacja Zimbabwe zapowiedziała, że nie będzie pobłażania - a niektórzy gracze mogą zostać nawet zdyskwalifikowani dożywotnio.
albo i może tez już nie - jakoś wygranych nie mogę nigdzie dojrzeć ..
Witajcie kochaniu, witajcie kochani a to losowanie o 14 było do bani.
M77...jeden teraz jacek74 trafił 5/6 ..50 stawka ..ale nic nie było pokazane kupony w profilu...moje zdania tak mówie
i poowwoo
i poowwoo
krzys3355.
co prawda mam program na Lotto lecz nie gram i nie typuje
przykro mi.
co prawda mam program na Lotto lecz nie gram i nie typuje
przykro mi.
z takimi osiągnięciami jakie masz może warto spróbować czegoś innego/nowego?
madziu77.
jeszcze nie, firmę oddaje w inne ręce, polecę sobie gdzieś ??? na cały miesiąc, a po zastanowię się co robić i w co grać.
jeszcze nie, firmę oddaje w inne ręce, polecę sobie gdzieś ??? na cały miesiąc, a po zastanowię się co robić i w co grać.
Pomóżcie mi jakie dwie liczby wybrać na dzisiejszą kumulacje. Mam już 5,8,15,48. Nie chce: 7 12 13 28 31