Wpisy 74 301 – 74 400
29 października 2009 23:16 → 30 października 2009 17:32, 100 wpisów
To do jutra - może wymyślimy lepsze liczby do trafienia! Pozdrawiam wszystkich maniaków od kulek z liczbami.
Wiecie co,wkurza mnie to...nie wiem po co ja to ciągnę.Nie dość,że ciężko się dogadać,bo teren dzierżawiony,muszę w tej zawszonej starej budzie się męczyć.Słyszałem,że jakiś gość z Wa-wy wygrał z władzami zbieraniem podpisów...całe g. się zarabia i nawet nic nie zakombinujesz,bo jest wszystko rejestrowane,a podatki to normalnie z kosmosu i jeszcze ten VAT...
Jak pula dojdzie do 6 to będzie baardzo dobrze. Te 7 baniek to wzięli z powietrza...
Bym zrozumiał,żebym miał z 7000 prowizji czy więcej to można wtedy podatki płacić,takie doświadczenie,ludzie,kilkanaście już lat.A jak antena zepsuła się czy zawaliło śniegiem to ja wszystko robiłem,ilu kolektorów wyszkoliłem,którzy do tej pory nie mają pojęcia takiego jak ja...dziadostwo
OPA. Trzymam kciuki za jakąś dobrą kumulację, to się odbijesz. Ale w sobotę to wolałbym, żeby ktoś jednak trafił i wyszło oszustwo Totalizatora z naciąganiem kumulacji...
Przed 2 losowania skumulowało się zaledwie 3,2 - 3,3 miliona, to ile jeszcze może być do soboty przez te 2 dni? Nie zdziwiłbym się gdyby do 6 nie doszło!
OPA - jeśli jeszcze czytasz to Ci powiem że z kolektury zrezygnowałem po wprowadzeniu VATu, bo obrót był za mały na podatki ZUS i VAT. Bez VATu była dosyć nędza bo mała mieścina , a po podatku VAT zrezygnowałem.
Monsiu,bo taka prawda...w dużych miastach na pewno mają obroty,czasem się trafi jakiś dobry klient,ale co z tego...pozdro,idę się położę...
Dziendoberek!
Mapy to na prawde doskonale narzedzie!
Stosuja je bardzo wprawni gracze w USA i UK tzw.Matrix.
Ja sam mam pewne sukcesy dzieki nim tu w UK :)
...a propos-
Dzis najwyzsza w tym roku kumulacja w EuroMillion!
71,000,000 mln £!
Zapraszam do wspolnej gry!
Szanse sa ponad 3600% wyzsze niz przy grze indywidualnej poniewaz 2,tzw Lucky Stars sa juz rozpisane :)
Tylko 5 numerow z 50 i...
Ludzka rzecz pomarzyc! :)
Udanego dnia i spokojnego weekendu,
Wszystkim zyczac-
Zapraszam ponownie do swojego profilu...
Kazimierz
Mapy to na prawde doskonale narzedzie!
Stosuja je bardzo wprawni gracze w USA i UK tzw.Matrix.
Ja sam mam pewne sukcesy dzieki nim tu w UK :)
...a propos-
Dzis najwyzsza w tym roku kumulacja w EuroMillion!
71,000,000 mln £!
Zapraszam do wspolnej gry!
Szanse sa ponad 3600% wyzsze niz przy grze indywidualnej poniewaz 2,tzw Lucky Stars sa juz rozpisane :)
Tylko 5 numerow z 50 i...
Ludzka rzecz pomarzyc! :)
Udanego dnia i spokojnego weekendu,
Wszystkim zyczac-
Zapraszam ponownie do swojego profilu...
Kazimierz
Witam wszystkich serdecznie moja nadzieja na wygrana traci sens gram i nic jestem zalamany i TONE.Jezeli ktos z vipow by mogl mi podac na 14 3 liczby bylbym wdzieczny.Dziekuje ze lila mnie wspiera szacunek.Zycze wam Szescia z calego serca.Tomek z Poznania Szacunek
Czy Ty człowieku nie rozumiesz,że swojego podstawowego nałogu nie możesz zastąpić drugim nałogiem?
Hazardem się nie wyleczysz z alkoholizmu.
Zrozumiałeś,że musisz przestać pić,zrozum także,że musisz przestać grać. I ratuj się,bo nie ma wszywki na hazard.
To co Ci piszę to prawda a nie mieszanie z błotem.
Hazardem się nie wyleczysz z alkoholizmu.
Zrozumiałeś,że musisz przestać pić,zrozum także,że musisz przestać grać. I ratuj się,bo nie ma wszywki na hazard.
To co Ci piszę to prawda a nie mieszanie z błotem.
Kaz39 napisałam do Ciebie w twoim profilu ..możesz mi odpowiedzieć ?pozdr.
Hackenbush!
Tyś oszalał??
Ty chcesz człowiekowi sprawiedliwemu odebrać wszystko, co dobre?
Alkohol odebrać, hazard odebrać? Jeszcze może i babki?
Zakazać tego co dobre?
Oszalałeś Waszmość, czyś dziś z samego rana zachorował, boś wczoraj poszedł spać popiwszy czymś dobrym?
No co Ty?
To Ty nie wiesz tego, że wszystko co dobre jest zakazane, a?
Jak Ty możesz być tak okrutny?
Nie rozumiem tego, natychmiast się wytłumacz ze swojej herezji niebu obrzydłej!
Tyś oszalał??
Ty chcesz człowiekowi sprawiedliwemu odebrać wszystko, co dobre?
Alkohol odebrać, hazard odebrać? Jeszcze może i babki?
Zakazać tego co dobre?
Oszalałeś Waszmość, czyś dziś z samego rana zachorował, boś wczoraj poszedł spać popiwszy czymś dobrym?
No co Ty?
To Ty nie wiesz tego, że wszystko co dobre jest zakazane, a?
Jak Ty możesz być tak okrutny?
Nie rozumiem tego, natychmiast się wytłumacz ze swojej herezji niebu obrzydłej!
Padło 3/5: 35,65,73, pozostałe 2 nie padły, spodziewałem sie 20 do tego - tez nie padła, zaskoczeniem była 79 na którą nie postawiłem a ta jednak padła
Witam.Prawda jest taka ,że jeżeli chcesz cokolwiek wygrać w grach liczbowych to niestety musisz dysponować sporym zapleczem finansowym,gra za 20,30,50,100 zeta nie ma najmniejszego sensu ,z góry jesteś skazany,na stratę tej kasy,bo zakładajac ze ci sie uda wygrać za 1 razem to tylko doprowadzi i obudzi u ciebie w wiarę że można wygrać a wtedy blokuje sie zdrowy rozsądek.Wiem ze jedyną drogą do wygrania jest gra progresją,ale to cholernie droga gra,i niestety nie dla wszystkich,tylko dla tych co dysponują dużą kasą i dodatkowo jeszcze zapleczem finansowym bo niestety zdarzaja sie wpadki i do tego jest potrzebna technika gry,i dużo doświadczenia.Jest jeszcze dużo czynników ,ale niestety kasa to podstawa.Dziś kogut zagra liczby:kręcącą się w Bulach porodowych 44 oraz 51,31,48,59,61.Może zamiast grać na 3 liczby czyli faktycznie na 3 zdarzenia które sie muszą zejść zagraj na zdarzenia z szansą wystąpienia 50/50.Wprawdzie kursy malutkie,ale szansa duża,a przy odrobinie szczęścia,Kosiorka do skarpety wpadnie.I zacznij od malutkich stawek i nastaw sie na minimalny zysk.Pozdrawiam
i tu sie zgadzam, bo ja wlasnie gram juz dlugi czas na jedna liczbe progresja takimi stawkami jak napisales i wcale nie narzekam, grunt to wybierac dobre liczby
Dzięki tomcio1972 . Z pośród tych 6 liczb : 15-17-19-20-22-25 często padają 3 . Staram się to rozgryżć .
na 14 typuje 10 plusow z ostatnich 10sieciu losowan :P
5,6,20,26,36,42,49,70,72,77
5,6,20,26,36,42,49,70,72,77
ZWIENO kursy w totomixie na PLUSA P/NP są ruchome i wynoszą od 1,65 do 1,85 w zależności jak długo nie było danego zdarzenia.Jeżeli chodzi o 4 zakresy kursy są też ruchome i wynoszą od 2,70 do 3,80 tez w zależności od tego jakie są przerwy w danym zdarzeniu.Pamiętaj ze ruchomy kurs może być gwoździem do trumny bo czasem przy progresji,jak policzysz to możesz zawału dostać jak to odbiega od założeń.Pamiętaj zawsze o jednym minimalne stawki i minimalny zysk.
Państwo daje nam sygnał, że jego obywatele do "banda niedouczonych tumanów".
1. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który popadnie w hazard i straci wszystkie pieniądze które może przeznaczyć na podatki etc.
2. Państwo musi dbać o dzieci obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie umie wychowywać dzieci i zamiast wysyłać je do kościoła wysyła je do "jednorękich bandytów".
3. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek któremu jak się daje przyjemności, to zapomina o Państwie.
4. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek i nie rozumie że zabiera się biednym żeby dać bogatym.
5. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie rozumie że żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej to obywatelowi musi się żyć gorzej.
Nie rozumiecie tego? Państwo o nas dba. Bo my to głupi naród, któremu trzeba zabierać a nie dawać.
Pozdrawiam Oby-watel.
1. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który popadnie w hazard i straci wszystkie pieniądze które może przeznaczyć na podatki etc.
2. Państwo musi dbać o dzieci obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie umie wychowywać dzieci i zamiast wysyłać je do kościoła wysyła je do "jednorękich bandytów".
3. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek któremu jak się daje przyjemności, to zapomina o Państwie.
4. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek i nie rozumie że zabiera się biednym żeby dać bogatym.
5. Państwo musi dbać o obywatela bo, obywatel to głupi człowiek który nie rozumie że żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej to obywatelowi musi się żyć gorzej.
Nie rozumiecie tego? Państwo o nas dba. Bo my to głupi naród, któremu trzeba zabierać a nie dawać.
Pozdrawiam Oby-watel.
ZWIENO dlatego ja już wychodzę z gry na 4 zakresy,oraz z PLUSA P/NP właśnie przez te ruchome kursy bo przedtem jak nie byli monopolistami to rzadziej obniżali kursy a teraz reagują prawie natychmiast.A mnie sie nie chce tego ciągle przeliczać.Jak z tego wyjdę czyli zakończe progresje tych zdarzeń i odegram stratę powstałą na PLUSIE to w listopadzie sprubje sie pobawić na 4 nie wychodzące z kursem małym bo 2,09 ale stałym Pozdrawiam
DANTEV masz racje,ale jak naród płacze i płaci to jest dobrze i dotąd można śrubę dokrecać póki naród płacze,ale jak naród zaczyna sie z tego dokręcania śmiać to jest to sygnał dla dokręcających ze gwint sie zerwał i należy dać narodowi igrzysk i chleba.A chyba juz teraz naród zaczyna sobie robić podśmiechujki,a to moze byc niebezpieczne.Pozdrawiam
Cześć Miśki, jak tam humor dzisiaj? Wiara w wygraną jest? Ja już wyczarowałem swoje numerki. Kupon już czeka na 14:00!
danteV - zgadzam,się z Twoimi spostrzeżeniami - śmiech tylko z Was drodzy politycy,iż wydaje się Wam,że macie ciemny naród,który nie ma świadomości Waszych poczynań.
Mamy,owszem mamy !!!
Mamy,owszem mamy !!!
To jest cała prawda o <>Nic dla nas nie pozostalo tylko dbać o naszych <><<
Zastanawiam się gdzie pozostała cała reszta tekstu..Też nam i to odebrano ?[Cały środek zaginoł]
Jutro pierwsze losowanie LOTTO w którym nie będą już obowiązywały zakłady wielolosowaniowe z Dużego Lotka. Ciekawe ile będzie zawartych zakładów bo do wygarnia będzie 7 milionów(choć wszyscy wiemy, że jak pula przekroczy 6 milionów to będzie już dobrze). Cieszyłbym się gdyby tych zakładów było mało bo ta podwyżka to naprawdę już trochę za dużo. Ludzie powinni wreszcie zrozumieć, że te całe losowania to pic na wodę i trafienie szóstki a chyba przecież po to większość gra jest praktycznie równa 0.
Ja przez parę miesięcy nie grywałem, jakiś czas temu wróciłem, ale zdystansowany do gry, teraz to gra dla mnie to przyjemność, czasami gram dla rozrywki, nie liczę na super wygrane. Ale jest cienka granica między przyjemnością a hazardem. Naprawdę trzeba bardzo uważać... Życzę wszystkim samych wysokich wygranych.
witam na 14tą mm 3,30,33
66,76,77
14,15,35
1,12,31
w totomix stawka 5zeta zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
66,76,77
14,15,35
1,12,31
w totomix stawka 5zeta zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Allan:
ja z kolei tez mialam przerwe a wrocilam do gry od poczatku lipca, mape zrobilam sobie w exelu poczawszy od czerwca i tak mnie zawsze wciaga ze jestem uzalezniona, ale potrafie jeszcze podejsc rozsadnie i jesli nie czuje cyfr, nie mam koncepcji nawet na pewniaka, bo ostatnio czesto gram na jedna liczbe w totomix za 10 lub 20zl, to nie gram.
ja z kolei tez mialam przerwe a wrocilam do gry od poczatku lipca, mape zrobilam sobie w exelu poczawszy od czerwca i tak mnie zawsze wciaga ze jestem uzalezniona, ale potrafie jeszcze podejsc rozsadnie i jesli nie czuje cyfr, nie mam koncepcji nawet na pewniaka, bo ostatnio czesto gram na jedna liczbe w totomix za 10 lub 20zl, to nie gram.
Cześć witam wszystkich
Na 14 mam coś takiego : Totomix://
2,11,38
2,21,38
18,19,20,21,38
PARZYSTE
Na 14 mam coś takiego : Totomix://
2,11,38
2,21,38
18,19,20,21,38
PARZYSTE
Od czasu podwyżki (a nawet kilka losowań przed) nie zagrałem ani razu w Lotto. Po prostu kumulacje nie robią już na mnie najmniejszego wrażenia. Przechodzę obok tego obojętnie.
na 14 MM Totomix
16,61,20,22
7,41,14,49
31,49,61,69
12,17,19,76
1,8,10,19,78
16,61,20,22
7,41,14,49
31,49,61,69
12,17,19,76
1,8,10,19,78
Na ludzi działa magiczne słowo KUMULACJA,choc wcale to nie zwiększ prawdopodobieństwa trafienia.Psychologia?
ender:
na mnie tez kumulacje w Lotto nie robia wrazenia, poza tym po tylu latach zmieniac tradycje z Duży lotek na Lotto to w jakiejs czesci psuje magie, wygrane tez nie sa zbyt wysokie.
PS.
Modle sie zeby 23 było wylosowane w MM, a jeszcze lepiej by było 23,25.
Życze powodzenia wszystkim w zbliżajacym sie losowaniu MM.
Pozdrawiam.
na mnie tez kumulacje w Lotto nie robia wrazenia, poza tym po tylu latach zmieniac tradycje z Duży lotek na Lotto to w jakiejs czesci psuje magie, wygrane tez nie sa zbyt wysokie.
PS.
Modle sie zeby 23 było wylosowane w MM, a jeszcze lepiej by było 23,25.
Życze powodzenia wszystkim w zbliżajacym sie losowaniu MM.
Pozdrawiam.
Witam raper wychodzi na powierzchnie i szanuje tych ktorzy mnie wsparaja wielki SZACUNEK ten kto mnie obrazil na forum zycze mu wysokiej wygranej pozdrawiam LILE wielki szacunek Tomek poznan i pare osob co mnie motywuja WIELKIE DZIEKI
Zgadzam się, że zmiana nazwy popsuła tę grę, straciła ona jakąś taką magię i całą otoczkę jaką miały stary dobry Duży Lotek. Nie wiem czy nawet kumulacja 60 milionów zrobiłaby na mnie jakieś wrażenie. Pewnie bym zagrał ale może 2 zakłady góra.
Artykuł na zlecenie TS
http://www.humbug.pl/texts/view?art=zlamal_system_lotto_
http://www.humbug.pl/texts/view?art=zlamal_system_lotto_
slavo:
;-) a no, ''wymodliłam'', wczoraj tuz po losowaniu MM i Lotto silnie poczułam że pora na 23, mogłam wczesniej podac ja na chacie, ale jesli ktos zagladnal przed 14.00 dzis i gra w Totomix przez neta to mogl zaryzykowac i zagrac na moj pewniaczek -23- za zwiekszona stawke, ja zagralam za 10zika ;-)
Powiem ze krotko przed losowaniem jak typuje to mam takiego stresika, tak duzo obmyslam ze zaczynam miec watpliowsci na to na co wczesniej bylam pewna. Bedac wczesniej pewna -23- to przed losowaniem nastepuje duze wahanie u mnie....ale to tylko emocje... ;-)
Ostatnie 3 losowania bezbłednie trafiam pewniaczki :-)
13max33:
Jak juz sie namysle to podam na 22.00 pewniaka.
;-) a no, ''wymodliłam'', wczoraj tuz po losowaniu MM i Lotto silnie poczułam że pora na 23, mogłam wczesniej podac ja na chacie, ale jesli ktos zagladnal przed 14.00 dzis i gra w Totomix przez neta to mogl zaryzykowac i zagrac na moj pewniaczek -23- za zwiekszona stawke, ja zagralam za 10zika ;-)
Powiem ze krotko przed losowaniem jak typuje to mam takiego stresika, tak duzo obmyslam ze zaczynam miec watpliowsci na to na co wczesniej bylam pewna. Bedac wczesniej pewna -23- to przed losowaniem nastepuje duze wahanie u mnie....ale to tylko emocje... ;-)
Ostatnie 3 losowania bezbłednie trafiam pewniaczki :-)
13max33:
Jak juz sie namysle to podam na 22.00 pewniaka.
Narazie pudlo ale zycie jest piekne ,trzeba umiec przegrywac i czekac na szczescie pozdrawiam wszystkich szacunek lila szacunek
Tajemniczy Don Pedro - jako doktor musiałem przekazać poglądy
zgodne z nauką.
Prywatnie wyznaję poglądy,których esencją są słowa z piosenki
R.Rynkowskiego "nic nie robić,mieć nałogi".
Nie napić się na noc? Przecież to stracona noc.
zgodne z nauką.
Prywatnie wyznaję poglądy,których esencją są słowa z piosenki
R.Rynkowskiego "nic nie robić,mieć nałogi".
Nie napić się na noc? Przecież to stracona noc.
Bylem zerem nie wiedzialem co to zycie ,szlajalem sie jak pies po ulicach brudny nie raz moglem umrzec zawdzieczam to BOGU jezeli ktos mnie nie szanuje niech mnie nie krytykuje nauka zycie jest inne SLU POZNAN JEZYCE TOMEK
Asiulka22, widzę, że się rozkręciłaś. Gratuluję i trzymaj tak dalej.
Asiulka22 tylko ja nie gram przez neta ,to jak byś mogła i już wiedział coś na temat tego pewniaka to podaj wczesniej .pozdrawiam
kiero:
Dziekuje, a jak u ciebie? jaki sposob sobie obrales gry teraz?, ja pare razy gralam na nie padajace, ale wpadlam na pomysl i ostatnio jakos wkrecilo mnie granie na jedna liczbe, jak cos wiecej wyczuje to grywam na parke lub 3ke.
Dziekuje, a jak u ciebie? jaki sposob sobie obrales gry teraz?, ja pare razy gralam na nie padajace, ale wpadlam na pomysl i ostatnio jakos wkrecilo mnie granie na jedna liczbe, jak cos wiecej wyczuje to grywam na parke lub 3ke.
Kochani poprosze o 5 liczb na 22 dziekuje zycze wam szczscia z calego serca Tomek
13max33:
Biore pod uwage:
1,11,22,24,25.
Teraz jakby mniej wyczuwam cos pewnego, ale jesli mialabym grac sposobem i czasem tak gram, to jesli jednym z pewniejszych kandydatow na 14.00 byla -25- to przesunelabym ja teraz na 22.00.
napisz co myslisz o moich typach? jak u ciebie z typowaniem?
Biore pod uwage:
1,11,22,24,25.
Teraz jakby mniej wyczuwam cos pewnego, ale jesli mialabym grac sposobem i czasem tak gram, to jesli jednym z pewniejszych kandydatow na 14.00 byla -25- to przesunelabym ja teraz na 22.00.
napisz co myslisz o moich typach? jak u ciebie z typowaniem?
JA typuje na 22liczby 8,22,30,40,2 ; 36,24,54,77,33,; 55,56,18,20,5 zycze szczescia sobie i wam SZACUNEK
Czy to tylko u mnie forum się rozlazlo,czy macie to samo ?.
Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć jaki banner został przygotowany przez Lotto na wypadek kumulacji 100 milionów, zapraszam na forum do tematu o tej nazwie. Pozdrawiam
trójeczka w MM na 22.00
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
lila - Hallo lila
Wie geht's Dir.
Was hat sich neuse bei Dir rausgefunden?
Wie geht's Dir.
Was hat sich neuse bei Dir rausgefunden?
Mi się nie podoba.Latasz wzrokiem od lewej do prawej lub odwrotnie.Wszystko ginie na takiej powierzchni.Ale jak tak ma byc ,,,trudno.,,,,chyba przeżyjemy
Madzia77-gar nichts,immer das gleiche.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Pasko,
Niechaj się mylę,
ale Oni na te 100 melonów to sobie poczekają długo.
Nawet nie wiem, czy najstarsi górale doczekają.
Oby.
Chyba szło o to, by komuś znajomemu dać tłuste zlecenie za "robotę". Oni aż tacy głupi, to znowu nie są.
Niechaj się mylę,
ale Oni na te 100 melonów to sobie poczekają długo.
Nawet nie wiem, czy najstarsi górale doczekają.
Oby.
Chyba szło o to, by komuś znajomemu dać tłuste zlecenie za "robotę". Oni aż tacy głupi, to znowu nie są.
Madzia77-das glaube ich schoon.Ok,schlus mit die deutsche sprache,Das ist polnisches seite fur lotto spielen.
Pasko-i znowu poprzednie wymiary na forum.Szkoda,bo to było całkiem niezłe,szczególnie dla starszych ludzi,którzy już trochę niedowidzą.Może coś takiego na próbę zastosować na czacie,coś w rodzaju zoom-u .Pozdrawiam
rico-Du bist so eine.....Wir sind dum und Du bist so sehr klug,Das ich gleich lachen mich zu tode.
rico - Deine Deutsche Grammatik mach mich sehr lustig, viel spass bei Deutsch lernen !
Madzia, I,m speek english, I never to speek deutsh Sorry, very,very sorry....Bye!