Wpisy 74 035 – 74 134
28 października 2009 15:01 → 28 października 2009 23:34, 100 wpisów
Taki jestem zadowolony z losowanka bo 1 liczba wyszła i PLUS NP.Pozdrawiam i do wieczorka na swoim sprzęcie
Gratulacje kogucik19 i rustu2009!
A ja przez "niemanie" chwilowe netu zostałam "z ręka w nocniku" z progresja na równowagę 1-40/41-80! Reszta zdarzeń też przeszła koło nosa! Zaraz "szpetnie zaklnę"!
A ja przez "niemanie" chwilowe netu zostałam "z ręka w nocniku" z progresja na równowagę 1-40/41-80! Reszta zdarzeń też przeszła koło nosa! Zaraz "szpetnie zaklnę"!
Witam wszystkich moje 10 liczb na godzinie 22:00 to Multi Multi Plus to: 5,14,15,37,44,48,57,59,63,65.
pozdrwaim i życzę szczęście w Multi Multi
pozdrwaim i życzę szczęście w Multi Multi
BROMIK wsółczuję ci ze takie masz problemy z netem,tym bardziej że mogłeś coś chapnąć do skarpety.Jakie to szczęście mieć kolektóre totomixa pod blokiem.Ale spoko odrobisz strate napewno i bedzie dobrze.Pozdrawiam i wszystkim co coś upolowali gratuluje.Pozdrawiam
moje typy na 22:
14,15,16,56,38,35
7,17,19,33,66,68
9,10,44,49,75,77
14,15,16,56,38,35
7,17,19,33,66,68
9,10,44,49,75,77
Bromik jest przecież kobietą , więc piszemy do niej:mogłaś a nie mogłeś...
Edi to tak jakby ktos nazwal sie na Czacie Andżelika a defakto to byl Marek.
Wyraz Bromik jest niestety forma meska.
Wyraz Bromik jest niestety forma meska.
ph2008>>> zobacz na Jej , czyli "bromik" wpis 74036 , skoro tych wielu innych nie znasz lub nie pamiętasz - a będziesz wiedział wszystko...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
lila - ciałem i duchem :)
krzątam się między kuchnią, a multipasko !
Swoje muszę zrobić!
pozd
krzątam się między kuchnią, a multipasko !
Swoje muszę zrobić!
pozd
lila - właśnie czekam na slavo - ugotowałam mu obiad,a on jak widać zagubił się w tej swojej "Ziemi Obiecanej" !!!
hehe
hehe
Madzia-jeszcze nie dotarł do domu?Pewnie opija gdzieś waszą wygraną.Jak nie wróci to my wpadniemy na obiado-kolację.
torsan - jedno tylko zdarzenie,przy moim szczęściu lepiej uważać,ale przyglądam się typom podanym na forum i ciekawa jestem co z tego wyniknie?
pozd
pozd
lila - widzisz nie dotarł,ale mam nadzieję,że w piątek już będzie,widzisz tak to z tymi mężczyznami bywa.
Was oczywiście jak tylko będziecie we Wrocku zapraszam jak gadaliśmy,nie koniecznie tylko na obiado-kolacje :)
pozd
Was oczywiście jak tylko będziecie we Wrocku zapraszam jak gadaliśmy,nie koniecznie tylko na obiado-kolacje :)
pozd
madzia-oby weszło ja dziś nie grałem sportowego może zagram jutro coś na kosza
edi8>> dzięki za obronę mojej płci:)
faktycznie mój nick sugeruje inną płeć, tak jak wiele innych nicków, jak np. "ziuta1981krk"...
ja o to nie mam do nikogo urazy.
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od płci!:)
faktycznie mój nick sugeruje inną płeć, tak jak wiele innych nicków, jak np. "ziuta1981krk"...
ja o to nie mam do nikogo urazy.
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od płci!:)
kurde nie zdąże już do toto-mixu a znalazłem sobie mecz do zagrania w kosza z dobrym kursem
lila-musiał bym biegnąć a nie chce mi się,cóż zobacze tylko czy miałem oko
Witam moje typki w MULTI na 22.00 ;1 zakład 10 skreśleń 3,4,7,12,16,22,36,38,19,17... drugi zakład 8 skreśleń 49,76,71,62,58,54,43,73.Powodzenia w grach liczbowych
Jak Wam nudno to:
http://www.youtube.com/watch?v=xtrHlvzQHG4
Utworek lila,który mi podesłałaś jest ok - acz wolę zdecydowanie coś lżejszego ( w zależności od nastroju )
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=xtrHlvzQHG4
Utworek lila,który mi podesłałaś jest ok - acz wolę zdecydowanie coś lżejszego ( w zależności od nastroju )
pozd
Witam.BROMIK jeżeli jesteś kobietą to bardzo serdecznie Cię przepraszam,za formę wpisu skierowaną do Ciebie.Nie było moim celem w żadnym wypadku obrażenie Ciebie,ani umniejszenie twojej płci.Przepraszam że tak późno ale dopiero teraz przeczytałem skierowaną uwagę,nie bezpośrednio do mnie ,ale jako kogut sie domyśliłem.
kogucik19>> spoko, "odrabianie" pójdzie gładko (mam nadzieję!), bo nie było tego dużo, na szczęście odczekałam kilka wczesniejszych niewypadnięć...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
kogucik19 >> ani mi w głowie obrażanie się na takie coś...
nie ma sprawy!
nie ma sprawy!
BROMIK a ja odrabiam PLUSA i juz tylko 653 zeta do odrobienia,też gram progresją,i zamiast odczekać i przerzucić kase na P to za długo walczyłem na NP.Ale spoko dobrze idzie.Dziś zagrałem tylko 4 zakresy plusa i liczbę 44 która moze troche nawywijać bo ma 14 losowań przerwy,i albo sie odblokuje ,albo pociągnie.Co do PLUSA przy stopuje bo moze być dziś P,a ja wole grać na NP .Jestem przygotowany jeszcze na 12 losowan.Serdecznie pozdrawiam
kogucik19>> wiem, że lubisz NP (obserwuję stronkę od paru lat), ale teraz, tzn. od nowej maszyny, P przypuściły zmasowany atak...
Powodzenia w odrabianiu plusa!!!
Jak wpadnę na jakieś przemyślenia odnośnie NP/P, to pozwolę sobie napisać w Twoim temacie na forum, który też śledzę z uwagą.
Powodzenia w odrabianiu plusa!!!
Jak wpadnę na jakieś przemyślenia odnośnie NP/P, to pozwolę sobie napisać w Twoim temacie na forum, który też śledzę z uwagą.
W jaki sposób tak trafnie typujecie liczby na multi multi? Mi to nie wychodzi. Macie jakies sposoby?
Jeśli macie jakieś dobre metody typowani9a napiszcie na gg lub na moim profilu.
pozdrawiam i zyczę szczęścia:)
pozdrawiam i zyczę szczęścia:)
MrPAWEŁ Sposobów typowania liczb jest mnóstwo,i zapewniam Cie każdy jest dobry.Natomiast problem tkwi w tym żeby sposób typowania,zgrał i dogadał sie ze szczęściem,i wtedy sukces murowany,ale ja na to niestety metody nie mam.
kogucik19 a ja znam metodę jak typowanie połączyć ze szczęściem. Stawiasz na stole flaszeczkę, pijesz. Odczekasz parę chwil, typujesz liczby a po flaszeczce jest Ci tak dobrze, że jesteś szczęśliwy. Sposób murowany a i gdzieś czytałem jak pan "podchmielony" przyszedł, puścił - w dodatku za pożyczone - i wygrał. Może coś w tym jest?
mr paweł
liczby bierzemy ze statystyki , jedni biorą liczby :gorące:
inni :zimne:.
Ja np. gorące z ostatnich 8 losowań.....np. na dziś 42,8,41,14.............
Powodzenia.
liczby bierzemy ze statystyki , jedni biorą liczby :gorące:
inni :zimne:.
Ja np. gorące z ostatnich 8 losowań.....np. na dziś 42,8,41,14.............
Powodzenia.
Zuzia D. a co to są liczby gorące i zimne? te które padły/nie padły w ostatnich losowaniach?
dzielicie może liczby na zbiory parzystych nieparzystych lub liczb z końcówką 1, 2. 3. 4 itd.?
gorące te które często losują w ostatnich losowaniach.......
zimne te które mają przerwę i nie ma ich przez np. 7 losowań.....
zimne te które mają przerwę i nie ma ich przez np. 7 losowań.....
MrPaweł, poszukaj w googlach coś o temperaturach liczb, trendach liczb albo strefach.
MrPaweł>> tylko trzeba uważać, bo te "gorące" mogą się stać nagle zimne...
częstym przypadkiem (ale NIE REGUŁĄ!) jest, że zimne robią się gorące (czyli "nadrabiają")
częstym przypadkiem (ale NIE REGUŁĄ!) jest, że zimne robią się gorące (czyli "nadrabiają")
MrPAWEŁ Mnie nie pytaj.Jestem najgorszym typerem jaki na tej planecie gra w kólki.Ja gram progresją na pojedyncze zdarzenia,takie jak PLUS P/NP,NUMEREK P/NP LOTTO P/NP.Gram progresją ,jak gram znajdziesz na forum ,tam wszystko pisze co gram i raz w tygodniu podaje progi.Wiem tylko jedno ze to czego nie ma długo to musi wyjść,ale ile bede czekał nigdy nie wiem.Posiłkuje sie mapami, statystykami i NOSEM ale liczby i zdarzenia lubią powiekszać swoje rekordy nie wychodzenia.Jak sie trafi taka przerwa jak w PLUSIE na NP to niestety sie dostaje po kuprze,i teraz sie odrabia bo nie przypuszczałem ze tak źle bedzie,ale maszyna sie zmieniła a ja nie zareagowałem na czas i kuper mokry.To wszystko.
Olejnik troszkę rozjechała Palikota.Ludzie ona obstawia ligę angielską.
13,65,71,30,20.
22,64,67,21,13.
Totomix
13,65,71,30,20.
22,64,67,21,13.
Totomix
Witam was, jak wam idzie trafnosc przy tej maszynie???? u mnie srednio, jeszcze musze poobserwowac, ale nie jest tak zle, mysle ze powoli zaczne grac.
Dam taki przykład .Liczba 44 przez ostatnie 250 losowan miała przerwę 12 losowan,w tej chwili nie ma jej juz 14 razy,zatem można domniemywać ze powinna wyjść juz niebawem,mam ja dziś na 4 progu ,wiec moge mieć nadzieje,że wyjdzie do 4-5-6 losowań.Ale czy to nastąpi to pewny nie jestem.Takich przykładów jest więcej i większość sie kończy pomyślnie,ale wystarczy jeden przypadek i niestety czeka cie odrabianie,a odrabianie musi być za większe stawki ,a przynajmniej nie od 1 progu.I zabawa trwa dalej.Pozdrawiam
slavo:
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
slavo-nie jestem za bardzo w temacie bo do kompa usiadłam dopiero o 17-tej.
typy na 22.00 totomix 200 zł za zakład
1/1
29-----563,40
42-----563,40
1/1
29-----563,40
42-----563,40
ups dobrze ze nie pusciłem znów ten wieleba a to pech!!!!!!!!!!!!!!!!1
slavo, - odezwałeś się to znaczy że obiad był bez grzybów, albo zbieracz się znał na swoim fachu.pozdr
HA,HA,HA.
Tylko ,że grzybiarka coś zaginęła,chyba wilk ją w krzaki wciągnął:):):):)
Tylko ,że grzybiarka coś zaginęła,chyba wilk ją w krzaki wciągnął:):):):)
Monsiu - cały czas łudzę się,że może przytarga z tej "Ziemi Obiecanej",chociaż z tego co widzę to nie dość,że sama nie mam szczęścia do gier - to i innym pecha przynoszę.
pozd
pozd
slavo - żebyś widział tego WILKA miód-malina.Jutro raz jeszcze idę do lasu w nadziei.........! Że go spotkam!
hehe
hehe
Madzia77 - nie martw się. Nie wierzę w zależności szczęścia od innych ludzi. Masz parafrazę znanego powiedzenia: Szczęście jest jak d..a - każdy ma to własne!!!!
Lepiej za to uważaj w tym lesie bo wyjdziesz na tym żle, jak wilk okaże się w rzeczywistości baranem.
Monsiu - pocieszam się,że kto nie ma szczęścia w grach ten ma szczęście w miłości - dlatego jutro raz jeszcze wybiorę się do lasu na grzybki :)
Monsiu - coś Ci napiszę - "Jak się nie ma wilka to się lubi barana" :)
Radzę Madziu w tym lesie być ostrożną - piszesz, że"idziesz w nadziei" a jak spotkasz tego swojego wilka obyś nie wróciła "przy nadziei". Lepiej z nadzieją się wiązać przy totolotku, choć przy grach wiadomo wszem że nadzieja to matka itd.....
Monsiu - nie taki WILK straszny jak go malują - więc aby do jutra dotrwać i mieć siłę chodzić po lesie ( krzakach ? ) trzeba iść do łóżeczka aby witalności nabrać i wigoru.
Więc życzę Wam kolorowych snów,a oto przepiękny utworek dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=gJWurqWTeSk
dobranoc
Więc życzę Wam kolorowych snów,a oto przepiękny utworek dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=gJWurqWTeSk
dobranoc
Miłych marzeń o wilku i krzakach, czy wilku w krzakach, czy jakoś tam ... wszystko jedno. Dobranoc wszystkim. Wgrałem 2 złote, idę z radości przepić wszystko.
Jasny gwint,jak mnie tu długo nie było. pozdrawiam wszystkich. Jakby były jakieś sny to jutro do 7.30 jeszcze jestem.pa
Witaj Madziu,troszkę jestem zagoniony, ale tak to w życiu bywa.Potrzebna mi kaska, w związku z czym koniecznym było zakasanie rękawów i do roboty.Nic ostatnio nie śnię poniważ mało śpię ale może tobie coś miłego "cyferkowego" się przysni,czego życzę z całego serduszka.
Cztery ostatnie losowania wylosowano 10 numerów parzystych i 10 nieparzystych. Ale maszyna równo rozkłada...
Czy o 22.00 mieliście normalne losowanie w necie?
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.