Wpisy 73 066 – 73 165
25 października 2009 01:21 → 25 października 2009 09:27, 100 wpisów
Jezeli nawet nie ma dobrej jakosci nagrania tylko to co mamy to jednak po losowaniu przeciez widac dokladnie ze jest miedzy kulami 15 a przeciez tam nikt nie mogl ja wlozyc bo jak jesli jest w rurce szklanej... to wystarczy aby zrobic im afere...
PAWCIO ostatnio o tym pisalem w zapytaniu do pana Janusza do dzisiaj nieraczyl odpowiedziec lub sie ustosunkowac moze zbyt blachy temat lub nie ma czasu
Jaccek: To po dzisiejszym losowaniu raczej weźmie sprawę w swoje ręce. Na jaki adres do niego pisałeś? Bo jak na razie to na jego stronce propozycje tematów można zostawiać tylko na automatycznej sekretarce hehe
Pasko: Szkoda, że nie widać jak liczba 15 została wylosowana i czy była wypowiedziana przez prowadzącą.
Mogli się też w grafice jebnąć i nie wpisano liczby 15 i wylosowano o jedną za dużo ale to jest niewybaczalny błąd.
jesli liczby z losowania probnego zostana wpisane do wynikow to mamy je podczepione w naszych analizach komputerowych jako niewidzialne i tu mamy jaja z prognozami . program dostal zgnile jajo i mozemy sobie typowac a oni pekaja ze smiechu
zwieno: Wiem widziałem tylko chodzi mi o początek losowania czy był błąd w grafice.
Wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 2 4 989 307.30
piątka 141 4 489.00
czwórka 6943 197.10
trójka 121490 20.00
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 2 4 989 307.30
piątka 141 4 489.00
czwórka 6943 197.10
trójka 121490 20.00
pisalem w tmacie zapytania do pasko chodzilo mi o pruszenie tematu konkurencji aby informawac nas czy firma betway wprowadzi kulki i oprocz tego chcialem aby na tej stronie byla podpisana przez nas wszystkich forma protestu z powodu braku konkurencji mysle ze po dzisiejszym losowaniu moze bedzie wiecej chetnych osob pozdr
No i co gdzie ta piątka co najmniej 5 tysięcy 300 złotych, gdzie ta czwórka co najmniej 240 złotych. To był tylko chwyt reklamowy Totalizatora. Oczywiście w dwóch poprzednich losowaniach czwórki były wysokie ale w Dużym Lotku też raz były duże czwórki a raz małe. A tu po 3 złote za zakład a wygrane nie wzrastają. Lotto nas okłamuje. Nie dajmy się. BOJKOT!!!
Powinni tą prezenterkę Kaskę pognać w p......du Co losowanie sie myli .Chyba że robi któremuś loda
tylko list otwarty za posrednictwem prasy j.w do prezydenta jako nowa afera . i stolki maja gorace
cos w tej sprawie smierdzi albo to jakis głupi bład czlowieka lub maszyny albo przekombinowali w oszustwie i cos im nie wyszlo
Nawet jak teraz zawalony jest film .To na koniec zawsze powtarza się wszystkie liczby wylosowane z danego dnia .Na powtórce widać liczbę 15 ale KASIA jej nie czyta .A teraz co jest jako wylosowana a nie mam liczby 22 jako plus.Co teraz z tymi co mieli liczbę 22 co z wygranymi ? Pamiętam jak kiedyś Rysio się pomylił i wyczytał inną liczbę w duzym lotko .Wtedy to wypłacali wygrane za te dwie liczby
Skoro na żywo sami się nie poprawili a widzieli błąd to trzeba przyjąć że liczba 22 była plusem anie 14
Losowanie z wpadką pani Katarzyny Ostrowskiej to już norma.
Co losowanie to się myli. A dzisiaj, liczby piętnaście nie zauważyła, nie przeczytała, na koniec chciała odczytywać wyniki LOTTO z 14(a nie Multi Multi).
Co losowanie to się myli. A dzisiaj, liczby piętnaście nie zauważyła, nie przeczytała, na koniec chciała odczytywać wyniki LOTTO z 14(a nie Multi Multi).
W losowaniu jest jak byk 22 plusem,to dlaczego tutaj nie,czyżby szefo trafił 1 z 2 szóstek???
W ogóle ten net ledwo chodzi...czyżby Endriu miał wtyki w dostawcach...
u mnie www.tvn24.pl nie otwiera, i onet .pl też nie otwiera, ...?
Jakiś nocny atak na serwery. Może ludziska wyszukują informacji o walce stulecia.
ale jaja kto komu podarowal kupon z wygrana w mm bo to ostatnio staje sie modne wreczac kupony
W momencie 3:15 losowania (przypominam do obejrzenia w dziale Wyniki) słychać bardzo wyraźnie westchnięcie prowadzącej spowodowane wysokim stresem...
Wygrane Multi Multi nie zostały jeszcze upublicznione. Myślę, że czeka ich niespokojna noc i parę rzeczy do przemyślenia - co zrobić z tym fantem...
Ciekawe jak to będzie na czacie wyglądało. Ten komentarz dodany o godzinie 2:34, a za pół godziny dodam kolejny i będzie on dodany o 2:04, ciekawe jaka będzie kolejność :P
Witam was, no cos tu jest nie tak ogladalam na zywo w Polsacie losowanie, plusem byla liczba 22, wylosowana zostala jako ostatnia, liczbe 15 tez widzialam jak zlapalo a pozniej nie wiem co sie stalo...zniknela i w odczytywanych 20-tu cyfrach nie bylo 15ki. wogle nie ogarniam tego losowania...jakie w koncu zostaly wylosowane, jaja sobie robia z ludzi. Tez mialam wrazenie ze w oczach cos mi sie mieni i wlasnym oczom nie wierzylam...
dobry okres na zmuszenie ich do powrotu komisji spolecznej przy losowaniu i powrotu zaplombowanych kaset z kulkami bo te wykladane z koszyka zakupionego w ;netto; to lekkie przegiecie a moze to poczatek komuny komu wolno to wolno a wy macie byc cicho
Pasko, dawno już walczę aby losowania miały publiczność taką jak różnego typu tok show, może dzisiejszy( wczorajszy) incydent mógłby byc pretekstem aby wymóc na lotto taką rzecz, warto było by napisać jakieś pismo pod którym moglibyśmy się podpisać?
ja tez pamietam to losowanie 15 sie pojawila na gorze ale potem jakby zniknela i nie spadla choc jest na dole i wylosowali 21 kul dziwne to szkoda ze pasko nie ma tego fragmentu
Jak to nie ma?
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/
Jest filmik na youtube zgrany z ekranu tv http://www.youtube.com/watch?v=G2P4z0HaXCI
Wiecie co mam pomysł. Kto ma konto na n-k i nie usuną śledzia, niech wklei ten link na śledzika, potem kolejne osoby będą o tym pisać i tak powstanie łańcuszek. Wkońcu cała Polska (a przynajmniej te kilkanaście mln) dowie się o tych oszustach.
(a pomyślcie sobie co by było, gdyby ktoś postawił liczbe 15 i tylko tej by mu brakowało do 10/10, albo jakby ktoś postawił, że liczba 14 jest plusem i bardzo dużo kasy by za to zgarną, a tymczasem wylosowali 21. liczbe i już 14stka nie była plusem)
A tak propo panie Pasko rzeczywiście liczba 14 powinna być plusem, tak jak pan zaznaczył, ale nawet na tym nagraniu z youtube było, że liczba 22 jest plusem.
(a pomyślcie sobie co by było, gdyby ktoś postawił liczbe 15 i tylko tej by mu brakowało do 10/10, albo jakby ktoś postawił, że liczba 14 jest plusem i bardzo dużo kasy by za to zgarną, a tymczasem wylosowali 21. liczbe i już 14stka nie była plusem)
A tak propo panie Pasko rzeczywiście liczba 14 powinna być plusem, tak jak pan zaznaczył, ale nawet na tym nagraniu z youtube było, że liczba 22 jest plusem.
Właśnie oto chodziło. Szybko została wylosowana liczba 15 i powinni ja zaliczyć.
o wlasnie beznadzieja to jest cale ale ktos mial nosa zeby to nagrac hehehe
Jakim stresem,zapewne postawiła na Andrzeja lub musiała czekać tak długo na losowanie,a bolec w domciu czekał...
ludzie rezcywiscie jak ogladam na youtube to 15ka jest w ''tunelu'' a baba ja ominela i nie przeczytala, nie czytala jej tez jak maszyna ja zlapala w trakcie losowania i na bank 22 byla plusem, wylosowano ludziska 21 liczb. CYRK!!!!!!!!!!!!
rutra. Ja zmieniłem, bo lotto.pl zmieniło i teraz to jest oficjalna wersja.
mam to wszystko nagrane na dysku moge nawet to przekazac dla p.Prezydenta nastepna afera
szkoda kasi .taka fajna no i przejdzie do historii .troszke jej zazdroszcze tak rozwalic totalizatora .posle jej calusa
hehe w sumie moze zrzuci wine na grafika a ts nadal nie podaje wygranych w mm zastanawiaja sie.....hahaha
Ciekawe, komentarz o 2:59, a następny np. o 2:01, fajna ta zmiana czasu
a ile wydali kasy na te maszyny a widac ze gówna kupili ja pamietam jeszcze stara maszyne do multi kulki kolorowe kazda 10 tka w innym kolorze
PS: Ciekawe czy w końcu będzie jakiś komunikat na stronce lotto lub jutro o 14:00 lub 22:00 albo może kolejny zestaw 21 liczb. W sumie to fajnie jakby zmienili zasady i chociażby losowali te 21 liczb z 80.
i ja zmykam . dobrej nocki dla wszystkich bede snil o 21 liczbach losowanych przez prezesa hi hi hi . . . . . .
Pokażmy Polakom!!!
Wklejajcie tego linka gdzie tylko możecie!!!
http://rutra123.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8CUwRFPAnz0
Wklejajcie tego linka gdzie tylko możecie!!!
http://rutra123.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8CUwRFPAnz0
zablokowali teraz cwaniaczki kilka filmów z ostatnich losowań, i czuję jak patrze na stronce lotto jak co niektórzy czę-są portami.
I już się zmienia polityka czyli - "klika w fotelikach"
I już się zmienia polityka czyli - "klika w fotelikach"
WITAM WSZYSTKICH.JAJA Z TĄ 15 ?
kolejny temat dla JANUSZA WEISSA-DZWONIĘ DO PANI/PANIA....
CIEKAWE CZYM TERAZ WYKRĘCI SIĘ TOTOLOTEK
A przy okazji jak tam sny ?
kolejny temat dla JANUSZA WEISSA-DZWONIĘ DO PANI/PANIA....
CIEKAWE CZYM TERAZ WYKRĘCI SIĘ TOTOLOTEK
A przy okazji jak tam sny ?
Witaj szczery..losowanie wczorajsze MM. co jest na wynikach zaczyna się od 76 ,potem kolejnych kulek nie widac,,, od razu jednasta .Czy masz to samo ?.
pozdrawiam
pozdrawiam
W TVN24 w internecie jest opisane wczorajsze losowanie pt.,,Komu przeszkadzała kula nr15?''
Witaj Tczew1958. tu masz link i otwórz sobie. jaja totalne.
i drugi :http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ
pozdr,Szczery
i drugi :http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ
pozdr,Szczery
rutra>>> w związku z tym , że sam nie mogę zamieścić na forum wpisu w Twoim wątku o grze na "4 liczby na NIE", z powodu bana od Admina - to wpisz tam łaskawie moje typy na godzinę 14.00 do konkursu:22,29,31,35.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
NIE WIEM CZY U WAS TEŻ ALE U MNIE NIE DA SIĘ NA OFICJALNEJ STRONIE LOTTO ODTWORZYĆ TEGO LOSOWANIA. KOMUNIKAT, IZ WIDEO CHWILOWO NIEDOSTEPNE !!!!!Pewnie montują właściwe hehe
WITAJ Edi8, a co ty o tym losowaniu sądzisz?
i prośba: Jak możesz to podpowiedz 4 liczby na multi multi do TS.Będę wdzięczny.
pozdr. Szczery
i prośba: Jak możesz to podpowiedz 4 liczby na multi multi do TS.Będę wdzięczny.
pozdr. Szczery
Totalna szopka ..Jadą na całego ,,,22 się nie zmiesciła w tubie .Robi się wesoło ,,zaczyna mi się podobac ,,,ciekawe co dzisiaj wykręco za nr. ?
A to kolejny dowód:
http://www.youtube.com/watch?v=G2P4z0HaXCI
No to miłej niedzieli...
http://www.youtube.com/watch?v=G2P4z0HaXCI
No to miłej niedzieli...
szczery>>> podaję 4 liczby tylko na NIE i już są podane.
..........................................................
tczew1958>>> dziękuję Ci za umieszczenie moich typów w wątku "rutry".
Pzdr.
edi8
..........................................................
tczew1958>>> dziękuję Ci za umieszczenie moich typów w wątku "rutry".
Pzdr.
edi8
Współczuć można,tylko tym co mieli 22 lako plusa.A
A wytłumaczenie przyczyny wczorajszego kisku podczas wczorajszego losowania losowania jest raczej proste.
Wszystkiemu winne jest "czerwone światełko" widoczne w kasecie do której wpadają wylosowane liczby .To fotokomórka ,która liczy i odczytuje ocechowanie losowanch kul a następnie przekazuje do komputera właściwego tworzącego na bieżąco animację komputerową prezentującą wylosowanych liczb,które równiutko układają się w wirtualnym zasobniku u dołu ekranu.
Ale,to zapewne wszyscy wiemy,gorzej natomiast o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji.Jak to możliwe,że jedna z kul może być niewidoczna dla tak precyzyjnego i dokładnego czytnika ,jakim jest fotokomórka.
Drugie ważne pytanie,to czy to, że jest to w ogóle możliwe, nie stwarza możliwości występowania sytuacji mogących budzić podejrzenia nieprawidłowości w przeprowadzanych losowaniach.
Pozdrowienia
A wytłumaczenie przyczyny wczorajszego kisku podczas wczorajszego losowania losowania jest raczej proste.
Wszystkiemu winne jest "czerwone światełko" widoczne w kasecie do której wpadają wylosowane liczby .To fotokomórka ,która liczy i odczytuje ocechowanie losowanch kul a następnie przekazuje do komputera właściwego tworzącego na bieżąco animację komputerową prezentującą wylosowanych liczb,które równiutko układają się w wirtualnym zasobniku u dołu ekranu.
Ale,to zapewne wszyscy wiemy,gorzej natomiast o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji.Jak to możliwe,że jedna z kul może być niewidoczna dla tak precyzyjnego i dokładnego czytnika ,jakim jest fotokomórka.
Drugie ważne pytanie,to czy to, że jest to w ogóle możliwe, nie stwarza możliwości występowania sytuacji mogących budzić podejrzenia nieprawidłowości w przeprowadzanych losowaniach.
Pozdrowienia
edi8.
Nie ma sprawy.
Pozdrawiam.
Nie ma sprawy.
Pozdrawiam.
Najs wlasnie wstalem i to zobaczylem :P Fajny JOKE, i tak przeminie bez echa tak jak kazda wtopa. Oni ciepna kumulacje ludzie zapomna i interes bedzie sie krecil dalej :D
Nie dziwię się że nawet 3/5 nie padło, puściłem 17,28,44,63,79, takie numery robia nie bedę się dziwił ze nie pada, puszczajcie tego linka gdzie się da - oszukiwać się nie dajmy
Chyba mają program, który im liczy przed losowaniem jakie liczby trzeba wylosować żeby zysk był maksymalny.
Moze to przypadek ale wczoraj w Mini Lotto puscilem liczby: 8,27,31,34,38-i czy to pech?????
Tak wszystkich was rypia dzis mielismy dowod jedna nieinteligentna kulka wyrwala sie i wskoczyla do puli liczb.
W mini lotto padła mi tylko 26, zdecydowałem ze nawet na 7 nie bede grał w mm - im mniej liczb tym wiecej się od TS wyciągnie, 5/5 przez najbliższy okres będę grał, stop oszukiwaniu przez TS
Witam wszystkich, odnośnie wczorajszego "kabareciku" o 22 to liczba 22 była jedna z typowanych przezemnie na kuponie w Totomiksie, i właśnie z ciekawosci ten kupon sprawdziłam i co widze + przy liczbie 22 czyli uznano ja za trafioną, aczkolwiek ogólnie kupon jest przegrany(pozostałe nie weszły)
Pozdr.
Pozdr.
A moze wlasnie mi ktos podpowie jak wytypowac tutaj liczby? W rubryce typowania ok postepuje jak nalezy a dlaczego pozniej pod moim nickiem nie ma wytypowanych liczb???