Wpisy 72 966 – 73 065
24 października 2009 23:08 → 25 października 2009 01:20, 100 wpisów
Polsat bardzo jest Głupi mugłby losować jak o 14:00
bo pokazują mecze a w meczu widać gwiazde że cygan ustawiał
a jak był mecz real madryt to Cristiano Ronaldo ustawiał
ale kicha nie wiedzą co robią a mają polsat 2
Właśnie że tvp 2 by nie przeszkadzał z meczami.
bo pokazują mecze a w meczu widać gwiazde że cygan ustawiał
a jak był mecz real madryt to Cristiano Ronaldo ustawiał
ale kicha nie wiedzą co robią a mają polsat 2
Właśnie że tvp 2 by nie przeszkadzał z meczami.
ż tego co widzę to Gołota nic nie widzi.Wylądował na deski i łuk brwiowy rozwalony.Adamek niech się tylko modli,żeby gołota go nie trafił.Mimo wszystko jestem za Adamkiem.
Witam miło Lila młodość i szybkość to atuty Adamka i wygra szkoda mi Gołoty
Avwen-witam serdecznie.Gołota znowu leży,jak go sędzia nie podda to go Adamek zabije.
Avwen-już z góry było wiadomo kto wygra.Gołota jest starszy o 9 lat i grubszy,a Adamek młody,rzezki i świerzy.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
ja mam 33 lata waże 78 kg myśle kto lżejszy zbije Adamka
to wy widzicie jak się rozpada kasa
to wy widzicie jak się rozpada kasa
o co chodzilo w dzisiejszym losowaniu w multi z liczba 15? wylosowali ja ale nie odczytali, czy tez to widzieliscie?
walka byla bardzo dziwna tak jakby golota nie chcial za mocno uderzyc
hipopotan>>> no i co? mózg Cię znowu wykiwał?Słuchaj synek co Ci starsi mówią!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czemu tu się dziwić,zarówno dzisiejsze jak i poprzednie losowania to czysta mistyfikacja.Pozostaje nam się tylko z tym pogodzić.Pozdrawiam wszystkich.
na powtórce tez to bylo. kula 15 lezala w rzędzie ale tez jej nie odczytali. dziwne to.
lila,tacy są górale,Gołota mu zalazł za skórę to mu to pamiętał.Ja pracowałem z góralem,to wiem jacy są:jak jesteś
kumplem to Ci serce odda,jeżeli wytniesz numer to masz przechlapane.Pozdrawiam.
kumplem to Ci serce odda,jeżeli wytniesz numer to masz przechlapane.Pozdrawiam.
prosze o pomoc ja widze na tym filmiku jak losuja wpadło 76 a widze jest 2 piłeczka 59 a niemogom się zmieścić 2 liczby było u mnie widać 76 z 59 w jednym 76 stało a 59 szybko sie ruszało czy to coś ciekawego mi pokazywało ?
edi8 zostaw hipopotana,on ma swój świat i nikt go z niego nie wyciągnie-chodżbyś siedem wołu zaprzągł to i one rady nie dadzą.Pozdrawiam.
starsi ludzie czesto maja jakos madrosc i doswiadczenie a czy edi8 wypiles ziola
zobaczcie film z losowania multi z dzis 24.X.2009 przy powtorce widac jak w rzedzie lezy kula 15 a nie odczytują jej! o co tu chodzi!!??
Pasko te nagranie z dzisiejszego wieczornego losowania jest chyba uszkodzone. Sprawdz sam
sam9>>> w swoim wpisie do "hipopotana" nawiązuję jedynie do wyniku walki Adamek - Gołota , a nie do zamkniętego świata "hipopotana"...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
ja tez widze kulke 15 a w czasie nagrania bylo cos dziwnego niech wszyscy zobacza ten film
Zgadza sie jest widoczna kula 15 . Mozemy debatowac jak to sie stalo a i tak totalizator podmieni nagranie ze beda 20 kul bez 15 ... i nasze tlumaczenia nie beda mialy sensu
cos jest na rzeczy widac 15 czyzby jakis przekret ,prokurator powinnien wejsc do totka!!!
sam9>>> a Ty przeczytaj ten wpis "hipopotana" , do którego ja się odniosłem po zakończonej walce:
"72921. status hipopotan 2009-10-24 (21:25)
ja mysle ze wygra golota a adamek ucieknie z ringu ze strachu"
..........................................................
Myślę ,że już teraz zrozumiesz w końcu - o co chodzi...
Pzdr.
edi8
"72921. status hipopotan 2009-10-24 (21:25)
ja mysle ze wygra golota a adamek ucieknie z ringu ze strachu"
..........................................................
Myślę ,że już teraz zrozumiesz w końcu - o co chodzi...
Pzdr.
edi8
W sumie to powinien totalizator sie wytlumaczyc dlaczego jest taka wpadka i to na zywo co duch ta kule tam wlozyl ?? Potem prowadzaca uda ze jej nie widzi tylko przechodzi do nastepnej kuli...
Ja gram system na ogol trafiam na 9- 4 lub 5 liczb , kiedy dostalem program do systemow udalo mi sie na 9 liczb miec 3 szostki co dalo mi 126 zl bylem zaskoczony ze az trzy mi wpadly ale teraz od jakiegos czasu jakby jak to mowicie mozg zrozumial ze musi dawac inne liczby bo mam ledwie na 9- 3 lub 4 trafienia no dzis mam 5 trafien...
Widac ze cos jest tym wszystkim sterowane jakby to powiedziec dla wybranych...sa wygrane...
Ja gram system na ogol trafiam na 9- 4 lub 5 liczb , kiedy dostalem program do systemow udalo mi sie na 9 liczb miec 3 szostki co dalo mi 126 zl bylem zaskoczony ze az trzy mi wpadly ale teraz od jakiegos czasu jakby jak to mowicie mozg zrozumial ze musi dawac inne liczby bo mam ledwie na 9- 3 lub 4 trafienia no dzis mam 5 trafien...
Widac ze cos jest tym wszystkim sterowane jakby to powiedziec dla wybranych...sa wygrane...
jak mozecie to zgrajcie ten film na dysk bo jestem pewien ze ta 15 wyparuje z tego nagrania i jutro juz nikt jej nie zobaczy!
prosze Pasko porusz ten temat co sie dzieje ze jest15 wylosowana a prowadzaca udaje ze nie ma
edi8 spoko nie denerwuj się,połóż się wygodnie,oddychaj miarowo bo Ci zaszkodzi.Pozdrawiam.
policzcie tam jest wylosowanych 21 kul a nie dwadziescia to jest skandal
...zkond sie ona tam wziela???...widzieliscie jak zostala wylosowana???...bo losowanie "na zywo" jest uciete!!! :D
pzdr.nara:)
taa 15 dziwnie sie pojawila i dziwnie zniknela hahaha prezenterka udala ze jej nie widzi te losowanie to jakas parodia
oglądalem na żywo i widzialem jak wylosowali 15 ale prowadząca jej nie odczytala, to samo na powtorce, myslalem ze dostalem oczopląsów, ale na nagraniach w necie tez to widac!
specjalnie ogladalem losowanie i w ktorym miejscu mialo byc 15 bo mi losowanie zaczyna sie juz od drugiej linijki ona mowi ze 33 a wylatuje 76 tez tak macie ?
Proszę wejść sobie do wyników tutaj na stronie i można zobaczyć transmisję losowania ponownie. Widać dokładnie w momencie 3 minuty 40 sekund, że jest 15 !!!!
...czas chyba zakonczys przygode z naszymy rodzinnymi grami w polsce bo te losowania to chyba jednak jakis wielki poprzekret ;)
...trzeba bedzie grac w gry losowe za granica moze tam sa uczciwie losowane liczby??? :D
...trzeba bedzie grac w gry losowe za granica moze tam sa uczciwie losowane liczby??? :D
Ale tez jest liczba 15 na stronie lotto w wynikach a 14 faktycznie plusem
Pasko czekamy na Twoją opinie w tej sprawie. Co o tym sądzisz? Dodaj nieuszkodzone nagranie z losowania i zobaczymy jakim cudem coś takiego się porobiło.
Ciekawe co teraz totalizator zrobi i jak sie wytlumaczy bo my majac te wyniki ze strony lotto mozemy zaliczyc ze liczba 15 byla w losowaniu wiec jak komus brakowalo do 10 to teraz ma ...
...no wlasnie lowanie na zywo jest uszkodzone...ciekawe czy ktos nagral nie uszkodzone??? :D
...pewnie anuluja ostatnia liczbe czyli 22 i rzeczywiscie 14 bedzie plusem...ale jak to sie stalo??? :D
...pewnie anuluja ostatnia liczbe czyli 22 i rzeczywiscie 14 bedzie plusem...ale jak to sie stalo??? :D
Jak to się stało, że w ogóle wylosowano 21 liczb i je wszystkie odczytano. Na poprawnej kopii zobaczymy. Pasko masz dobrą kopie?
Totalizator oczywiście w tej pogmatwanej sytuacji powinien uznać również te kupony na których jest liczba 15 i dawałaby
wygraną. Czyli powinien wziąć pod uwagę nie 20 a 21 kul.
Ciekawy czy będzie jakieś tłumaczenie tej kuriozalnej sytuacji. W sytuacji z 1996 roku w Dużym Lotku kiedy pan Rembiszewski zamiast 38 przeczytał 33 uznano obie wersje. A tu przecież jest nagranie z losowania i 15 zostało wylosowane.
W ogóle jakiś dziwne te losowania. Po raz drugi plusem jest liczba 22 choć na stronie Totalizatora plusem jest 14. Bo nie wiem czy z założenia mieli tą 14 jako plus i jakimś cudem im wpadło 21 kul zamiast 20. A pani prowadząca się nie zorientowała bo odczytuje wyniki z monitora i tam jest to co jest na dole podczas losowania Multi Multi. A tam 15 nie było.
wygraną. Czyli powinien wziąć pod uwagę nie 20 a 21 kul.
Ciekawy czy będzie jakieś tłumaczenie tej kuriozalnej sytuacji. W sytuacji z 1996 roku w Dużym Lotku kiedy pan Rembiszewski zamiast 38 przeczytał 33 uznano obie wersje. A tu przecież jest nagranie z losowania i 15 zostało wylosowane.
W ogóle jakiś dziwne te losowania. Po raz drugi plusem jest liczba 22 choć na stronie Totalizatora plusem jest 14. Bo nie wiem czy z założenia mieli tą 14 jako plus i jakimś cudem im wpadło 21 kul zamiast 20. A pani prowadząca się nie zorientowała bo odczytuje wyniki z monitora i tam jest to co jest na dole podczas losowania Multi Multi. A tam 15 nie było.
Realizator miał wątpliwości co do ominiętej liczby 15 przez prowadzącą. Pasko a co z nieuszkodzonym nagraniem z losowania?
Oszustwo!!!!!!!!!!!To należy zgłosić do prokuratury krajowej
Prowadząca losowanie nie odczytała liczby znajdującej się w
kolejności za liczbą 16.Jest to jawne oszustwo podlegające
karze.Gdzie jest komisja losująca,która nadzoruje losowanie.
Adminie proszę zająć się tą sprawą w imieniu wszystkich grających.Pozdrawiam.
Prowadząca losowanie nie odczytała liczby znajdującej się w
kolejności za liczbą 16.Jest to jawne oszustwo podlegające
karze.Gdzie jest komisja losująca,która nadzoruje losowanie.
Adminie proszę zająć się tą sprawą w imieniu wszystkich grających.Pozdrawiam.
I w ogóle dziwne jakieś tot to, że o tej godzinie nie ma jeszcze podanych ilości wygranych w lotto i mini lotto...a przeważnie już było.:D
Miałam iść spać,ale jak patrzę na te losowania to mi ciśnienie skacze.Te całe losowania są śmiechu warte,jedno Wielkie oszustwo.Ale my i tak będziemy latać do kolektór z nadzieją na wygraną.
pewnie teraz myślą co z tym fantem zrobić , albo najlepiej nic nie zrobić..
A ktos tu nie dawno pisal ze nie moga zdjac czipów z kul 14 15 16 bo ciagle wypadaja hehehe
Ty Lila poleć po słownik ortograficzny . Bo dzisiaj tyle błędów zrobiłaś że strach.
Ja dam taka propozycje dac nagranie do TVN24 i jutro mamy temat na caly dzien ...
Może, jeśli rzeczywiście nie było przekrętu to rozważają sprawę Multi Multi. No bo takiej sytuacji w historii chyba jeszcze nie było. I jak tu myśleć, że Totalizator jest porządną firmą. Brak komisji przy losowaniach, nikt tego nie kontroluje, podnosi się ceny zakładów, a tu taki cyrk i zamieszanie. Ciekawe czy będzie jakiś komunikat TS w sprawie wieczornego losowania MM czy też przejdzie się nad tym do porządku dziennego i tak jak jest na stronie anulują 22 i plusem będzie 14. Ale przecież liczbą odczytaną w studiu jako plus w losowaniu wieczornym jest 22. I ludzie którzy nie wygrają lub wygrają mniej przez uznanie tylko jednej wersji powinni pisać odwołania. Ale to może dotyczyć większych sum bo chyba przy 2 czy 4 zżłotych to nikt sobie głowy nie będzie zawracać.
lila. Weź do poduszki słownik ortograficzny. Mam nadzieję że w inne klocki jesteś lepsza niż z ortografii.
miks-błędy każdemu się zdarzają.Pozdrawiam Ciebie i zachęcam do odwiedzenia kolektury.
ender-jak widzę takiego pionka przed sobą jak TY,to dochodzę do wniosku,że najlepsza jestem w grze w szachy.
A i jeszcze jedno. Pan Janusz Weiss w tej swojej audycji radiowej dość często ostatnio porusza sprawy gier liczbowych Totalizatora Sportowego i dzwoni do rzecznika firmy. Niedawno słuchałem audycji dotyczącej tego, że jeden lottomat nie odczytał wygranej na kuponie a inny wygraną odczytał.
Sądzę,że dzisiejsze wieczorne Multi Multi to kolejny temat audycji dotyczących gier liczbowych.
Sądzę,że dzisiejsze wieczorne Multi Multi to kolejny temat audycji dotyczących gier liczbowych.
Jak pisałem,dwa miesiące temu:że CBŚ,CBA oraz prokurator
winni wejść do TOTALIZATORA z kontrolą,to nikt mi nie wierzył.
Od miesiąca jawnie i na oczach wszystkich-TS robi sobie jaja
z nas wszystkich.Pozdrawiam.
winni wejść do TOTALIZATORA z kontrolą,to nikt mi nie wierzył.
Od miesiąca jawnie i na oczach wszystkich-TS robi sobie jaja
z nas wszystkich.Pozdrawiam.
Najgorsze jest to ze wydajemy miliony zlotych na kupony w skali kraju a oni bawia sie z nami - damy taka kule albo taka i robia nas w balona .
I wlasnie gdzie jest komisja zawsze kiedys byla widoczna a teraz nic nie trzeba wiec mamy wolnoamerykanke ...
Przykre to dla nas oraz dla tych co chca nam pomoc jak chocby strona pasko ktora nie jedno juz tutaj nam pokazala jak lotto ma nas w nosie
I wlasnie gdzie jest komisja zawsze kiedys byla widoczna a teraz nic nie trzeba wiec mamy wolnoamerykanke ...
Przykre to dla nas oraz dla tych co chca nam pomoc jak chocby strona pasko ktora nie jedno juz tutaj nam pokazala jak lotto ma nas w nosie
sam9>>> nie wygłupiaj się z tym CBA , szczególnie po tej lekturze:
Coś o sporcie strzeleckim , czyli o agencie CBA , który postrzelił się "we własną dupę" - jak pisze autor artykułu:
http://wiadomosci.onet.pl/1581393,2677,1,szeryfowie_kaminskiego,kioskart.html
Coś o sporcie strzeleckim , czyli o agencie CBA , który postrzelił się "we własną dupę" - jak pisze autor artykułu:
http://wiadomosci.onet.pl/1581393,2677,1,szeryfowie_kaminskiego,kioskart.html
Również wszystkie inne serwisy o wynikach lotto podały, że plusem jest liczba 22.
musimy powiadomic prase brukowa .a prezesa do wymiany za takie jaja
A co jest z wygranymi w ex Dużym Lotku? Już prawie 2 godziny po losowaniu a po wynikach ani śladu.
Ciekawe co napiszą w protokole....tylko wiecie co? Protokoły są tajne jak mi odpisał pan rzecznik.
Chce dodac ze prowadzone przez nas statystyki nigdy nie beda idealne no bo jesli sie robi jedna moze dwie lub trzy proby kulami ktore beda losowane w glownym losowaniu to programy statystyczne podadza takie liczby ktore program bedzie mial prawdopodobienstwo ze takie wyjda a na losowaniu bedzie klapa i niespodzianka.
Jezeli ja gram w gre online na pieniadze to wiem ze tutaj nie ma mozliwosci cos zmienienia poprostu wiem ze jesli bede mial szczescie to cos wygram
A tu niestety nigdy nie bedzie jasnosci czy losowanie bylo faktycznie live czy bylo przerobione i dlatego mamy to co mamy
Jezeli ja gram w gre online na pieniadze to wiem ze tutaj nie ma mozliwosci cos zmienienia poprostu wiem ze jesli bede mial szczescie to cos wygram
A tu niestety nigdy nie bedzie jasnosci czy losowanie bylo faktycznie live czy bylo przerobione i dlatego mamy to co mamy
mam zgrane losowanie na kompie z liczba 22 kto ma zgrana liczbe 15 . a to juz prokurator i odpowiedzialnosc czas rozgonic kolesiow
Oni sobie w tym TOTALIZATORZE nie zdają sprawy,że mogą
być na bruku dzięki nam?
Wystarczy,że przestaniemy grać u oszustów,przejdziemy do:
Bingo-też mają kupony,do Buków,Kasyn i będzie po T.S-ym
być na bruku dzięki nam?
Wystarczy,że przestaniemy grać u oszustów,przejdziemy do:
Bingo-też mają kupony,do Buków,Kasyn i będzie po T.S-ym